10467
  • LeWyTy
    Ja mire surviban legyártod az vagy 6000 gyémánt
  • Pistike 007
    Tudom, hogy van gyorsabb, van szebb, de az első Tekkit művem, ma álltam neki :)

Solar Diamond Core, napfényből készít gyémántot.
    1 diamond / 3 sec

Na. :D

• Pistike 007
    Itt semmi gond nem volt.
  • Croano
    Asszem ez mindenidők legbugosabb patch-e a malac mint egy csiga ha ráülök....
    :( és többször kifagyott a minecraft amint frissítettem :( pedig a minecraft előtte sosem fagyott meg nagyon boldogtalan vagyok tud valaki megoldást? Gondolom csak nekem ilyen bugos...
  • Sonda14
    Elkészítettük az első "filmünket" története az ősemberek fejlődését mutatja be valamilyen formában :P

http://www.youtube.com/watch?v=v-wB0G7CeQ0
  • herculeska
    mindenből kimaradok...
  • Pistike 007
    És nem droppol pumpkint.. Notch
  • uscGhost
    Észrevettétek hogy a zombik fején tök van? :D
  • tothbalu99
    Köszönöm szépen :)
  • maanszon
    tothbalu99:
    Egoizmusnak fog tűnni... De az én oldalamon van pár MOD, ha szeretnéd emgnzéni, kattints ide!

A MODok telepítéséről is találsz egy részletes leírást, ha esetleg még nem tudnád a menetét :)

• Malakai
    Inkább akkor már benépesíteni fenyőfával és négy beacont közéjük és persze havas biomba. :)
  • Bexter
    Ez egy csillár. a koszorún van 4 gyertya :D

• LeWyTy
    Adventi koszorú minecrfat módra
  • hugopareiros
    http://www.youtube.com/watch?v=e87uySTmAmU&feature=relmfu

21:20nál kijelzi hogy hova fogja rakni az elemet ezt milyen moddal / beállítással lehet elérni?
  • RJoco
    Köszi!
  • tothbalu99
    Sziasztok!
    Valaki egy jó mod oldalt nem tud ajánlani a Minecraft dl-n és a Minecraft forum-on kívül? sokat segítene.
    Üdv.: tothbalu99
  • Wreck86
    Ez inkább szerintem rohadt krumpliként funkciónál, hatása meg kb a rohadt hús illetve a nyers hús kajolásához hasonló.
  • maanszon
    RJoco:
    A javító asztalt, vagyis az üllőt, úgy tudsz csinálni, hogy a legfelső sort kirakod vasblokkal, mjad az az alatti sorba csak a középső slotra raksz egy vasöntvényt, illetve a legalsó sorba is teljesen végig vasöntvényeket.

Az emerald (smaragd) az NPC-kel való kereskedésnél kell, az úgymond a pénz, azzal tudsz dolgokat venni.

uscGhost:
    Ha megeszed a mérgező (romlott) krumplit, akkor kis ideig a méreg potion hatása alatt leszel, mert ugye romlottan megetted. :)
  • uscGhost
    Mérgező krumplival mit lehet kezdeni?
  • RJoco
    A tekkit jelenleg csak 1.2.5tel megy.

Viszont hogy lehet olyan javító asztalt csinálni, mert nekem elkerülte a figyelmem ezidáig a recept?
    ÉS mire jó az Emerald?
    Természetesen vanilla.
  • szabii98
    tekkit mód nektek működik az új peccsel?
    új vagyok a tekkitben, nemtom mit kell csinálni, nekem a launcher csak az 1.2.5ös jar fájlal indult, igaz a többit nempróbáltam még
  • Pistike 007
    Én most dinnyemagot találtam egy mélyen eldugott bányában két spider spawner között :D
  • uscGhost
    Ja nekem is kéne répa hogy befogjak pár malacot :D krumplit már találtam egy npc faluban ültetve :D
  • Pistike 007
    Én most zombikat aprítok, elvileg dobnak répát.
    Nagyon kell a répa. Kell.
  • Wreck86
    +a boszorkány egy kis ge*i. Mögéd sunnyog a mocsárban és elkezd dobálni méreggel ...
  • uscGhost
    A csirkék már maggal "működnek" :D még olyan kéne ha kidobjuk a magot akkor megegyék, így legalább nem lenne annyi fölösleges mag :D
  • Source8
    Ja.
    Ha már módoltál akkor előbb frissítsd (force update) 1.4.2-re, majd utána a letöltött minecraft-jar-t másold az ott lévőre azt felülírva!
  • Source8
    Írd be a böngésző címsorába: "google.hu"
    A kereső kifejezés legyen ez: "minecraft.jar 1.3.2 download"
    Az első találat

De hogy ott se kelljen megkeresned kattints ide!

Have a nice day! :)
  • Aladeen
    Sziasztok!Én megvettem a minecraft.net-en a minecraftot és letöltöttem hozzá az 1.4.2-es frissitést.És hogy tudnám visszatölteni a 1.3.2-t?Tudnátok segíteni?Előre is kösz
  • Wreck86
    Köszönöm!
  • Source8
    Az passz, nem tudom.
  • uscGhost
    Azt vágom, de ugyan azon a kapun megyek vissza...
  • Source8
    Minden méter (1 blokk) megtétele a netherben = 8 méter (blokk) megtétele a felszíni világban.
    Ezt direkt használni is szokták a nagyobb távolságok megtételére.

Tehát ha mész 100 blokknyit a netherben majd visszajössz, akkor fent 800 blokknyit haladtál.
  • uscGhost
    Már volt róla szó de nem nagyon figyeltem, tehát az mi a rák hogy bemegyek netherbe és mikor vissza akarok jönni akkor kb 1000 blokknyival arrébb rak le, elég idegesítő mindig lebontani és visszamenni... erre nincs valami megoldás? vagy ez valami bug?
  • Source8
    Tessék átolvasni a gyakoribb rövidítések szótárát!

Aggro: A szörnynek azt a reakcióját jelenti, melynek során vislekedése ellenségesssé, agresszívvá válik és támadásba kezd. Utalhat az irányunkban tanúsított agressziójának szintjére is.
  • Wreck86
    "agro"?
  • Fabio Capello
    Enderman agro
  • Wreck86
    Ja!

Apropó nem tudjátok, hogy minek van olyan hangja: erősödik, erősödik, majd halkul lefele és kb olyan mintha elmenne egy motor melletted.
  • uscGhost
    Enderman hangja kicsit durva miután megütöd... Én enyhén besz*rtam mikor meghallottam...
  • Pistike 007
    Ez nem ilyen egyszerű :)