10467
  • Bexter
    Azért mert warez verziohoz kér helpet, abban vannak neki hibák...
  • RJoco
    Ha játszol vele, akkor van értelme megvenni.
    Legalább ezzel tisztelegsz a készítő előtt, aki jelen esetben nem egy nagy cég és ez a nem mindegy.
  • RJoco
    Ha annyira gyenge a géped, akkor lehet, hogy a modok is be fognak tenni a játéknak/gépednek.
    A lomb leégetést én is javallom, régen én is úgy csináltam.
    A fél fa pedig 2x3 alulra.
    Redstone is van benne.
    Ágyat szerintem ne is akarj, akkor frissítsd a játékot.
  • mumeen
    Írtam,hogy semmi értelme megvenni,mer' nem viszi a gépem,ezt az ezeréves verziót is 2 napi kereséssel találtam.

Am a feles fa blokk nincs,még alsó két soros kirakással sem,próbáltam már.De megkeresem a módokat,amiket mondtál,köszi szépen 3lm0!
  • 3lm0
    Nem értem erre miért volt szükség. A warezhez semmi köze nem volt a kérdéseinek és legalább van annyi becsülete hogy bevallja nem vette meg, sok olyan emberrel szemben aki még ennyit sem vállal fel.
    Szerintem az vesse rá az első követ aki még soha nem töltött le "illegálisan" játékot, hanem mindegyikért rohant a boltba megvenni.
    Én is csak az után vettem meg a játékot, miután kipróbáltam.
    Félreértés ne essék, nem támogatom a warezt, mert akkor egy idő után semmi normális program, vagy játék sem születne, de van egy egészséges határ.
  • Bexter
    A probléma ott van, hogy nem vetted meg a játékot! :D
    Fent a piros szöveget kérlek olvasd el :)
  • 3lm0
    Ha emlékeim nem csalnak már 1.2.5-höz is létezett a treecapicator nevű mod ami egyből kivágja a fát, lombbal együtt. Esetleg a Timber nevű, még hasonlóképp működik. De ha egyiket sem találod, akkor javaslom a régi jól bevált módszert, kivágás után a lombot meg kell gyújtani, elég gyorsan leég:)
    A feles blokk lehet hogy 6 db fából készült még akkoriban, 2 sorban egymás alatt (ha benne volt már a játékban), javaslom a NotEnoughItems, vagy a CraftGuide modokat, ezek megmutatják a recepteket (valamelyik tuti volt 1.2.5-höz)
    Redstone kell hogy legyen, hiszen már a béta verzió is tartalmazta. Szintén a recepteket megmutató modok segítségét ajánlom.
    Általában a modok oldalán lehetőséged van letölteni a régebbi verziókat is, de ha mégsem találod meg, a fórumokon szinte mindig segítenek.
  • uscGhost
    Az a fej
  • Pistike 007
  • mumeen
    Sziasztok!
    Én az újabb minecraft verziókat nem szeretem,azonban nem azér'nem vettem meg a játékot,mer' paraszt vagyok,hanem mer' rossz a gépem hozzá,és így is csak nagyon kevés verziót indít el.hs_err_pid_es problémámból kiderült,hogy OpenGl és videókártya,meg DirectX bajok vannak.Tehát találtam egy verziót,1.2.5,ami az a jó kis old school minecraft,amit szeretek,és valamiér' el is indul,ám van egy kis frissítési hiány,ami zavar.
    Az egyik,hogy a fák lombkoronája megmarad,és 4 nap,mire az összeset eltüntetem,mer' rohadtul zavar.A másik az,hogy nem lehet még ágyat craftolni.A harmadik pedig,hogy az craftnál az alsó három helyre tett fa,vagy szikla blockból csak ilyen ajtónyitó szutyok lesz,nem olyan feles fa/szikla block.És a legutcsó problematika,az a redstone hiánya.Nem tudom,lehet van már ebben a verzióban,de én nem találtam.

Tehát,az lenne a kérdésem,hogy ezeket,valahogy frissítés nélkül (mer' új verzió aztán főleg nem megy gépemen) be lehet-e okoskodni az 1.2.5-ös verzióba,csak ezek kellenének más nem.Nagyon megköszönném a segítséget!
  • ktomi22
    akkor miert kersz velemenyt?
  • Pistike 007
    Aki helyesírási hibával tölt fel egy videót... Nem is tudom. Cseten oké hogy elírod, de azért.. Na mindegy, mindenhol mások az igények :D
  • kanyesz07
    5perc alatt dobtam össze és szerkesztőben kevesebb idő alatt, ha komolyan akarom akkor tudok :D Ez csak egy utca mix
  • Pistike 007
  • 3lm0
    Nem tudom belefutott-e más is abba a bug-ba, hogy 1.5.1-ben hiába öli meg a zombit, csontit, az láthatatlanul tovább támad. Esetleg van valami infó hogy melyik mod miatt történik?
    Nálam most egy teljes Universal Elecrticity pack van feltéve plusz Ender Storage és elég gáz hogy nem tudok normálisan játszani emiatt a bug miatt.
    Ha valakinek van ötlete ossza meg.
  • ktomi22
    gondolom először :D
  • Bexter
    Mit jelent az hogy "elsször"?

