Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Mondom elsõ<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kemszi2
11 másodperc egy hétvégéért?😄
LeWyTy
Majd talán egyszer... majdnem az egész hétvégém ráment erre... ami kincs a munkám mellett.
(am nem vagyok jó.. ezzel is megszenvedtem most csináltam elõször)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

papi08
Anno csináltam Neked egy logot (egy shaman jeleset), cserébe csinálhatsz egy 1080p-s intro-t xD

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
MIndent<#idiota>

papi08
Intro készítést is vállalsz? 😄

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
😄

Én úgy szoktam, hogy fölé rakok egyet, de pontosan ugyan ez 😄
3lm0
Én azt a megoldást szoktam használni hogy amelyik járat a felszínre visz oda teszek egy plusz fáklyát. tehát az elágazás közepére egy és a kijárat felé mégegy. Így mindig gyorsan visszatalálok.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Walaky77
Sziasztok! Egy apró, praktikus de zseniális tipp azoknak, akik gyakran eltévednek a bányáikban, dungeonokban, mineshaftokban! Egy haverom találta ki, a lényege hogy ha Befele mész a barlangban, a fáklyáidat a járat Bal oldalára teszed. Ezeket elég lerakni ha ugye kell a világosság, de leágazásoknál rögtön a járatba való belépéskor érdemes rakni eggyet Balra. Így ha hátrafordulunk és elindulunk kifele, a fáklyák a Jobb kezünknél lesznek. ha elérünk mondjuk egy 5-ös elágazásba, amibõl egy vezet a felszínre, akkor ugye azt kell választanunk, ahol a Jobb oldalon sorakoznak a fáklyák, mert ugye ahol a bal oldalon vannak, az csak beljebb visz minket.. Fáklyákat annyit kell csak rakni amennyit megszoktunk, illetve elágazásoknál érdemes egy-két plusz darabot. Ha már valaki írta ezt az ötletet, akkor bocs hogy raboltam az idõtöket, én mindenesetre még nem láttam itt, úgyhogy gondoltam leírom 😊 Walaky77 voltam, további szép/jó.. Mindent!

Majd Walaky biztos megcsinálja

Wreck86
Lehet nem mentette el az utolsó beállítást a szerver automatikusan.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

papi08
Én nem tudom, de idegesít... Fénykép is van a lvl 40rõl..😄

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
First:

Then:

Faszalett! 😊

Én csak a hangjukat utálom mikor ránézek 😄 Amúgy az is lehet hogy 3 szintbe kerül belépni a mapra nem? xD

papi08
Ne emlegesd Õket..jobban utálom õket mint a Creeper-eket..😄

13 éve itt. Szép idő.

Ellopta az enderman <#idiota>

papi08
Amúgy szerintetek hova lett 3 szintem? 😄

Nemrég lettem 40-es, most hogy újra beléptem, csak 37-es vagyok..nem értem..😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
El nem mozdulok addig a youtube elõl xD

13 éve itt. Szép idő.

Igazából minecraft nem tudom mikor lesz de várjad nyugodtan XD

papi08
Köszönöm, s várom az új videód 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

Értem 😄 Megpróbálkozok vele 😄

papi08
Akkor nem tudom...részenként dolgozz fel egy-egy témát a játék történései mellett 😄
Sorozatok (Ahogy most is említetted hogy miket nézel 😄) (Bár megsértettél kicsit mikor a Mentalistát lehülyeségezted' 😄), zenék, filmek, könyvek..stb 😄

Ismerjen meg a közönséged is 😄D

13 éve itt. Szép idő.

Annyira profi nem vagyok XD Csak arról tudok általában beszélni ami éppen történik a játékban 😄

papi08
Beszélj az aktuális gazdaságpolitikai helyzetrõl. Annyi kommented lesz hogy nem gyõzöd moderálni õket 😄

De azért feliratkoztam, meglátjuk mi sül ki belõled! 😄D

13 éve itt. Szép idő.

