Forsaken World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
torrent foghatja ennyire, ha megy lõdd le. nálam is ez van 😊 ha nem megy akkor passz :/

All hail the double x!

Jabbba
Nyos szerveren másnál is általános a 700-1300 ms ping?Nem hinném hogy nálam van a gond mert más szerveren illetve más játékban nincs ilyen gondom.Pöttyet élvezhetetlen így 😞

DrGenya

pxxl
exp aid-ot akkor kapsz, ha hosszabb ideig nem vagy online.

All hail the double x!

pxxl
nincs pvp mivel pve, max a téren lehet pvp-zni barátilag. tehát nincs olyan, hogy save zone-on kívül bárki megtámadhat.

All hail the double x!

EXP Aid -ot mikor ad pontosan ?
Van amelyik karimnál adja van amelyiknél nem.Jól tudom, hogy a pihenési idõ alapján adja ?

Van valami különbség hogy Human Priest vagy Elf Priest vagyok mana eltérés erõsség vagy ilyesmi?
Vagy csak külsõleg különböznek?
Az Illyfue PVE szerveren milyen PVP módok vannak ?
Azaz miben különbözik itt a PVP szerver a PVE-tõl ? Csak annyiban, hogy a PVP szerveren van PK ? Vagy bármikor bárki támadható ?
Kösz

http://www.facebook.com/FWHungary

Magyar FaceBook Fan Page !!

Társ Admint Keresek ! Hírek, Változások közlésére! Admint Kap !
Jelentkezni a

Msn : [email protected]
Email: [email protected]
Lehet !
Két embert veszünk még föl pluszban !
BuriP
Az Illyfue szerveren a magyar Hunicum guild (Lvl4es, tegnap óta boldog guildbase tulajdonos) AKTÍV játékosokat keres tobb mint 100 lelkes tagja mellé!!!
Amit kérünk: légy aktiv, és lvl 20 felett (hogy felvehesd a guildquesteket, és ezeket csináld is rendszeresen.)
További infokért ingame Kyra-ra, vagy Szivacs-ra.
Honlapunk

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
érdemes valamelyim EU-s szerveren indulnod ha magyarokat akarsz látni a PvEs Illyfue, a PvPs Nyos.
én az elözõn vagyok és ott több magyar guild is van.: Hunicum, Crazy, Pannonia, HUN

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

JaSoN HuNTeR
Melyik szerverre éri meg felmenni hol van a legtöbb magyar? Amúgy élvezhetõ a játék ahoz képest hogy free??

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

szabii98
közben sikerült, sokáig kellett lenyomva tartani az entert O.o dehát mitmondjak, nemvagyok elájulva a játéktól 😄

I met God. She's black

BuriP
Legegyszerübb ha csinálsz egy új accountot.

szabii98
Hali...
letöltöttem a játékot majd regisztráltam, de azt írja ki a játék hogy incorrect account name or password vagy mi...
100% hogy jó a jelszó és a nevem is...mit tudok tenni? :S

I met God. She's black

Fenntvagyok EU pvp szerón.Vki segítene a játékban ???
Üdv!
Elakarom kezdeni a játékot.Adnátok tippeket hogy milyen kasztok vannak abból melyik erõs,nagy hp,def meg ilyenek mi mire jó pl egyik kaszt pve másik pvp akkor melyik a legjobb pvp re ??Röviden ennyi.Ti melyik szerón vagytok??
pxxl
automatikus dupla EXP-es idõszak indult tegnap, egészen ápr 17 éjjel 11:59 (PDT)

All hail the double x!

Pannonia guild Magyar játékosokat keres.( EU szerver, Illyfue) Lvl 3 a guildunk.
Aktív és tetrekész játékosok jöjjenek csak!
Jelentkezni : Westie,JamaHun, EnnHun, barkoo

Vamp17
Hat mindenesetre jol nez ki 😄

pxxl
hát nemtom van-e értelme 😄

All hail the double x!

Vamp17
http://www.mmoculture.com/2011/04/forsaken-world-cn-mounted-battle-is.html

egy kis leiras az uj feature-okrol.

Aki talált már használható marksman buildet igazán belinkelhetné !!

A hõs Winettou világító vibrátort vett élete párjának ?

pxxl
LOL a general és kaszt mountokat olcsóbban meg lehet venni "falevélért" xD csak az a baj, hogy a kaszt mountokhoz lvl 50 kell 😄 merketingbõl jeles... -.- <#idiota>

All hail the double x!

