10467
-
#6701 Inkább egy technic vagy tekkit-es szervert csinálhatna valaki, ahol nem a 8 évesek tombolnak. :) Elképesztő jó dolgokat lehetne építeni, valamelyik angol szerveren már komplett várost összehoztak működő atomerőművel, közvilágítással, metróhálózattal. Baromi kreatív az egész cucc. -
#6700 De mér akar mindenki szervert csinálni? Főleg hogy nem is ért hozzá? Aki ezután olyanok segítségét várja akiket vagy alapból nem érdekel vagy ellenzik ezeket a tucatszervereket.
Egyébként nézz youtube-on permissions setup videókat, szerimtem még magyarul is találsz szvsz. -
SlimE #6699 Sziasztok! Hamarosan megnyitnám a házi szervergépről működő szerveremet. DE egy nagy probléma jött közbe: nem sikerül meg csinálni a permission plugin beüzemelését.
EZÉRT keresnék egy configost vagy pluginos embert aki segítene megcsinálni a permissionokat.
Plugin: bPermissions
Hiba: a WebGUI nem működik és külön beírogatni nincs időm
Aki elvállalja és megcsinálja kap tőlem örökös VIP+ jogot a szerveren ha akarja! -
#6698 Azt néztem, de nem sikerült -
#6697 vagy sethome :D -
#6696 oké köszönök mindent :D -
#6695 Nemtom itt hogyan működik... de ággyal oldható meg. -
#6694 Az lehetséges. Még annyit, hogy ahogy haladok a pályán "checkpointot" lerakni, ahova majd később éledek hogyan lehet? -
#6693 Nem maradtak bent az előző map információi? mint pl spawn? -
#6692 Letöltöttem a mapot, futtatom a szerverem alatt de sehogy se rak oda ahonnan indulni kellene. Teleportáli x-z koordinátákkal hogyan lehet? -
#6691 Nem baj az.:D -
#6690 Lehet filmre kéne venni :D Folyton menne az alt tab craft wikire :D -
viktor2012 #6689 Tudom avval is probáltam. -
#6688 fa helyett deszka .. ? -
viktor2012 #6687 Az ágyat nem csinálja meg,A 6*6-OS ÁTALAKITOBAN! Én ugy tudom hogy:az also sorban a fa a középsöben a gyapju micsináljak? -
#6686 :D
Próbáld ki,kisfilm!:D -
#6685 kretiv helyet survivalt akartam írni.... -
#6684 1.0 óta nem kreativkodtam :D
Szerintem első este meghalnék :P -
#6683 Tudom kis dolog, de én csak most vettem észre, hogy ha a dzsungelban lévő növény is tud fűmagot adni, pedig nem fű.:S -
CyberKecsi #6682 Sziasztok, új Minecraft sorozatot indítottam, egyenlőre még kevés a néző és a feliratkozó.. Nézd meg, és ha tetszik, akkor iratkozz fel. :)
-
#6681 [center]
Új adventure mapunk letőlthető! -
#6680 No comment De tényleg!
-
W B #6679 Van a kertben igazi :p
És ez inkább sáska/szöcske. De tényleg
-
#6678 Lesz egy ilyenünk :P
Ilyen kis napelemes robot tücsköt lehet majd megnyerni :d -
#6677 Anyám :D -
#6676 Szerintem is Peti jóarc -
uscGhost #6675 Nem értem mért "fasz" szerintem ő a legnagyobb arc a videósok között... -
W B #6674 -
#6673 -
#6672 NESZE
-
#6671 ? ÉN mikor hol? 2-3-t csináltam abban sem szólaltam meg
(én minimum annyival többre tartom magam ezeknél hogy legalább önként nem csinálok hülyét magamból) -
#6670 Egyébként...Was a fasz??? -
#6669 mindegyik Lewyty-t akarja utánozni, aki ötéves kora óta MC videókat gyárt
[GONOSZ] -
#6668 Mer 99%-át óvodások készítik -
#6667 Miért van az, hogyva Minecraft videók 99%-a alatt óvodás hangok vannak? -.- -
#6666 asdasd !!!!44444négy
-
#6665 -
#6664 Csak hogy lassítsam a topikot...
-
CyberKecsi #6663 Aham.. azért kezdhettem egy új mapot annó. :D -
#6662 Azt senki sem mondta hogy nem