10467
-
#8724 -
#8723 Remélhetőleg elöbb-utóbb lekerül feketelistáról az sg, mert egyébként imgur elég jó, bár ha továbbra is pakolnak oda meztelen csajos képeket és hotlinkelik sg-re, akkor nem. :P -
#8722 trololo kép :D -
#8721 i.imgur ról nem linkelünk batman!!! -
#8720 Sajna sg feketelistán van, valszeg vmi "csajos topik" miatt. -
RYO21 #8719 Vagy a linkelt kép elejéről kitörölni a i.-t -
#8718 Jobb gomb, link címének másolása, új tab, beillesztés, örülés... -
#8717 A tüzes-rókával is kaki ;) :D -
uscGhost #8716 Nekem működik... XD Próbáld meg tüzesrókával a chrome egy kaki :D -
#8715 403 - Forbidden
Lassan kezdek morcos lenni :D -
uscGhost #8714 Akkor így :D -
#8713 nekem se -
uscGhost #8712 Csak nekem nem jeleníti meg a képet amit belinkeltem ide? :D -
uscGhost #8711
-
pcgammer #8710 Minecraft kicsit másképp :D
-
#8709 óbazd.. :D -
#8708 optifine addont próbáljátok ki -
#8707 Más a webes használás és más a helyi. -
#8706 Egy nem mai laptopon webes felületen játszottam vele nemrég és ott gond nélkül futott. -
#8705 Sajnos a java optimalizálatlansága miatt laptopon mindig is jóval gyengébben fog futni az MC. Nálam az I5 + GT525M (1024 saját ram) kombón is elég gyengén szerepel. Két dolgot tudok javasolni. Globálisan állitsa a dolgokat (alapértelmezett videókártya, élsimításik kikapcsolása, összefűzött optimalizálás kikapcsolása) és használja az optifine-t.
A texturapack-ok kb felejtősek laptopon, nem nagyon érdemes próbálkozni vele. Némi sebességet még ki lehet csikarni ha ramdisk-ről fut a játék és a gép rendelkezik elég memóriával. Ezeken kívül nem nagyon találtam megoldást hogy hogyan lehetne a játékot élvezhetőbbé tenni, esetleg egyes fórumokon (minecraftforum.net, feed-the-beast.com) tudnak még ajánlani ötleteket. -
#8704 tudtok valami jóféle survival szervert? olyat ami nem whitelistes, nemkell vele sokat phaszkodni meg -tudom fájó téma- jólenne ha "offline" lenne, mert akkor tudnának csatlakozni a haverok. Nem akarunk 50 megatonnás csillagrombolókat építeni és azse érdekel ha nem játszik rajta senki :D csak standard survival -
#8703 Ha normálisan beszélnétek talán nem nyomtam volna ki 10sec en bellül -
uscGhost #8702 -
#8701 Próbálja meg 32 bitessel.(java) -
Zoli105 #8700 Valakinek van még tippje hogy mi is lehet a probléma ? :/ mert jó lenne megoldani ! -
#8699 -
Elod007 #8698 Sziasztok ! Én a szerverünket szeretném bemutatni ha esetleg érdekelne valakit akkor szeretettel várjuk ! :)
Először is a szerverünk IP címe : 91.82.85.203:25591
A szerverünk neve GoldenCraftinG
Van Facebook oldalunk is Goldencrafting Minecraft néven LIKE oljátok ! :)
Leírás ! :
Amit a szerverünkön megtaláltok azok jófej adminok !
Konfigolva van a szerver !
Kezdő playerek tanítása akinek szüksége van rá ! :)
TS3 szobánk van !
Jó map NEM PLOTME-s !!! Város rész :D
stb...
A szerverünket a BBEhosting.hu támogatja !! :)
A továbbiakért keress meg vagy Skypon : elod.balla
vagy facebookon : Előd Balla (a képen egy lamborghini mellet állok ) :) -
#8697 Hmm..
