10467
  • RJoco
    A #galactica csatira jár valaki?
    Esetleg tagja az IMGL-nek vagy társcégnek?
  • uscGhost
    Nem rossz, nekem tetszik. Mindenképp ki fogom próbálni ha elkészül :)
  • Kaleran
    Sziasztok, már egy pár hete elkezdtem fejlesztgetni egy böngészős játékot, aminek a Minecraft az ötletadója. Jelenleg egy blogra írogatom ki, hogy éppen hol tart a fejlesztés: http://mtowndev.blogspot.hu/
    A játék egy közösségközpontú városépítős munkálkodós dolgonak készül. Várom az észrevételeket, ötleteket akár a blogon is.
  • Jani Hun
    néztem videót errol a modrol, hát nemtom nemnagy szám szeerintem, este menj el börcuccba kökardal music disc-ekért, az nehezebb meg élvezetesebb :DD
  • mijki
    Pár baráttal az invasion móddal játszunk és keresek módokat hozzá(pl.:fegyverek - Balkon's mod).

Esetleg tudtok javasolni valamilyen jó kis kiegészítőt mellyel élvezetesebbé vagy nehezebbé lehet tenni az Inv. módot?

• Mardhug
    Sok értelme volt segítséget kérnem. :D Nagyfiúnak hittem magam az enchaltolt kardommal. :D Nether zombie pigman. :D Beleütött a lávába. :D Na mindenesetre mentés megvan, de már nem fogok játszani vele. Építményeket fogom nézegetni csak :D
  • Jani Hun
    és ha láttál már hamachit elmagyarázom gyorsan:D
  • Jani Hun
    nemtudom mennyire értesz ezekhez, de hamachival/otthoni hálózattal megoldható, soksok tutorial van youtuubon, ha nagyon nemértesz hozzá akk inkább kérd meg egyik ismerösödethogy ö csinálja, nehogy elálits valamita gépen
  • Wreck86
    Lehet őket színezni. Jobb klikk a kívánt színnel a fehér birkára.
  • Mardhug
    Akkor nálad lesz a probléma Bexter. Mert nálam is rózsaszín birkák bégetnek. :D Egy tipp a maphoz, bejártam gyors a sivatagot, régen láttam sivatagi falut és templomot, gyorsan keresek. Nem találtam, de két beszakadt spawnerba botlottam. :D
  • uscGhost
    Az érdekes mert nekem nagyon sok rózsaszín van :D
  • Bexter
    Szép környék de nálam csak fehér barik vannak :/
  • Mardhug
    Hoppá, az kimaradt a leírásból. Viszont tegnap leírtam csak ugye kell egy nap a regisztrálástól való hozzászólásig biztonsági okokból. :) Köszönöm szépen a tippet. Működött. :)
  • uscGhost
    Legeneráltam egy pályát és tele van rózsaszín báránnyal, mivel ez elég nagy ritkaságnak számít gondoltam megosztom veletek a seedet: 4224397337408660922
  • uscGhost
    Ha még nem törölted a pályát (mert ugye ha meghalsz csak az az 1 opció van, hogy világ törlése) akkor menj bele a pályád mappájába és töröld a level.dat fájlt, így onnan kezded ahol meghalsz, aztán ha kőben éledsz javaslom a toomanyitems módot amivel gyorsan kreatívba rakod magad mielőtt meghalsz és ki tudod ásni magad onnan :)
  • Skyrim
    Valaki tud linkelni egy olyan 1.4.7-es verziót,amiben lehet 2-3 ember vagy több,és csak az léphet be akinek meg van engedve.Valaki akar együtt építeni ?
  • Mardhug
    Helló! Hardcore módban nyomom, de sajnos egy bug következtében (a játékba való belépéskor) beragadtam a bányám egy kövébe, és meghaltam. Nem volt már időm kiütni a követ. Nem tud valaki valami módot arra, hogy feltámasszam a karaktert? Rengeteg dolgot megépítettem már, és nem akarom veszni hagyni a világot.
    Ha saját hibámból haltam volna meg, nem is zavarna annyira, de így azért nagyon gáz.
    Minecraft 1.4.7-es verzióval játszom. A segítséget előre is köszönöm!
  • Skyrim
    mit csinálja ha sokszór ezt írja ?
    Minecraft has crashed!
    ----------------------

