Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
DarthVederPredátor
Te se szoktál olvasni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

http://www.youtube.com/watch?v=ISAa6_jtkZA&feature=youtu.be
kemszi2
mármint androidra tudok 😄
kemszi2
érdemes!
és ha van esetleg túlontúl okos telefonod,van rá hasonló alkalmazás.
Hú köszi 😊 Asszem áttanulmányozom <#email>
kemszi2
Ez az alap, itt vannak az alapvetõ ismeretek leírva
hogy leegyszerûsítsem a dolgot: a cél-t mindig te tûzöd ki magadnak a játékban. Az elsõ általában az hogy életben tudj maradni ,legyen alapvetõ élelmiszer forrásod. A további csak rajtad áll,nincsenek korlátok.
De nem kell aggódni,hasonló cipõben jártam én is mikor elõször játszottam vele. Akkor nem is tetszett,és utána sokáig jegeltem is. Majd találkoztam 1-2 videóval ,hogy miket lehet benne csinálni, és elõvettem megint.
Köszi hogy válaszoltál, ez így nekem eléggé tág még mindig 😄 Létezik valami oldal esetleg ami a kezdõ játékosoknak ad valami támpontot, hogy megismerhessem a játék lehetõségeit? Valami tutorial jellegû gyûjtemény vagy bármi megteszi amitõl fény gyullad a nagy sötétségemben 😄
kemszi2
nincs úgymond kifejezetten vége a játéknak túlélõ módban sem. Vannak ugyan achievmentek amiket teljesíthetsz és eljuthatsz egy bosshoz( vagy most már csinálhatsz is egy másik fajtát),de ez is csak a játék teljes megismerését segíti inkább. Csak te döntöd el mit akarsz, a fantáziádra van bízva 😄 Én szinte csak túlélõben játszottam. Van amikor "csalással" kicsit besegítettem magamnak,de voltak olyan játékaim is amikor csak a saját cuccaimból építkeztem. volt célja az építésnek,a csapdáknak stb. És amikor elkezdesz beleunni a modokkal a lehetõségek végtelen tárháza áll a rendelkezésedre. Olaj finomítótól kezdve atomerõmûig bármit építhetsz.
Sziasztok. Eddig nem foglalkoztam ezzel a játékkal, ma kezdtem el nézelõdni vele kapcsolatban. Megnéztem 1-2 tutorial videót a Survival módról de nem igazán jöttem rá hogy mi is ez tulajdonképpen, valaki aki szánna rám némi türelmet leírhatná a játék lényegét és hogy mirõl is szól végül is (tudom hogy Creative-ban csak építkezni kell - egyfajta LEGO mód), a Survival tutorial videókban csak az elsõ napot tárgyalta mindenki, hogy építsek egy menedéket meg alap cuccokat a bányászathoz stb. De mi van az elsõ nap - elsõ éjszaka után? 😄 Vagy itt is csak az építkezés a lényeg és a nyersanyag gyûjtögetés egy kis hozzáadott nehezítés(ek)el?
LeWyTy
Ez de jó

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hát eljött az idõ neki vágok az elsõ adventure mapomnak: Alcatraz Omega
A map különlegességei:
-singleplayer/multiplyer "kampány"
-Magyar/Angol felirat
-"Film szerû" jelenetek
Remélem ezzel nem fogom túl nagy fába vágni a fejszémet de megpróbálom.
És bex ezt nektek csinálom remélem ezzel vissza tudjátok hozni egy kicsit a közönséget mert már nagyon elszórtan van már csak egy pár ember akiket érdekeltek. <#vigyor>
Jani Hun
akk pont aZHÉR, mer gondolom minecraft.net(vagyahonnanmegyaszerver) ugyanazt az ip-t figyeli mindkét gépen

btw
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amig crackedel toltuk, addig ha beirtad egy eredetis nevet, megkaptad a skinjét, egyértelmüen ha ugyanazt a nevet irtad be, kidobja az elsöt,

de ettöl eltekintve én szerintem vegyétek meg, ennyit megér.

