Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
<#eljen>

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Wreck86
http://www.youtube.com/v/rg9snZPDioo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

XD

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Makee
Igen, a drezdai zwinger.

Ha letöltesz, a terroristák gyõznek!!4

nonicks
Drezda?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Makee
Végre befejeztem.

Letöltés Azt hiszem egy darabig most hanyagolom minecraftot. <#eplus2>

Túlélõ módban hogy lehet visszaállítani teljesre az életerõmet? kajával, alvással vagy hogy?

Megnéztem és tényleg van ilyen beállítás, de nekem passzív (szürke, nem állítható), tehát nem állítható.
1 GB-ra van állítva és nem lehet állítani.
Ezzel szemben in game 274 Megát jelez az F3-ra.
attiGT
Egészen biztosra nem tudom de valahogy úgy mûködik, hogy tradelsz velük egyszer, és ha az a buborékozós effect megjelenik akkor új opció került a tradejei közé, ha nem találsz újat akkor elõfordulhat, hogy ugyanaz az opció került fel, mint ami már volt neki. Ha találtál egy jó dealt akkor szerezz be minél több nyersanyagot és egyszerre cseréld õket be, mert csere után el is tûnhetnek bizonyos lehetõségek, amik persze késõbbiekben visszajöhetnek.

RJoco
Köszi!

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Wreck86
Hali!
Az új patchben bejött a falusiakkal való kereskedelem. Kereskedek is velük és azt vettem észre, hogy egy "kereskedés" után (pl 12 búza-->1 emerald) ilyen buborékosak lesznek és új cuccokat lehet velük cserélni. Ez fejlõdést jelent náluk? Ergo minél többfélét kereskedek velük, annál jobban fejlõdnek? Van max szintjük?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Igaz
RJoco
Gondolom a Tekkit-es új dolgok egy Minecraft-os map esetén csak az újonnan generált területen jönnek elõ.
Igaz vagy Hamis?

Azt a multi szervert már kinéztem, de még nem kezdtem el ott játszani.
Régebben 1-2 szerveren már voltam, de idõ hiányában abba maradtak.

A 7 éves fiamat tanítom MC-zni, és most nagyon rákapattam a Tekkitre.
Multira még nem engedném fel, én meg a heti 2-3 erre szánt órámmal inkább nem erõltetem. :)
Úgyhogy most singleben tekkitezik, csak hát óránként 2-szer is lefagy a gép ha ezzel játszik. Délután otthon megnézem ezt az optionst és megpróbálok akkor 2 gigát beállítani neki, remélem menni fog!

Ha mégis rászánom magam a multira, akkor már én sem adom nagyon alább a Tekkitnél, tehát lehet hogy majd regelek az általad linkelt szerverre. :)
attiGT
keresztül 2x, PMben kérem a cserépedényt cserépedényt

Source8, Itt játszol te is? www.Ard-nax.x3.hu

A Tekkitnél a launcherben tudod állítani a memória limitet az "Options" menüben de csak lõre megszabott lépésekben. Pl: 1, 2, 4, 8 GB.
A Tekkit kliensre ráadásul telepítve van az "OptiFine" nevû optimalizáló plugin ami mégjobban tehermetesíti a gépedet. Amikor összehasonlítod a sima MC-t és a Tekkit modot azt sem érdemes elfelejteni, hogy míg az MC 4-5 mega, addig a Tekkit mod 113. Sokkal több dolog van benne amit nem rest be is tölteni a játék futás közben. Több mint 1800 új item, 650 craft recept és még sorolhatnánk. Nem egyszerû :D
papi08
Én azért felhívnám a figyelmed arra a nagyon fontos közleményre! :D

"Fontos közlemény!
A szerver változásokon keresztül esett keresztül,
kérjük elolvasni a kissé megváltozott szabályokat a honlapon
és az új bejelentkezési módszert a fórumon."

Aki rájön mi a hiba, kap egy cserépedényt! :D

13 éve itt. Szép idő.

Amint hazaérek rásasolok arra az options gombra.
Remélem csak ennyi a megoldás! :)
Köszi!
RJoco
Mikor elindítod a TechnicLauncher-t, van ott egy options gomb, elvileg ott lehet neki adni, én adtam, 1,5GB-on szépen megy, de majd megnézem, mit ír maga a játék F3-ra.

