Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szintén a fiammal tologattuk egy időben lanon, saját gépen. Én a Feed The beast csapat Departed modpackját használtam, van hozzá szerver meg kliens is, és rengeteg jó mod is össze van hangolva benne (mert valljuk be, az alap minecraft önmagában nagyon szegényes tartalommal bír, a modok teszik naggyá).
A szerver nem nagyigényű, egy átlagos erősségű játééggépen simán elmegy a szerver meg mellette egy kliens is. Plusz mivel admin vagy, tudsz pl archiválni néha hogy ne vesszen el a munkátok...
A chillcraftot tudom ajánlani, régi jó közösség valamint a hungarost. A probléma az, hogy ezek moddolt szerverek és a kliensek futtatásához combos gép kell. Viszont a lehetőségek korlátlanok.
A chillcraftosokkal facebookon tudod felvenni a kapcsolatot, rájuk keresel és írsz nekik vagy közvetlenül egyik régi motorosnak tudsz írni:
részletek: vetranio.hu
A hungarosról részletek: hungaros.hu
Alap, moddolatlan mc szervert nem tudok jót sajnos.
Ez utóbbinál figyelj a szabályzatra a fórumon is. Betű szerint tartják be.
Üdvözlünk! :)
Szerintem egyenlőre single playerben próbáljátok ki a játékot.
A gyerkőcre való tekintettel én nem vinném ki multiplayerbe.
Régóta sajnos én nem találkoztam olyan szerverrel, akár magyar akár külföldi, hogy a nagyon kezdő, új játékosokat hagynák érvényesülni.
Bár lehet, hogy akad normális, "egymás mellett élős" szerver, az engem is érdekelne. :D
Kíváncsi vagyok a többiek véleményére.
M.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Fiammal gondolkozunk rajta hogy elkezdjük eme játékot.
abszolút kezdők vagyunk és csak a közös alkotás érdekel fölég minket.
Tudtok ajánlani működő magyar szervereket?
Fiam 11 éves és kulturált de elő magyar közösségbe szeretném bevinni.
Válaszokat előre is köszönöm.
ezt(steam oldal) próbálta már valaki?
most találtam,szinte bármit lehet építeni,videók alapján nem rossz...most le is van árazva rendesen.
Aki próbálta esetleg irhatna véleményt
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Valami ötlet? Csak demót enged játszani, elég gáz...
Játszik itt valaki a Life in the woods Renaissance mod csomaggal? Segítség kellene a Lumberjack mod felrakásához. Az eredetivel megy, azzal nincs gond, de ezzel nem tudom összehozni. :-)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Az alábbi szervert azoknak ajánlom akik modok nélküli túlélő szervert keresnek. Jelenleg az egyetlen magyar 1.9-es szerver ami single play érzést nyújt, a szerveren a staff tagjai is túlélő módban játszanak. A szerver 3 éve 0-24 órában működik, folyamatosan frissűl verzióváltásoknál, átlag életkor 20 év fölötti (vanak 30 év fölötti tagjaink is). A szerveren a nether és loot világ -túlélő módban nagy mennyiségű alapanyag gyüjtésre szolgál- bizonyos időközönként újragenerálásra kerül.
Bővebb információ a http://www.lavstud.hu/ weboldalon a leírások alatt.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.03.13. 03:12:58
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Letöltöd és olyan modokat raksz be amilyeneket akarsz, magyar nyelvű, egyszerű a kezelése.
Aggeus
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Tudja valaki, hogy a ghastnek van magyar megfelelője, vagy nincs lefordítva a Minecraftban?
Nem szervert és nem is videót szeretnék ajánlani, hanem inkább egy kisebb baráti társaságot. Vagyunk páran felnőttek akik szeretik a modolt Minecraftot, de mivel a legtöbben gyerekek akik játszanak vele így nehéz olyan társaságot találni ami egy picit érettebb mint a tizenévesek.
Emiatt páran úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy Modded Minecraft Hungary 18+ néven futó csoportot facebookon.
A csoport célja, hogy aki elmúlt 18 éves és értelmes, tudjon hozzá hasonló emberekkel Minecraftozni. Ennyi az egész.
