10467
  • 3lm0
    Azért a teljesség miatt odaírhattad volna a részleteket is
    Havi 1000 Ft.
    Saját kliense van, csak azzal tudsz kapcsolódni.
    (Részemről itt bukik is a dolog, mert nem fogok semmi nem hivatalos dolgot használni, kockáztatva az accountom ellopását)
    Illetve leírhatnád mennyi a max slot.
  • LeWyTy
    Megnézted te mi van ezen a szerveren? Ez nem sima minecraft.
    És még a szerver oldala is nagyon jó.
  • patchaou
    Köszi! Régen szórakoztam ilyen jót egy játékkal. Asszem fizu után nekiugrok egy eredetinek, mert pár nap után már látom, hogy ez egy olyan cucc ami megéri.
  • Bexter
    Nem azért de kb egy hete rinyáltál nekem hogy mennyire szar meg unalmas az mc és abba hagyod sokadszor örökre :D :D
  • LeWyTy
    Sziasztok!

Én is szeretném nektek ajánlani ezt a frissen indult egyedi elit szervert.

Ez tényleg minőségi mod=(FTB/"tekkit..sokminden) szerver, tényleg nincs lagg!(Lewyty)

Honlap:
    www.Ard-Nax.hu

Miért különleges ez a szerver?
    Szerverleírás (Premium & Elite)

TS: ts.ard-nax.hu

e-mail: [email protected]

Mert ez megért egy szép rendezett HSZ-t!

• LeWyTy
    Na én erre benevezek

Valaki aki megteheti, és kinőtte már a héliumhangját jönne velem?
  • Animus
    Sziasztok!

Szeretnék nektek ajánlani egy frissen indult egyedi elit szervert.

Honlap:
    www.Ard-Nax.hu

Miért különleges ez a szerver?
    http://www.ard-nax.hu/?page_id=2

TS: ts.ard-nax.hu

e-mail: [email protected]
  • szabii98
    sorry, én voltam a béna, előbb át kell konvertálni :D
  • szabii98
    mi lehet a gáz, ami miatt a texture packjaim nem változtatják a blokkokat?
    eléggé zavaró, a menő és néhol az inventory változik, de más nem.:/
  • Malakai
    Igen, az obszídián nyomólap a Feed the Beast része (azthiszem önálló mod azon belül).
  • Caliph
    én ezt az oldalt ismerem,rakás skin mod,válogass,próbálgasd ami tetszik. vannak mod csomagok is mint pl tekkit vagy feed the beast,ezekben már van energia rendszer,építhető atomreaktor,automata bányászgépek,automata farmer ami ülteti és aratja magától a búzát pl.
    feed the beasthez van magyar youtube csatorna is amiben megmutatják miket lehet összehozni.pl Nari csatornáját ajánlom,én is sokat tanultam belőle
    itt
  • patchaou
    Akkor a következő kérdés. Mi/mik azok a modok amiket érdemes felrakni és nem rontják, esetleg javítják a játékélményt?
  • Caliph
    utána néztem,alap játékban sajna nincs benne,külön álló modról van szó. modmentes alap játékkal kb másfél éve nem játszottam,ezért kevertem. sorry

• patchaou
    Ezzel a talált obszidiánnal nem sikerült nyomólapot csinálni. Lehet hogy ez különbözik a bányászottól?
  • Bexter
    Az mióta van a játékban?
  • Caliph
    ja még annyi hogy a premium ahol csak ftb mindcrack meg elvileg ingyenes
  • patchaou
    Most marha nagy szerencsém volt. Teheneket kerestem kb másfél órája. És amint végre rátaláltam egy csordára észrevettem egy kis farmot, ahol egy ládában 3 db obszidián és egy vas mellvért lapult :) Indulhatok haza.
  • Caliph
    de lehet ám ez alap minecraftban nincs benne,én feed the beast modpackot használok,illetve mst egy faja kis szerón vagyok,ami teli van modolva és izmos szerógép is van alatta. (igaz hogy 1000Ft havonta,de teljesen lagmentes,nekem megéri. kéretik emiatt nem szétoffolni a topicot,akinek nem jön be a havidíj nem játszik ott :) )

honlap akit esetleg érdekel,reklám vége
  • Caliph
    nem olyan nehéz obsidiant gyártani,viszont gyémánt csáki kell hogy kiszedd:D
  • patchaou
    Gondoltam hogy nem lesz "olcsó" :) Köszi!
  • Caliph
    obsidian nyomólap.
  • patchaou
    Sziasztok!

