10467
-
Kenike #9172 Sziasztok!
Szeretném bemutatni a kb egy hónapja indult Minecraft ruins mod hardcore sorozatunkat. A kedvenc játékunkhoz találtunk egy olyan modot, amiről igazából nincs túl sok magyar videó, ezért próbáljuk ezt bemutatni és ennek lehetőségeinek felhasználásával, elérni az Endet! Mindenkinek jó szórakozást a videókhoz! :)
Ui. Remélem, hogy jól sikerül linkelni.. -
#9171 nem nehéz találni, ha akkora közönséged van mint például Siriuséknak (pingvinharcos Youtube-on), csak azt a közönséget nehéz megszerezni már, mert ugye minden létező let's play "ugyan az"... -
#9170 Az ötlet jó, viszont szerintem nehéz 50 embert találni, nemhogy ötvenet, még 10-10et se könnyű, föleg ha zártan Magyarország a cél, Nekem az a tapasztalatom hogy kisebb(kevesebb fős) Arénák, FFA mapok/modok nagyobb sikert érnek el, például hunger games -
#9169 Ezt kerestem, köszönöm! :) -
#9168 Mineshotot próbáltad? -
#9167 értem én a dolgot és nem akarok trollkodni.
szerintem ha a gépen a lehető legnagyobb felbontásra állitod a Windows-t és felnagyitod a Minecraftot majd úgy csinálsz róla screenshotot nagy felbontású kép lesz. legalábbis elméletileg, nem próbáltam. -
PeTakii #9166 Szerintem van rá valami addon, régen a Shift+F2 csinált rohadt nagy felbontású képet(36,450×17,700 pixel), de az kb kinyírta a játékot, meg több gigás fájlokat csinált.. Azóta nem tudom, hogy találtak-e más lehetőséget nagy felbontású kép készítésére. -
#9165 Direkt akarsz troll-t játszani, vagy kajak nem érted a dolgot?
Mert akkor inkább hallgassunk meg más szakvéleményt is :) -
#9164 hatalmas felbontásra állitod a monitorod, úgy fényképezel és utána visszaállitod? -
#9163 Köszönöm, de ilyen megoldásokat én is tudok...:)
Olyanra gondoltam, mint régen volt pl egy addon, amivel beállított méretű képet lehetett kimenteni a játékból...akár 5k x 5k felbontásút is :) -
#9162 én azt ajánlom hogy szed le khm... vedd meg (xD) a Fraps nevű programot, azzal tudsz videót is felvenni és képeket késziteni és a képek mérete akkora lesz mint amekkora a játékablak mérete. -
#9161 Sziasztok!
Kérdésem az volna, hogy hogy tudnék a játékból nagy felbontású, jó minőségű képet kimenteni? És igen, a printscreen/F2 verzión kívül. Milyen addonok vannak erre?
Játékom verziója: 1.5.1
Köszönöm! :) -
#9160 céljaim nekem is vannak, nehogy azt hidd, például pont ezért is nem vettem fel új részt jelenleg, mert per pillanat nem tudom mi tévő legyek, kőlepakolgatást nem hiszem, hogy sok ember szeretne látni, ahogy egy várat építek. -
#9159 -
#9158 Nemtudom hova mentettem le, azóta volt gép reinstall :D Neked megvan? :P -
#9157 Félre értés ne essék, nem azt mondtam hogy egy adv mapot fogok csinálni, hanem azt hogy egy survival mapot! -
Kistax #9156 -
#9155 Inkább az AZTÉKOT publikáljad már és azt jácca végig valaki elsőre. -
#9154 Adventure-t nem játszottam még, de szerintem nem is fogok. Videót is talán csak 1-et csináltam, aminek volt célja.
De a survivalos vackoknak általában nincs célja, mert nem mutat be semmit csak az illető szerencsétlenkedését. Mint ahogy Bexter videója ezt nagyon jól ábrázolja.
Mindenki meg akarja mutatni, mekkora májer, aztán csinál valami hányadékot, utána meg nem bírja a kritikát. Akkor csinálja meg rendese, akár te is! Forgatókönyv, célok, esetleg vágás. És akkor nincs a körözés az egérrel, az őőőő-zés meg a bmegelés és miegyéb...
