Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen közben utánajártam.
A WorldGuard is megy egyébként, pedig arra is még csak MC 2.5-öt írtak.
Most már felraktam mindkettõt.
Már csak egy jó trade-elõ plugin kellene.
Tudtok valamit ajánlani, ami megy MC 1.3.1 alatt is?
A WorldGuard is megy egyébként, pedig arra is még csak MC 2.5-öt írtak.
Most már felraktam mindkettõt.
Már csak egy jó trade-elõ plugin kellene.
Tudtok valamit ajánlani, ami megy MC 1.3.1 alatt is?
Apám... ennyire nem lehetek n00b. Köszi 😊
VAn valami, amit nem értek: Az miért van, hogy elkerítettem magamnak egy területet, ahová fákat ültetnék meg állatokat tenyésztenék de a creeper, pók, csontváz mindig ott garázdálkodik éjszaka. Ezek bárhova be tudnak spawnolni vagy én rontottam el valamit?
AZ átlagra... de leesett hogy nyár vége van.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az alábbi bukkit pluginok futnak már 1.3.1 MC alatt?
WorldEdit
CraftBook
xAuth
WorldEdit
CraftBook
xAuth
Megvan halva a minecraft.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mintha már lett volna itt.
Amúgy meg nincs 24x7-ben, bakker! Leülök a gép elé, gondolom magamban, de jó építek valamit szépet, erre a státusz jelzõ piros <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
Amúgy meg nincs 24x7-ben, bakker! Leülök a gép elé, gondolom magamban, de jó építek valamit szépet, erre a státusz jelzõ piros <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Na nekikezdtünk egy az Escape Earthnek egy pár haverommal, és ez lett belõle:
Mik nincsenek?!
SP-ben ha lefekszem este, akkor mindjárt reggel lesz 😄
Vajon ilyenkor a mob-ok sem jönnek elõ?
SP-ben ha lefekszem este, akkor mindjárt reggel lesz 😄
Vajon ilyenkor a mob-ok sem jönnek elõ?
ember ne már, ezt most nem gondolod komolyan ugye?
ha igen
|
|
·
ha igen
|
|
·
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Google a barátod, magyarul keress egy szervert a google segítségével. Nem olyan nagy macera találni egy jó szervert csak szét kell nézni kicsit.
a helyesírásom ne érdekeljen, megvan az oka, hogy mér van ennyi hibám
sajna a képet nem tudom feltölteni mivel itt olyan kicsi a korlát hogy nem tudom belepaszírozni, a képfeltõltés.hu ról meg nem engedi linkelni
farm
de egy ehez hasonlót csináltam csak épp homok kõbõl meg fából, meg a felszín fölé nemsokkal a sivatagba.
sajna a képet nem tudom feltölteni mivel itt olyan kicsi a korlát hogy nem tudom belepaszírozni, a képfeltõltés.hu ról meg nem engedi linkelni
farm
de egy ehez hasonlót csináltam csak épp homok kõbõl meg fából, meg a felszín fölé nemsokkal a sivatagba.
Bisztos jó lehet a szerver de csak nem birok bejelenkezni<#help>#help>
Üdv all
nem tudnátok segiteni 1 kicsit mobfarm terén ?
most huztam fel 1 új fajtát de valamiér nem ugy akar szugerálni mind kéne
és nappal nem tudom miér de túl nagy a fényerõ benne, legalábis szerinem mivel nem tudom hogy lehet megnézni az erõségét
meg olvastam valami ojat is hogy mien mesze kel lenni hogy müködjön vagy mekora távon belül kell lenni hogy spawnoljanak, ez hogy van ?
nem tudnátok segiteni 1 kicsit mobfarm terén ?
most huztam fel 1 új fajtát de valamiér nem ugy akar szugerálni mind kéne
és nappal nem tudom miér de túl nagy a fényerõ benne, legalábis szerinem mivel nem tudom hogy lehet megnézni az erõségét
meg olvastam valami ojat is hogy mien mesze kel lenni hogy müködjön vagy mekora távon belül kell lenni hogy spawnoljanak, ez hogy van ?
Tessék egy fasza szervernek az ipje: goo.gle.a.bar:átod
Leirnátok egy 1.3.1-es verziou szervert.
