10467
  • BenedekFeco
    Hali!
    Játszik itt valaki a Life in the woods Renaissance mod csomaggal? Segítség kellene a Lumberjack mod felrakásához. Az eredetivel megy, azzal nincs gond, de ezzel nem tudom összehozni. :-)
  • aru
    Eredetis lenne? Csak pár olyan játékos van a szerveren akik nem rendelkeznek eredeti accountal, de ők sem a troll kategória. Szinte kezdetektől nincs ilyen megkötés és badarság lenne ez alapján kizárni normálisan szocializálódott embereket. Amúgy A Mester MC-n nevelkedettek alig tudnak a szerver nyújtotta környezetben túlélni, nem is töltenek sok időt el rajta. De nem is igazán az ő korosztályuk építget a szerveren.
  • Dort575
    Engem még érdekelne is a dolog, ha eredetis lenne.
  • aru
    Üdv!

Az alábbi szervert azoknak ajánlom akik modok nélküli túlélő szervert keresnek. Jelenleg az egyetlen magyar 1.9-es szerver ami single play érzést nyújt, a szerveren a staff tagjai is túlélő módban játszanak. A szerver 3 éve 0-24 órában működik, folyamatosan frissűl verzióváltásoknál, átlag életkor 20 év fölötti (vanak 30 év fölötti tagjaink is). A szerveren a nether és loot világ -túlélő módban nagy mennyiségű alapanyag gyüjtésre szolgál- bizonyos időközönként újragenerálásra kerül.

Bővebb információ a http://www.lavstud.hu/ weboldalon a leírások alatt.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.03.13. 03:12:58
  • gforce9
    http://beta.cursevoice.com/

Letöltöd és olyan modokat raksz be amilyeneket akarsz, magyar nyelvű, egyszerű a kezelése.
  • aggeus
    Sziasztok, Szeretném megkérdezni,hogy a Mo Creatures Mod-ot honnan tudom letölteni és hogyan tudom feltelepíteni.Valami szájba rágós válasz kéne mert nagyon kezdő vagyok.Köszönöm előre is.
  • tomy88trance
    Üdv! Én szívesen csatlakoznék csak az a baj,hogy némelyik modpack megfekteti a gépemet, jobban mondva kevés neki a ram :/ Van valami olyan FTB mod aminek nem nagy a gépigénye és élvezetes is? :)
  • LeWyTy
    1-2 éve ugrottam volna a lehetőségre... de sajna rég meguntam a játékot.
  • FartingSquirrel
    Közben kiderítettem: nincs lefordítva.
  • FartingSquirrel
    Sziasztok!
    Tudja valaki, hogy a ghastnek van magyar megfelelője, vagy nincs lefordítva a Minecraftban?
  • Seleanor
    Többen írták hogy nem találják a csoportunkat, nem tudom hogy miért. Modded Minecraft Hungary 18+ néven futunk Facebookon. Amennyiben mégsem sikerül megtalálni, írjatok egy privát üzenetet itt, hogy kit inveljek a csoportba és már invelem is.
  • Daren_
    Csatlakoztam volna, de nem találtalak meg titeket a Facebookon :(
  • Seleanor
    Sziasztok!

Nem szervert és nem is videót szeretnék ajánlani, hanem inkább egy kisebb baráti társaságot. Vagyunk páran felnőttek akik szeretik a modolt Minecraftot, de mivel a legtöbben gyerekek akik játszanak vele így nehéz olyan társaságot találni ami egy picit érettebb mint a tizenévesek.
    Emiatt páran úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy Modded Minecraft Hungary 18+ néven futó csoportot facebookon.
    A csoport célja, hogy aki elmúlt 18 éves és értelmes, tudjon hozzá hasonló emberekkel Minecraftozni. Ennyi az egész.
    Aki szeretne csatlakozni hozzánk, keressen meg minket facebookon. Feed the Beast és ATLauncher-es modpackokkal szoktunk játszani, általában a legújabbakkal. Természetesen eredeti Minecraft kell hozzá. :)

Köszönöm hogy elolvastátok.
  • udpsendtofailed
    Sziasztok!
    Szeretném figyelmetekbe ajánlani a TheOld-Crafters survival minecraft szervert!
    - Remek közösség
    - Segítőkész, tapasztalt Staffok!
    - Országos szintű építmények, minőségi építészet a szerver Építészeinek jóvoltából.
    - Folyamatos Segítő és Építész TGF. A Segítő TGF link a leírásban, az Építész TGF miatt a szerveren keress fel egy Staffot.
    - Rengeteg event, megannyi warp és még sok más, ami csak kell.
    - Egyedi kereskedelmi eszköz az OldGold és OldDiamond amivel falusiakkal kereskedhetsz. ( Old -, és Pokol szett és sok egyéb eszköz )
    - Kiemelkedő konfigolás, magyar nyelvű pluginok.
    - Elérhető a MobAréna, PaintBall, HungerGames, kiemelkedően szép pályákkal.
    - Ezen kívül minden fél órában minimum 2 event van.
    - Egyedi munkáinkból tudsz választani, egyszerre két munkát is végezhetsz [ Jobs ]
    - Lehet saját kisállatod, egyedileg fejlesztett képességekkel [ MyPet ]
    - Élhetsz a szenvedélyeidnek [ Lottó ]
    - A megunt, felesleges vagy eladni kívánt dolgaidat eladhatod [ Aukció ]
    - Szerverünkre 1.8-as klienssel felléphetsz!
    A The Old-Crafters mindenkit tárt karokkal vár, akik egy jót szeretnének játszani!