Minecraft has stopped running because it encountered a problem; Exception in world tick

A full error report has been saved to C:\Users\Dani\AppData\Roaming\.hu-minecraft.net\crash-reports\crash-2013-02-09_12.49.09-client.txt - Please include a copy of that file (Not this screen!) if you report this crash to anyone; without it, they will not be able to help fix the crash :(

• ntex
    És jó 1.4.6-hoz is
  • ntex
    Próbáld ki ezt a pakkot, ez elég letisztult és jó minőségű, de nem terheli a gépet. (64x64)

http://rapidshare.com/files/3803321191/Soartex-Misa_hibrid%20texture%20pack.zip
  • Skyrim
    Ezek a packok 1.4.7-re vannak nem ? Nekem 1.4.6 van.Betudnád linkelni léci az 1.4.7-es letöltő oldalát magyart ha lehet.Köszönöm
  • Skyrim
    Köszi
  • uscGhost
    Igen tömörítetten a texturepacks nevű mappába.
  • Skyrim
    Ha letöltőttem ez egyik packet,akkor simán csak a minecraft mapájába,kell másolnom tömörített formában ?
  • Skyrim
    Köszönöm igazából most fogok elöszőr igazán megismerkedni a Minecraftal. :)
  • 3lm0
    Nem tudom milyen stílust szeretsz, milyen textúraméretre gondoltál, így inkább egy oldalt ajánlok, ahol kedvedre válogathatsz.
    Texture Packs
  • Skyrim
    Hello ! Valaki tud egy jó Textura packet,az 1.4.6-hoz.Megköszönném,ha belinkelné valaki a letöltő oldalát.Köszönöm
  • Petka
    az a 96 a nevében azért sokmindent elárul :D
  • Pistike 007
    Régen volt olyan, hogy egy dislike-ért jelentkeztem be a rendszerbe.
  • RJoco
    Ez annyira ..., hogy én nem is tudtam mit hozzászólni...
  • uscGhost
    Én érzem magam kínosan ahogy ezt hallgatom...
  • fer96
  • R0zs0máK
  • ipiapacs77
    Sziasztok!
    Lenne itt egy kis brainstorming, mert én megakadtam.

Egy sima mobtrap "termését" kellene leválogatni, egészen pontosan a zombik kellenének, a többi mehet a levesbe.
    Eddig odáig eljutottam, hogy ha csak 2 kocka magas a csapda, akkor amik megjelenthetnek, azok a zombik, a csontvázak, a creeperek meg a pókok. A pókokat le tudom válogatni, mert más a méretük, a creepereket ki tudom iktatni úgy, hogy összevárok egy kisebb adagot, aztán kapnak az arcukba egy Splash Potion of Harming-ot, majd zuhannak egy akkorát, amit már a creeperek nem élnek túl.
    Viszont itt elakadtam, mert nincs semmi ötletem arra vonatkozóan, miként is lehetne a csontvázakat és a zombikat szétszedni.

ha valakinek van valami ötlete, azt megköszönném.
  • Kistax
  • Walaky77
    Üdv! Haverommal szeretnénk csinálni egy szűk körű minecraft-szervert. A szerver egyedi lenne olyan szempontból, hogy az egész játékot kasztokra osztanánk, mintegy társadalom-szimulátort. Ha esetleg többen jönnek, és van rá igény, akár egész komoly kis kezdetleges civilizáció jöhetne létre. A dolog egyenlőre kísérleti stádiumban van, szórakozás céljából. Ha valakit érdekel, dobjon egy e-mailt erre a címre: [email protected] Köszi a figyelmet!
  • Walaky77
    Nagyon jó intro :DD Bár egy hétvége szerintem sok ehhez a 11 másodperchez :DD
  • Kistax
    Nagyon jó magyar szerver a SteelCraft barátságos adminokkal és jó közösséggel
    Szeretettel várunk mindenki aki egy jót szeretne játszani.
    IP:s1.szerverem.net:25134

Több Információ a szerveren.
  • LeWyTy
    Igen ... ezt is sablonokból állítgattam össze
  • Malakai
    Ehez kérted a tutorial linket? :D