10467
  • Wreck86
    Back to the topic.

Belém csapott a villám és gyémánt páncélban meghaltam. Első epic. :D
  • uscGhost
    1. Zenefelismerővel néztem meg (itt)
    2. Nem én vagyok oda a pónikért...
    3. Ne itt vitatkozzunk :)
  • LeWyTy
    Még te beszélsz? egy ilyen hasznos komment után?
  • uscGhost
    Inkább be vagy b*zulva...
  • LeWyTy
    most mé? me be vagyok gombázva?
  • V43 1105
    Fabio bannold
  • LeWyTy
    Már megint unatkozom
  • Bexter
    sehogyse jövök rá hogy lehetne azt a k spawnolást megoldani...
  • Sysfox
    "Nagy kár, hogy elsőre a ház alatt lévő barlangba spawnolt le, és nem a hálószobába :P"

:)

Dettó.
  • Croano
    én azt találtam ki hogy mondjuk az rpg-s (leendő még nagyon meg nem valósított xD ) szerveren legyen egy olyan birodalom aminek a tagjait számüzték a netherbe tehát az egész a netherben van vagy olyan birodalom ami a levegőben van a felhők felett :D aztán nem lopni az ötletemet ha már megosztottam veletek a gondolataimat xD
  • Croano
    Engem is a barlangba spawnolt le :O :(
  • Bexter
    Köszi :P
  • Fabio Capello
    Persze, azok teljesen rendben vannak, jó, minőségi munkák :)

Más - még a kis "rövid" map amit csináltatok - életemben ennyit nem röhögtem még szerintem mint azon :D Nagy kár, hogy elsőre a ház alatt lévő barlangba spawnolt le, és nem a hálószobába :P
  • Bexter
    Főni!
    Amiket zombielnades dolgokat linkelgetek belefér még a topikba?
  • Fabio Capello
    Nem tudunk segíteni, mindenki eredetivel játszik a topikban, ergo nem találkoztunk még a problémával.

A további warezos hozzászólások pedig törlésre kerülnek.
  • Jakabia96
    segítenétek ? az fizetős, és angol változatoknál is ezt csinálja !
  • SlimE
    A Technic-es modpack nagyon jó csak hát majdnem minden redstone lenne.
    Nem tudom hallottad-e régebben volt egy magyar-német Tekkit szerver, volt mikor haverokkal én is jártam rá de csak németek voltak szinte.
    Az volt a kár hogy nem tudták fizetni a szerverbérlés díját és bezártak.
  • SlimE
    Kaptam segítséget :D tudom ott írtad a végén!
    És nem 4 hónapja ballagnak csak tudod mostanra általánosban évvégén mindig sok a dolgozat(átlagjavítás meg jegylezárás miatt)
  • Croano
    :)))
  • Bexter
    Mire oda eljutunk lesz rendes plugin hozzá :D
  • Croano
    Csak szerintem ebben annyi a durva hogy ehez programozni kéne egy erre a szerverre testreszabott plugint ...
  • Croano
    Okés csak szólj :D
  • Bexter
    Erőforrás alatt értsd időmet is :)
    Jelenleg a zombieland-re szeretném ezt fordítani mert azzal még be nem teljesitett céljaim vannak.
    Utána lehet róla szó.
  • Croano
    értem szerintem megérné és érdemes lenne megcsinálni lehet hogy tudnék bérelni egy kb 5 slotos servert amíg épitjük meg ilyenek ha te benne lennél!
  • Bexter
    Egyik titkolt vágyam egy ilyen szerver létrehozása. Egyenlőre ez még a távoli jövőben fog megvalósulni errősforrás hiányában.
  • Croano
    És ha elég jó lenne akkor akár még bevétel is lenne amiböl fent tudjuk tartani a szervert! Csak hirdetni kéne ... de mondjuk ne csak magyar legyen hanem legyen angol nyelvű mert ugy mások is jöhetnének nem csak magyarok :D mert azért az angol meg a más nemzetiségű minecraftosok mégiscsak többen vannak
  • Croano
    Mert ezt a hozzáértők rohadt jól megtudnák csinálni nekem rengeteg ötletem van de egymagam nem vagyok elég!
  • Croano
    Én olyan szerverről hallottam ami ilyen rpg típusú hogy rendesen királyságok vannak ,rendek és rendes politika szerintem így nagyon élvezetes lenne a játék de ezt a szervert is csak ilyen vérpistik csinálták szóval eléggé gyenge de maga az ötlet jó de mondjuk ha párosulna ez az ötlet mondjuk bexter építési tudásával akkor milyen faszántosan meglehetne csinálni ! ha megcsináljuk akkor lehet hogy én beleadok a szerverbe egy kis pénzt csak akkor rendesen csináljuk minőségire!
  • Malakai
    Bexter megjegyzése alapján minecraft.net pl.
  • Jakabia96
    Akkor honnan töltsem le ? Mert torrenten letöltöttem stb... ? Úgy látszik a gépem rossz, vagy nem tudom de pls help!
  • Bexter
    Ez van ha az ember törttel játszik...
  • simonhusi
    Én kameráztam, és én építettem, egy időben egy gépről és csak így tudtam megoldani:(
  • Jakabia96
    Sziasztok ! Kéne egy kis segítség... Sok helyről letöltöttem. De mindegyiknél ugyanaz a hiba: a betűk fele hiányzik a menüben. Ha meg elkezdek játszani, akkor a táj szép lassan betöltődik. De egy idő után abba marad, mozogni nem tudok. Egy idő után meg sötét lesz ( halványon látom még látok ). Nem lép ki, de így nem tudok játszani. Mit csináljak ? A géppel van baj ? Mert mindegyiknél ez van. Windows 7-em van. Légszi segítsetek :)
  • Bexter
    A videó végére megtaláltad az F1 gombot? :D
  • LeWyTy
    Tessék adott a lehetőség!!! ILYEN!!! szervert csináljon valaki!
  • simonhusi
  • LeWyTy
    Kaptál segítséget...csak el kéne olvasni a végét is. Egyébként leírtam az átlag véleményt.
    4 hónapja ballagnak? ahha
  • SlimE
    Nagyon köszi a segítséget -.-"
    Egyébként 60 slotos magyar pluginos RPG szervert csinálok haverokkal együtt.(Ők nem tudják csinálni mer' most ballagnak) Nekem meg az egész spawnhelyet ki kellene építeni meg plusz a pluginok. Már 4 hónapja halasztjuk az egész projektet meg mindent.
  • CyberKecsi
    Már 23 Minecraft videó, 2 sorozat..

Csatornám
  • LeWyTy
    Na azon meg én gondolkodtam. És csinálnék is ha lenne ráfordítható pénzem