Forsaken World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha elinditod és töltés után nem kéri valamit a frisitésel kapcsolatban? mert nekem is az volt a baja hogy csak az elsõ legyen kipipálva és start és elvileg el kel inditja. nekem is hibát irt ki eleinte és megnéztem de már jó.
Nos,elõször is köszi.Szóval újra telepítés megvolt,windows xp,és directx is megvolt és semmi.
Start és a game exe mükõdése leállt és most van hiba üzenet is.

: AppName: game.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: game.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00a0c25f
vagy próbáld meg a direkx-et feltenni és ugy is inditsd el de lehet h valamit csinálnak a szerveren próbáld meg késõbb is. Más játék megy a gépeden?
milyen op rendszert használsz?
szia!
próbáld késõbb elindítani a játékot ha még egyszer kiirja akkor telepits ujra a játékot vagy nézd meg h nem e tûzfalmiatt van e kapcsold ki és úgy inditsd el a játékot, ha ugy sem mûködik irj meg próbálom megérdeklõdni mi a baja. :)
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne leszedtem a játékot,fel patcheltem és amikor indítom azt írja hogy a game exe mükõdése leállt.
Valaki tudna segíteni?
RIZLA
szerverekkel mi lehet?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

szia bocs ma nem voltam fen mert egy másik játékal is játszok de igérem holnap fenleszek
szia dél körül játszok majd vele akkor legyél fent a nyos szerveren és már más a karakter nevem (szonja) ember mágus csajszi lady-nél leszek. Elõre is köszi a segitséget.
Írj rám ha fent vagy... visszatértem szabiról Christhie vagy Gornakin néven megtalálsz, vagy Norech a segítõje a guildnek :)
BEAST
Inkább azt mondanám, hogy van egy karakterem. Erõs túlzás, hogy játszok is . :D Néha amikor olyanom van megcsinálom a dailyket, vagy elmegyek petekre vadászni. Nagyjából ennyibõl áll a forsakenes karrierem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Valaki lenne olyan kedves, és leírná hogyan kell a parfümös quest -et megcsinálni?
Pasi - csaj kari van.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

rendben, majd figyelgetem a karid!!!!
ja és a Nyos szerveren leszek :) ugyis van még pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Szia! felléptem arra a szerverre amit mondtál de a nevet nem találtam Gornakint. holnap leszek kb. 9 órától és Shheron a nevem és Henry-nél leszek egy vén tata aki a küldiket adja. ott várlak. mert ugyis elakadtam :)
semo1
szeva<#wave> te is játszol evvel? ha igen melyik szerveren?

BEAST
:O

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Volt egy exploit, amivel gemeket meg peteket lehetett duplikálni, ezt javították. Amúgy én PvE -re az Illyfue szervert javaslom.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

Ó... de viccesek vagyunk :)
0Fritz0
Próbáld meg a védõoltás után, hátha.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Már megint update van... veszettül nem tudok bejelentkezni :S:S:S
Gyere Nyos szerverre... Keresd meg Gornakint, a Falka Guild -ben, szívesen segítünk neked!
pxxl
olvasni sem tudsz? vagy nem ismered a rövidítéseket? EU - európai szerver, ergó magyarok zöme ott lesz, és az idõpontok is jók lesznek. pvp - "ember ember elleni harc", pve - "intázás" :) döntsd el.

illyfue-t javaslom

All hail the double x!

pxxl
talán mert update ment? :D

All hail the double x!

ezek közül meiket válasszam?: eyrda
strom
lionheart
nyos
illyfue
shylia
dyos
már meg van.
de be sem tudok jelentkezni. Nem aktiv a start gomb középen mikor elinditom a játékot.
datango
Dyos serveren vagyok, köszi az infót! De ezen a szerveren van magyar klán? szivesen csatlakoznék hozzá!!!

Tatyla
jelentkezz az idegenlégióba:D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sziasztok!
feltelepítettem a játékot és kiválasztottam a szervert és nem inditja el. mit csináljak?
pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

Tatyla
nem,thai sajnos :(

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

a játékban a menük angolul vannak irva és a küldetés is angol? Bocsi hogy ilyen sokat kérdezek de kezdõ vagyok még.
pxxl
mind a 3 külön kategória, nehéz összehasonlítani õket.
vámpít egy hibrid kaszt, tud tankolni is ha muszáj, dps is, heal is
pap egyértelmûen healer, kicsit nehezebb vele a fejlõdés
mage meg dps, nekem tetszett az a kaszt :)

am lehet tõbbel is játszani persze. miért ne :)

All hail the double x!

és lehet több karakterrel is játszani?
melyik a legjobb karakter ezek közül vámpír, pap, mágus?
vagyis melyik a legerõsebb?
köszi a segitséget :)
pxxl
ott van bannerben is, villog egy kecinagy logo :D

All hail the double x!

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

sziasztok!
adjátok meg az oldal nevét hol lehet letölteni a játékot és hol lehet beregisztrálni. elõre is köszi.
el se hiszem update van :D
Megjött a kiegészitö.<#taps><#taps><#taps>
"De ilyen üzenetet most láttam elõször."

Mi is. <#nevetes1><#nevetes1>
Lövésem sincs mi lehetett.
A win -t backup -ból újra raktam, és a game elindult.
Most megy rendesen.

De ilyen üzenetet most láttam elõször.

pxxl
LOL ezmiez

All hail the double x!

Na ez nem vicces.. gép újra indítása után se indul a game.

Na ilyenkor mi van kep ?

A frissítés újból elmaradt! :) ez már kezd viccessé válni :)
Mikortól lesz ma a patch? Persze ha lesz egyáltalán..

Mi a NYOS szerveren vagyunk Falka klánunk bárkit szívesen lásd... Írjatok Gornakin-nak.