10467
-
#9132 Volt annak idején minecraftforum.net-en is 1,2,4 GB-s indító exe, de nem láttam már egy ideje. Lehet bekerült a programok kategóriába. -
#9131 minecraftinstall-os kraftnak van egy laucherje abba be lehet állitani mennyi ramot kapjon a játék, bár ez azt jelenti, hogy nem az eredetit kell játszd. -
#9130 Akkor csak a MultiMC-t tudom ajánlani. Ott (gondolom különböző paraméterekkel) beállítható mennyi memóriát használhat a java, miközben az MC-t futtatja. Ha esetleg FTB modpack-et használsz abban szintén beállítható a használni kívánt memória mennyisége.
Sajnos a parancssori utasítások, eléggé különbözőek. Nekem is van vagy 3 variáció, hibakereséshez. Ha gondolod próbáld meg őket:
java -Xms512m -Xmx1512m -cp "%APPDATA%\.minecraft\bin\minecraft.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\jinput.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\lwjgl.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\lwjgl_util.jar" -Djava.library.path="%APPDATA%\.minecraft\bin\natives" net.minecraft.client.Minecraft
java -Xms512m -Xmx1512m -cp "%APPDATA%\.minecraft\bin\*" -Djava.library.path="%APPDATA%\.minecraft\bin\natives" net.minecraft.client.Minecraft
Ha jól emlékszem ezeknél lehet különböző az Xms és Xmx értéke. -
#9129 Kéne már valami jó újítás :S -
#9128 Ment a "+", de sajnos a parancssoros móka után is 990 megából gazdálkodunk :) :S -
#9127 Több megoldás is van erre. Az egyszerűbbek pl MultiMC használata, amiben több különböző verzió is tárolható és egymástól külön beállításokkal futtatható.
Ki lehet adni parancssorból is utasításként hogy a java több memóriát használjon, pl ezzel a paranccsal 2 GB memóriát rendel hozzá :
java -XX:MaxPermSize=1024m -Xms2G -Xmx2G -jar Minecraft.exe
a 2G helyére elvileg bármekkora fizikai memória megadható.
Viszont úgy tudom mind a két értéknek azonosnak kell lennie, de ebben nem vagyok biztos. -
#9126 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az én MC-m a 4GB RAM-ból összesen 990 megát kap, és így egy-egy time lapse felvétel közben gyakran kiírja hogy leállt a felvétel, mert elfogyott a 990 mega RAM...ez elég idegesítő, mikor az ember felvétele a 13. percben megszakad, és nem menti az addigi anyagot..:D
Nem lehetne valahogy az a 990 megát feltornázni akár másfél gigáig?
Köszi! :) -
mumeen #9125 Legújabb verzió sem érzékeli... :'( -
#9124 Az alap MC-ben nem tudok olyan fényforrásról ami 30 blokknyira világítana. Modok közül is csak egyet ismerek ami képes rá, a Factorization mod Wraith Lamp-ja, a leírás alapján pont 30 blokknyira világít. -
#9123 Ha a padló alá rakok fényt akkor az nem világít semmit, mivel a felette lévő blokk eltakarja a fényforrást. Így ez a megoldás nem megfelelő. Amúgy se szeretném így megoldani, ha lehetne inkább keresnék más megoldást. -
#9122 Frissítsd a legújabbra, az talán megoldja a gondod. -
#9121 Rakj a padló alá is világító testeket. Így nem fog látszani, honnan is jön a fény. -
#9120 Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy esetleg van-e rá mód arra, hogy egy blokk fényerejét megnövelni, vagy a bevilágított terület nagyságát megnövelni.
Olyasmire kellene, hogy van egy belső terem ami vagy 30 blokk magas és erről a magasságból kéne bevilágítani az alatta lévő részt, sima esetben bármelyik fénylő blokk maximum 15 blokk távolságra juttat fényt, de azt is folyamatosan gyengülve, így a 30 blokk mélyen lévő talaj márt esti sötétségben pompázik.
Nem tudom van-e erre valamilyen megoldással esetleg mcedittel (filter) vagy valami ilyesmivel. Ha ehhez mod kellene akár az is jó, de jobban örülnék olyan megoldásnak amihez elég az alap minecraft. -
mumeen #9119 Sziasztok!
