1214
-
#1054 Először én is PVP-re mentem de már a legelején állandóan csesztettek !
Mindig ki akartak hívni a nálam erösebb karakterek !
Igy inkább egy PVE szervere mentem ! -
#1053 Neeeeeee, de én a pvp-t szeressem. :( -
#1052 Na akkor azt buktad mert az PVP server !
És ott nem igen vannak magyarok ! -
#1051 Sziasztok!
Seared Canine Flank receptet honnan szedek? -
#1050 Mage lettem, de majd lehet kipróbálom a vámpírt is, tetszik a game bár jó lenne ha több embert látnék. :P Igaz, még az elején vagyok. EU PvP Noesy vagy milyen szerverre mentem. :D -
ratgab #1049 Én meg Assassin vagyok és level 36-os! Jó kis kaszt, csak sérülékeny.... lesből támadós fajta.... Ha tiéd a legmagasabb agró, akkkor halott vagy (ezért protector vagy warrior nélküli party igencsak késélen táncol mondjuk egy Lost Lighthous Instanceban).
Gondoltad volna Wesker???? (Másoknak egy kiegészítő infó: Weskerrel egy Guildben vagyunk!) -
csobak #1048 Egy kis segítséget kérnék. Amikor elindítom a játékot ,fut a game.exe de a játék az nem. Tunátok nekem ebben segíteni?
-
#1047 mage szvsz. a vámpír egy öszvér kaszt. healel is, dps is, tankolni is tud. ja és manazabáló (bár kb az összes az) -
#1046 Én vámpir vagyok és nagyon jó kaszt ! Már lvl 34 vagyok ! -
#1045 Mi legyek? Vámpír vagy mage? :D -
#1044 hajrá :D -
#1043 Cső all... kipróbálom a játékot. -
#1042 köszönöm -
#1041 Keress in-game klántagokat, azok továbbirányítanak a guldleaderhez vagy valakihez akinek van invitálási joga, ők pedig majd elmondják a többit.
(Mikor utoljára fent voltam Csako volt a leader.) -
#1040 sziasztok.a hunicum guildböl szokott valaki itt forumozni?mert egy 42 es assa nagyon szeretne csatlakozni hozzájuk.kösz -
#1039 a realm az mind1... -
#1038 Köszi szépen, oda regeltem végül is. -
#1037 EU Illyfue serveren szoktunk lenni Realm 7 ! -
#1036 Üdv!
Kipróbálnám a játékot, melyik szerverre érdemes fellépni? Melyiken szoktatok játszani?
-
#1035 Délelőtt szerver karbantartás volt !
Nálam se volt jó ! -
koban #1034 Hogy van már ez most? Belépek és megvan a karim:) -
koban #1033 Helló!
Nemrég (pár napja) kezdtem el FW-özni. Tegnap kezdtem el egy assassint és eljutottam 23-as szintig este kikapcsolom a számítógépet minden rendben ment . Másnap bekapcsolom a számítógépet és eltünt a karim. Azt tudtam hogy eu-s szerverren volt, mindegyiket megnéztem és sehol sem volt. valaki tudna adni tippet hogy mitől lehet ez mert már teljesen el vagyok keseredve emiatt, és mert hogy nem is előszőr történt.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#1032 probald meg sp3+rendszergazdakent futtatni. -
ratgab #1031 Nekem is win7-em van és mindenféle probléma nélkül futott update is meg a játék is?
Esetleg 64 bit-essel próbáltad (én 32-essl simán futtatom)! -
#1030 Hello mindenkinek !
Nincs lehetőség arra hogy a karakteremet átköltöztessem egy másik serverre ?
Rossz serverre mentem és ott csináltam karit !
Persze haverok meg másik serveren vannak !
-
#1029 Win7-nel nalam ugyanez van, szinte mindent kiprobaltam es valami blokkolja a programot (szarul irtak meg valamit tuti).
XPn mukodik siman a jatek, nincs semmi gondja.
Win7-en update sem megy es ha XPn felpatchelem a gamet, az update-elt verzio akkor sem indul el 7-essel, "ismeretlen hiba"-t ir...
