10467
-
#10185 Olyan naiv vagyok, eszembe jutott ,hogy milyen jó lenne egy alap magyar mc szerver, amin van ház védelem, terület vásárlás, terület védelem. Alapszinten ... hmm :D -
borsoka001 #10184 Sziasztok!
Fiamnak megvettem a Minecraft játékot xbox-one-ra. Live-on szeretne hasonló korú gyerekekkel játszani. 8 éves. Tud valaki valamilyen fórumot vagy oldalt, hogy barátokat szerezhessen és velük tudjon játszani? -
#10183 Szia!
A kreatív, ha erre gondol a fiad, az egy opció a játékon belül, amivel korlátlan nyersanyaggal, könnyebben tud építkezni gyakorlatilag bármit.
Nincs határ, nem tud meghalni, repülés opció stb.
Amennyiben erre gondol, akkor az alap Minecraft. :)
M. -
eddie #10182 Sziasztok! A fiamnak szeretném megvenni a Minecraftot. Az egyetlen bibi - legalább is számomra - hogy olyat szeretne amiben valami kreatív csomag van benne. Mivel nem ismerem ezért nem tudom hogy ez mit is jelent, illetve ha valahol megrendelem, ez a kreatív csomag benne van e. Valaki tudna nekem segíteni? Ja és xbox 360-ra szeretném. Előre is köszönöm! -
gforce9 #10181 Véletlenül se vedd a win 10-est.
http://motherboard.vice.com/read/why-gamers-are-worried-about-minecraft-windows-10-edition
Ha esetleg megszeretné az alappal játszahat modokkal is. A win10-eshez ilyen lehetőség nincs. -
tomy88trance #10180 Üdv! Fogalmam sincs milyen az a win 10 editionos minecraft,de gondolom hasonló mint a pocket edition ami tablet-re való. Ha nem akkor nem tudom, viszont nekem Windows 10-em van és a minecraft.net-en vettem meg még anno régen a játékot és simán megy, nem kell neki külön másik. Mindenesetre szerintem majd ír valaki aki tudja milyen a win 10 edition, mennyivel több mint az alap vagy se. Ha számítógépre,laptopra kell akkor szerintem a sima a legjobb. -
amikkamakka #10179 Sziasztok! Karácsonyra szeretné megvenni a kislányomnak a játékot és az lenne a kérdésem hogy a Win10 Edition-t vagy a simát vásároljam meg neki? A kettő nem ugyan az ahogy látom és külön megvásárolható. -
tomy88trance #10178 Üdv! Megbízható, jó Project Ozone 2 szerót keresek illetve magyarokkal tolnám,ha valaki tud valahol ilyen szerót szóljon, köszönöm előre is! :)
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2016.11.22. 08:42:27 -
Seleanor #10177 Sziasztok!
Nem szervert és nem is videót szeretnék ajánlani, hanem inkább egy kisebb baráti társaságot. Vagyunk páran felnőttek akik szeretik a modolt Minecraftot, de mivel a legtöbben gyerekek akik játszanak vele így nehéz olyan társaságot találni ami egy picit érettebb mint a tizenévesek.
Emiatt páran úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy Modded Minecraft Hungary 18+ néven futó csoportot facebookon.
A csoport célja, hogy aki elmúlt 18 éves és értelmes, tudjon hozzá hasonló emberekkel Minecraftozni. Ennyi az egész.
Aki szeretne csatlakozni hozzánk, keressen meg minket facebookon. Feed the Beast és ATLauncher-es modpackokkal szoktunk játszani, általában a legújabbakkal. Természetesen eredeti Minecraft kell hozzá. :)
Jelenleg egy Project Ozone 2 szerverünk fut, Titan modeban.
Köszönöm hogy elolvastátok. -
#10176 Szia!
Akkor emiatt kezdett el nálam sajnos akadozni, mikor betölti az új területet, mert 4 gb memóriám van laptopon, de akkor megpróbálom bővíttetni.
Köszi!: )
M. -
gforce9 #10175 Az alap minecraftnak nem kell sokminden. Egy dual core cpu 2-3 Gb ram és egy nem integrált vga, hanem valami dedikált. Ekkor már visszavett grafikus beállításokkal elfut játszhatóan. (sajnos java alapú, eszi az erőforrásokat nagyon). Írd le milyen gépről van szó és meg tudom mondani, hogy fut e normálisan.