Elöre is kösz
Elöre is kösz
egyjátékos módban lehet valahogy teleportálni? pl egy moddal vagy koordináták alapján?
De az Item Detectornak a kimenetén elvileg addig kéne jelnek lennie, míg le nem rezetelõdik. Vagy pedig építened kell egy tárolót, ami rezet jelig megtartja az információt. Illetve nem 1 fog kelleni.
And lapú nem oldja meg, mert pont az a baj nem kapnak egyszerre jelet. Nem annyira egyszerû sajnos. videóban amúgy pontosan elmondom a gondot. 😊
nah, a rajz nem lett jó
......|---|
...A--|...|
......|...|--X
...B--|...|
......|---|
Talán most.
......|---|
...A--|...|
......|...|--X
...B--|...|
......|---|
Talán most.
attiGT: köszi, erre rákeresek
nab: egyszerû a megoldás, kell neked egy ÉS (AND) kapu. Amikor az egyik megtelik, jelet küld ennek az ÉS kapunak. Amikor a másik megtelik, akkor az is jelet küld neki. És az ÉS kapu csak ekkor ad kimenetet. Ez a MC-ben is benne van a kezdetek óta. A Tekkit-ben gondolom egyszerûbb.
A valóságban van sok bemenetû ÉS kapu, a játékban, ha nincs, akkor sokból kell összerakni.
ÉS kapu igazság tábla:
AB|X
00|0
01|0
10|0
11|1
|---|
A--| |
|& |
| |--X
| |
B--| |
|---|
nab: egyszerû a megoldás, kell neked egy ÉS (AND) kapu. Amikor az egyik megtelik, jelet küld ennek az ÉS kapunak. Amikor a másik megtelik, akkor az is jelet küld neki. És az ÉS kapu csak ekkor ad kimenetet. Ez a MC-ben is benne van a kezdetek óta. A Tekkit-ben gondolom egyszerûbb.
A valóságban van sok bemenetû ÉS kapu, a játékban, ha nincs, akkor sokból kell összerakni.
ÉS kapu igazság tábla:
AB|X
00|0
01|0
10|0
11|1
|---|
A--| |
|& |
| |--X
| |
B--| |
|---|
Hát de számoltam, csak hogy oldod meg azt hogy egyik dobozba 5 kell másikba 10. És a következõ ciklus ne fúson le amíg ezek a nyersik nem kerültek a helyükre. Van Item Detector Redpowerben, az nem gond. Csak az elektronika gáz. De próbálom megoldani számítógéppel. Meglátjuk mire jutok.
felülnézeti képrõl hírtelen az jut eszembe, hogy creative módba váltasz és felszállsz 😊 ha survival worldödbe akarod, akkor van ilyen game mode changer vhol a neten
Engem az érdekelne, hogy lehet felülnézeti képet csinálni és 'repkedni'?
Fogód kérdés, annyira még nem merültem bele a Tekkit-be. De logika alapján, nem lehet megoldani a gyárnál ezt a problémát? Ugye számláltatod, hova mennyi mennyen. Ha megvan az adott mennyiség a dobozban, akkor az nem tud kiküldeni 1-es jelet?
Tekkites kérdésem van, videót csináltam róla leírni túl nehézkes lenne.
Redpower -el kapcsolatos. Plz képeket küldjetek róla ha tudtok.
http://www.youtube.com/watch?v=WD5y0DhQ3zg
Redpower -el kapcsolatos. Plz képeket küldjetek róla ha tudtok.
http://www.youtube.com/watch?v=WD5y0DhQ3zg
Hmmmm.... Akkor lehet ez a probléma nálam. Mindenesetre köszönöm a választ, majd megnézem, mi is a helyzet 😊
Konkrétan milyennel? Mert a csirkehús csak az éhséget múlasztja el nálam. Van valami más, ami esetleg az életerõt is növeli? Konkrétan mik? Bocs hogy ilyen idiótaságokat kérdezek de még nem régen kezdtem, a wiki sem ad mindenre választ.
Valaki tudja a választ?
Fingom sincs, csak gondoltam megosztom veletek 😄
senkit nem érdekel a szar contentetek, a büdös életbe nem lesz partnershipetek, szal nyugodtan járj be matek és töri órákra