Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt is jól kezdõdik az új év látom 😄
Pistike 007
Nagy király vagy 😄
Persze hogy nem, szétlaggolt volna a géped <#nevetes1>

Pistike 007
Tûzijátékot toltatok-e szerveren éjfélkor? <#banplz>

Van ott teksztúrpeccs is 😄D
Sysfox
1. Ennek mi köze a Far Cry 3-hoz?
2. Annyira lassú a videóban a játék, hogy élvezhetetlen. Gépeden is ilyen?
3. A szkin valami fertelmes.
4. Mi az a "szkríper"? 😄

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Pistike 007

Boldog új évet mindenkinek !!!!!!Nézzétek meg !!Minecraft Far cray3 3. Rész
Wreck86
Elõször nézz körbe, hogy a szerveren ahol játszol van e már bolt, mit árul, mennyiért.
Utána mérlegeld, hogy az általad árult dolgok mennyire ritkák, mennyire könnyen hozzáférhetõ stb, hogy meg tudd ítélni az árát.
Vetõmag és fa, facsemete elég gyakori a játékban, szóval nem túl sok hasznod lesz rajta.
Szerintem.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Ez Minecraft topik, szerintem eltévedtél. Próbálkozz meg gyakorikérdéseken vagy biztos van valami kertész topik is 😄 Na de viccet félretéve, nem tudjuk ugyanis nem nyitunk boltokat minecraftban, ha meg mégis akkor meg nem árulunk olyat amit nem vesz senki (pl mag) 😄

Kereskedni akarok nyitottam egy kertész boltot ahol vetõmagot és fákat árulok és azokat milyen árba szoktátok adni?
Jani Hun
hogyérted h adni?😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Sziasztok! Szeretnék kérni segítséget! A kertész dolgokat mennyiért szokás adni? pl: vetõmag,fák....stb...?
Komoly...<#wow2>

Pistike 007
<#nyes>

Grr1234
Application Data\.minecraft\bin

Scany01
letöltöttem a minecraft 1.4.6 os patch-et és kaptam egy jar fájlt és ezt hova másoljam?

Egyáltalán te szoktad indítani, vagy rendelt szerver? Ha rendelt akkor átrakják neked csak kérni kell 😄

Leszeded az 1.4.6-os szerver fájlt és a bukkitot, berakod egy mappába õket. Elindítod a szerverfájlt ha végez a stop parancsal bezárod, aztán elindítod a bukkitot és kész. Nekem általában a bukkitos szerverkonzolcucc 😄 nem jelenik meg szóval feladatkezelõvel szoktam bezárni.

igen sko embernek sikerült de nem tudom hogy kezdjek hozzá...
1.4.6-os bukkittal?

Hello nem tudjátok véletlenül hogy írjam át a bukkit szeróm 1.4.6 ra ?
Elõre is köszönöm
Wreck86
Fõleg,hogy ott les a creeper a lépcsõnél. 😊 Ennél már csak az lehet jobb, mikor barlangban robbant a creeper és pont egy lávató alatt, az meg rám folyt...

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Szerintetek mennyire lehetett idegölõ hogy a 27. résznél járó hardcore videósorozat így érjen véget?

http://youtu.be/HTx8hrZEIj8?t=5m32s
Bexter
Boldog Karácsonyt nektek 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Én is építettem már egy karácsonyfát, lekicsinyítettem a képet, hogy ne foglaljon a topikban olyan sok helyet 😄 Nem valami jó, de hát ez van, ennyire vagyok képes 😄 Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😊

Jani Hun
én dokucraft-ot szoktam néha használni, de mindig visszatérek az alap texturpakkhoz😄 mellesleg ami a képeken van az semmi, régebben volt egy sokkal durvább "telek" de kékhalálok sokaságában elveszett😞

Jani Hun
a szerver ablakában ird be simán / nélkül h op "neved" (idézöjelnélkül)