Aki szeretne csatlakozni hozzánk, keressen meg minket facebookon. Feed the Beast és ATLauncher-es modpackokkal szoktunk játszani, általában a legújabbakkal. Természetesen eredeti Minecraft kell hozzá. :)
Köszönöm hogy elolvastátok.
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a TheOld-Crafters survival minecraft szervert!
- Remek közösség
- Segítőkész, tapasztalt Staffok!
- Országos szintű építmények, minőségi építészet a szerver Építészeinek jóvoltából.
- Folyamatos Segítő és Építész TGF. A Segítő TGF link a leírásban, az Építész TGF miatt a szerveren keress fel egy Staffot.
- Rengeteg event, megannyi warp és még sok más, ami csak kell.
- Egyedi kereskedelmi eszköz az OldGold és OldDiamond amivel falusiakkal kereskedhetsz. ( Old -, és Pokol szett és sok egyéb eszköz )
- Kiemelkedő konfigolás, magyar nyelvű pluginok.
- Elérhető a MobAréna, PaintBall, HungerGames, kiemelkedően szép pályákkal.
- Ezen kívül minden fél órában minimum 2 event van.
- Egyedi munkáinkból tudsz választani, egyszerre két munkát is végezhetsz [ Jobs ]
- Lehet saját kisállatod, egyedileg fejlesztett képességekkel [ MyPet ]
- Élhetsz a szenvedélyeidnek [ Lottó ]
- A megunt, felesleges vagy eladni kívánt dolgaidat eladhatod [ Aukció ]
- Szerverünkre 1.8-as klienssel felléphetsz!
A The Old-Crafters mindenkit tárt karokkal vár, akik egy jót szeretnének játszani!
Elérhetőségeink:
- Weboldal: http://www.oldcrafters.net/
- Facebook oldal: www.fb.com/theoldc
- Webshop: http://theold.minemarket.hu/
- Segítő TGF: http://www.oldcrafters.net/tgf
- Survival IP: s1.oldcrafters.net
- SkyPvP IP: s2.oldcrafters.net
- PE IP: s3.oldcrafters.net, port: 19132
- PE SkyPvP IP: s4.oldcrafters.net, port: 19133
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.21. 21:05:57
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.05. 22:09:15
A szerver jelenleg is fut, mivel játszunk rajta de ha egy kisebb csoporttal vagy jó pár állandó emberrel bővülünk, akkor word reset várható.
A modpackhoz le kell tölteni az általam módosított változatot és azzal már könnyedén fel lehet csatlakozni.
Ha érdekel bárkit ez a féle szerver, akkor e-mailbe írjatok. (ha többen jönnétek új életet kezdeni a szerveren az sem gond)
A modpack elég nagy gépigénnyel rendelkezik így érdemes viszonylag jó géppel nekiállni gamelni.
Min 6gb ram de az ajánlott a 8+gb pl... (ez alatt ne is írjatok hogy szeretnétek játszani mert a fagyásokkal low fps-el nem foglalkozunk
E-mail: [email protected]
Privátba NE írjatok, mert nem figyelem. Köszi
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Dort : Üdv, bocsi hogy eltűntem, de összeszaladt a meló.
Ennél még "durvább" az építés kézikönyv amit mostanban reklámoznak, lényegében egy fotóalbum pár spéci konstrukcióról, gyakorlatilak zéró segítséggel hogy mégis hogy építsd meg...
Sokat hallottam már erről a játékról, de úgy érzem nem tudok róla semmit. Én úgy tudom, hogy ebben mész, és szétszedhetsz mindent kockákra, aztán újjáépítheted őket. Vajon vannak ennek a játéknak olyan modjai is amiben mint egy rpgben mehetsz, fejlődhetsz, keresgélhetsz stb? Tehát amiben már egy előre megcsinált világ van, és nem muszáj építkezni, csak lehetőség.

Aztén nem érti meg hogy Apa 10-15 évvel ezelőtt tolta az ilyen grafikájú-komplexitású játékokat és nem akar visszamenni az időben. Öncélú építkezéshez meg végképp nincs kedvem...