Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XD
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Ha letöltesz, a terroristák gyõznek!!4
1 GB-ra van állítva és nem lehet állítani.
Ezzel szemben in game 274 Megát jelez az F3-ra.
Az új patchben bejött a falusiakkal való kereskedelem. Kereskedek is velük és azt vettem észre, hogy egy "kereskedés" után (pl 12 búza-->1 emerald) ilyen buborékosak lesznek és új cuccokat lehet velük cserélni. Ez fejlõdést jelent náluk? Ergo minél többfélét kereskedek velük, annál jobban fejlõdnek? Van max szintjük?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Igaz vagy Hamis?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Régebben 1-2 szerveren már voltam, de idõ hiányában abba maradtak.
A 7 éves fiamat tanítom MC-zni, és most nagyon rákapattam a Tekkitre.
Multira még nem engedném fel, én meg a heti 2-3 erre szánt órámmal inkább nem erõltetem. :)
Úgyhogy most singleben tekkitezik, csak hát óránként 2-szer is lefagy a gép ha ezzel játszik. Délután otthon megnézem ezt az optionst és megpróbálok akkor 2 gigát beállítani neki, remélem menni fog!
Ha mégis rászánom magam a multira, akkor már én sem adom nagyon alább a Tekkitnél, tehát lehet hogy majd regelek az általad linkelt szerverre. :)
A Tekkitnél a launcherben tudod állítani a memória limitet az "Options" menüben de csak lõre megszabott lépésekben. Pl: 1, 2, 4, 8 GB.
A Tekkit kliensre ráadásul telepítve van az "OptiFine" nevû optimalizáló plugin ami mégjobban tehermetesíti a gépedet. Amikor összehasonlítod a sima MC-t és a Tekkit modot azt sem érdemes elfelejteni, hogy míg az MC 4-5 mega, addig a Tekkit mod 113. Sokkal több dolog van benne amit nem rest be is tölteni a játék futás közben. Több mint 1800 új item, 650 craft recept és még sorolhatnánk. Nem egyszerû :D
"Fontos közlemény!
A szerver változásokon keresztül esett keresztül,
kérjük elolvasni a kissé megváltozott szabályokat a honlapon
és az új bejelentkezési módszert a fórumon."
Aki rájön mi a hiba, kap egy cserépedényt! :D
13 éve itt. Szép idő.
Remélem csak ennyi a megoldás! :)
Köszi!
A Tekkit csak nálam sötétebb, mint a Minecraft vagy másnál is? Engem ez eléggé zavar. Jah és a Tekkit Minecraft csak 1.2.5-ös.
A gépem Win XP 4 giga rammal.
Ezzel szemben a sima 1.3.1 Minecraft az F3-ra 1024-et ír, mint max használható, a tekkit launcher pedig F3-ra max 243 MB-ot.
Fent van a java 6 és java 7 is.
A java 6-ot letiltottam, a java 7-hez a megfelelõ helyre (Runtime Parameters) pedig beírtam hogy: -Xincgc -Xmx2048M
Semmi sem változott.
A Minecraft 1.3.1-nél az F3-ra továbbra is 1024-et, a Tekkit pedig 243-at ír.
Azért érdeklõdnék mert ugyan az 1.3.1-nél "még" nincs probléma, viszont a tekkit (MC: 1.2.5) nagyon szaggat néha és ki is lép rendszeresen out of memory-val.
A Tekkit launcherhez mi lenne a megoldás?
Hogy kell azt beállítani, hogy ne csak 243 MB-ot lásson, hanem legalább 1024-et (de inkább 2048 lenne a jobb)?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egy magyar jó szerver indult el amely nem hamachival nincs lagg. A szerver honlapja: http://www.uspcraft.atw.hu/
Itt megtalálsz minden kellõ információt de leirnék pár információt
Tehát a szerver még nem tud futni 24-7 ben erre majd késõbb kerül sor
most egyenlõre egy Státusz jelzõ, jelzi mikor müködik a szerver és mikor van szünet egyéb okok miatt....
A honlapra visszatérve nézettek körül nagyon jó érthetõ átlátható és egyszerü...
Augusztus 1én kiadtak egy friss minimapot.
Az van fenn?
Az install log utolsó sora fontos, törölni kell egy META-INF könyvtárat, nem csak másolni.