Vamp17
mert azonos a neveket tarolo szerveruk az osszes EU regioban levo szerverrel. Azert van ez igy, hogy a szerverek kozotti pvp tartalmakkor ne legyen osszeakadas.

Más: nektek mit sugall ez a kép? 😊

új vagyok, hogy tudom eladni azokat a tárgyakat amire nincsen szükségem?

www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater

Igen már vártam csak elég érdekes,hogy szinte minden ingame nick-emre errorozik generálásnál(új szerver azért furcsa)<#nemtudom>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

pxxl
elindult 😊

Introducing Nyos, a brand new PvP oriented server located in the EU region!

Following the 4/5/2011 server maintenance, this new server will be up and running, and you'll be able to make new characters on it to forge a new path through Forsaken World. This server is PvP oriented, which means that at level 30 and beyond, all characters will be flagged as PvP capable. This means that you can attack others anywhere outside of a safe zone, as well as be attacked yourself!

Once again, this server will be available after the 4/5 maintenance completes.

All hail the double x!

Új szerver start holnap reggel 7-kor lesz?

Én is ezért hagytam abba FWt egy idõre ^^ amcsin voltam én is csak hát nem nagyon volt magyar ..meguntam..utána eu PVEre mentem de az nem jön be ^^ PVP 4ever 😄 szal remélem jó sok magyar lesz rajta.
Arra én is kiváncsi lennék mert ez miatt nem játszok FW-al,amcsi pvp szerveren húztam karit de magyar guildet nem találtam így abba is hagytam.
Mivel én kizárólag pvp szervereken játszok így várom az új EU pvp szerót.
Szerintem sokan át jönnek majd vagy lesznek újak és alakítani kell 1 pvp guildet ennyi:-)

pxxl
na kezdtem egy mage-t is 😊 egész jó sztem ez a kaszt is.
am egy PVE mage-nek melyik lenne jobb a fire, vagy az ice? ice az inkább PVP sztem. <#fejvakaras>

All hail the double x!

pxxl
én tuti maradok PVE szerveren. nem vonz a PVP 😊

All hail the double x!

Hello !
A napokban fog indulni az EU (PVP) szerver és az érdekelne lesz-e rajta magyar ? ^^"
Sziasztok!
Most kezdtem a game-t nagyon bejön...tudnátok abban segíteni hogy esetleg van e valami olyasmi database mint a PW-hez van?

www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater

pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

Palinko
nem tudom pontosan vannak svédek, románok, angolok, lengyelek vegyesen.
És Õ lengyel ?

Palinko
Írjatok rá Arazjel nevû tagra, õ a guild fõnök.
Esetleg még annyit elárulhatnátok , hogy kit lehet zaklatni ez ügyben ?

Van 3 G.T.-Run mára talán meglesz a 27 😊)

pxxl
én meg nyomtam ám sokszor az apply-t 😄 azt semmi 😛 😞

All hail the double x!

Palinko
pár napja még pont 25 volt a határ de aztán felemelték 27 re :S
meglesz az gyorsan 😊 vagy próbáld meg így
Szeretnék jelentkezni hozzátok a guildbe ha még lehet.
IGN : Nomen . Egyenlõre még csak 25 , de ilyen közel még soha nem voltam a 26 hoz 😊

Palinko
nyomsz egy y ont és ott kikeresed a listában majd van egy gomb most nem tudom pont mi a neve és akkor elküldöd a jelentkezési kérelmet. a fõnök Arazjel most sajna afk, de majd elfogad sztem amint lesz 😊
pxxl
nem volt idõm, majd minnyá mászok fel. am hol kell? lehet jelentkezni valahol? (gulid masternél nem láttam ilyet) vagy "suttogjak" valakinek 😄

All hail the double x!

Palinko
Jah az a lángoló ló egész jól mutat. gyémánt átalakítva asszem 8000 gold körül van, hát lvl 35 ön van 3,5 szóval 😄DD

A Didot questet hol lehet megcsinálni a tomb of gloryt már vagy 10 szer kipucoltam de sehol sem volt :S
Emígy guildba miért nem léptél be? 😄
pxxl
jah 😄

néztem a nagy mountokat, de vazze az már gyémántokba kerül (vagy minek nevezzem) <#szomoru1> na olyanom sosem lesz, hacsak nem fizetek be 20 dollárt kb xD

All hail the double x!

Palinko
az megyen 😄 meg rájöttem nem árt 1 személyhez vinni a dream medalokat 😄D
pxxl
Party Time (vagy hasonlók) orrba-szájba 😄

All hail the double x!