10467
-
Kistax #8765 Akit érdekel a sorozat iratkozzon fel mert csak az első részt rakom ide fel.
-
#8764 Azt már szerintem ingame creativ/worldedit. -
#8763 Ettől tartottam. Elég nagy területet akarok megtartani, és a kijelölése egy rémálom... Pláne, hogy folyóknál jelöltem ki a leválasztandó területet. Kösz a választ, akkor gondolom hogy lehetne a bevágott területet hozzáalakítani az ftb maphoz. -
#8762 Azt ilyen szinten nem teheted meg.
Viszont az előző mapodról kivághatod amit akarsz vágolapra és egy FTB-n már legenerált mapra bevághatod azt.
És akkor minden Extrabiomes2 cucc bene lesz csak a te kis házikóddal a spawnon.
-
#8761 Hali
Van köztetek olyan, aki beleásta magát az MCEdit működésébe? Szeretnénk a meglévő térképünket FTB-n folytatni, de előtte kicsit át akarom alakítani a bejárt területet. pl a térkép szélén lévő szigetek helyett óceán biomokat akarok csinálni, de eddig nem jöttem rá hogy lehetne egyszerűbben másolgatás helyett. -
#8760 jó ötlet de úgy is ez lesz belőle :D
-
#8759 -
#8758 ez deszar mi ez?
Legalább flancy-ban shootoltad volna -
#8757 -
#8756 "A naponta bespammelt szerveres hozzászólások szintén törlésre kerülnek." -
#8755 Gondolom erősen elősegíti az ilyenek megjelenését az, hogy magyarok számára eléggé elöl van listázva gugliban a topik a minecraft forum kulcsszavakra. -
#8754 Azt hiszem a jövőben nem kell itt látnunk :D
Köszi a részvételt! -
#8753 Na jó lenne, ha visszavennél, ez nem kell ide.
Aki akarta az úgyis megnézte a szervered, aki nem akarta, annak meg megvolt rá az oka.
A jó meg eléggé egy relatív fogalom, nekem pl. még nem utaltál a számlámra semmit, szal innen kezdve már biztos, hogy nem jó. -
Geri556 #8752 Legyél már szíves elolvasni a fenti kék szöveg utolsó mondatát -.-
Amúgy üdv mindenkinek a fórumon, még nem írtam ide :) -
DraunT #8751 Naponta egyszer reklámozok te Pont elég annyiszor.
Ha meg 1x kirakom 2 nap múlva ellepi a sok 1-2 szavas poszt:) -
#8750 Te elég egyszer reklámozni! -
DraunT #8748 Hello -
#8747 Tegnapi hír szerint a sero le is állt pár napra :D
Jo reklám :) -
uscGhost #8746 Szerintem az összes host egy szar :D Ha mindenképp szerver kellene nekem akkor szereznék egy szervergépet :D -
#8745 A jatekhost.hu SZAR FEKETELISTÁRA!!!!!
(3x rendeltem tőlük 3x kelett már majdnem könyörögnöm hogy kapjak valamit a pénzemért 1-1 hónap várakozás után) -
#8744 VIP rangokat emeltdíjas sms-ért kérő szervereket mi errefele nem szeressük... -
DraunT #8743 Sziasztok!
Egy jó minecraft szervert kerestek ahol nyugodtan elfértek a barátaitokkal?
De sehol se találtok!?
Talán most meglesz!! A neve: Space Craft!
A szerver 1.4.6-es bukkiton fut!
Több mint 20 plugin.
Gyere és játsz!
3 Világ!
Telekrendszer!
Szabadban való építkezés/levédés (iZone)
IP címünk: mc.jatekhost.hu:32004
Lehetőleg olyanok jöjjenek akik mindig fent lesznek!
Ha segítség kell:Vegyél fel Skypeon: ricsieuxe
Gyere és játsz velünk!
IP címünk: mc.jatekhost.hu:32004
WebOldal:spaceminecraft.wordpress.com
Gyere és játsz velünk!:) -
#8742 Ugye? -
#8741 "Napelemes robot tücsök!" Már ezért megéri! :D -
#8740 Hello emberek :)
Lesz egy nyereményjátékunk. Napokban végzünk az Aztek nevü parkouros adv mapunkal. És aki elsőnek elküldi a videot amiben végig viszi az kap tőlünk egy nyereményt :)
Lehet választani, hogy fehér malac alakú lámpás kulcstartót vagy napelemes robot tücsköt viszi el :D -
tomy88trance #8739 Sajnos az valószínű csak TCP/IP Lanhoz jó ,tehát vezetékes vagy vezeték nélküli hálózathoz, nethez nem sajnos :/ -
tomy88trance #8738 Ezt még megpróbálom,bár csak az ESS tűzfal megy ,lehet abba akad bele -
Nefu1949 #8737 Üdv, van ez a LAN opció, azzal nem lehet más távoli gépeknek is engedélyezni a kapcsolatot?
pl: 0.0.0.0:3425 Ebből lecserélem az első 4et a saját külső IP címemre, amit mások látnak az interneten rólam, majd azt a 3425ös porton keresztül mások csatlakozhatnak?
