Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0zs0máK
Ezzel találkoztatok már?

"Internal exception: java.net.SocketException: Connection Reset"

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

LeWyTy
Egyéb bulvárhírek:
Meg munkámból kifolyólag ott voltam ma Viki bácsi mellett a merciben..<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
ard-nax azon az FTB megy, de kb ugyan az.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

R0zs0máK
Tud valaki mondani egy jóféle magyar Tekkit szervert? Excalibur 1 hete bemondta az unalmast...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

3lm0
Létezik olyan mod ami megmutatja milyen enchant fog rákerülni a tárgyra.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Malakai
Ja Notch eredetileg ilyen szerencse alapúra akarta, ha jól tudom Jeb vezetése alatt felmerült párszor, hogy változtassák, de Notch eredeti elképzeléseihez nem akar nyúlni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ugraone
tudtok bõvebbet mondani vagy videót a
Cracked_Technic_Launcher.rar- ról
sokat beszélnek róla...de attól még..

Mi értelme van az Enchantnak, ha nemtudom kiolvasni, h mit akarok upgradelni az adott dolgon?

ugraone
sziasztok
a 8528-ra kérlek írjatok...
:)))) kkösziiii
1.4.6

papi08
Köszi :)

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
Safecreeper

papi08
Sziasztok! :D

Nem lehetne valahogy kiiktatni az enderman-eket? Egyre inkább szeretnek az arcomba teleportálni a saját házam darabjaival :D Sokadjára már inkább idegesítõ, mint vicces :D

Verzió: 1.4.6

Köszönöm :D

13 éve itt. Szép idő.

Caliph
köszi

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ugraone
http://www.dl.9minecraft.net/index.php?act=dl&id=1351322583
.
.
joliecraft

Caliph
ez melyik text pack? tettszik:)

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ugraone
-sziasztok!
The Best Mod Box - ot telepítettem, rá egy szép textúrát a Joliecraftot..,amit ajánlottatok. Megy a Too many items 1.4.6 ..
szépen lelestem a youtube-ról ...mert gõzõm nem volt, hogy a .jar-ba rakom be. vagy hogy a META-file-t ki kell törölni...
de sikerült, köszönöm.
Szeretném a sokat emlegetett X-RAY-modot is kipróbálni,
Hogy rakhatom rá.... plussz? Már próbálkoztam...de hiába.
Modloadert nem tudom, hogy kell használni...
Tudtok segíteni?
Kezdõ' minecraftos

Malakai
Doh, újabb verziónál már nem jó. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
villageforlife

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát nem tudom, én még 2 év után is órákat játszok vele nap mint nap :D

Petka
Esetleg jó seedeket tud valaki?

3lm0
Szerintem egy játék amit milliók játszanak és több százan (talán több ezren) készítenek hozzá kiegészítéseket, fejlesztéseket az nem haldokolhat.
Az hogy kik, hogyan és meddig játszanak vele az változik. De ez szerintem minden játéknál így van. Olyat még nem találtak ki ami "örökre" leköti az embert.
A Minecraft szerintem egy tökéletes példa arra hogy nem mindig a csili-vili, hiperszuper grafikával megáldott, játékoké csak a jövõ. Kis ráfordítással, akár egy sufniban is lehet maradandót alkotni, ami éveken keresztül hatással van az emberekre.

LeWyTy
A minecraft haldoklik.(már lejáratott és unalmas)

RJoco
Szerintem amíg nem veszi meg az új 1 gigás kártyáját és nem tudja beüzemelni a shadert, addig nem csinál 720-ast.
Sajnos a színvonal attól még nem fog változni, de hát mit lehet tenni.

Az én fejemben is megfordult most egy sorozat, azt a címet adnám neki, hogy 'A gyökerek' 1. rész. Nem tartalmazna mást, mint õõõõõõõõnnaaaaa, meg a társai és persze az egyszersem jól lerakott dolgok <#csodalk>
Viszont túlságosan megfájdulna a fejem, így elvetettem a gondolatot.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Pistike 007
Lehet, hogy csak feltölti 720-ban.

