Forsaken World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Sok quest van ott csak meg kell õket keresni !
Ugye 1-10 lvl a karakter story-ja !
Utána Lvl10-Lv20 Freedom Harbor
Itt elég sok quest van !
Henry-nél mindig vannak questek ott tudsz questeket csinálni !
És persze mindig van egy main quest amivel tudsz fejlödni amig el nem éred a lvl 15-ös szintet !
Minden nap 3 quest van amiért hatalmas XP-ket lehet kaszálni !
World Solairian Gift
World Tyress Blessing
És a Personal Lucky Quest
Lvl 15-5õl már Instnac-ban is részt vehetsz ahol már lehet harcolni rendesen !
Lvl 20-tõl már részt vehetsz a God Trial-on is !
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PvE szerveren kicsit olyan mintha nem a jatek 100%-aval jatszana az ember es kimarad sok jo mokabol.
Ami neha persze idegesito is tud lenni, de megis a PvP-vel kapja meg az ember a teljes jatek sava-borsat.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mindig ki akartak hívni a nálam erösebb karakterek !
Igy inkább egy PVE szervere mentem !
Gondoltad volna Wesker????<#nevetes1>#nevetes1> (Másoknak egy kiegészítõ infó: Weskerrel egy Guildben vagyunk!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
All hail the double x!
(Mikor utoljára fent voltam Csako volt a leader.)
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Kipróbálnám a játékot, melyik szerverre érdemes fellépni? Melyiken szoktatok játszani?
Nemrég (pár napja) kezdtem el FW-özni. Tegnap kezdtem el egy assassint és eljutottam 23-as szintig este kikapcsolom a számítógépet minden rendben ment . Másnap bekapcsolom a számítógépet és eltünt a karim. Azt tudtam hogy eu-s szerverren volt, mindegyiket megnéztem és sehol sem volt. valaki tudna adni tippet hogy mitõl lehet ez mert már teljesen el vagyok keseredve emiatt, és mert hogy nem is elõszõr történt.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Esetleg 64 bit-essel próbáltad (én 32-essl simán futtatom)!
Nincs lehetõség arra hogy a karakteremet átköltöztessem egy másik serverre ?
Rossz serverre mentem és ott csináltam karit !
Persze haverok meg másik serveren vannak !
XPn mukodik siman a jatek, nincs semmi gondja.
Win7-en update sem megy es ha XPn felpatchelem a gamet, az update-elt verzio akkor sem indul el 7-essel, "ismeretlen hiba"-t ir...
Probalj supportnak irni, el kell kuldeni a dxdiag-ot (64biteset) es egy hijackthis logot (supportnal irjak mindkettot, hogyan kell, eleg egyszeru).
En irtam nekik, tokoltek kb egy hetig es a vegen azt a "megoldast" adtak meg, hogy nem legalis a windowsom, azert nem megy a jatek.
Minden mas jatek gond nelkul fut persze, csak ez nem es a winfossal vana hiba, persze...
Visszairtam nekik egy szep anyazas szintu levelet, hogy a jatekosaik legalabb 80+% -a nem legalis winfossal tolja es ilyen amator supportot nem lattam meg, aki a probemamegoldas helyett hulyesegeket ir vissza, mert igy a legkonnyebb lerazni az embert.
Kb ennyi volt eddig reszemrol a Forsaken World "kiprobalasa".
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
All hail the double x!
Ahány ház, annyi baj legyen.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Nem rossz a FW, de nem is jó.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
I want to be a mighty pirate ever!
továbbá annyiban különbözik a 2 faj, hogy más más heal-t részesít elõnyben. a human az alap heal-t (1 emberes), az elf asszem az aoe heal-t "szereti", ezek erõsebbek, és kevesebb mana-t fogyasztanak nagyobb szintten. lényegében ennyi 😊
sztem a human jobb választás már csak a faji skillje miatt is. 😊
az sajnos még mindig kisebb probléma, hogy a pap konkrétan egy mana temetõ. borzalmas mennyiséget tud felzabálni egy komolyabb instában 😄 fõleg ha a tank(ok) gyengébb cuccban vannak, vagy ide-oda adogatják az aggro-t pl warrior és vamp között, akkor aztán ha nincs mellette egy bárd is aki segíti a papot, akkor hamar lehet belõle temetés 😄
minap voltam canyon-ban, és alacsony szintû warri volt a tank, csak egy magasabb törpicsek lenyúlta Yuri-t, hát alig bírtam healelni szegényt, annyira gyorsan ment le a hp-ja 😄
All hail the double x!