Vagy a játékban nincs olyan, hogy ilyen szerver hülyéskedés nélkül, csak az egyik játékos bekapcsolódik a másikhoz?
-
uscGhost #8736 Tudom, de egy próbát megért :D
tomy88trance: Eszembe jutott valami :D kapcsold ki a tűzfalad, nekem is csak úgy tudnak mások feljönni -
#8735 A routeren engedd át.
Uscghost... Mondta hogy eredeti,annál nem kell kikapcsolni. -
tomy88trance #8734 Már azt is próbáltam :) -
uscGhost #8733 Online módot írd át false-ra -
uscGhost #8732 Nem -
tomy88trance #8731 Üdv! Hátha itt tudtok segíteni :) A kérdésem a következő lenne, hogy lehet Hamachi nélkül neten játszani ismerőssel? Eredeti MC-vel? :) Találtam rá módot(bukkites),de csak én tudok felcsatlakozni, hiába látszik a menübe a szerver meg hogy 4 zöld csík, hiába nyitottam portot ,engedélyeztem tűzfalon még mindig nem tudnak hozzám csatizni , valaki ötlet? -
#8730 Kösz! És még annyi kérdésem lenne. Valahogy meg lehet oldani, hogy ne a C-re telepítsen? -
morze #8729 Sziasztok Minecraftosok!
Szeretnék bemutatni nektek egy survival szervert, melynek a neve Ender Craft. Ebben a cikkben egy rövid ismertetőt olvashattok róla.
A szerver egyik városának épülete
A szerver nemrég indult el, jelenleg 1.4.7-es verzióval fut egy 3400x3400 blokk nagyságú mappal. A mapról online térkép is rendelkezésre áll, ezt a map.endercraft.hu címen érhetitek el. A szerver egyik különlegessége, hogy bányászvilág is rendelkezésetekre áll, melyet havonta újragenerálunk, így biztosan nem fogynak el a sokat keresett ércek a mapról, mint pl. a gyémánt vagy redstone ore.
A szerver spawnjára különösen figyeltünk, hogy egyben szép és hasznos is legyen. Ennek eredményeképpen egy rendkívül szép, úthálózattal rendelkező és boltokkal teli spawnot sikerült kialakítanunk, ahol szinte mindent meg lehet vásárolni, amire szükség lehet a játék során.
Az Ender Crafton minden játékosnak lehetősége van kedve szerint bárhol építkezni, tehát nincs telekrendszer érvényben. Annak érdekében, hogy feldobjuk a játékmenetet, mindenkinek lehetőséget adunk a városalapításra, ahova a spawnról metró és portál is vezethet bizonyos számú lakos felett. A játékosokat elsősorban szép házak építésére szeretnénk ösztönözni, ezért lehetőség van építész rangot is szerezni, mely hasznos plusz jogosultságokkal jár, hasonlóan a mérnök ranghoz. Nagyon fontos, hogy vásárolható rang nincs, első sorban azért, hogy minden játékosunk egyforma játékélményben részesüljön és így az újításokból se maradjon ki senki.
A szerverre egyelőre tört klienssel is fel lehet jönni, de már készülőben van a saját kliens, amivel lehetőség fog nyílni a saját skin feltöltésére és a különböző csalások megakadályozására is. Valószínűleg a közeljövőben lesz staff tagfelvétel és egy nyereményjáték is, így érdemes likeolni facebook oldalunkat, hogy időben értesüljetek a részletekről. A szerverről képeket a Facebook oldalunkon találhattok (lásd alább).
Ha tudsz szépen építeni és szeretnél egy kiváló társaságban játszani, akkor ez a Te szervered!
Szeretettel várunk hát minden survival kedvű játékost a szerverünkön! Hajrá!
IP cím: srv.endercraft.hu
Weboldal: www.endercraft.hu
Online térkép: map.endercraft.hu
Facebook: facebook.com/endercraft.hu -
#8728 Kell mcpacher a jelenlegi verziodhoz, az javitja egybol -
#8727 Kép -
#8726 Miért van, hogy ilyen a texture pack?
-
uscGhost #8725
Amúgy nem tudtam, hogy nem lehet onnan linkelni szóval ezer bocsánat :D