Forsaken World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ja, én pvp-n... 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RIZLA
Ahol vannak magyarok is állítólag, kimondhatatlan, és megjegyezhetetlen nevû pve szerver 😊 Marc Emery a nevem.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Narxis
Melyik szerón vagy?

RIZLA
Ez pont jokor jött, mert én is lvl 11, és csak boklászok a kikötõben, és semmit nem találtam, csak lagot.... de akkor ezeket levadászom 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Narxis
Hu, ez tök jó! Kösz!

wesker24
Addig nem tudsz továbbjutni amíg nem csinálsz questeket legalább lvl 20-ig !

Sok quest van ott csak meg kell õket keresni !

Ugye 1-10 lvl a karakter story-ja !

Utána Lvl10-Lv20 Freedom Harbor

Itt elég sok quest van !

Henry-nél mindig vannak questek ott tudsz questeket csinálni !

És persze mindig van egy main quest amivel tudsz fejlödni amig el nem éred a lvl 15-ös szintet !

Minden nap 3 quest van amiért hatalmas XP-ket lehet kaszálni !

World Solairian Gift
World Tyress Blessing
És a Personal Lucky Quest

Lvl 15-5õl már Instnac-ban is részt vehetsz ahol már lehet harcolni rendesen !

Lvl 20-tõl már részt vehetsz a God Trial-on is !
Narxis
Freedom Harborból merre tovább? Nincs egy questem se amin elindulhatnék. :S

Freedom Harbor Shéf?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Narxis
Akkor lehet indítok egy vámpírt a magyarok lakta PVE szerón. Amúgy is ki akartam próbálni. 😄

Smithwarden
MMO-knal PvP szervereken nehezebb fejlodni valamivel, de a vegen (sokkal) izgalmasabb is a PvE-nel.
PvE szerveren kicsit olyan mintha nem a jatek 100%-aval jatszana az ember es kimarad sok jo mokabol.
Ami neha persze idegesito is tud lenni, de megis a PvP-vel kapja meg az ember a teljes jatek sava-borsat.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

wesker24
Elõször én is PVP-re mentem de már a legelején állandóan csesztettek !

Mindig ki akartak hívni a nálam erösebb karakterek !

Igy inkább egy PVE szervere mentem !
Narxis
Neeeeeee, de én a pvp-t szeressem. 😞

wesker24
Na akkor azt buktad mert az PVP server !

És ott nem igen vannak magyarok !
Fpocok
Sziasztok!

Seared Canine Flank receptet honnan szedek?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Narxis
Mage lettem, de majd lehet kipróbálom a vámpírt is, tetszik a game bár jó lenne ha több embert látnék. 😛 Igaz, még az elején vagyok. EU PvP Noesy vagy milyen szerverre mentem. 😄

Én meg Assassin vagyok és level 36-os! Jó kis kaszt, csak sérülékeny.... lesbõl támadós fajta.... Ha tiéd a legmagasabb agró, akkkor halott vagy (ezért protector vagy warrior nélküli party igencsak késélen táncol mondjuk egy Lost Lighthous Instanceban).

Gondoltad volna Wesker????<#nevetes1> (Másoknak egy kiegészítõ infó: Weskerrel egy Guildben vagyunk!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egy kis segítséget kérnék. Amikor elindítom a játékot ,fut a game.exe de a játék az nem. Tunátok nekem ebben segíteni?
pxxl
mage szvsz. a vámpír egy öszvér kaszt. healel is, dps is, tankolni is tud. ja és manazabáló (bár kb az összes az)

All hail the double x!

wesker24
Én vámpir vagyok és nagyon jó kaszt ! Már lvl 34 vagyok !
Narxis
Mi legyek? Vámpír vagy mage? 😄

pxxl
hajrá 😄

All hail the double x!

Narxis
Csõ all... kipróbálom a játékot.

torrente111
köszönöm

BuriP
Keress in-game klántagokat, azok továbbirányítanak a guldleaderhez vagy valakihez akinek van invitálási joga, õk pedig majd elmondják a többit.

(Mikor utoljára fent voltam Csako volt a leader.)

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

torrente111
sziasztok.a hunicum guildböl szokott valaki itt forumozni?mert egy 42 es assa nagyon szeretne csatlakozni hozzájuk.kösz

pxxl
a realm az mind1...

All hail the double x!

RIZLA
Köszi szépen, oda regeltem végül is.

wesker24
EU Illyfue serveren szoktunk lenni Realm 7 !
RIZLA
Üdv!
Kipróbálnám a játékot, melyik szerverre érdemes fellépni? Melyiken szoktatok játszani?

wesker24
Délelõtt szerver karbantartás volt !

Nálam se volt jó !
Hogy van már ez most? Belépek és megvan a karim😊
Helló!

Nemrég (pár napja) kezdtem el FW-özni. Tegnap kezdtem el egy assassint és eljutottam 23-as szintig este kikapcsolom a számítógépet minden rendben ment . Másnap bekapcsolom a számítógépet és eltünt a karim. Azt tudtam hogy eu-s szerverren volt, mindegyiket megnéztem és sehol sem volt. valaki tudna adni tippet hogy mitõl lehet ez mert már teljesen el vagyok keseredve emiatt, és mert hogy nem is elõszõr történt.