Érdekes dolgok ezek.
Nekem is 64 bit-es rendszerem van.
Videó kártya drivert nem is telepítettem, az van rajta, amit leszedett magának az update-ről.
Valami java is került rá, amit felajánlott az oldal. Persze a 64 bit-est választottam, ha volt ilyen lehetőség, már nem tudom.
Viszont az x86-ba települt, akkor lehet, hogy 32 bit-es csak.
A játék gond nélkül fut (kopp, kopp, kopp).
Játékok esetén érdemes lehet inkább a 32 bit-es verziókat használni. Egyszer próbálkoztam a Crysis 64 bit-essel, hamar be is zárta a játékot... -
Zoli105 #8696 Üdv mindenkinek ! :)
Segítséget szeretnék kérni tőletek ! Bár jómagam nem játszok ezzel a játékkal , de egy báratom igen és az alábbi lenne a problémája :
Proci: Intel Core i3-2350M CPU 2.30 GHz
RAM: 8 GB
OP.r.: Windows 7 Home Premium-64 Bit
Videókari: Alaplapba integrál Intel HD Graphics Family és NVIDIA GeForce GT 520MX (1Gb)
Vinyó: 1 terrás SAMSUNG
a laptop fél éves
Ezen a laptopon a Far Cry 3 maxon gond mentesen megy , VISZONT a Minecraft akad mint a rossebb úgy hogy minimum beállításokon megy !
idézem barátom szavát :
"Már mindent próbáltam :S beállítottam h h indítsa el a Minecraftot, melyik videókarival, azt is, h hány giga ramot használhat :S a JAVA is 64bites mostmár.mindig rendszergazdaként futtatom a prioritást is beállítottam már magasra de még mindig laggol minimumon :S "
vagy mennyen 32biten ? de azon is szarakszik :/
Remélem tudtok segíteni :) előre is köszönöm :) -
#8695 Ilyenkor mi is van?
már nem emlékszem.
Bad video card drivers!
-----------------------
Már frissítettem a javat-t meg a vga drivet. -
#8694 Jaja, ezek.
Eddig nem találkoztam velük, mert szerettem béke módban építeni. -
#8693 Ezek. :)
Nem csak erődökben vannak, hanem csak úgy elszórva is "spawn kövek", kiütöd és jönnek. :D -
#8692 Indítottam egy új map-ot túlélőként és mindjárt eszembe jutott a fórum és rajta a sok gagyi túlélős videó. Gondoltam is, hogy hátakkormár én is elindítok valami sorozatot.
Mázlitokra semmilyen rögzítő progi nincs a gépen :D
Viszont milyen érdekes kis kőbogarak másztak elő és támadtak meg, miközben lefele kapáltam vasércért. -
#8691 A textúra packok mindenhol működnek, a HD packoknál kell állítgatni kicsit. -
#8690 Bármi amit találsz -
Skyrim #8689 Valaki tudna mondani egy jól möködő Minecraftot,amihez nem kell nez,vagyis nem szerver,és müködnek rajta a textura packok ? Köszönöm -
uscGhost #8688 Nyugodtan játssz, de netherbe ne menj addig (mivel nem mész át az nem fog generálódni így mikor 1.5-be mész be már 1.5 szerint fog generálni) :) -
Mardhug #8687 Áhh... Pedig ezt a kvarcblockot nagyon lehet kombinálni majd homokkővel épitésügyileg ahogyan láttam. :) -
#8686 nem, és éppen ezért nem játszok 3 hetemer várom a frissitést:D -
Mardhug #8685 Egyébként ugye hamarosan kijön 1.5 . Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha most elkezdek játszani, és majd felrakom az új pachet, akkor a "világ konvertálásnál" legenerálja majd az új dolgokat is? Pl Nether-ben a kvarcblockokat. Vagy ezt még nem sikerült megoldani és inkább napoljam az új hardcore-m indítását?