A moddolt minecraftok gépigénye viszont iszonyatos relatíve az alaphoz képest. Nem árt egy 4 magos értelmes cpu 8gb ram, amiből 3-5Gb-ot dedikáltan a minecraftnak kell beállítani. Egy alapközép VGA Minimum 1 de inkább 2gb videorammal. (a modcsomag amit tolok több mint 15000 textúrát tölt be indításnál). Valamint a zökkenőmentes futáshoz egy SSD sem árt, bár nem létfeltétel. -
#10174 Értem köszönöm, egy nem túl erős gépre lenne feltéve mi a minimum kritérium? -
gforce9 #10173 Az alapot vedd meg. A story mód az egy történet, megunja és kész az kb olyan mint az én kicsi pónim, divatmarhaság. Egyébként ahogy nézem nem tartalmazza az alapot, mert nem is ugyanaz a cég adta ki.
A minecraft nem erről szól. Úgymond a minecraftnak a legkisebb köze van csak a történethez, majdhogynem nincs :) Abban nem az a lényeg, hanem az a határtalan világ és lehetőség a kreativitás kiélésére. Valamint, ha az alapjáték megvan és adott egy erős gép, akkor annyiféle modcsomaggal tud játszani később, hogy garantáltan hosszútávú szórakozást nyújt. Mármint ha szereti az ilyen játékot.
Az alapot a minecraft.net oldalon tudod megvenni. Egyéb helyen tudtommal nem árulják csak itt és online. -
#10172 sziasztok teljesen laikusként kérdeznék:
a lányomnak szeretném karácsonyra megvenni a minecraftot pc-re a kérdés az hogy most láttam hogy van ilyen hogy story mode az külön játék vagy abban az alap játék is benne van és igazából melyikkel érdemes foglalkozni ha külön megvásárolható? -
Inquisitor #10171 Üdv. Van egy problémám. A FuturePack MOD 1.10.2-es verziójában ha használni próbálom az Analizátort, akkor "Internal Server Error"-ral leáll a MineCraft. Hasonló hibákra megoldást találtam, de azoknál ilyen hibát már eleve másik MOD-ok indítása okoz, viszont itt nem. Friss JAVA van fent (32/64 bites is), a Forge is az utolsó stabil verzió. A gép pedig egy C2Q, 4GB ram, W10pro-64bit. Okozhatja a rendszer partíción lévő kevés hely? Elég kínos a hiba, hiszen a technológiai fát nem lehet a gép nélkül tovább fejleszteni. -
gforce9 #10170 1.7.10-es packok már 32-biten nem is mennek. 1.6.4-esek az utolsók. Amúgy ja, a legújabb verzió kell fenn legyen. -
#10169 1 db java elég, ami pontosan kell smakkoljon.
64 v 32 bites, de mindig a legújabb legyen fent. -
SirDanihun #10168 Köszi a válaszokat..az nem lehetséges,hogy JAVA probléma?Milyet ajánlaná,mert? Már egy párféle JAVA-t már feltettem.. -
gforce9 #10167 1.7.10-re rengeteg modpack van. Tesztelt csomagok, megtalálhatja bárki a kedvére valót. Csak úgy összedobálni a modokat, annak ellenére, hogy elviekben működnie kéne, még nem tuti. Inkább próbálkozz valami hivatalossal szerintem. -
SirDanihun #10166 1.7.10 modollt a modokat egyenként töltöttem rá.Közben sikerült újabb verzióban betöltenem a világot és azt utána betudtam tölteni ismét 1.7.10-be,de mivel más verzióba volt eltűnt minden.
De a probléma még mindig adott:Integrált szerver leállítása....:(
-
#10165 Wutifukű?
-
gforce9 #10164 Sajnos az MCeditet nem használtam még így azt sem tudom megmondani, hogy az e az ok. Milyen mindecraftról van szó? Alap? Moddolt? Melyik verzió melyik modpack? Esetleg ha feltöltöd valahová rá tudok nézni, bár kevés esélyt látok rá. -
SirDanihun #10163 A többszöri mentés meg volt,amit átmásoltam másik meghajtóra az sem indul el..a többi világ betöltődik,de ez nem...viszont azt a mapot,amit nem indul el az belet töltve mceditbe. Esetleg az is közre játszhat?Ha igen javítható? -
gforce9 #10162 22345789 féle oka lehet. :) Minecraft..... ennyi a magyarázat. A fontos mapokat időről időre el kell menteni, mert balesetek előfordulhatnak. Egyrészt azért, mert a minecraft programozása finoman fogalmazva is hagy kívánnivalót maga után, másrészt azért, mert nem egy 2Kb-os mentésről van szó, hanem egy állandó jelleggel olvasott és írt többszáz Mb-os mapról. Harmadrész a modok ezeket a hibalehetőségeket megtöbbszörözik. Gyakori mentés és nincs gond. -
SirDanihun #10161 Minecraftban beszeretnék tölteni egy világot,viszont ez nem sikerül..kiírja,hogy:Integrált szerver leállítása...mi lehet a hiba oka? -
gforce9 #10160 #10154 -
ntamas94 #10159 Valaki netán tud FTB szervert?
