Forsaken World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ha van aki még olvassa a fórumot kérem segítsen!
A játék 2-3-4 óra játék után fogja magát és vagy kifagyasztja a gépem vagy ujrainditja , de csak ennél a játéknál van ez a probléma.
A gépem egy AMD Athlon XP Corde 2 Duo 4600+, 1 gb-os nvidia geforce 9400GT, 2 GB Ram, 320 GB vinyo.
Most vagy a meleget nem birja vagy nem tom. Volt hogy 20 perc játék után is kifagy pedig a játék mellett max a teamspeak fut.
Aki tud vmi helpet irjon létszi, mert unom hogy nem tok rendesen játszani ezzel, mig a Battle of the immortals minden megeröltetés nélkül mehet akár 12 órát is .
Várom Válaszotok.
Üdv. Tamás
Szívesen kipróbálnám... ha valaki tudna magyar klánt mondani, plusz servert annak örülnék!!!
Elõre is kösz.
One more story
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Egy kérdésem lenne Hozzátok: FW oldalon próbálok regisztrálni, de miután kitöltöttem az összes mezõt, mindegyiket hibásnak vesz - pirossal kiírja, hogy gebasz van. Próbáltam több felh. nevet és több e-mail címet is megadni, de állandóan hibásnak vesz mindent. Tud erre valaki magyarázatot? Vagy csak azután lehet regisztrálni miután lejött a játék? (Most töltöm). Elõre is köszönöm a választ!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Google vizsgálatán hogyan is ment át az oldalad?
Google reklámok kirakása ilyen témával foglalkozó oldalra tiltva van.
Érdekes ez a hupont is.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Skilleket fejleszteni és újakat szerezni a kasztodnak megfelelõ Tutor-tól tudsz, de talentpontok elosztásánál is kaphatsz néha új skillt.
Hol tudok vásárolni, lõszert, páncélt, fegyvert? Hol/kinél tudok új skilleket venni és a régieket fejleszteni?
Üdv.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Van egy nagyon nagy problémám ... Az a baj h már nagyon sokszor újra raktam a Fw - t és az sem oldotta meg a problémám . A Probléma a következõ :
Amikor elindítom az Fw - t elõször is nem jeleníti meg a betûket szóval lent a [ setting ] ( START ) [ update ] azt igen fölül a piros cuccokba meg nem mutatja a betûket kb így lehet látni :
[ piros ] [ piros ] [ szürke ] [ szürke ]
És hát nem látszik az írás . nem csak ez az egyik gond , hanem
hogy nem tudom elindítani magát a játékot mert egyszerûen vagy befagy vagy nem tudom de nem akarja elindítani az egészet amikor rá megyek arra h update akkor meg behozza h " kocka kocka kocka Mûködése Leállt"
(Kocka az biztos valami japán betû csak ez a szar nem jeleníti meg )
olvastam lentebb hogy biztos videokártya az nem lehet mivel nekem 64 mb-os videokártyával is elindult
Nah és se fel patch-elni nem tudom se semmi el nem indul nem tudom mi baja lehet aki tud nekem segíteni az írjon ide vagy vegyen felé és magyarázza el h mi a baj vagy bármi.
Elérhetõségeim:
msn : [email protected]
facebook : Soltész Krisztián
e-mail : [email protected]
Elõre is köszönöm !!!
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Illetve, nem tudom milyen a jatekmenet de a PW-ben volt 70-es karim 😊
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
utána néztem a problémádnak és a videó kártyáddal van baj, ha teheted cseréld ki és elvileg mûködnie kéne. Milyet használsz? ajánlom ezt az oldalt nézd meg :http://www.pcdome.hu/forum.php?action=ll&t=12906
és a vége fele olvasd el rchy és Yaho0 beszédét nekik is ez volta a baj egy játékal és egy videó kártya cserével megoldodott.
Remélem tudtam segiteni.