Sikerült gyerekbarátra vágni a Titánok harcát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem, hogy kalapos01-nek igaza van. Hogy nem vágtak ki semmit, minden a helyén van, csak a besorolás lett enyhébb a várhatónál : "mivel nem igaziak a lények, így ez "enyhítõ" körülmény volt"
Igen, én is így vagyok vele, nem nagyon maradt meg belõle semmi. Orlando Bloom-mal is valahogy így volt, mert mondjuk Legolas szerepe valahogy tök jól sikerült, de egyébként szerintem fõleg a rajongótábora miatt válogatták a szerepekre, nem is nagyon hallottam róla az utolsó Karib-tenger kalózai óta.

kissssss: hát igen, Bale nem volt valami jó formában a T4-ben, ennél sokkal jobb alakításai is voltak már.

Darth Sith
Ezt a filmet is ott rontják el ahol a wolverine-t is elcseszték anno. Hogy sikerült egy ovisoknak való filmet csinálni belõle.

Kit érdekel, h minõségi film? Több jegyet lehet eladni ha sok szülõ beül rá kölykökkel.. csak a profit a profit a profit.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

m minnifield
mondjuk arnoldot se egy sziporkázó színészlegendaként ismertük meg, amikor pucéran lepottyant 84-be <#smile>

edios
sorsába beletörõdött, enyhén mélabús pozitív karakter, aki nem tudja milyen fajhoz tartozik😊 (t4-avatar-titans alapján)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nem vágják sehova, eleve ilyennek tervezték. Nem lesz semmilyen bõvített változat, illetve, ha lesz, akkor nem fognak vért adni a jelenetekhez vagy ilyesmi. Nem hiszem, hogy valakinek is hiányérzete lesz.
Azért hogy az egész család megnézhesse együtt a filmeket.

Igaz hogy ezzel gyakran megölik a hangulatot, kivágnak fontos jeleneteket és hogy komikus módon nem látsz vért, de a lényeg hogy az aggódó szülõk megnyugodjanak, hogy a gyerekeik nem néznek semmit se ami sérti a gyerek fejlõdését.

Az meg hogy tönkreteszik sok ember élményét ezekkel, akjik már nem gyereke, az nem számít...

Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.

A szarert vagjak mar dedoba a filmeket....
Tower Guard
De ennek ellenére nagyon várom a filmet!!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Addig kell vágni míg a kisbabák is megnézhessék nem? Nahy én is a bõvített változatra voksolok....

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

ha majd meg nézed a t4 szerintem te is azt fogod mondani hogy Sam Worthington nyugodtan helyet cserélhetet volna Christian Bale-vel. ez a bale gyerek annyira 0 színészi teljesítményt rakott le az asztalra hogy az valami hihetetlen connorol szinte semmit sem tudtunk meg. az egész film 2 dolog köré épült 1 Marcus Wright(alfa robot) 2 Arnold bá cgi-zet feje köré.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

chase
Analfabéta kislányoknak. Ezzel is meg kell várni az unrated verziót.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

nem hiszem, hogy felkapott lett, csak jól jött ki neki a lépés, jókor volt a jó helyeken. legalábbis elvileg nem az egyik film hozta a másikat, hanem még a bemutatójuk elõtt kapta a szerepeket.

mondjuk nem semmi karrier, hogy kvázi elsõ amerikai mozifilmjének rögtön T4 meg avatar. mint a mesékben. a t4-et nem láttam, de az avatarban nagyon jellegtelen volt, nem is emlékszem a fejére😊
nem értem, miért lett annyira felkapott Worthington. Láttam a T4-et meg az Avatart is, de egyikbõl sem tudnék felidézni egy emlékezetesebb játékát, vagy akár egy mondatot is a szájából. Nekem Steven Seagal jut róla mindig eszembe, bár lehet, az én elvárásaim túl nagyok.

Na azért remélem a filmre majd megéri beülni.

Andr0
persze... ahelyett hogy normálisan összevágták volna inkább csináltak egy filmet lányoknak... nembaj majd az extended verzió jó lesz😉

Armin & Ayu fan