10467
-
#6781 Igen -
Edem1994 #6780 bexter tiéd a zombilandos szerver? -
#6779 Nah úgy általában most a melegtől vagy egyébként tele lett a faszom.
Szóval akinek kérdése van vagy elakadt a következő információkat mindenképp tegye bele a kérdésébe
Minecraft verziója, hiba pontos leírása, hibaüzenet megadása, nem müködő pluginok neve verziója.
Nagyjábol nekem ezek jutottak szembe, a többiek segitségét kérem a lista kibővítésére.
Ha így kérdeztek akkor könyebben gyorsabban tudunk választ adni, vagyis NEKTEK lesz jó.
Értem? -
Edem1994 #6778 sziasztok valaki tudna nekem segíteni hogy miért nem működnek a pluginok a hamicis szerómon? -
Tanulj meg linkelni -
viktor2012 #6776 PL ijen http://www.google.hu/imgres?q=minecraft+wiki&hl=hu&sa=X&biw=1024&bih=653&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=he_GU3thelhDhM:&imgrefurl=http://minecraft- -
#6775 Egyébként meg. 1) próbáld meg rendesen megfogalmazni mit szeretnél máskor.. 2) ha jól sejtem, akkor creative mapot kéne indíts. -
#6774 -
viktor2012 #6773 -
#6772 -
viktor2012 #6771 Meik az a Minecraft ameikben bármit kilehet választani??? elöre is köszi -
#6770 Helyes :@ -
mumeen #6769 Baszki!:D:D
Akkor máshol próbálkozom:D -
#6768 Mi itt nem kedveljük a te fajtádat. :D -
#6767 Az az igazság hogy mi itt nem igen támogatjuk a warezt szóval csak eredetis verzios problémákkal foglalkozunk. -
mumeen #6766 Sziasztok!
Ha nem eredeti a Minecraft-om,akkor hogy tudok tört szerón játszani?Valaki el tudná nekem magyarázni,mi kell hozzá??
Előre is köszönöm! -
#6765 Létezik az enderman :S :S Ne nézz a szemébe!!!
-
#6764 Nem a levegő rontásal van a probléma. A jelenség arról szól, hogy az emeberek annyira elustultak, hogy a keresőt se tudják már használni. A te példád is szépen mutatja, hogy nem is olyan sok idő egy ilyen és ehhez hasonló probléma megoldása. Mi itt szívesen segítünk ha elakadtál agy kérdésed van, azután ha már te törted magad azon hogy megleld a választ de nem sikerül.t -
#6763 -
DANIELTRUCKER #6762 Sajnálom hogy a hülyeségemmel kellett foglalkoznotok, de nem értek hozzá és nem gondoltam hogy ennyire elterjedt probléma lehet. Azért kérdeztem meg itt mert biztos voltam benne hogy pontos és megbízható segítséget kapok majd.( és örülök hogy így is lett ). Még egyszer megköszönöm a segítséget és tovább nem is rontom itt a levegőt. -
#6761 Nem baj, ennyivel többek vagyunk, mi akik segítünk nekik :) -
uscGhost #6760 Szerintem nem gondolkozott el rajta... úgy bírom az ilyen kis nyomorékokat akik nem képesek begépelni a google-be, hogy "minecraft tört szerver készítés" na mindegy nem is folytatom, mert csak magamat húzom fel rajta. -
DANIELTRUCKER #6759 Köszönöm! -
#6758 Lassu vagy ifju Pdawan :D -
Elektron814 #6757 Mekkora izé vagy Bexter, épp most írtam volna énis kb. ugyanezt :D -
20 másodpercembe került postolással együtt. Gondolkozz el rajta... -
DANIELTRUCKER #6755 Helló!
Tudna nekem valaki segíteni hogy hogyan kell hamachi-val szervert létrehozni?
-
CyberKecsi #6754 3. rész.. ^^
-
CyberKecsi #6753 Igen, a minecraft-os map-re gondoltam. ;) -
#6752 Max papíron mutatja amit felfedezel. -
#6751 A játékban alapból nincs minimap. -
CyberKecsi #6750 Hát, mivel a játékban található kb semmire nem jó. :D
(am nem szoktam figyelni rajta az enemy-t.) xD -
#6749 Kis tékép? -.-
Hova lett a meglepetés ereje? Pláne ha jelez rajta valamit... -
CyberKecsi #6748 nem, csak a mentésem elb*szódott.. :)
Folytatás:
-
#6747 Közkívánatra meggyógyultam "i'm survivor"
-
Elektron814 #6746 1 darab óra lenne :
-
#6745 de :D -
CyberKecsi #6744 nem.. :D -
#6743 Naponta újat kezdesz? -
CyberKecsi #6742 Sziasztok, kezdtem egy új sorozatot, amennyiben tetszik a videó, videóim, iratkozzatok fel a csatornámra!
Minecraft forever. :D