Forsaken World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
MÁS: MÉG MINDIG KÜZDÜNK A KLÁNOS KÉRDÉSEMMEL? AMIT ÍRTAM? TUD NEKEM VALAKI SEGÍTENI BENNE?
(bocs caps lock)
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ezek a dolgok engem is érdekelnek.Ha megtudok valamit majd irok.
Olyan kérdésem lenne, hogy a guildbe amibe vagyok a vezetõvel nem tudjuk, hogy lehet segítõket kijelölni, akik tudnak embereket felvenni a guildbe... Tudnátok nekem pár infót adni ? illetve, hogy lehet corpsokat létrehozni, klánterületet szerezni, stb stb... ha tudtok segíteni... köszi
Mert ha igen akkor Freedom Quay-ben Mathew kapitánynál teleportálhatsz át Towerpush Town-ba és onnét a oda ahova kell !
Oda csak akkor mehetsz ha legalább lvl 20 vagy és ott Freedom Quay-nél Mathew kapitánynál tudsz át teleportálni másik városba !
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Több értéke lesz a szemedben a mountnak, ha magadnak harcolod ki, hidd el nekem! Mivel sok a teleport is ezért nem annyira fontos a mount, csak a köztes helyekre gyorsabb... (én nem szeretek cammogni)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amire érdemes készülni elõre, hogy az állandó mounthoz level 30-as szint kell, 30 lélekaranyba kerül (ezt még kínkeserves összeszedni még az elején), valamint 4-es szintû rang a fajod frakciójánál. (Mindkét kritérium megszerzéséhez a szinten kívül javaslom a Life in Freedom Harbor questek napi végzését (30-at lehet belõle elvégezni napont).
Ezen questek nagy mennyiségû Xp-t és Lélekpénzt jelentenek és a napi elsõ 5. és 10. elvégzett Henry-s quest után egy-egy Dream Emblemmel szolgálnak (ezek egyenként 2000 Reputációt adnak, ha a megfelelõ npc-nek leadod õket)!
REputáció 2 féle képpen szerezhetõ: VAgy a már említett Dream Emblemekkel (késõbb magasabb szinten más néven jelennek meg és nagyobb repüt adnak), vagy a fõszál feladatinak végzésével (ezek kevés reputációt adnak).
Mivel Rank 4, hogy ha jól emlékszem 30 000 reputáció kell, ezért mindenki bátran számolgathat, de nagyon érdemes idõben elkezdeni a napi 5-10 Life in Freedom Harbor quest elkezdését és végzését.
Következõ szintû hátashoz már 7-es rangúnak kell lenni a játékban az adott frakciónál (én level 40-es létemre 4-es vagyok, 5-ös szint eléréséhez már 50 000 repu kell és így tovább)!
Esetleg te is beírhatsz oda magyarul egy üzenetet, hogy Magyar Guilde-t keresel!
Keresek egy magyar guildot az illyfure szerveren már 20lvl vagyok elf gyogyito.
Akkor még kicsit gyúrok, és nyitva tartom a szemem.
Lv25 Elf Warrior keresi helyét a nagyvilágban. 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
tamerként lehet befogni láncost, de kb csak fehér fog esni a zöld ritka, a kék meg pláne. van még esélyed a paci befogására is lvl40es mapon, de az asszem 8 óránként respawnol, amit árgus szemek figyelnek folyamatosan 😄 1x láttam csak a mob-ot, le is vadásztuk, de uccsó pillanatban befogták :/
egyszerûbb ha kivár az ember és AH-ban szerez olcsón 😊 a tamer am is egy hülye job 😄
All hail the double x!
Azonkívül lvl30tol mehetsz naponta 3x "Creekbank Valley" instában ahol szintén ezeket a peteket lehet befogni, csak sokkal nagyobb eséllyel. szintén lvl 30tol tanulhatod meg a tamer job-ot, aminek a segitségével olyan mobokat is befoghatsz amit a basic skillel nem.
A Klanok.hu, Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak 3 szervere vette gondozásába az Armageddon Guildet, hamarosan lvl2-esek leszünk. (jó kezdés egy göröngyös úton, minden tiszteletünk a két legnagyobbnak, szia Fari) 😄 Ha valakinek van kedve hozzánk csatlakozni, keresse CaptSlater -t, vagy ultranmaster -t az Illyfue PvE szerveren, vagy jelentkezz a www.klanok.hu oldalon.
A Guild egyik célja, hogy egymáshoz terelje azokat az embereket akiket érdekel a Forsaken World világa, és egyben elõnyét szeretnék élvezni annak, hogy Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szerverén (klanok.hu) közel ezer játékos a legkülönfélébb játékokat játszva is egy karnyújtásnyira vannak egymástól a hét minden napján.
Jó játékot mindenkinek! 😊
Amúgy nem lehet megnézni melyik kaszt milyen varázslatokat tud? Játék oldalán nincs...