Petka
Úgy tûnik ez hatásos volt :)

RJoco
1. orrfújás, áááá, bocs ÁÁÁÁÁÁÁ
2. baltával birkát (ki)nyírni? wtf?
3. izé, õõ
és még nem tartottam 1 percnél
4. "minden pina"?!
5. inkább mást kellett volna választanod
6. "mirõl beszéljek?" SEMMIRÕL!
miért beszélget magában az ember? én zenét hallgatok minecraft közben. vagy EVE-ezek.
7. 2:14 "nna, õõõ" ez aztán ám az értelem....
1 óra? wtf?
8. kit érdekel, hogy milyen videókártyát veszel.
9. föld nincs b*meg?
10. de, bánjuk :)
11. 4:35 látjuk
12. 8:48 :)))))))))))))))))))))))))))
13. baszki, követ keresel? te tényleg nagyon gyík lehetsz...
14. fakardról hallottál már?
A videó elemzése elkészült.
Jótanács, szerintem hanyagold ezt.

szabii98
annyi sorozat van, és nem téged akarlak cikizni, mert biztos jó, csak mindenki ezt csinálja :/ kellene valami egyediség, mert így csak a szimpátia miatt néznek majd, ha néznek

I met God. She's black

3lm0
Nem lehetne onnan kezdeni mikor már belejöttél és csak jókat csinálsz ? :D

Malakai
"Úgy gondoltam indítok egy minecraft sorozatot..."

Miért?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

http://www.youtube.com/v/4l6BHLEltxE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB Sziasztok!:) Elsõ Minecraft videóm. Tudom hogy eléggé rosszra sikerült, de valahol el kell kezdeni ;)
3lm0
A javád verziójával tuti nincs gond én 1.7_02-vel futtatom az 1.4.6-os FTB klienst, 6-8 egyéb mod van még pluszban (a lehetõ legfrissebb állapotban). Soha nem reklamált még a java miatt.

szabii98
nekem sincs lagg, még fps kiesés sem soha szóval jó program

közben a javara rákerestem, azt /is/ írta hogy frissítsek vga-t, most volt új driver úgyhogy remélem megoldja..:D bár lehet nem

I met God. She's black

RJoco
Nekem sem laggol. Mod nélkül, Rei's mappal vagy optifine-nal sem.
Mást nem használok.

az optifine igazából semmit nem tesz hozzá a játékhoz csak több beállítási lehetõséget ad illetve optimalizálja a chunkolást
Nem igazán akarom módolni, mivel én alapon szeretem, de adok egy esélyt ennek az otifine cuccnak :D

Nekem 2 magos Pentium E6700, 4GB RAM, HD7770, 1920x1080-ban 64x64-es textúra packkal 50-60 FPS átlagosan, barlangokban vagy zárt tereken még több
én ultrázok
3lm0
Nekem sosem laggolt a nether. Igaz nem nagyon használok texturapack-okat és szinte mindig megy az OptiFine, meg egy kisebb erõmû dolgozik alá (I7, 8GB ram, GTX 460).

RYO nem tudom az FTB-be melyik optifine van integrálva (valószínûleg a standard), régebben próbáltam a multicore-os verzióit, de nem nagyon mûködtek, így a standardokat használtam.

Van aki az Optifine Ultrát használja? Vagy mindenki a Standard verziót?

neked is csak az Optifine-t tudom javasolni, nálam nem laggol
Mindenkitõl kérdésem lenne!
Nektek is laggol a nether mint atom? 1.0 óta nekem annyira laggol, hogy lehetetlen ott bármit is csinálni. Elég erõs gépem van és legfrissebb java van fent szóval erre nem lehet fogni, az egész játékban csak a nether laggzik össze vissza, de nem csak nekem hanem minden ismerõsömnek. Esetleg erre van valami megoldás, vagy csak én szenvedek ezzel a problémával?

Wreck86
Utálom a creeper-t! :(

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

minecraft.jar-t átnevezem minecraft.zip-re, belelépek Total Commanderrel és belemásolom az Optifine filejait, törlöm a META-INF mappát, visszanevezem minecraft.jar-ra és már megy is :)
META-INF mappát ki kell benne törölni
nekem úgy nemakart elindulni

nem kell, én is csak simán beleraktam a minecraft.jar fileba és annyi :)
Scany01
kösy de a képet nem találom

RJoco

hopp, kicsit elõreszaladtam az elõbb :)