Elérhetőségeink:
    - Weboldal: http://www.oldcrafters.net/
    - Facebook oldal: www.fb.com/theoldc
    - Webshop: http://theold.minemarket.hu/
    - Segítő TGF: http://www.oldcrafters.net/tgf
    - Survival IP: s1.oldcrafters.net
    - SkyPvP IP: s2.oldcrafters.net
    - PE IP: s3.oldcrafters.net, port: 19132
    - PE SkyPvP IP: s4.oldcrafters.net, port: 19133
  • LeWyTy
    Akkor is tudsz ha nincs. Vagy bérelsz valahol, vagy indítotok valamelyikőtök gépén egy szervert és hamachival simán megy.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.21. 21:05:57
  • Skyvolker10
    Ha van eredeti Minecraft-om, akkor tudok olyan szervert csinálni amin csak én és a barátaim vagyunk?
  • LeWyTy
    Csak azért nem megyek mert nem adom a mailomat és nem töltöm le kókánymodot Am lehet érdekelt volna

Starboundozni nem jön velem valaki?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.05. 22:09:15
  • skymannn
    2-3 barátommal csináltunk egy minecraft szervert, amely az FTB infinity mod pack egy kicsit módosított változatát használja és szeretnénk egy kis populációt a szerverre. A szerver 24/7 üzemel, whitelist-es és csak értelmes embereket szeretnénk felengedni, mivel szabályzat nincs és nem is szeretnénk semmi különös szabályt hozni.
    A szerver jelenleg is fut, mivel játszunk rajta de ha egy kisebb csoporttal vagy jó pár állandó emberrel bővülünk, akkor word reset várható.
    A modpackhoz le kell tölteni az általam módosított változatot és azzal már könnyedén fel lehet csatlakozni.
    Ha érdekel bárkit ez a féle szerver, akkor e-mailbe írjatok. (ha többen jönnétek új életet kezdeni a szerveren az sem gond)
    A modpack elég nagy gépigénnyel rendelkezik így érdemes viszonylag jó géppel nekiállni gamelni.
    Min 6gb ram de az ajánlott a 8+gb pl... (ez alatt ne is írjatok hogy szeretnétek játszani mert a fagyásokkal low fps-el nem foglalkozunk

E-mail: [email protected]
    Privátba NE írjatok, mert nem figyelem. Köszi
  • JaSoN HuNTeR #10127
  • Lunki88
    Ez hatalmas. :DD
  • Mr_no_NaMe
    köszönöm:)
  • gforce9
    Mivel a játék alapvonala az, hogy bányássz és barkácsolj, fejlődni is így lehet benne. Van néhány kalandmap, de véleményem szerint a legtöbbjük eléggé gyengusz. A mostani modcsomagokban viszonyt felfedezésre váró világok is vannak. A legismertebb ezek közül talán a Twilight Forest mod. Ebben már mindenféle monsterekkel, bossokkal kell megvívni,labirintusokban keresgélni, de ez sem mentesül attól, hogy bányászol, jó cuccokat összeraksz magadnak, mert anélkül hamar elhalálozol.

Dort : Üdv, bocsi hogy eltűntem, de összeszaladt a meló.
  • Csokis
    Konkrétan az, hogy szép. :) Tényleg szép és igényes a kivitelezés, ezért nem bírtam neki ellenállni, és megvettem.
  • lammaer
    Köszi az infót, ez új volt.
  • lammaer
    Szinte semmi, én is megnéztem őket és alig van bennük értelmes tartalom.

Ennél még "durvább" az építés kézikönyv amit mostanban reklámoznak, lényegében egy fotóalbum pár spéci konstrukcióról, gyakorlatilak zéró segítséggel hogy mégis hogy építsd meg...
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Sokat hallottam már erről a játékról, de úgy érzem nem tudok róla semmit. Én úgy tudom, hogy ebben mész, és szétszedhetsz mindent kockákra, aztán újjáépítheted őket. Vajon vannak ennek a játéknak olyan modjai is amiben mint egy rpgben mehetsz, fejlődhetsz, keresgélhetsz stb? Tehát amiben már egy előre megcsinált világ van, és nem muszáj építkezni, csak lehetőség.
  • LeWyTy
    Ennek mi értelme van?
  • Csokis
    Nem bírtam ki, és megvettem.

