1214
-
#1094 De mint lentebb írták, nem nagy cucc a gyalogos közlekedés sem. Hiába van mountom általában elfelejtem használni és az autotracking miatt nem is igazán érzem meg a hiányát. :D -
#1093 aaaaa akkor az sucks -
#1092 Az a skill csak pár másodpercre gyorsít fel :) -
#1091 Hát én vámpír vok és ha jól láttam lvl 30-tól lesz egy olyan skill amivel denevérré változhatok és gyorsabban tudok menni(tök olyan mint WoW-ban a druid... :D) szóval akár az is jó lesz. Megkeresem és megnézem mennyibe kerül, ha drága akkor nem veszek és majd gyűjtögetek rá ha meg nem akkor lehet megveszem. Meglássuk majd. :) -
ratgab #1090 Mivel nem vettem meg, ezért nem tudok nyilatkozni! Nem tudom, hogy működik a vásárlás, mivel egyszer sem vásároltam és nem is tervezem!
Több értéke lesz a szemedben a mountnak, ha magadnak harcolod ki, hidd el nekem! Mivel sok a teleport is ezért nem annyira fontos a mount, csak a köztes helyekre gyorsabb... (én nem szeretek cammogni)! -
#1089 De gondolom azt is lvl 30-tól lehet használni? Bár elég sok huszonvalahányast láttam mounttal mászkálni... 28-ast is. És mennyibe fájna? Nem találtam Store-t vagy ilyesmit se a honlapon se ingame. :S Igazából max. erre költenék ha nem túl drága mert más MMO-ból már tudom, hogy mennyire hasznos 1 mount a fejlődéshez és ez az első MMO WoW óta ami igazán tetszik. -
ratgab #1088 Akkor ráülsz és kész. -
#1087 Kösz ezt a részletes leírást. :) És mi van ha az ember pénzért vesz? Mármint igazi pénzért... -
ratgab #1086 Van rajta egy "időzítő", vagyis el fog tűnni egy idő után! Állandó mountot csak level 30-tól szerezhetsz a fajodnak megfelelő frakciótól (emberek, törpék egy nőtől Sutherland tábornoktól nem messze... neve nem jut eszembe, vámpírok Gronnytól, Elfek, Stonemanek szintén Freedom Harborból, de egy másik NPC-től).
Amire érdemes készülni előre, hogy az állandó mounthoz level 30-as szint kell, 30 lélekaranyba kerül (ezt még kínkeserves összeszedni még az elején), valamint 4-es szintű rang a fajod frakciójánál. (Mindkét kritérium megszerzéséhez a szinten kívül javaslom a Life in Freedom Harbor questek napi végzését (30-at lehet belőle elvégezni napont).
Ezen questek nagy mennyiségű Xp-t és Lélekpénzt jelentenek és a napi első 5. és 10. elvégzett Henry-s quest után egy-egy Dream Emblemmel szolgálnak (ezek egyenként 2000 Reputációt adnak, ha a megfelelő npc-nek leadod őket)!
REputáció 2 féle képpen szerezhető: VAgy a már említett Dream Emblemekkel (később magasabb szinten más néven jelennek meg és nagyobb repüt adnak), vagy a főszál feladatinak végzésével (ezek kevés reputációt adnak).
Mivel Rank 4, hogy ha jól emlékszem 30 000 reputáció kell, ezért mindenki bátran számolgathat, de nagyon érdemes időben elkezdeni a napi 5-10 Life in Freedom Harbor quest elkezdését és végzését.
Következő szintű hátashoz már 7-es rangúnak kell lenni a játékban az adott frakciónál (én level 40-es létemre 4-es vagyok, 5-ös szint eléréséhez már 50 000 repu kell és így tovább)! -
#1085 Én is lvl 20 lettem illyfure szerveren, jöhetnek a magyar guildok. :)) Van már mountom is. :D -
ratgab #1084 Trade Realmben rendszeresen van eladó pet bagóért, persze arany kell hozzá (Nightmare Carnival Instanceban ez is könnyen szerezhető rövid idő alatt és könnyen)! -
ratgab #1083 Egyébként Illyfue szerveren vagyok 40-es szintű Assassin (ratgabi néven)! Nyugodtan vegyetek fel Friends listbe, ha tudok segítek ha kérdés van! -
ratgab #1082 Honfoglalók szerintem tuti az.... Hunicum is szerintem az! Egyébként ha figyeled a world Chatet bal oldalt szoktak tagfelvételt hirdetni magyar nyelven!
Esetleg te is beírhatsz oda magyarul egy üzenetet, hogy Magyar Guilde-t keresel! -
Majesty #1081 Sziasztok!
Keresek egy magyar guildot az illyfure szerveren már 20lvl vagyok elf gyogyito. -
DarkBlade #1080 Értem.
Akkor még kicsit gyúrok, és nyitva tartom a szemem. -
#1079 A Legnagyobb guild ott a Hunicum, keress egy klántagot és beszélj vele, bár szerintem a szinthatár lvl30. -
DarkBlade #1078 Illyfue - PVE szerveren van tagfelvétel valamelyik nagyobb magyar csapathoz?