:D
  • LeWyTy
  • ktomi22
    oszintet? szar
  • kanyesz07
    emberek, vélemény?
  • bocskor3
    Megpróbáltam homokon, teljesen "szűz" map-en és úgy sem csinálja meg.. na mindegy, azért köszi...
  • 3lm0
    Elképzelhető hogy az Iron block a ludas, lehet hogy a mod összefüggőnek véli a control rod-ot és az iron blockot.
    Sajnos a gyakorlatban nem tudtam kipróbálni mert 1.5.1 esetében az Atomic Science mod-tól behal az egész Universal Electricity.
  • bocskor3
    Bocs, ki-be csúsztatják a control rod-ot.
  • bocskor3
    Üdv most másban kérnék segítséget. Tehát van egy bizonyos Atomic Science Mod, amiből a Fission reaktor-t megcsináltam, de a videókon úgy van hogy megakadályozzuk hogy túlhevüljön, egy ragacsos pistonnal, ki be csúsztatják. De nekem a piston nem mozdítja meg? Tudtok segíteni?
    Kép Róla
    Videó amin működik, (van még egy csomó).
  • Petka
    Azért engem érdekelne, hogy milyen modokkal rakta össze az ember :D
  • bocskor3
    Köszi, végre megoldottam az 1.5.1-es verzióval, amúgy az volt a baja hogy az Icbm-modnak egy része hibás, azt nem kell felrakni, de hála pont a rakétás volt az amelyik működik. Szóval szétlőttem az egész világot nukleáris rakétákkal.. :D
  • 3lm0
    Így első blikkre azt mondanám vagy hiányzik neki valami mod, vagy nem egyeznek a modulok verziói. De log nélkül senki sem fog tudni többet mondani sztem.
  • bocskor3
    Nem ezt a képet kapom, csak nem fotózott a fraps. Egyszerűen lefagy és kiírja a Crash-t.
  • bocskor3
    Sziasztok! Fogalmam sincs hogy ez milyen kérdés de légyszíves olvassátok el,és ha tudtok segítsetek. Tehát:
    A Minecraft 1.4.7-hez letöltöttem az Icbm-modot, (azért az 1.4.7-hez mert az 1.5.1-hö való nem is működött csak fekete kép jött be.) és működnek a bombák, de a rakétaindító állás nem. Lerakom, belerakom a rakétát, de amint azt kis launcher control panelt lerakom, a játék összeomlik és kiírja hogy crash volt. (ugyanaz a helyzet pl. az EMP bombával azt csak lerakom és crash.)
    Launcher control panel.

Plusz ugyanígy összeomlik ha a Hydrogén generátorhoz akarok Kábelt csatlakoztatni, (vagy más Mekanism-es eszközhöz, bár a vízbontóhoz pont nem) mindenféle kábellel próbáltam már.
    Aki tud segíteni, az tegye meg legyen szíves. :)
    Köszöntem.
  • papi08
    Azt sajnos én nem tudom orvosolni :)
  • Malakai
    Kicsit elkéstél. :)
  • szabii98
    láttam, ne aggódj :D de jó lenne a színezhető üveg :D:D
    csak gondoltam rosszalkodom kicsit, és én is megzavarok embereket :D:D
  • Malakai
    Videó feltöltés dátumára felhívnám a figyelmet. :)
  • szabii98

festhető üvegeeek :D érdekes patch lesz
  • Jani Hun
    Nekem csak a moddal van bajom. túl sötét lesz ha a nap elé megy a felhö
  • papi08

• Ryder7
    Köszönöm!

Ha tetszik, akkor lájkold kérlek a Facebook oldalát a mapnak, mert valószinűleg, előbb-utóbb lesz egy folytatása is a játéknak.

Azért nem pont folytatás, mert nem ezt a történetszálat viszi tovább, hanem egy másikat de ugyan abban a világban.
  • Sysfox
    Végre valami értelmes dolog! Gratulálok, kipróbáltam, tetszik! :)

Van történet, van izgalom, van felfedeznivaló, szóval egyben van. Ilyen dolgok kellenek, nem n+1 túlélő favágó videó!
  • Ryder7
    Sziasztok, elkészült első Minecraft Adventure pályám, akit érdekel, azt látogasson el a pálya Facebook oldalára, ahonnan le is lehet tölteni!

Malusiva
  • Elektron814
    Sziasztok! Van egy Melon Survival sorozatom, abból szeretnék 1 részt ide kitenni. Aki kíváncsi nézze meg! :) (Tudom, csak 1 rész) :