Probalj supportnak irni, el kell kuldeni a dxdiag-ot (64biteset) es egy hijackthis logot (supportnal irjak mindkettot, hogyan kell, eleg egyszeru).
En irtam nekik, tokoltek kb egy hetig es a vegen azt a "megoldast" adtak meg, hogy nem legalis a windowsom, azert nem megy a jatek.
Minden mas jatek gond nelkul fut persze, csak ez nem es a winfossal vana hiba, persze...
Visszairtam nekik egy szep anyazas szintu levelet, hogy a jatekosaik legalabb 80+% -a nem legalis winfossal tolja es ilyen amator supportot nem lattam meg, aki a probemamegoldas helyett hulyesegeket ir vissza, mert igy a legkonnyebb lerazni az embert.
Kb ennyi volt eddig reszemrol a Forsaken World "kiprobalasa". -
#1028 Köszi, megpróbáltam, de a helyzet változatlan. -
#1027 "Steamről vételeztem a játékot"
innen vételezd...
-
#1026 Valaki ha tudna segíteni? Steamről vételeztem a játékot de inditásnál „File list error. Failed to update” felkiáltással kilép. Előre is kösz a tippeket……ha lesz :). -
#1025 Több ezer quest van a játékban, komolyan azt remélted hogy minden részletezés nélkül egy névről beugrik bárkinek is? -
#1024 Mind1 -
#1023 Hello!
Mit kell csinálni a One solution nevű küldinél?
Előre is kösz -
#1022 hosszútávon leginkább unalmas :D -
kev #1021 Szerintem azoknak fog tetszeni ez a játék, akik még komolyabban nem játszottak elötte egyetlen mmog-al sem.
Nem rossz a FW, de nem is jó.
-
#1020 Sokan játszanak még, de álltalában guildben vannak mind, és nem ide irogatnak ha ottt a guildchat. -
#1019 emberek, nagyon leült ez a topik. játszik még vki? én most gondolkodom a letöltésén, csak nem vagyok benne biztos, hogy megéri a rászánt időt. egy rövid összegzést, véleményt mondana a dologról? mennyi magyar van? melyik szerverre érdemes menni? mennyire játszható ténylegesen ingyen a játék? -
#1018 lol találtam egy régi képet :D
-
#1017 Csá EU pvp serveren Beles néven vagyok , most kezdtem meghívhattok magyar guildbe ha akartok. -
#1016 human-nak van egy olyan faji skillje, hogy a mana-d 25%-át azonnal megkapod (5 perc cd-s a skill) "ugyanez" a skill az elfnél annyi, hogy lefogja a mob-ot pár mp-re (nem tud mozdulni). bossnál asszem nem működik.
továbbá annyiban különbözik a 2 faj, hogy más más heal-t részesít előnyben. a human az alap heal-t (1 emberes), az elf asszem az aoe heal-t "szereti", ezek erősebbek, és kevesebb mana-t fogyasztanak nagyobb szintten. lényegében ennyi :)
sztem a human jobb választás már csak a faji skillje miatt is. :)
az sajnos még mindig kisebb probléma, hogy a pap konkrétan egy mana temető. borzalmas mennyiséget tud felzabálni egy komolyabb instában :D főleg ha a tank(ok) gyengébb cuccban vannak, vagy ide-oda adogatják az aggro-t pl warrior és vamp között, akkor aztán ha nincs mellette egy bárd is aki segíti a papot, akkor hamar lehet belőle temetés :D
minap voltam canyon-ban, és alacsony szintű warri volt a tank, csak egy magasabb törpicsek lenyúlta Yuri-t, hát alig bírtam healelni szegényt, annyira gyorsan ment le a hp-ja :D -
Sniper B #1015 Sziasztok szeretném megkérdezni valaki játszik ezzel a játékkal játékon belül is a Illyfue szeron mert szeretnék csatlakozni egy magyar közöséghez ha valaki tudna ajánlani annak nagyon megköszönném .