10467
-
#8644 Mondom első -
#8643 11 másodperc egy hétvégéért?:D -
#8642 Majd talán egyszer... majdnem az egész hétvégém ráment erre... ami kincs a munkám mellett.
(am nem vagyok jó.. ezzel is megszenvedtem most csináltam először) -
#8641 Anno csináltam Neked egy logot (egy shaman jeleset), cserébe csinálhatsz egy 1080p-s intro-t xD -
#8640 MIndent -
#8639 Intro készítést is vállalsz? :D -
#8638 :D
-
PeTakii #8637 Én úgy szoktam, hogy fölé rakok egyet, de pontosan ugyan ez :D -
#8636 Én azt a megoldást szoktam használni hogy amelyik járat a felszínre visz oda teszek egy plusz fáklyát. tehát az elágazás közepére egy és a kijárat felé mégegy. Így mindig gyorsan visszatalálok. -
#8635 Sziasztok! Egy apró, praktikus de zseniális tipp azoknak, akik gyakran eltévednek a bányáikban, dungeonokban, mineshaftokban! Egy haverom találta ki, a lényege hogy ha Befele mész a barlangban, a fáklyáidat a járat Bal oldalára teszed. Ezeket elég lerakni ha ugye kell a világosság, de leágazásoknál rögtön a járatba való belépéskor érdemes rakni eggyet Balra. Így ha hátrafordulunk és elindulunk kifele, a fáklyák a Jobb kezünknél lesznek. ha elérünk mondjuk egy 5-ös elágazásba, amiből egy vezet a felszínre, akkor ugye azt kell választanunk, ahol a Jobb oldalon sorakoznak a fáklyák, mert ugye ahol a bal oldalon vannak, az csak beljebb visz minket.. Fáklyákat annyit kell csak rakni amennyit megszoktunk, illetve elágazásoknál érdemes egy-két plusz darabot. Ha már valaki írta ezt az ötletet, akkor bocs hogy raboltam az időtöket, én mindenesetre még nem láttam itt, úgyhogy gondoltam leírom :) Walaky77 voltam, további szép/jó.. Mindent! -
#8634 Lehet nem mentette el az utolsó beállítást a szerver automatikusan. -
#8633 Én nem tudom, de idegesít... Fénykép is van a lvl 40ről..:D -
#8632 First:
Then:
Faszalett! :) -
uscGhost #8631 Én csak a hangjukat utálom mikor ránézek :D Amúgy az is lehet hogy 3 szintbe kerül belépni a mapra nem? xD -
#8630 Ne emlegesd Őket..jobban utálom őket mint a Creeper-eket..:D -
uscGhost #8629 Ellopta az enderman -
#8628 Amúgy szerintetek hova lett 3 szintem? :D
Nemrég lettem 40-es, most hogy újra beléptem, csak 37-es vagyok..nem értem..:D -
#8627 El nem mozdulok addig a youtube elől xD -
uscGhost #8626 Igazából minecraft nem tudom mikor lesz de várjad nyugodtan XD -
#8625 Köszönöm, s várom az új videód :P :D -
uscGhost #8624 Értem :D Megpróbálkozok vele :D -
#8623 Akkor nem tudom...részenként dolgozz fel egy-egy témát a játék történései mellett :D
Sorozatok (Ahogy most is említetted hogy miket nézel :D) (Bár megsértettél kicsit mikor a Mentalistát lehülyeségezted' :D), zenék, filmek, könyvek..stb :D
Ismerjen meg a közönséged is :DD -
uscGhost #8622 Annyira profi nem vagyok XD Csak arról tudok általában beszélni ami éppen történik a játékban :D -
#8621 Beszélj az aktuális gazdaságpolitikai helyzetről. Annyi kommented lesz hogy nem győzöd moderálni őket :D
De azért feliratkoztam, meglátjuk mi sül ki belőled! :DD -
uscGhost #8620 De ha egyszer nem jut más az eszembe xD -
#8619 Ghost, megnéztem a többi videódat is, ígéretes! :D
De kérlek ne mond el minden percben kétszer hogy "ebben fogok meghalni" "most fogok meghalni" :D :P -
#8618 Hali!
Redstone alapoktól kezdő videót, vagy oldalt tudtok adni? Amin leírja, elmagyarázza stb.?
Köszi! -
#8617 -
#8616 Pókhálóson beszartam :DDDDD -
#8615 lol, ez nagyon jó, egy párat lehet hogy megvalósítok :D:D:D -
uscGhost #8614 Örülök ha tetszik, mindenhonnan pozitív visszajelzéseket kapok, ahhoz képest, hogy soha nem csináltam még ilyet :D -
#8613 Baszki ez jó! -
#8612 Végre valami jó is a fórumon -
uscGhost #8611 Persze, hogy tudott együtt építettük meg őket :D Szimpla színészet :D -
#8610 mondjuk igen, youtube.
amugy a lávás az kajak nagy ötlet volt :D az áldozat mindeghyik csapdárol tudotT?:D -
uscGhost #8609 Tudom, hogy szar a zene próbáltam nem jogsértő tartalmat belerakni. -
#8608 anynira nemgáz, kicsit kevesebb trollface, meg a zene is szar, de az ötletek jók:D -
totya4 #8607 Le lehet tölteni 1.4.7-hez való változatot. -
uscGhost #8606 Elég amatőr lett, várom a véleményeket! :D
-
#8605 Az 1.4.7-es patch-el eltűnt a Rei's map. Én meg elmentem fákat kivágni, jó messzire, pont akkor építettem a hajót. Jól el is tévedtem, már azt hittem nem találok vissza egyik házamhoz sem, de aztán sikerült.
Most nemrég tettem fel megint, hogy falut keressek. Különben talán sosem találtam volna haza.
Viszont a nagy távolság miatt vasutat szoktam építeni. A birkáimhoz csak másfél perc az út és a legnagyobb sebességgel halad a kocsi.