1214
-
fuzesi12 #1174 Hali, eléggé megtetszett amit eddig megtudtam a Forsaken World-ről, úgy hogy éppen most töltöm. A kérdésem az hogy hol játszik a legtöbb magyar(legnagyobb magyar Guild)? -
Curtis #1173 Minden szerveren külön karaktert kell kezdeni, nem lehet átvinni egyikről a másikra. Az okokról a fejlesztőket kell kérdezni de szerintem technikai és játékmenet miatti okok is vannak. :) -
ayame20 #1172 meg van még egy problémám mikor szervert váltok akkor miért kell egy uj karaktert csinálni? pl nyos van egy mágusom és azt miért nem lehet használni az illyfue szerveren is. -
ayame20 #1171 szia köszi a segitséget de még nem sikerült megoldani a problémát. -
Curtis #1170 Javaslom ha az Illyfue szerveren vagy, csatlakozz egy Guildhez. Ott pikk-pakk segitenek a Questelésben :) Amugy konkretan mi a Quest neve? Habar gyanitom mar sikerült megoldani :) -
ayame20 #1169 tud nekem valaki segiteni? Elf-zenész az egyik karakterem és elakadtam a Luna szoborral. Azzal mit kel csinálni? írjatok sűrgősen -
ayame20 #1168 sikerült megoldani a problémát? -
oGaben #1167 Köszi! -
ayame20 #1166 Szia!
utána néztem a problémádnak és a videó kártyáddal van baj, ha teheted cseréld ki és elvileg működnie kéne. Milyet használsz? ajánlom ezt az oldalt nézd meg :http://www.pcdome.hu/forum.php?action=ll&t=12906
és a vége fele olvasd el rchy és Yaho0 beszédét nekik is ez volta a baj egy játékal és egy videó kártya cserével megoldodott.
Remélem tudtam segiteni. -
ayame20 #1165 ha nem inditja akkor lehet h a szerveren csinálnak valamit -
ayame20 #1164 ha elinditod és töltés után nem kéri valamit a frisitésel kapcsolatban? mert nekem is az volt a baja hogy csak az első legyen kipipálva és start és elvileg el kel inditja. nekem is hibát irt ki eleinte és megnéztem de már jó. -
oGaben #1163 Nos,először is köszi.Szóval újra telepítés megvolt,windows xp,és directx is megvolt és semmi.
Start és a game exe mükődése leállt és most van hiba üzenet is.
: AppName: game.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: game.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00a0c25f -
ayame20 #1162 vagy próbáld meg a direkx-et feltenni és ugy is inditsd el de lehet h valamit csinálnak a szerveren próbáld meg később is. Más játék megy a gépeden?
-
ayame20 #1161 milyen op rendszert használsz? -
ayame20 #1160 szia!
próbáld később elindítani a játékot ha még egyszer kiirja akkor telepits ujra a játékot vagy nézd meg h nem e tűzfalmiatt van e kapcsold ki és úgy inditsd el a játékot, ha ugy sem működik irj meg próbálom megérdeklődni mi a baja. :) -
oGaben #1159 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne leszedtem a játékot,fel patcheltem és amikor indítom azt írja hogy a game exe mükődése leállt.
Valaki tudna segíteni? -
#1158 szerverekkel mi lehet? -
ayame20 #1157 szia bocs ma nem voltam fen mert egy másik játékal is játszok de igérem holnap fenleszek -
ayame20 #1156 szia dél körül játszok majd vele akkor legyél fent a nyos szerveren és már más a karakter nevem (szonja) ember mágus csajszi lady-nél leszek. Előre is köszi a segitséget. -
Lucyan #1155 Írj rám ha fent vagy... visszatértem szabiról Christhie vagy Gornakin néven megtalálsz, vagy Norech a segítője a guildnek :)
-
#1154 Inkább azt mondanám, hogy van egy karakterem. Erős túlzás, hogy játszok is . :D Néha amikor olyanom van megcsinálom a dailyket, vagy elmegyek petekre vadászni. Nagyjából ennyiből áll a forsakenes karrierem. -
DarkBlade #1153 Valaki lenne olyan kedves, és leírná hogyan kell a parfümös quest -et megcsinálni?
Pasi - csaj kari van. -
Lucyan #1152 rendben, majd figyelgetem a karid!!!!
-
ayame20 #1151 ja és a Nyos szerveren leszek :) ugyis van még pár kérdésem a játékkal kapcsolatban. -
ayame20 #1150 Szia! felléptem arra a szerverre amit mondtál de a nevet nem találtam Gornakint. holnap leszek kb. 9 órától és Shheron a nevem és Henry-nél leszek egy vén tata aki a küldiket adja. ott várlak. mert ugyis elakadtam :) -
#1149 szeva te is játszol evvel? ha igen melyik szerveren? -
#1148 :O -
Curtis #1147 Volt egy exploit, amivel gemeket meg peteket lehetett duplikálni, ezt javították. Amúgy én PvE -re az Illyfue szervert javaslom. -
Lucyan #1146 Ó... de viccesek vagyunk :)
-
#1145 Próbáld meg a védőoltás után, hátha. -
Lucyan #1144 Már megint update van... veszettül nem tudok bejelentkezni :S:S:S -
Lucyan #1143 Gyere Nyos szerverre... Keresd meg Gornakint, a Falka Guild -ben, szívesen segítünk neked! -
#1142 olvasni sem tudsz? vagy nem ismered a rövidítéseket? EU - európai szerver, ergó magyarok zöme ott lesz, és az időpontok is jók lesznek. pvp - "ember ember elleni harc", pve - "intázás" :) döntsd el.
illyfue-t javaslom -
#1141 talán mert update ment? :D -
ayame20 #1140 ezek közül meiket válasszam?: eyrda
strom
lionheart
nyos
illyfue
shylia
dyos -
ayame20 #1139 már meg van. -
ayame20 #1138 de be sem tudok jelentkezni. Nem aktiv a start gomb középen mikor elinditom a játékot. -
#1137 Dyos serveren vagyok, köszi az infót! De ezen a szerveren van magyar klán? szivesen csatlakoznék hozzá!!! -
#1136 jelentkezz az idegenlégióba:D -
ayame20 #1135 sziasztok!
feltelepítettem a játékot és kiválasztottam a szervert és nem inditja el. mit csináljak?