Forsaken World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
DrGenya
All hail the double x!
Van amelyik karimnál adja van amelyiknél nem.Jól tudom, hogy a pihenési idõ alapján adja ?
Vagy csak külsõleg különböznek?
Azaz miben különbözik itt a PVP szerver a PVE-tõl ? Csak annyiban, hogy a PVP szerveren van PK ? Vagy bármikor bárki támadható ?
Kösz
Magyar FaceBook Fan Page !!
Társ Admint Keresek ! Hírek, Változások közlésére! Admint Kap !
Jelentkezni a
Msn : [email protected]
Email: [email protected]
Lehet !
Két embert veszünk még föl pluszban !
Amit kérünk: légy aktiv, és lvl 20 felett (hogy felvehesd a guildquesteket, és ezeket csináld is rendszeresen.)
További infokért ingame Kyra-ra, vagy Szivacs-ra.
Honlapunk
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
én az elözõn vagyok és ott több magyar guild is van.: Hunicum, Crazy, Pannonia, HUN
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
I met God. She's black
letöltöttem a játékot majd regisztráltam, de azt írja ki a játék hogy incorrect account name or password vagy mi...
100% hogy jó a jelszó és a nevem is...mit tudok tenni? :S
I met God. She's black
Elakarom kezdeni a játékot.Adnátok tippeket hogy milyen kasztok vannak abból melyik erõs,nagy hp,def meg ilyenek mi mire jó pl egyik kaszt pve másik pvp akkor melyik a legjobb pvp re ??Röviden ennyi.Ti melyik szerón vagytok??
All hail the double x!
Aktív és tetrekész játékosok jöjjenek csak!
Jelentkezni : Westie,JamaHun, EnnHun, barkoo
egy kis leiras az uj feature-okrol.
All hail the double x!
Más: nektek mit sugall ez a kép? 😊
www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater
★ 汤姆 李
Following the 4/5/2011 server maintenance, this new server will be up and running, and you'll be able to make new characters on it to forge a new path through Forsaken World. This server is PvP oriented, which means that at level 30 and beyond, all characters will be flagged as PvP capable. This means that you can attack others anywhere outside of a safe zone, as well as be attacked yourself!
Once again, this server will be available after the 4/5 maintenance completes.
All hail the double x!
★ 汤姆 李
Mivel én kizárólag pvp szervereken játszok így várom az új EU pvp szerót.
Szerintem sokan át jönnek majd vagy lesznek újak és alakítani kell 1 pvp guildet ennyi:-)
★ 汤姆 李
am egy PVE mage-nek melyik lenne jobb a fire, vagy az ice? ice az inkább PVP sztem. <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
A napokban fog indulni az EU (PVP) szerver és az érdekelne lesz-e rajta magyar ? ^^"
Most kezdtem a game-t nagyon bejön...tudnátok abban segíteni hogy esetleg van e valami olyasmi database mint a PW-hez van?
www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater
meglesz az gyorsan 😊 vagy próbáld meg így
IGN : Nomen . Egyenlõre még csak 25 , de ilyen közel még soha nem voltam a 26 hoz 😊
All hail the double x!
A Didot questet hol lehet megcsinálni a tomb of gloryt már vagy 10 szer kipucoltam de sehol sem volt :S
Emígy guildba miért nem léptél be? 😄
néztem a nagy mountokat, de vazze az már gyémántokba kerül (vagy minek nevezzem) <#szomoru1>#szomoru1> na olyanom sosem lesz, hacsak nem fizetek be 20 dollárt kb xD
All hail the double x!