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

nem ugyanaz, launcherrel indítjuk
szabii98
<#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I met God. She's black

Jani Hun
Ugyan az a nevetek, az a baj

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Jólvan na 😄 nem kell leharapni a fejem 😊
Talán ha nem lekalózkodnátok hanem megvennétek lehetne berakni 😄

Vegyétek meg a játékot és akkor lehet külön skinetek...
helló!

csak annyit szeretnék kérdezni, hogy lehetséges valahogy, hogy lan játéknál különbözõek legyenek a skinjeink? csak mert ha én berakok egy másik skint, akkor neki ugyanolyan lesz mint nekem, õ meg ha alap van bent akkor az alap skinnel lát engem. nem lehet valahogy ezt megoldani?
NA itt a javitott változat 😊 GAME : 2:00
3lm0
Valaki ismer olyan modot, ami IC2 energiatárolók (Batbox, MFE, MFSU) szintjére ad redstone signalt ? Tehát pl nekem akkor jelezzen ha 50% töltöttség maradt már csak benne. Illetve ugyanez érdekelne Thermal Expansion-os redstone tárolókra is.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Sajnos csak úgy tudom korrigálni , hogy újból felteszem a videót !!!
Amint fent lesz kirakom a régit leszedem ! <#vigyor4><#nemtudom>
Dehogy csak megfázott <#vigyor4><#alien2>
Malakai
Predator a víz alatt... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
<#taps>

Elnézést kérek mindenkitõl de a gépemen jó volt a videó a youtube-val lehet valami probléma!
Még egyszer elnézést majd próbálom korrigálni a hibát 😞
LeWyTy
Milyen? belenéztél egyáltalán a videóba?
Zörög és zúg az egész.
(vagy te vagy a DarthVederPredator)

Milyen hang ??
LeWyTy
Oszd meg! És garantáltan nem fog történni semmi.
És ez 110%hogy mûködik. higgyetek nekem<#vigyor2>

papi08
Reflexbõl kattintottam, s rájöttem hogy ez is csak egy "oszd meg és nyerHETSZ" dolog..Nem hiszek ezekben 😄

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
Nagyon irritáló az a hang!<#gonosz3>

3lm0
Küldjem az orosz maffiát ? <#vigyor> Náluk tutira van mindig.

LeWyTy
Én inni megyek! de ki hoz vodkát?

Petka
Én egy üveg vodkára elcserélem az accomat, ha valaki most hozza. Van rá 10 perce 😄

LeWyTy
<#banplz>

Petka
"mi nézettséget és feliratkozást kapunk ugye..."

"Nem azért osztom meg hogy legyen nézettség"

Nem azért osztom meg hogy legyen nézettség, mert az nem érdekel. De gondolom egy ingyen minecraft kódnak mindenki örülne karácsonyra😊 Már akinek nincs eredetije.

Fabio Capello
"Masszív videospamek azonnali törlésre kerülnek."

Caliph
nuke from orbit

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Malakai
kick-ban-execute

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Rendben szólni fogok. 😊
Bexter
Támogatom az oldalt. Szólj ha készen van 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Hello, programozót keresek magyar minecraft toplistához. Jelenleg itt mûködik: http://mctoplista.world-union.hu

A weboldal része tökéletesen mûködik, a lényege a toplistának minden szervere nyom egy vizsgálatot és megnézi hány játékos van, adatbázisban tárolja az adatokat, és átlagolva ebbõl áll össze a toplista.

A probléma a következõ a játékosok számát vizsgálva komoly problémákban ütközök. Socketen küldök egy csomagot a szervernek, ezt a php is tudja de a válasz változik annak függvényében hányas verziójú szervert vizsgálok. Itt egy példa kód, EZ. Php -ban nem megy a socket része (emailben bõvebben kifejtem, hogy miért) ezért alkalmazás fejlesztõt keresek, fizetni nem tudok, ha szeretne segíteni benne hogy létrehozzuk Magyarország elsõ komolyabb minecraft toplistáját kérem jelentkezzen. Már van egy c# -os kódom de webfejlesztõ vagyok, tudás hiányában nem tudtam befejezni. C# programozónak már tudok adni egy félkész kódot. Szálkezelés ill aszinkron hívásoknál álltam meg. Félkész kód itt: http://pastebin.com/mLMm1BwQ

Ahol jelentkezni lehet: [email protected]

A projectet referenciának szánom, legalábbis a webes részét, codeigniter alapú. Kérem olyan jelentkezzen aki tud is programozni. Fõleg socket a lényeg. Illetve ne legyen összehányva a kód szépen fusson végig a szervereken és ne dögöljön le a timoutolástol stb stb. Jelenleg áll a weboldal mert a szerver vizsgáló részét nem tudom befejezni. Ha sikerül befejezni bejegyzek egy domaint is hozzá)

(Remélem nem törlitek a hozászolásom úgy gondolom közös érdeke mindenkinek hogy készüljön egy használható toplista.)
Úgy látszik már jó, de ha mégis kifagyna akkor küldök 😄

3lm0
Esetleg küldj logot és megnézzük mit lehet kiokoskodni belõle.

kemszi2
hmmm akkor passz, csak akkor találkoztam kifagyással,amikor szétbarmoltam modokkal 😄
Legfrissebb

kemszi2
java?