A Tekkit csak nálam sötétebb, mint a Minecraft vagy másnál is? Engem ez eléggé zavar. Jah és a Tekkit Minecraft csak 1.2.5-ös.

TEKKIT-ezik itt valaki?

A gépem Win XP 4 giga rammal.
Ezzel szemben a sima 1.3.1 Minecraft az F3-ra 1024-et ír, mint max használható, a tekkit launcher pedig F3-ra max 243 MB-ot.

Fent van a java 6 és java 7 is.
A java 6-ot letiltottam, a java 7-hez a megfelelõ helyre (Runtime Parameters) pedig beírtam hogy: -Xincgc -Xmx2048M

Semmi sem változott.
A Minecraft 1.3.1-nél az F3-ra továbbra is 1024-et, a Tekkit pedig 243-at ír.

Azért érdeklõdnék mert ugyan az 1.3.1-nél "még" nincs probléma, viszont a tekkit (MC: 1.2.5) nagyon szaggat néha és ki is lép rendszeresen out of memory-val.
A Tekkit launcherhez mi lenne a megoldás?
Hogy kell azt beállítani, hogy ne csak 243 MB-ot lásson, hanem legalább 1024-et (de inkább 2048 lenne a jobb)?
woy
Nálam kinõtt egy pár állat a fán. <#idiota>

Pistike 007
Nemtudom, nem cséztem soha, elõször erre asszociáltam :D

LeWyTy
Ebben mi a minecraft? Elõtte is voltak benne dobozok<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Pistike 007
"nagyon jó érthetõ átlátható és egyszerü"

annyira mint a hsz?<#banplz>

Sziasztok!!!
Egy magyar jó szerver indult el amely nem hamachival nincs lagg. A szerver honlapja: http://www.uspcraft.atw.hu/
Itt megtalálsz minden kellõ információt de leirnék pár információt
Tehát a szerver még nem tud futni 24-7 ben erre majd késõbb kerül sor
most egyenlõre egy Státusz jelzõ, jelzi mikor müködik a szerver és mikor van szünet egyéb okok miatt....
A honlapra visszatérve nézettek körül nagyon jó érthetõ átlátható és egyszerü... http://www.youtube.com/v/TAJQM33I1Eo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Pistike 007
Elsõ reakció: van csipa Minecraftban?!
Ja.. van Minecraft Counter Strikeban.. :DD

RJoco
Ez mekkora királyság!
Augusztus 1én kiadtak egy friss minimapot.
Az van fenn?
Az install log utolsó sora fontos, törölni kell egy META-INF könyvtárat, nem csak másolni.
Töröltem és fut. Teljesen jó, megvan az elsõ mod-om :).

Viszont így mire való a készíthetõ térkép?

Pistike 007
Várj egy frissítést minimap-re, nemtudom..

nélküle megy
de az a cél h a minimap jó legyen
Pistike 007
Próbáld meg nélküle és nézd meg mit csinál.

üdv all
most tettem fel az 1.3.1 es ujitást de miután a hozzávaló modloader-t felrakom nem müködik a game, ráadásul valami gebaz van a loader-el mivel felrakás után valami exe mindig elindul és a procit 100% ban kihasználja és elkezd akadni a gépem, igy mindig le kell álitanom kezelõvel, majd törölnöm
mér van ez ?
vagy az 1.3.1 hez való Reiminimap okozza ?
ladics
Egy kis ízelítõ:]
http://www.youtube.com/v/EOyL-f8PSw4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/gkdd7aQIv3k&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
Sziasztok ajánlanák egy szervert!
1.3-as barátságos hely tele jófej adminokkal playerekkel akik szívesen várnak másokat is :]!
A szerver neve Babiloncraft, és whitelist-es, vagyis írnotok kell egy jelentkezést.
Babiloncraft
Várunk mindenki szeretettel!
babiloncraftStaffs.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

RJoco
Ez mekkora, a ritkább kavicsok után (gyémánt, piros kõ), XP is kapok. Béke módban is esélyem van így enchantolni :))) \o/

RJoco
A Tekkit lehet, hogy érdekel, viszont többet szerverre biztos, hogy nem megyek.
Voltam 2-n is, az egyiket kollégákkal csináltuk, aztán elhalt. A másikra nemrég léptem be, aztán eltûnt, de úgy, hogy még a fész oldala is eltûnt.
Innen kezdve, ami biztos, hogy nem tûnik el, a saját Single Player-es map-om, fõleg, hogy minden indítás elõtt biztonsági mentést csinálok a .minecraft könyvtárról.