A bonyolultabb szerkezetekhez még hülye vagyok 😊

Valaki tud ajánlani valami szép textúra pakkot? Azért a gépet ne terhelje annyira 😛 32x32-es vagy max 64x64-es talán elég is lenne. Azok talán nem húzzák be annyira a gépet még. Optifine-t használok, bár ezt sem tudom hogy lehet beállítani úgy hogy a legjobb látvány/teljesítményt hozza, szóval aki ért ezekhez a dolgokhoz attól jól jönne némi útmutatás 😊
Nohab
Esetleg arató automaták? Vagy egy mob feldolgozó vizesárkot még el tudok képzelni benne. Mondjuk az elsõhöz nagyobb hely kell.
Malakai
Lightworks-nek van free változata, nem jár le, de kevesebbet tud, mint a Pro, összehasonlításba nézd meg mindent tud-e, ami neked kell.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kicsit idegesítõ vele dolgozni de ha muszáj már csak kellene egy .mp3 és .ogg fájlokat mwm-re átíró aztán végre bele foghatok a projectembe 😊
Én Windows Live Movie Makert szoktam használni, bár ez úgy tudom csak WMV formátumot kezel, nekem így is megfelel
Tudtok valami jó ingyenes videó szerkesztõ programot?
Nem semmi, ez már kicsit jobb mint az enyém 😊
Bocs még egy kérdés és felszívódok. Mûködik, csili-vili meg minden csak nem tudom magam op-ba rakni. Mit kell csinálni?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Köszönöm a segítséget, most már mûködik!

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Jani Hun
mi ezt csináltuk survivalba, barátnömmel és spanommal😄(kreativba csináltam a képeket 😄)

még van földalatt egy rohadt nagy bánya, meg eldugva encsant szoba, cukornádfarm, gombafarm, raktár, sinpályák, stb 😄

Jani Hun
kapd ki a world mappát asztalra a szerver mappájûábol, csinálj egy uj mappát, rakdbele azt ameiket msot töltöd le, indisd el had generálja le a fileokat, aztán töröld a worldöt, és rakd be a régit

Szép kis telek 😄

Még mindig az a baja h 1.4.2...

Jani Hun
amiot a minecraft.net röl szedsz le az a legujjabb verzióhoz jó, viszont minden alkalommal lekell töltened ujra, majd a fájlokat a world mappábol átmásolni, hogy a map ugyan az legyen( single playeres pályákat isbetudsz idemásolni, mi igy csináljuk spannal)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF:
Bocsi az off-ért. Most már megvett Minecraft-al játszok. A kérdésem az hogy letöltöttem a szerverfuttatós programot a Minecraft honlapjáról. Csak az a probléma, hogy 1.4.2-es Minecraft-koz jó. Mit kell átírni, hogy jó legyen 1.4.6-koz? A válaszokat elõre is köszi.
ON

Ez lemaradt:

Még a ház belsején is lenne mit tuningolni bõven. De majd mindenre sor kerül elõbb utóbb 😄

Jani Hun
hintsd meg csontporral és akkor random fü, meg virágok nönek olyan 8x8 területen😄 hasznos amugy énis igy szoktam fák alalatt füvesiteni, jobban néz ki mintha én raknám le a virágot vagy akármi (mellesleg rakhatsz egy föld kockát, körbe táblával vagy item frame-mel és olyan lesz mint egy cserép, vagy alapbol cserepet használsz😄 jó kis diszitö elemek)

Jaja, ilyesmikre gondoltam én is 😊
papi08
A fû helyett lehetnének akár virágok, esetleg pár pad, vagy pár kicsi fa 😄

(Csak ötletek)

13 éve itt. Szép idő.

Az udvarra még tervezek a fû helyett valami járdákat építeni, esetleg virágoskertet a ház köré valahová, meg apróbb csinosítgatások 😊
Akkor hozok pár képet a mostani birodalmamról. Ötletesség nincs túl sok benne, de így elsõ komoly nekifutásra szerintem jó lett 😄

-Elsõ két képen a telek távolról
-Harmadik képen a tök ültetvény, mellette a dinnyének már megvan a helye csak magra még nem sikerült szert tennem 😊
-Negyedik képen a kertem cukornáddal, répával, burgonyával és búza ültetvénnyel
-Ötödik képen egy kis parkosítás vagy fa-farm a telek két oldalán, ezekbõl majd lehet csinálok még 1-2 -t
-Hatodik kép a félkész egyik raktárépület tetejérõl készült, a karámokat mutatná
-Hetedik kép: Tehén karám, háttérben a raktárépülettel
-Nyolcadik kép: házam bejárata a terasszal
-Kilencedik kép: Ház földszint, pár ládikóval meg a barkács cuccokkal, emeletrõl nem csináltam képet mert ott csak egy ágy van még 😊
- Tizedik kép: Portál a pincében