Töröltem és fut. Teljesen jó, megvan az elsõ mod-om :).
Viszont így mire való a készíthetõ térkép?
de az a cél h a minimap jó legyen
most tettem fel az 1.3.1 es ujitást de miután a hozzávaló modloader-t felrakom nem müködik a game, ráadásul valami gebaz van a loader-el mivel felrakás után valami exe mindig elindul és a procit 100% ban kihasználja és elkezd akadni a gépem, igy mindig le kell álitanom kezelõvel, majd törölnöm
mér van ez ?
vagy az 1.3.1 hez való Reiminimap okozza ?
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
1.3-as barátságos hely tele jófej adminokkal playerekkel akik szívesen várnak másokat is :]!
A szerver neve Babiloncraft, és whitelist-es, vagyis írnotok kell egy jelentkezést.
Babiloncraft
Várunk mindenki szeretettel!
babiloncraftStaffs.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Voltam 2-n is, az egyiket kollégákkal csináltuk, aztán elhalt. A másikra nemrég léptem be, aztán eltûnt, de úgy, hogy még a fész oldala is eltûnt.
Innen kezdve, ami biztos, hogy nem tûnik el, a saját Single Player-es map-om, fõleg, hogy minden indítás elõtt biztonsági mentést csinálok a .minecraft könyvtárról.
Ha letöltesz, a terroristák gyõznek!!4
ÉN tuti felnézek<#eljen>#eljen>
A vadi új skinemmel
Lewyty3.0?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Elindult Magyarország legváltozatosabb publikus Minecraft szervere!
Mindenek elõtt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy erre a szerverre nem tudtok fellépni a sima MineCraft klienssel, mivel több száz új craftolható item (blokk, jármû, elektronizált és automatizált berendezés) van amit a sima kliens nem tartalmaz. A megfelelõ kliens telepítéséhez pontos leírást találtok a szerver honlapján az Információ / TELEPÍTÉS menüben. Na de mirõl is lenne szó? :)
Elindult Magyarország elsõ Minecraft Tekkit szervere!
Honlap: www.ArD-NaX.X3.hu
Bemutató videó az újdonságokról: Minecraft Vs. Minecraft Tekkit
Ez a TEKKIT Mod!
Egy kis ízelítõ:
Minden ami az alap Minecraftban elõfordul PLUSZ:
+1800 új item!
+650 új craft recept!
+rengeteg új terepobjektum!
+Elektronizált gépek
+Jármûvek (repülõk, autók, hajók!)
+Lõfegyverek (Puskák, gépfegyverek)
+Új armor szettek: (NanoSuit, Quantum Armor, Dark-Matter- Red-Matter Armor...)
...és még rengeteg újdonság!
Továbbá:
-Nincs whitelist!
-512 slot várja a kiéhezett és a natúr Minecraftba beleunt játékosokat.
-PvP ON!
-Játékbeli pénz amiért értékes cuccokat vásárolhatsz a kezdõhelyen felépített raktárakból.
-7/24 NONSTOP Online és teljesen lagmentesen egy amerikai hostról!
-Ne fektess több energiát a bugos, agyon cheatelhetõ, lagos hamachis hulladék szerverekbe ahol konkrétan pocsékba megy a befektetett energiád, mert pár hét után megszûnik és köddé válik minden amit létrehoztál. Egyszerûen nem éri meg.
Éppen ezért elhoztuk nektek az ARD-NAX Magyar Minecraft Szervert amin a legfrissebb Minecraft Tekkit 3.1.2-es mod fut és ennek köszönheti azt a rengeteg újdonságot is amit fentebb felsoroltunk. A szerverre való fellépéshez egy speciális Minecraft kliens szükséges amit a WwW.ArD-NaX.X3.hu oldalon az információk -> Telepítés menüben leírtak szerint telepíthettek. Ezzel a klienssel a sima, natúr, original Minecraft szerverekre IS fel tudtok lépni a késõbbiekben. De miután kipróbáltátok az ArD-NaX által kínált lehetõségeket, kétséges, hogy valaha is vissza szeretnétek menni a sima MineCraft-ba. Higgyétek el, egy próbát mindenféleképpen megér.:)
Mindenkit várunk sok szeretettel!
-item a kézbe
-//wood
-klikk,klikk,klikk,klikk...stb
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egy dzsángölt szeretnék csinálni egy füves pusztából.