Makee
Hát nem. <#hamm> Jónak tûnik amúgy ez a szerver, vki nem akar betársulni valami építkezésbe?

LeWyTy
Akkor errõl lekéstem... (vagyis nem enyém lesz az elsõ magyar tekkites szeró) na mind1

ÉN tuti felnézek<#eljen>
A vadi új skinemmelLewyty3.0

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sziasztok valaki jönne velem xboxra minecraftozni? Aki igen az írjon 14 vagyok és mikrofonom is van... szeptemberig elég aktív leszek.
[b]Sziasztok!b]

Elindult Magyarország legváltozatosabb publikus Minecraft szervere!
Mindenek elõtt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy erre a szerverre nem tudtok fellépni a sima MineCraft klienssel, mivel több száz új craftolható item (blokk, jármû, elektronizált és automatizált berendezés) van amit a sima kliens nem tartalmaz. A megfelelõ kliens telepítéséhez pontos leírást találtok a szerver honlapján az Információ / TELEPÍTÉS menüben. Na de mirõl is lenne szó? :)

Elindult Magyarország elsõ Minecraft Tekkit szervere!

Honlap: www.ArD-NaX.X3.hu

Bemutató videó az újdonságokról: Minecraft Vs. Minecraft Tekkit
Ez a TEKKIT Mod!

Egy kis ízelítõ:
Minden ami az alap Minecraftban elõfordul PLUSZ:

+1800 új item!
+650 új craft recept!
+rengeteg új terepobjektum!
+Elektronizált gépek
+Jármûvek (repülõk, autók, hajók!)
+Lõfegyverek (Puskák, gépfegyverek)
+Új armor szettek: (NanoSuit, Quantum Armor, Dark-Matter- Red-Matter Armor...)
...és még rengeteg újdonság!

Továbbá:
-Nincs whitelist!
-512 slot várja a kiéhezett és a natúr Minecraftba beleunt játékosokat.
-PvP ON!
-Játékbeli pénz amiért értékes cuccokat vásárolhatsz a kezdõhelyen felépített raktárakból.
-7/24 NONSTOP Online és teljesen lagmentesen egy amerikai hostról!
-Ne fektess több energiát a bugos, agyon cheatelhetõ, lagos hamachis hulladék szerverekbe ahol konkrétan pocsékba megy a befektetett energiád, mert pár hét után megszûnik és köddé válik minden amit létrehoztál. Egyszerûen nem éri meg.

Éppen ezért elhoztuk nektek az ARD-NAX Magyar Minecraft Szervert amin a legfrissebb Minecraft Tekkit 3.1.2-es mod fut és ennek köszönheti azt a rengeteg újdonságot is amit fentebb felsoroltunk. A szerverre való fellépéshez egy speciális Minecraft kliens szükséges amit a WwW.ArD-NaX.X3.hu oldalon az információk -> Telepítés menüben leírtak szerint telepíthettek. Ezzel a klienssel a sima, natúr, original Minecraft szerverekre IS fel tudtok lépni a késõbbiekben. De miután kipróbáltátok az ArD-NaX által kínált lehetõségeket, kétséges, hogy valaha is vissza szeretnétek menni a sima MineCraft-ba. Higgyétek el, egy próbát mindenféleképpen megér.:)

Mindenkit várunk sok szeretettel!
Pistike 007

Köszi! :)

Malakai
BioMan, BiomeEdit, Biome Painter, stb.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
Hogyha nem jungle biome a terület, de én azt szeretnék oda az nem lesz jó ugye? Kisárgulnak a francba :D

LeWyTy
-worldedit
-item a kézbe
-//wood
-klikk,klikk,klikk,klikk...stb

Pistike 007
Látom még mindig nem érted :)

V43 1105
Creative mód ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Pistike 007
Nem vagyok ám fogyatékos.. :D

"nagyobb felületen"
"egyszerûbb"

V43 1105
sok palánta és csontpor ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Pistike 007
Nagyobb felületen egyszerûbb erdõtelepítésre tudtok valami jó módszert?
Egy dzsángölt szeretnék csinálni egy füves pusztából.

Bexter
Jó sorozat :)

http://bexter.hu Szép Fényeket!