• Dort575
    Már van lehetőség platformok között játszani a Microsoftnak hála. Ha a Pc-s verzióba már a windows 10 edition van meg azzal már lehet játszani, olyannal is aki mondjuk xbox one-on játszik, vagy telefonon. Egyedül ami a hátránya, hogy a sima minecraft-ot és a windows 10 edition-t külön kell megvenni. Tehát ha megveszed az egyiket attól még nem lesz meg a másik :D
  • lammaer
    Ejj, de kár hogy a Minecraft nem megy platformok közt, öszejöhetne a 10 éves fiammal azt tologathatnák együtt (csak ő PCn tolja), én megőrülök tőle mert egyszerűen nem köt le (meg kissé gagyinak is tartom :D ) de mindenáron velem akar multizni.
    Aztén nem érti meg hogy Apa 10-15 évvel ezelőtt tolta az ilyen grafikájú-komplexitású játékokat és nem akar visszamenni az időben. Öncélú építkezéshez meg végképp nincs kedvem...
  • gforce9
    Nincs benne szerverkereső, az MC-ben maga a közös játék is amolyan csináld magad mozgalom. :) Ha másokkal akar játszani, akkor össze kell hozni neki, segíteni kell. Bár konzolon lehet hogy van olyan hogy barátlistára felvenni embert és úgy tudnak közös játékot.
  • DonPedro22
    11 éves és Xbox One-on játszik :) szóval akkor nincs benne olyan, hogy szerver kereső vagy valami? mindenképp manuálisan kell keresnie mások által indított szervert. Vagy ő csinál és rá csatlakoznak. Köszi a leírást.
  • gforce9
    Úgy kell elképzelni, hogy van az MC accountod. Ez meg van vásárolva. Ez arra való, hogy amikor a játékot elindítod, összebeszél a Mojang-al ami visszaigazolja, hogy a játék eredeti e. Innentől megnyílik a lehetőséged tricsillió féle dologra.

Single player, ezt gondolom nem kell ragozni, mapot csinálsz építkezel.

Lan: Ezt úgy is lehet játszani, hogy az eredetileg megkreált single player mapot kinyitod lanra. Ekkor külön szervert nem futtatsz viszont ekkor már helyi hálón tudnak hozzád csatlakozni. Egy router portforward után vagy egy virtuális lanon mondjuk hamachin pedig már kívülről is tudnak a haverok interneten keresztül.

Saját szerver: Le kell tölteni a szervert, azt futtatni, majd az előzőek szerint tudnak csatlakozni hozzá kívülről vagy belülről. (Te itt localhostra fogsz csatlakozni, ha egy gépen fut a szerver és kliens)

Külső szerver: Szét kell nézni neten. Sok szerver fut. Fórumokon kell nézelődni. Vannak olyan szerverek ahová bárki csatlakozhat, de vannak zárt csoportok is, ahová csak előzetes egyeztetés után lehet. Bérelni is lehet minecraft szervert, sok szolgáltató van. Ennek az az előnye hogy te határozod meg a szerverbeállításokat, viszont havidíjas.

Moddolt minecraft: Az alap dolgok ugyanazok, de a modokat csomagformában lehet tölteni, de először az alappal érdemes kismerni a játékot.

Összegezve a minecraftban nincs olyan, hogy csak úgy futnak szerverek rákatt és kész, de értelme sem lenne, hiszen nem csak építeni hanem sajnos rombolni is lehet benne. És ha játszik egy társaság az nem igazán szereti, hogy bejön egy jöttment és szét tntzi a szervert. Ha most kezdi a játékot, a LAN-Hamachi verzió a legegyszerűbb, de ennek a beállítása is utánaolvasást igényel. Lehet róla tutorialokat találni: googleba: "minecraft hamachi" szerintem még youtube videó is van róla.
  • mijki
    Igazából én eredetivel nem játszottam, mindig házi szerón toltuk(törttel), szóval ebben a kérdésben más tud esetleg segíteni :)
  • DonPedro22
    Tudtál igen de a Multiplayeren belül mire kell menni hogy több emberrel tudjon játszani? mert láttam több beállítás van vagy mi a szösz
  • mijki
    Szóval:
    - van SP (csak egyedül játszik)
    - dedikált szerverek, alias MP (sok szeró van)
    - lehet indítani saját szerót is(ami kb. 2 perc), amin aztán tudtok coop/LAN-ban játszani

Remélem segítettem :)
  • DonPedro22
    Unokaöcsémnek lesz a szülinapja és veszek neki egy Minecraftot mert arra van beizgulva most... ez rendes multi vagy csak co-op-ban lehet játszani vagy mi? vannak szerverek vagy 1 szerveren van mindenki vagy hogy működik? köszi a válaszokat.
  • LeWyTy
    Esetleg a g2a.com on nézd meg.
  • gforce9
    Üdv!

Csak ott.
  • lammaer
    Sziasztok,

Fiamnak tervezném megvenni a minecraftot, szokott ez lenni akcióban vagy csak a minecraft.net-en lehet megvenni?