A Napokban kattamtam rá erre a csodára és alig bírok elszakadni mellőle :)

Egy kérdéssel indítanék ezen a fórumon. Lérezik olyan érzékelő ami a szörnyeknek nem nyitja ki az ajtót? Nem gombra vagy kapcsolóra gondolok, hanem olyan cuccra amit nem kell külön kattintással aktiválni. Előre is köszi a választ.
  • LeWyTy
    U->
  • Bexter
    Eszembe jutott
  • LeWyTy
    Végre unatkoztál kicsit?
  • RJoco
    Nem csak nálad, sajnos ez mindenkinél bugos...
  • Jani Hun
    van egy átka a skypenak, csak akkor kapja meg a beszélgetést a másik ha mindketten onlineok vagytok/unk (lehet cska nállam bugos, de ha irok faternak ugy h nincs fenn, nemkapja meg csak ha egyszerre felmegyünk)
  • szabii98
    most nézem, kicsit sz*rul fogalmaztam, de tudok helyesen írni azért. Van nálam sokkal durvább eset is itt a fórumon
  • RJoco
    Szerintem látta, hogy milyen a helyesírásod és úgy gondolta, ezt érdemled.
    De vannak itt nálam sokkal hozzáértőbb emberek is.
  • tutikoko
    És minek adjak meg honlapot vagy e-mailt ha skype-on nem vok online akkor a többi helyen sem és ha nem vagyok online akkor a szerver sem fut mivel ahogy montad ez csak egy "zseb szerver" :D
  • szabii98
    helló
    van egy kis gáz a játékommal. indítanám a játékot, háromszor-négyszer váltogatja a képernyőm színét a játék, aztán ilyen negatív lesz és crashel a játék. már ha eljutok odáig, van be sem adja a bejelentkező részt..
    5letek, mit lehetne vele tenni?:s
  • Bexter
    Holnap kijövünk egy uj adv mappal :)
    Jöhetnek a likok előre :D
  • Jani Hun
    miér mindenki skypeal jön mostanában?, ha már szerver akkor mérnincs honlap? email cim?

oké h zsebszerver de azér ha csak neked lehet szolni akkor az veszélyes, például ha nemvagy elérhetö.

ettol függetlenül lehet jó szerver, de mivel msot lesz az 1.5 pár napon belül már csak ezért se nyitnék most szervert:D
  • tutikoko
    Sziasztok!

Elindult no-hamachi szerverem! Még fejlesztés alatt van de hamarosan sok world-ot és rengeteg plugin-t kap!

ip: 25.61.130.216:25565

Ha bármi gond van skype: tutikoko1
  • Fabio Capello
    Látom a moderátori puszinyuszi megvolt már, de azért menjünk biztosra.

A továbbiakban kérlek, tartózkodj a topikban való megjelenéstől, köszönöm.
  • 3lm0
    Szerintem hagyjátok, nem éri meg lesüllyedni az ő szintjére.
    Majd Fabio rendet tesz, saját belátása szerint.
  • uscGhost
    Nem szívesen mondok ilyet, és nem is érdekel, ha kapok érte valamit, de nem akarsz eltakarodni a jó büdös kurva anyádba erről a topikról? A faszomért kell mást sértegetni a saját buziságod miatt? Akaszd fel magad ha nincs jobb dolgod mint másnak beszólogatni ok nélkül hülyegyerek...
  • 3lm0
    Itt éli ki a feltűnési viszketegségét amit a valós életben nem tud. A való életben gondolom még nem érte el a 13 éves kort, ha csúnyábban ránéznek összevizeli magát és egy erősebb szellő egészen Ausztráliáig repíti.
  • Bexter
    Most ez neked jó ,hogy téged meg a szervert rossz színben tünteted fel?
    Ugye azt tudod hogy több régebbi mc-s is megfordul itt akik esetleg újságot vagy egyéb médiumot vezetnek. Akarod hogy a szerveredet ott is negatívan tüntessék fel?
    Mi értelme ennek amit csinálsz?
  • 3lm0
    1. A posztokat nem te írod, de te jellemezted a tulajt.
    2. Sokra mehetnek vele a játékosok mikor teszem azt többórás bányászat után a felszínre megy és ott várja egy godmode-os 12 éves, leüti és visz mindent.
    3. Nem írtad milyen verzióval lehet felmenni, nagy általánosságban elmondható hogy a szerver verziója kell a kliensben is.
    4. Nem az a lényeg mikor hirdettél. Gondolom akkor is rengeteg embert érdekelt ezért hirdetted meg újra.
    5. Mi köze van a nevemnek a hozzászóláshoz és mi közöd van hozzá?
    6. A ti dolgotok.
    7. Ajánlom figyelmedbe a Wikipédiát.
    8. Érdekes mindig a host-ra fogja mindenki a laggot.
    9. Ha nem bírod a kritikát ne írogass ide. Anyámat akkor vedd a szádra ha telerakta a szádat bélsárral. Mindesetre ezzel azt hiszem jellemezted magad elég szépen.