Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ntex: Ezt a módszert régebben használtam, de lehet megint el kellene kezdenem 😄 Köszi 😊
13 éve itt. Szép idő.
Én fáklyákat szoktam lerakni és az mutatja az irányt. Éjszaka könnyû követni is õket, de nappal sem gond.
Viszont a barlangokban mindig eltévedek, mert mindig elfelejtem kitáblázni, merre a kijárat.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Láttam, több szerver is használja és láttam egész komolyat is, de nekem ez elég lenne.
De az idegesít hogy az iránytû is csak az eredeti pontot mutatja 😞
13 éve itt. Szép idő.
Vagy valami térképgeneráló progival készítesz térképet. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak az a baj hogy ez azt a spawn pontot mutatja ahová a játék lerakott elõször, s nem az ágyamat, ami már jóval odébb van 😄
13 éve itt. Szép idő.
hááá-ááá: Gyõzött az igazság 😄
Kiolvastam a spawn pontom helyét, és odafutottam 😄
13 éve itt. Szép idő.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
nézd meg a seede-t a mapon,
és kezdj egy uj pályát azzal a seedel
nézd meg a co-ordinateákat
eredeti mapon gyalogolj el oda 😄
1.4.6-os MC-ben van valami lehetõség arra hogy visszajussak a spawn pontra? "Kicsit" eltévedtem, s fogalmam sincs hogy juthatok vissza.. 😄
Meghalni nem szeretnék, mert már lvl 35, és jó lenne ezt tovább vinni..
Köszönöm! 😄
13 éve itt. Szép idő.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Viszont kõtemplomot még nem találtam, csak homoktemplomot.
És épp egy légi vasúton gondolkozom, mert mint rájöttem a map-om magassága nem 128 kocka, hanem annál is magasabb. Így lehet, hogy nagyon magasra építem.
Aztán még kicsit tovább keresgéltem és olyat találtam, amire nem számítottam. Gombaszigetet. Nagy piros gombafákkal és olyan teheneket, amik pirosgomba mintázatúak és a hátukon pirosgomba van. Érdekes látvány.
Viszont a sziget után megint egy rahedli tengert generált a gép...
Viszont nálam néha eltünedeztek az állatok a szabadban, így összezártam õket egy karámba. Akkor biztos, hogy megmaradnak.
Répát kb. merre lehet találni?
Elég nagy területet bejártam és sehol semmi.
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Az egész nálam azután kezdõdött hogy kifagyott a gépem és resetelnem kellett. Valószinüleg nem tudta rendesen elmenteni adatokat a játék, és emiatt bolondult meg a map.
Amúgy az utolsó verziókban a malacok már csak a répára gerjednek.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
A disznóknál a répa a nyerõ, azzal tudod csalogatni és pároztatni is. Illetve egy kis extra, ha nyerget teszel rá, a kezedben pedig egy pecabotra tûzött répa van akkor irányíthatod a disznót merre menjen.
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Eközben felfedeztem egy fekete lyukat a térképemen, ami hasonló azokhoz a hibákhoz, amikor belátsz a földkéregbe, csakhogy ez nincs kivilágítva és soha nem tûnik el. Mindeközben olyan anomáliákat rejteget, hogy rögtön meg is oldotta a disznó-populáció kérdést. Ugyanis olyan mértékben megszaporodtak a disznók, ott a lyuk közelében, hogy totál kinyírja a gépemet, ha a közelben ólálkodok. Ami para, mert a csirekek, a bocik, meg a kutyusok is ottan éldegélnek.
Szóval szerintetek ez már menthetetlen? Olyannyira sok disznaj lesz, hogy végül kinyírja a játékomat? Mert ezek folyamatosan sokszorozódnak! Szal temessem el és indítsak újat, vagy vhogy meg lehet oldani?