Segítségetekre van szükségem. A probléma az, hogy eddig 1.2.2-vel nyomtam, old school minecraft-to, de most szeretném 1.2.5-tel. De a régi világomat szeretném folytatni, azonban az 1.2.5 nem érzékeli az 1.2.2 mentését. Régen úgy emlékszem automatikusan átkonvertálta, vagy valamit csinált Vele, de most nem is mutatja. Van valami mód arra, hogy a régi világomat tudjam folytatni 1.2.5-ben? -
#9118 kaptál egy + -t mert időbe telt amig ezt megszerkesztetted :D:D -
#9117 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A warez kérdések automatikusan törlésre kerülnek, nekünk megért annyit a játék, hogy megvegyük - érjen meg neked is ennyit.
A warez kérdések automatikusan törlésre kerülnek, nekünk megért annyit a játék, hogy megvegyük - érjen meg neked is ennyit.
A warez kérdések automatikusan törlésre kerülnek, nekünk megért annyit a játék, hogy megvegyük - érjen meg neked is ennyit.
A warez kérdések automatikusan törlésre kerülnek, nekünk megért annyit a játék, hogy megvegyük - érjen meg neked is ennyit. -
#9115 -
#9114 A map az oldalukon is fent van ingyen xD
Legalább is a városok. -
#9113 Vagy megnézi hogy torrenten fenn van e a map ingyen. -
uscGhost #9112 Egyszer kifizeted, map downloader moddal körbemész aztán olcsóbban árulod a mapot és már vissza is jött az ára. -
#9111 Van sok -
#9110 14 ezer forintot kérnek olyan szerverre amire úgy de úgy felmennék szét nézni :/
Őőőő warezes kliensel felmehető serverekről mennyire ér kérdezősködni? :D
Nagyon rég óta nem cratoltam, fel néznék 1-2 szerverre csak szét nézni, nem tudom mostanába melyek a menők -
#9109 Mi a kirohanás oka? -
#9108 60 dolcsi? Igen? Akko dugják fel maguknak! Azt a ku...a molytehenes csigalépcsőjét hogy sza...ja kettébe... -
#9107 Imserős :D
Akkor majd gépemen beröffentek egyet szerot :) -
#9106 Nekem a kövi fizumból sincs már semmim :D -
#9105 Megnézem mit tehetek. Bár most szerot tuti nem fogo bérelni. KÖv hónapban le kell adnom 560 eurot :( -
#9104 Nincsen rá időm buddy. Ha meg akad akkor más dolgom van xD
(kell egy epik szerver és nagy hírverés jó playerek és jövök xD) -
#9103 Máris? Miért? -
#9102 Jó én már meguntam xD -
#9101 Meg kéne baszod kedvet kaptam hozzá :D -
#9100 El kéne dönteni hogy a map-ot akarod bemutatni vagy a játékodat. Ha a map-ot akkor törekedj információt adni róla, ne folyamatosan arról szóljon hogy te hogy szoktad, hogy szereted.
Meg kéne tanulni beszélni. Tisztán, érthetően, káromkodásoktól mentesen és lehetőleg helyesen.
Ha ezekben képes vagy fejlődni, még lehet is valami ebből a sorozatból. -
Csepo HD #9099 Minecraft: a lebegő sziget
-
PeToTeam #9098 Nézzétek meg a Minecraft Sorozatomat.
Adventure alapú Survival.
Itt az első rész:
-
#9097 Egész jó a textúra pack! :D -
#9096 westeroscraft,a trónok harca térképét,helyszíneit építik -
#9095 De belehet... 60 dolcsi/hó -
#9094 Arra már rájöttem hogy ez egy szerver, ahova nem lehet bejutni. Fantasztikus. -
#9093 Akkor is durva -
#9092 Hozzá kell tenni, hogy az alábbi szöveggel kicsit furán jön le, hisz az nem a játékból van, hanem külön szoftverrel renderelve. :)
Egyébként van jútyúb videó, ha jól emlékszek, ahol az építéséről dumálnak.