10467
-
#7960 Ja mire surviban legyártod az vagy 6000 gyémánt -
#7959 Tudom, hogy van gyorsabb, van szebb, de az első Tekkit művem, ma álltam neki :)
Solar Diamond Core, napfényből készít gyémántot.
1 diamond / 3 sec
Na. :D
-
#7958 Itt semmi gond nem volt. -
#7957 Asszem ez mindenidők legbugosabb patch-e a malac mint egy csiga ha ráülök....
:( és többször kifagyott a minecraft amint frissítettem :( pedig a minecraft előtte sosem fagyott meg nagyon boldogtalan vagyok tud valaki megoldást? Gondolom csak nekem ilyen bugos... -
Sonda14 #7956 Elkészítettük az első "filmünket" története az ősemberek fejlődését mutatja be valamilyen formában :P
http://www.youtube.com/watch?v=v-wB0G7CeQ0 -
herculeska #7955 mindenből kimaradok... -
#7954 És nem droppol pumpkint.. Notch -
uscGhost #7953 Észrevettétek hogy a zombik fején tök van? :D -
tothbalu99 #7952 Köszönöm szépen :) -
maanszon #7951 tothbalu99:
Egoizmusnak fog tűnni... De az én oldalamon van pár MOD, ha szeretnéd emgnzéni, kattints ide!
A MODok telepítéséről is találsz egy részletes leírást, ha esetleg még nem tudnád a menetét :)
-
#7950 Inkább akkor már benépesíteni fenyőfával és négy beacont közéjük és persze havas biomba. :) -
#7949 Ez egy csillár. a koszorún van 4 gyertya :D
-
#7948 Adventi koszorú minecrfat módra
-
hugopareiros #7947 http://www.youtube.com/watch?v=e87uySTmAmU&feature=relmfu
21:20nál kijelzi hogy hova fogja rakni az elemet ezt milyen moddal / beállítással lehet elérni? -
#7946 Köszi! -
tothbalu99 #7945 Sziasztok!
Valaki egy jó mod oldalt nem tud ajánlani a Minecraft dl-n és a Minecraft forum-on kívül? sokat segítene.
Üdv.: tothbalu99 -
#7944 Ez inkább szerintem rohadt krumpliként funkciónál, hatása meg kb a rohadt hús illetve a nyers hús kajolásához hasonló. -
maanszon #7943 RJoco:
A javító asztalt, vagyis az üllőt, úgy tudsz csinálni, hogy a legfelső sort kirakod vasblokkal, mjad az az alatti sorba csak a középső slotra raksz egy vasöntvényt, illetve a legalsó sorba is teljesen végig vasöntvényeket.
Az emerald (smaragd) az NPC-kel való kereskedésnél kell, az úgymond a pénz, azzal tudsz dolgokat venni.
uscGhost:
Ha megeszed a mérgező (romlott) krumplit, akkor kis ideig a méreg potion hatása alatt leszel, mert ugye romlottan megetted. :) -
uscGhost #7942 Mérgező krumplival mit lehet kezdeni? -
#7941 A tekkit jelenleg csak 1.2.5tel megy.
Viszont hogy lehet olyan javító asztalt csinálni, mert nekem elkerülte a figyelmem ezidáig a recept?
ÉS mire jó az Emerald?
Természetesen vanilla. -
#7940 tekkit mód nektek működik az új peccsel?
új vagyok a tekkitben, nemtom mit kell csinálni, nekem a launcher csak az 1.2.5ös jar fájlal indult, igaz a többit nempróbáltam még -
#7939 Én most dinnyemagot találtam egy mélyen eldugott bányában két spider spawner között :D -
uscGhost #7938 Ja nekem is kéne répa hogy befogjak pár malacot :D krumplit már találtam egy npc faluban ültetve :D -
#7937 Én most zombikat aprítok, elvileg dobnak répát.
Nagyon kell a répa. Kell. -
#7936 +a boszorkány egy kis ge*i. Mögéd sunnyog a mocsárban és elkezd dobálni méreggel ... -
uscGhost #7935 A csirkék már maggal "működnek" :D még olyan kéne ha kidobjuk a magot akkor megegyék, így legalább nem lenne annyi fölösleges mag :D -
Source8 #7934 Ja.
Ha már módoltál akkor előbb frissítsd (force update) 1.4.2-re, majd utána a letöltött minecraft-jar-t másold az ott lévőre azt felülírva! -
Source8 #7933 Írd be a böngésző címsorába: "google.hu"
A kereső kifejezés legyen ez: "minecraft.jar 1.3.2 download"
Az első találat
De hogy ott se kelljen megkeresned kattints ide!
Have a nice day! :) -
Aladeen #7932 Sziasztok!Én megvettem a minecraft.net-en a minecraftot és letöltöttem hozzá az 1.4.2-es frissitést.És hogy tudnám visszatölteni a 1.3.2-t?Tudnátok segíteni?Előre is kösz -
#7931 Köszönöm! -
Source8 #7930 Az passz, nem tudom. -
uscGhost #7929 Azt vágom, de ugyan azon a kapun megyek vissza... -
Source8 #7928 Minden méter (1 blokk) megtétele a netherben = 8 méter (blokk) megtétele a felszíni világban.
Ezt direkt használni is szokták a nagyobb távolságok megtételére.
Tehát ha mész 100 blokknyit a netherben majd visszajössz, akkor fent 800 blokknyit haladtál. -
uscGhost #7927 Már volt róla szó de nem nagyon figyeltem, tehát az mi a rák hogy bemegyek netherbe és mikor vissza akarok jönni akkor kb 1000 blokknyival arrébb rak le, elég idegesítő mindig lebontani és visszamenni... erre nincs valami megoldás? vagy ez valami bug? -
Source8 #7926 Tessék átolvasni a gyakoribb rövidítések szótárát!
Aggro: A szörnynek azt a reakcióját jelenti, melynek során vislekedése ellenségesssé, agresszívvá válik és támadásba kezd. Utalhat az irányunkban tanúsított agressziójának szintjére is. -
#7925 "agro"? -
#7924 Enderman agro -
#7923 Ja!
Apropó nem tudjátok, hogy minek van olyan hangja: erősödik, erősödik, majd halkul lefele és kb olyan mintha elmenne egy motor melletted. -
uscGhost #7922 Enderman hangja kicsit durva miután megütöd... Én enyhén besz*rtam mikor meghallottam... -
#7921 Ez nem ilyen egyszerű :)