10467
-
Source8 #8000 Az üllőnek már láttam rosszul megadott crafting receptjét.
Eleinte én is azt hittem hogy valamiért nem tudok csinálni, mikor megláttam a helyes craftingot. -
qvasz2 #7999 Bevittetek az erdőbe: megnöveltem a térképet így, hogy körülraktam papírral, erre eltűnt róla minden, kezdhetem elölről felfedezni a világot :(( -
qvasz2 #7998 Köszi, az angol wiki-n megtaláltam, tényleg máshogy kell!!
Ha a zoomra tud valaki konkrétumot, ne tartsa magában!
Köszi mégegyszer -
herculeska #7997 1. valószínűleg rosszul helyezted el a cuccokat nézd meg wikin a craftolását (úgy halottam megváltozott)
2.ha körberakod 8 papírral akkor távolodik minél többször annál inkább de van egy határ (ezzel akár nagyobb mapot is csinálhatsz mint a mi eddig volt) -
uscGhost #7996 Üllőt nem tudom még sosem csináltam, de a meglévő térképet körbepakolod papírral és kész a nagyobb térkép. -
qvasz2 #7995 Sziasztok, segítsetek!
Nálam az 142 újdonságok nem mind működnek. pl. nem tudok üllőt gyártani.
A másik ami miatt megeszem a kefét, hogy nem jövök rá, hogyan kell a mapot zoomolni.
Ha lemegyek az elsődleges térképemről és használni kezdek egy üreset, az csak egy szobányi teret mutat, ami így egy kalap . . .
Aki tud, segítsen!
Zoli -
#7994 Ezért javasolt a MultiMC használata. Szépen rendezve és rendszerezve vannak a különböző kliensek. A modolást automatikusan elvégzi, mind a jar-ba telepítendőeket, mind a core és hagyományos modokat, csak ki kell választani. Automatikusan zippelni lehet a mentéseket és pár kattintással áttenni másik klienshez. Kell ennél több ? -
#7993 több minecraft.jar volt és nemjóba másoltam be, azér nemvolt jó sosede köszi szépen! D:D -
#7992 oksa köszi szépen :D -
#7991 Áhhá!
A tekkit nem mod! Az egy külön kliensről futó játék.
Szerintem tört technic mod launchert keress, vagy hasonlót. -
#7990 Mert nem eredeti.
Vedd meg, ez warez, úgyis törlik.. -
tothbalu99 #7989 Jó de akkor hogy tudom berakni a tekkit-et? már csináltam vagy 2 minecraft.net account-ot de ezt hozza ki:
[IMG][/IMG] -
#7988 %appdata%/.minecraft/bin/minecraft.jar
Ebbe a fileba behúzod a letöltött modfile tartalámt, kitörlöd a META-INF mappát és kész. -
#7987 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köszi, másik kérdésem, letudnád irni hogy pontosan hogy tudom berakni a modot?(eddig soha se sikerült egy modot se beraknom vlaami bug nélkül:D) -
uscGhost #7986 OptiFine móddal asszem lehet -
#7985 Hali, létezik valami olyan mod amivel lehet ingame text packot cserélni? -
#7984 Nem. -
tothbalu99 #7983 Sziasztok!
Sokat gondolkodtam hogy ez a kérdés Warez-nek számít-e. Aztán úgy döntöttem mégis beírom( ha warez, akkor majd a Kedves HG úgyis törli) Tehát a kérdés:
Tekkitezni csak megvett minecraft-al lehet?
Válaszokat előre is köszi
-
El Protector #7982 Köszönöm, sikerült, futottam egy teljes napot kb, találtam három tehenet, több napnyi sétával elcsaltam őket a kiépített karámhoz, mosmá szaporodnak, lesz bőr a könyvhöz elég :) -
Suba1993 #7981 Nekem van egy jó kis mentésem ahol van egy jó kis farm. Ha gondolod akkor valahogy átküldthetem -
Kistax #7980 Újra fogom telepíteni majd a gépet remélem utána jó lesz :) -
#7979 Egész élvezhetővé teszi hogy így akad -
Kistax #7978 -
#7977 -
#7976 Szerintem spawnol, csak néha várni kell betöltés után egy kicsit.
A tehenek nálam dombos hegyoldalakban fordulnak elő. -
#7975 Én úgy tudom, hogy újakat már nem spawnol a játék, de remélem tévedek -
El Protector #7974 Banális lesz a kérdésem/kérésem
Olyan helyen vagyok, ahonnan rengeteg sétával, futással sem találtam tehenet, aminek azért nagyon kellene a bőre a könyvhöz. tudnátok ajánlani valami jó kis spawnert, farmot, amivel megoldhatnám ezt a kis problémát? :) Csalni nagyon nem szeretnék :) -
Csabusa #7973 Nyerj Portal 2-őt Minecraft-tal!
részletek: http://minecrafthunforum.eu/index.php?topic=603.0
-
#7972 -
#7971 Csinálsz hozzá szerot összedobjuk? :D -
#7970 Igen...teljes felbontásban. -
#7969 pudingvagy -
#7968 Ezt kéne megépíteni:
-
#7967 Lesz ez még jobb, ahhoz képest, hol kezdte és már hol tart :) -
maanszon #7966 Tudtátok, hogy már lehet venni MineCraftot a boltokban (jelenleg csak Amerikában)?
Teljes cikk elolvasása... (MineCraft Fórum) -
#7965 ez azért van mert lejárt a vipem -
uscGhost #7964 Én már láttam, alányomtam egy másik zenét, az egy dolog hogy szar zene de mért kell paródiákat csinálni belőle ami még szarabb? Nem vágom. Amúgy kezd kihalni a topik vagy mivan? :D -
#7963 Ha valakinek még nincs herótja ezektől a paródiáktól. :)
-
#7962 Bonyolultnak néz ki... :D -
#7961 De hamar megtérül