-
#9153 ezzel egyet értek veled és tudom, hogy van amikor én is igy csinálom, pont ezért is csinálom a videókat, viszont egy adventure mapen gyakorlatilag meg van adva, hogy mit csinálj és ennyi.
tudom, hogy ez a célja az adventure mapnak, de számomra ez nem az igazi. játszottam már párat, de egyiket se vittem végig, mert a készitők többsége vagy az csinálja, hogy parkourozd szét magad, hogy nyerj, vagy úgy elrejti a folytatáshoz szükséges elemet hogy nincs az az isten, hogy megleld. -
#9152 Hát az egér körbe körbe mozgatása nálam nem minősül folyamatos mozgásnak, inkább azt mutatja meg, hogy az emberke egyáltalán nem készült, nem tud egyszerre 2 dologra figyelni. És ráadásul hányingert kapok a képmozgástól, szal hajrá szabadság... -
#9151 az alap ugyan az, csak amig egy "szar videóban" azt csinálsz amit akarsz, egy survival/adventure mapen akarva, akaratlanul rá vagy kényszeritve a dolgokra.
főleg ha felveszed a videót, mert egyedül oké, hogy pl elsétálsz egy megépitett várban meg nézelődsz, de ha felveszed, akkor ott folyamatosan haladnod kell, és nem össze-vissza húzni az időt. és ezért a "szar videókban" nagyobb az ember szabadsága. -
ktomi22 #9150 egyszerubb csainalni szar videot mint a te mapodon tulelniuk.. nem fognak belemenni.. mar csak azert se mert pl 1 meggyeri a versenyt.. ok..de a tobbi majd folyattaja..szal kár az eroert -
#9149 Ain't nobody got time for dat. -
#9148 -
[center]Felhívás
Minden elismerésem a játékostársaknak. Hasonlók vagyunk, mind szeretjük ezt a játékot. De
Lassan több mint 2,5 éve napról napra jönnek elő az "éljük túl a vadont" videók. Lehet, hogy öregszem és a korom az oka, de már meguntam a százezredik ilyet. Igaz, hogy én inkább építész vagyok mint kalandor és nem találok a videókban semmi újdonságot.
De van egy ajánlatom!
Tudom sokan akik csináltak survivalos videót olvassák, ez főleg nekik szól. Keressetek meg és aki a legszimpibb nekem, annak készítek egy egyedi survival mapot kalandokkal és meglepetésekkel beágyazva. Nah azon már cisnálhat survival videót ami izgalmasabb lesz.
Így a kecske is megmarad és a káposzta is jóllakik :) -
#9146 Persze, csináld csak :D -
#9145 lehet, hogy számodra unalmas, de lehet hogy másnak nem.
pont ezért linkelem.
a két dislike inkább az itt hirtelen ellenem összegyűlt hate miatt van. amúgy nem a nézőközönségre, arra hogy mennyit nézték a videót és hogy honnan nézték, arra gondolok statisztika alatt. -
#9144 Normális volt, csak már nagyon unalmas.
Gondolom a két dislike-ra gondolsz statisztika alatt. :) -
#9143 Ez valami eszméletlen Bex! :O
Szerintem azonnal oszd meg mindenhol, szerződj le a YouTube-val, és csinálj belőle egy 10 órás verziót :OOOO
Viccet félretéve, tényleg sok magyar "lets play" erről szól, és ez egy jó "paródia" róluk :D
Bár valami hadarós, kapkodós, torz kommentár elfért volna..:D -
#9142 ja igen, ezért jobbak a te videóid mint az én let's playeimnél:D
elismerem, szépeket építsz, de a kettő nem ugyan az:D -
#9141 Flame
Fa vágás, Epizód 1
-
#9140 nem azt mondom, hogy világszenzáció, soha nem is mondtam, csupán azt, hogy kedves Pistike állítása nem igaz. -
#9139 Igen. előző rész 3hét alatt 45 megtekintés... világszenzáció xD
(inkább csendben maradtál volna) -
#9138 szerintem pedig a statisztika nem erről árulkodik;) -
#9137 Normális volt, csak linkelte, engem se érdekel, de azért szerintem a bunkózást is hagyjuk már. -
#9136 Szerintem senkit sem érdekel. -
#9135 Akit érdekel, survival sorozatom következő része megjelent:
Itt megnézhető -
#9134 Srácok, elhalmoztok! :) Köszönöm, ment a plusz mindenkinek! :) -
#9133 Viszont találtam egy "MINECRAFT RAM ALLOCATOR" nevűt, ami talán tudja.
Minecraft RAM Allocator