-
zamballa82 #10158 Hamachival saját szervert csinálok az lesz elsőnek a legjobb. -
zamballa82 #10157 Köszönöm a választ. Kiprobálom. -
lammaer #10156 Sztem ennek van értelme, úgy babráltok rajta ahogy akartok, biztos nem fogja senki se szétbarmolni a műveteket.
Szintén a fiammal tologattuk egy időben lanon, saját gépen. Én a Feed The beast csapat Departed modpackját használtam, van hozzá szerver meg kliens is, és rengeteg jó mod is össze van hangolva benne (mert valljuk be, az alap minecraft önmagában nagyon szegényes tartalommal bír, a modok teszik naggyá).
A szerver nem nagyigényű, egy átlagos erősségű játééggépen simán elmegy a szerver meg mellette egy kliens is. Plusz mivel admin vagy, tudsz pl archiválni néha hogy ne vesszen el a munkátok... -
zamballa82 #10155 Akkor lehet hogy csinálok egy saját szerot és azon próbálok meg játszani.
-
gforce9 #10154 Üdv!
A chillcraftot tudom ajánlani, régi jó közösség valamint a hungarost. A probléma az, hogy ezek moddolt szerverek és a kliensek futtatásához combos gép kell. Viszont a lehetőségek korlátlanok.
A chillcraftosokkal facebookon tudod felvenni a kapcsolatot, rájuk keresel és írsz nekik vagy közvetlenül egyik régi motorosnak tudsz írni:
részletek: vetranio.hu
A hungarosról részletek: hungaros.hu
Alap, moddolatlan mc szervert nem tudok jót sajnos.
Ez utóbbinál figyelj a szabályzatra a fórumon is. Betű szerint tartják be. -
#10153 Szia!
Üdvözlünk! :)
Szerintem egyenlőre single playerben próbáljátok ki a játékot.
A gyerkőcre való tekintettel én nem vinném ki multiplayerbe.
Régóta sajnos én nem találkoztam olyan szerverrel, akár magyar akár külföldi, hogy a nagyon kezdő, új játékosokat hagynák érvényesülni.
Bár lehet, hogy akad normális, "egymás mellett élős" szerver, az engem is érdekelne. :D
Kíváncsi vagyok a többiek véleményére.
M. -
zamballa82 #10152 Sziasztok.
Fiammal gondolkozunk rajta hogy elkezdjük eme játékot.
abszolút kezdők vagyunk és csak a közös alkotás érdekel fölég minket.
Tudtok ajánlani működő magyar szervereket?
Fiam 11 éves és kulturált de elő magyar közösségbe szeretném bevinni.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
#10151 tudom nem ide tartozik,de hasonló játék:
ezt(steam oldal) próbálta már valaki?
most találtam,szinte bármit lehet építeni,videók alapján nem rossz...most le is van árazva rendesen.
Aki próbálta esetleg irhatna véleményt -
gforce9 #10150 Én még az MS előtti időkben írtam a supportnak, akkor válaszoltak pár napon belül. Nem tudom mi a fene ez most. -
#10149 yap, ráadásul emailt, paypalt, mindenfélét irtam supportnak, és küldtek egy automata visszajelzést azóta semmit. -
gforce9 #10148 emailt használtok user névnek? -
#10147 Velem is ezvan/volt egy fél éve. nemléptem be 2 évig és nem enged vissza valamiért. 2 accom volt, mindkettővel igy jártam, support pedig szarik rá, már bocsánat. Nagyot csalódtam bennük. -
Katalizátor #10146 Baszki valamiért nem engedi importálni a régi accomat újba. Tuti jól írok be mindent és azt jelzi valami nem jó, pedig mindenhol máshol ugyanazokkal jelentkezem be...
Valami ötlet? Csak demót enged játszani, elég gáz...