Elõre is köszönöm a segítséget.
MadeInHell
probald meg sp3+rendszergazdakent futtatni.

TAO BoT Warr

Nekem is win7-em van és mindenféle probléma nélkül futott update is meg a játék is?

Esetleg 64 bit-essel próbáltad (én 32-essl simán futtatom)!

wesker24
Hello mindenkinek !

Nincs lehetõség arra hogy a karakteremet átköltöztessem egy másik serverre ?

Rossz serverre mentem és ott csináltam karit !

Persze haverok meg másik serveren vannak !

Smithwarden
Win7-nel nalam ugyanez van, szinte mindent kiprobaltam es valami blokkolja a programot (szarul irtak meg valamit tuti).
XPn mukodik siman a jatek, nincs semmi gondja.
Win7-en update sem megy es ha XPn felpatchelem a gamet, az update-elt verzio akkor sem indul el 7-essel, "ismeretlen hiba"-t ir...
Probalj supportnak irni, el kell kuldeni a dxdiag-ot (64biteset) es egy hijackthis logot (supportnal irjak mindkettot, hogyan kell, eleg egyszeru).
En irtam nekik, tokoltek kb egy hetig es a vegen azt a "megoldast" adtak meg, hogy nem legalis a windowsom, azert nem megy a jatek.
Minden mas jatek gond nelkul fut persze, csak ez nem es a winfossal vana hiba, persze...

Visszairtam nekik egy szep anyazas szintu levelet, hogy a jatekosaik legalabb 80+% -a nem legalis winfossal tolja es ilyen amator supportot nem lattam meg, aki a probemamegoldas helyett hulyesegeket ir vissza, mert igy a legkonnyebb lerazni az embert.

Kb ennyi volt eddig reszemrol a Forsaken World "kiprobalasa".

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Asperot
Köszi, megpróbáltam, de a helyzet változatlan.

Ahány ház, annyi baj legyen.

pxxl
"Steamrõl vételeztem a játékot" <#conf>

innen vételezd...

All hail the double x!

Asperot
Valaki ha tudna segíteni? Steamrõl vételeztem a játékot de inditásnál „File list error. Failed to update” felkiáltással kilép. Elõre is kösz a tippeket……ha lesz 😊.

Ahány ház, annyi baj legyen.

BuriP
Több ezer quest van a játékban, komolyan azt remélted hogy minden részletezés nélkül egy névrõl beugrik bárkinek is?

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

elitehun
Mind1
elitehun
Hello!
Mit kell csinálni a One solution nevû küldinél?
Elõre is kösz
pxxl
hosszútávon leginkább unalmas 😄

All hail the double x!

Szerintem azoknak fog tetszeni ez a játék, akik még komolyabban nem játszottak elötte egyetlen mmog-al sem.

Nem rossz a FW, de nem is jó.

BuriP
Sokan játszanak még, de álltalában guildben vannak mind, és nem ide irogatnak ha ottt a guildchat.

maffi
emberek, nagyon leült ez a topik. játszik még vki? én most gondolkodom a letöltésén, csak nem vagyok benne biztos, hogy megéri a rászánt idõt. egy rövid összegzést, véleményt mondana a dologról? mennyi magyar van? melyik szerverre érdemes menni? mennyire játszható ténylegesen ingyen a játék?

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

pxxl
lol találtam egy régi képet 😄

All hail the double x!

sparrow35
Csá EU pvp serveren Beles néven vagyok , most kezdtem meghívhattok magyar guildbe ha akartok.

I want to be a mighty pirate ever!

pxxl
human-nak van egy olyan faji skillje, hogy a mana-d 25%-át azonnal megkapod (5 perc cd-s a skill) "ugyanez" a skill az elfnél annyi, hogy lefogja a mob-ot pár mp-re (nem tud mozdulni). bossnál asszem nem mûködik.

továbbá annyiban különbözik a 2 faj, hogy más más heal-t részesít elõnyben. a human az alap heal-t (1 emberes), az elf asszem az aoe heal-t "szereti", ezek erõsebbek, és kevesebb mana-t fogyasztanak nagyobb szintten. lényegében ennyi 😊

sztem a human jobb választás már csak a faji skillje miatt is. 😊

az sajnos még mindig kisebb probléma, hogy a pap konkrétan egy mana temetõ. borzalmas mennyiséget tud felzabálni egy komolyabb instában 😄 fõleg ha a tank(ok) gyengébb cuccban vannak, vagy ide-oda adogatják az aggro-t pl warrior és vamp között, akkor aztán ha nincs mellette egy bárd is aki segíti a papot, akkor hamar lehet belõle temetés 😄

minap voltam canyon-ban, és alacsony szintû warri volt a tank, csak egy magasabb törpicsek lenyúlta Yuri-t, hát alig bírtam healelni szegényt, annyira gyorsan ment le a hp-ja 😄

All hail the double x!

Sziasztok szeretném megkérdezni valaki játszik ezzel a játékkal játékon belül is a Illyfue szeron mert szeretnék csatlakozni egy magyar közöséghez ha valaki tudna ajánlani annak nagyon megköszönném .<#banplz>