De ha egyszer nem jut más az eszembe xD

papi08
Ghost, megnéztem a többi videódat is, ígéretes! 😄

De kérlek ne mond el minden percben kétszer hogy "ebben fogok meghalni" "most fogok meghalni" 😄 😛

13 éve itt. Szép idő.

Wreck86
Hali!
Redstone alapoktól kezdõ videót, vagy oldalt tudtok adni? Amin leírja, elmagyarázza stb.?

Köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Bexter
<#eljen><#szeret>

http://bexter.hu Szép Fényeket!

R0zs0máK
Pókhálóson beszartam 😄DDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Fabio Capello
lol, ez nagyon jó, egy párat lehet hogy megvalósítok 😄😄😄

Örülök ha tetszik, mindenhonnan pozitív visszajelzéseket kapok, ahhoz képest, hogy soha nem csináltam még ilyet 😄

LeWyTy
Baszki ez jó!

RJoco
Végre valami jó is a fórumon <#eljen>

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Persze, hogy tudott együtt építettük meg õket 😄 Szimpla színészet 😄

Jani Hun
mondjuk igen, youtube.

amugy a lávás az kajak nagy ötlet volt 😄 az áldozat mindeghyik csapdárol tudotT?😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Tudom, hogy szar a zene próbáltam nem jogsértõ tartalmat belerakni.

Jani Hun
anynira nemgáz, kicsit kevesebb trollface, meg a zene is szar, de az ötletek jók😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Le lehet tölteni 1.4.7-hez való változatot.
Elég amatõr lett, várom a véleményeket! 😄

RJoco
Az 1.4.7-es patch-el eltûnt a Rei's map. Én meg elmentem fákat kivágni, jó messzire, pont akkor építettem a hajót. Jól el is tévedtem, már azt hittem nem találok vissza egyik házamhoz sem, de aztán sikerült.
Most nemrég tettem fel megint, hogy falut keressek. Különben talán sosem találtam volna haza.
Viszont a nagy távolság miatt vasutat szoktam építeni. A birkáimhoz csak másfél perc az út és a legnagyobb sebességgel halad a kocsi.

3lm0
Aki nem talál elég kihívást a játékban az nyugodtan hanyagolja a minimap-et 😊
Én a magam részérõl szeretem tudni mikor mit hol hagytam. Utat nem fogok építeni 1000 blokk távolságokon keresztül, oszlopokkal meg nem csúfítom el a tájat.

papi08
Leszedtem ezt a Rei's féle minimapot, és háát..jóval egyszerûbb barangolni, ha van az embernél "gps"..😄

13 éve itt. Szép idő.

Malakai
Nem mindenki szeret minimapot használni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

3lm0
Nem értem, ti még sosem hallottatok olyanokról hogy REI's minimap, Zan's minimap, CJB modpack vagy csak a minimap része?
Bármelyiket használja az ember mindben van lehetõség markert készíteni, amit vagy a térképen, vagy a világban és a térképen jelöl, így millió blokkról is visszatalál az ember.

Azám 😄 Néztem is nagyot ^^
papi08
Ahhoz legfõképp szerencse kellet 😄

13 éve itt. Szép idő.

Volt már hogy olyan messze elbolyongtam én is hogy nem másztam vissza a járatokon hanem egyszerûen felástam magam a felszínre 😄 és közvetlen a bunkerem mellett lyukadtam ki XD
RJoco
Igen, lehet, de arra talán pontosabb az XRay. Megkeresed a gyémántot és utána megpróbálsz eljutni oda 😄
Nem egyszerû, régen bíbelõdtem vele, most már nem foglalkozom vele. Megszoktam a vas cuccokat.

RJoco
Erre még nem gondoltam, lehet, hogy ez lesz.
Eddig mindig úgy jöttem ki, hogy lépcsõzetesen elkezdtem felfele ásni és megpróbáltam nem elcsábúlni az útba esõ járatoknak. A felszínen meg már nagyjából el tudtam tájékozódni, mert térkép is szokott nálam lenni.

papi08
Köszi a válaszokat! 😊

13 éve itt. Szép idő.