Lv25 Elf Warrior keresi helyét a nagyvilágban. :) -
#1077 Igen, legalábbis PvE-n, simán lehet játszani. persze ha mindent rögtön akarsz, petet. hátast, felpluszolni a cuccaid, gem-eket, akkor költhetsz rá. -
#1076 jól játszható ingyen is ha nem fizetek?. -
#1075 ezeket a peteket csak is CV-ben érdemes fogni, arra van kitalálva. a bossokból meg eshet kék is. "kinnt" meg egy zöld is nagyon ritka.
tamerként lehet befogni láncost, de kb csak fehér fog esni a zöld ritka, a kék meg pláne. van még esélyed a paci befogására is lvl40es mapon, de az asszem 8 óránként respawnol, amit árgus szemek figyelnek folyamatosan :D 1x láttam csak a mob-ot, le is vadásztuk, de uccsó pillanatban befogták :/
egyszerűbb ha kivár az ember és AH-ban szerez olcsón :) a tamer am is egy hülye job :D -
Lucyan #1074 nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget :) -
#1073 A második térképen (Oblivion) tudsz befogni először petet mob-ból. A nagy piramis tövében bogarat (scarab), illetve elemetált (wind puppet). illettve északon középtájt "kecskefejüeket" (khonem). Ha szerencséd van a mob megölése után megjelenik kék szellemalakban, oda is van irva a neve végére hogy soul. Ilyenkor befoghatod a "basic soul catching" skillel, amit lvl30on tanulhatsz meg Freedom Harborban.
Azonkívül lvl30tol mehetsz naponta 3x "Creekbank Valley" instában ahol szintén ezeket a peteket lehet befogni, csak sokkal nagyobb eséllyel. szintén lvl 30tol tanulhatod meg a tamer job-ot, aminek a segitségével olyan mobokat is befoghatsz amit a basic skillel nem. -
Curtis #1072 Lehet befogni petet 30-as szinttől, ezt egy kis ikon jelzi a mob ikonja mellett. Az esély nem sok, kb 10%. -
Lucyan #1071 Sziasztokj! tegnap csatlakoztam a játékhoz és eléggé hangulatosnak látszik. Elég sok mmorpg-vel játszottam és köztük a battle of the inmortanttal is, amit hasonló ehhez. Kérdésem a következő itt is lehet befogni Pet-et, vagy itt hogy működik a pet beszerzés. azt láttam, hogy van dealer, de ott farkas, teknőc és birka van... lehet vadon élőket is befogni? a választ előre is köszi. Gornakin néven futok a játékba (ember assasin) -
Curtis #1070 Sziasztok,
A Klanok.hu, Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak 3 szervere vette gondozásába az Armageddon Guildet, hamarosan lvl2-esek leszünk. (jó kezdés egy göröngyös úton, minden tiszteletünk a két legnagyobbnak, szia Fari) :D Ha valakinek van kedve hozzánk csatlakozni, keresse CaptSlater -t, vagy ultranmaster -t az Illyfue PvE szerveren, vagy jelentkezz a www.klanok.hu oldalon.
A Guild egyik célja, hogy egymáshoz terelje azokat az embereket akiket érdekel a Forsaken World világa, és egyben előnyét szeretnék élvezni annak, hogy Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szerverén (klanok.hu) közel ezer játékos a legkülönfélébb játékokat játszva is egy karnyújtásnyira vannak egymástól a hét minden napján.
Jó játékot mindenkinek! :) -
#1069 Akkor kezdek én is!
Amúgy nem lehet megnézni melyik kaszt milyen varázslatokat tud? Játék oldalán nincs... -
highdrift #1068 Még Mindig Él a
FWHungary (facebook Page)
Csatlakozzatok ! -
robi1000s #1067 kezdtem 1 karit pve szerón remélem valakivel összefutok D: -
#1066 az :) -
#1065 PvE szerver az az Illyfue. -
#1064 Ja, én pvp-n... :( -
#1063 Ahol vannak magyarok is állítólag, kimondhatatlan, és megjegyezhetetlen nevű pve szerver :) Marc Emery a nevem.
-
#1062 Melyik szerón vagy? -
#1061 Ez pont jokor jött, mert én is lvl 11, és csak boklászok a kikötőben, és semmit nem találtam, csak lagot.... de akkor ezeket levadászom :) -
#1060 Hu, ez tök jó! Kösz! -
#1059 Addig nem tudsz továbbjutni amíg nem csinálsz questeket legalább lvl 20-ig !
Sok quest van ott csak meg kell őket keresni !
Ugye 1-10 lvl a karakter story-ja !
Utána Lvl10-Lv20 Freedom Harbor
Itt elég sok quest van !
Henry-nél mindig vannak questek ott tudsz questeket csinálni !
És persze mindig van egy main quest amivel tudsz fejlödni amig el nem éred a lvl 15-ös szintet !
Minden nap 3 quest van amiért hatalmas XP-ket lehet kaszálni !
World Solairian Gift
World Tyress Blessing
És a Personal Lucky Quest
Lvl 15-5ől már Instnac-ban is részt vehetsz ahol már lehet harcolni rendesen !
Lvl 20-től már részt vehetsz a God Trial-on is ! -
#1058 Freedom Harborból merre tovább? Nincs egy questem se amin elindulhatnék. :S -
ratgab #1057 Freedom Harbor Shéf? -
#1056 Akkor lehet indítok egy vámpírt a magyarok lakta PVE szerón. Amúgy is ki akartam próbálni. :D -
#1055 MMO-knal PvP szervereken nehezebb fejlodni valamivel, de a vegen (sokkal) izgalmasabb is a PvE-nel.
PvE szerveren kicsit olyan mintha nem a jatek 100%-aval jatszana az ember es kimarad sok jo mokabol.
Ami neha persze idegesito is tud lenni, de megis a PvP-vel kapja meg az ember a teljes jatek sava-borsat.