10467
-
herculeska #7920 ...inkább megkérem a apumat tegye át a videókártyát a régi gépemből ide... -
uscGhost #7919 Vedd meg és meglátjuk -
herculeska #7918 +attól még ha megvenném az eredetit attól még ugyan úgy nem tudná elindítani -
herculeska #7917 amúgy nem mintha a mintha mindkettő nem ugyan az lenne >_> a tört csak annyiban különbözik az eredetitől hogy más launcherje van attól még ugyan azok a bugok vannak benne -
#7916 Térkép nagyítást hogy lehet állítani? -
maanszon #7915 Sziasztok!
Gondolom, már mindenki tudja, hogy kijött az 1.4.2...
Viszont, itt van a változások listája, teljesen magyarul, elsőként a magyar MineCraftos oldalak között:
MineCraft Fórum | 1.4.2
Akit érdekel, az nézze meg. :)
További szép estét :)
-
herculeska #7914 kösz -
uscGhost #7913 Nincs több kérdésem. Eredetivel soha semmi probléma nincs, nem csak nekem, másnak sem. -
herculeska #7912 nem -
uscGhost #7911 Eredeti a játékod? -
uscGhost #7910 -
#7909 lehet hogy -
herculeska #7908 Rohadt minecraft frissítettem a legújabb verzióra a videó kártyámat és még mindig nem jó neki bezzeg sims 3 meg spore simán elmegy WTF?! -
#7907 Meg a denevérekre jó célbalőni :D -
#7906 Eléggé agresszívek lettek a mobok és most már ügyesebben támadnak. :D -
uscGhost #7905 Ez jó videó :D Anno kiröhögtem a csávót, de mikor velem történt meg nem volt vicces :D
herculeska: Én sem értek hozzá csak tudom használni a google-t :D -
#7904 Erről most valamiért eszembejutott ez a klasszikus. :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van még aki nem látta? :) -
herculeska #7903 Igen nem értek a gépekhez akkor égessetek ezért el máglyán -
uscGhost #7902 Már elmondtam....Driver Genius Professional Edition... -
#7901 Nekem meg holnap lesz, ezért most nem keresem meg neked Google-on :P -
herculeska #7900 Ma van a szülinapomés mojang is "fölköszöntött" csak sajna a minecraftom még mindig nem javult meg szóval nem élvezhetem az ajándékomat(videokártya-illesztőprogrammal van valami baja de nem tudom hogy kell frissíteni) -
uscGhost #7899 -
#7898 Itt az újítás! katt. -
uscGhost #7897 Igen, mojang.com-ról lehet tölteni -
#7896 pre verziós? -
uscGhost #7895 Annyira eltérő, hogy már a tehén hangja nem idegesít ha a közelembe van, többi mobot még nem hallottam :D Meg szerintem sokkal jobb hangeffekt van a föld blokkon mikor mész rajta :D -
#7894 Úgy tűnik idén se lesz modding api. :P -
#7893 Holnap,ja. -
#7892 Ja ja, lesz denevér a barlangokban, varázsló is lesz a mocsarakban ilyen kis házakban.
Új hangok is lesznek, nem tudom mennyire eltérőek. -
uscGhost #7891 És mintha új hangja lenne sok dolognak -
#7890 Mikor jön, holnap, nem? -
uscGhost #7889 Van benne denevér is meg valami varázsló, legalábbis a pre-release-ben -
#7888 Répa, krumpli, színezhető felszerelés, új blokkok, kovács üllő a javításért, virágtartó, kreálható falak, ha megölünk egy mobot akkor megkaphatjuk a fejét ... stb. :D -
uscGhost #7887 Ez olyan szintű poén volt mint az enyém xD -
#7886 1000 hosszú? -
#7885 Emelj ki párat mert k hosszu elolvasni -
#7884 Then, újat kell tölteni. -
#7883 Van benne pár poénos dolog! :D -
#7882 Létezik -
uscGhost #7881 Sajnos tegnap járt le a szavatossága