Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy példa: egy MMO-hoz volt egy kis progi, amivel némileg csalni lehetett. Írták is a játékban, hogy vírusos, több embernek ellopták minden adatát, nem csak a játék hozzáférését, hanem az MSN-ét, stb.
Na erre kíváncsi lettem és elkértem a linket és le is szedtem.
Mivel eléggé paranoiás (óvatos, elõvigyázatos) vagyok én is, így a program indítása után mindjárt fel is dobta a NOD a kérdést, hogy mit csinálok a kimenõ forgalommal? Néztem a kimenõ címet: atw.hu WTF?! Nem hittem, hogy ez a szolgáltató üzemeltetne játék szervert így, meg amúgy is gyanús, van nekem ott honlapom. Így letiltásra került a kimenõ adatforgalom.
A lényeg, amit mondani akartam, hogy akármilyen kis progi is akarjon kommunikálni kifele, azt jelzi nekem a NOD és addig nem engedi ki, amíg nem adok rá engedélyt.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Nincs az a tûzfal, vírusirtó, kémprogram eltávolító, ami ne a rosszindulatú program után tudná csak felfedezni. Ne adj isten nyit egy portot, egy aprócska programmal, amit még a rendszer sem fog feléd jelezni, miért is tenné, hiszen "csak" adatokat küld mûködése közben.
Sajnos ismerek pár embert aki "bekapott" ilyen csalikat, néhányuk komoly veszteséget tudhatott magának és a mai világban mikor akár e-mail címekért is fizetnek, gondolj rá, mit kezdhetnek mások az adataiddal.
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Én szerintem ez megér ennyit.
Nem tudom van-e MOn még ilyen komoly szerver.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A honlapon írt dolgokkal (világok, kiegészítõk, modok, stb) szerintem ez nem nagyon fog tudni feljebb menni azon a szervergépen, gyenge lenne hozzá, de ez csak egy személyes vélemény, annyira nem ástam bele magam a témába.
Igen néztem a honlapon hogy van ingyenes és fizetõs, de te pont az elitet említetted, amely ha jól emlékszem pont a fizetõs szerver. Természetesen egy szervert valamibõl fenn kell tartani és ha tudja nyújtani a minõséget és a színvonalat akkor ezzel semmi baj nincs.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Am 45 slot van, de az csak egy szám. Az akármennyi lehetne.
Havi 1000 Ft.
Saját kliense van, csak azzal tudsz kapcsolódni.
(Részemrõl itt bukik is a dolog, mert nem fogok semmi nem hivatalos dolgot használni, kockáztatva az accountom ellopását)
Illetve leírhatnád mennyi a max slot.
És még a szerver oldala is nagyon jó.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez tényleg minõségi mod=(FTB/"tekkit..sokminden) szerver, tényleg nincs lagg!(Lewyty)
Honlap:
www.Ard-Nax.hu
Miért különleges ez a szerver?
Szerverleírás (Premium & Elite)
TS: ts.ard-nax.hu
e-mail: [email protected]

Valaki aki megteheti, és kinõtte már a héliumhangját jönne velem?
Szeretnék nektek ajánlani egy frissen indult egyedi elit szervert.
Honlap:
www.Ard-Nax.hu
Miért különleges ez a szerver?
http://www.ard-nax.hu/?page_id=2
TS: ts.ard-nax.hu
e-mail: [email protected]
eléggé zavaró, a menõ és néhol az inventory változik, de más nem.:/
I met God. She's black
(\__/) ( X.x) ( } . { )
feed the beasthez van magyar youtube csatorna is amiben megmutatják miket lehet összehozni.pl Nari csatornáját ajánlom,én is sokat tanultam belõle
itt
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
honlap akit esetleg érdekel,reklám vége
A Napokban kattamtam rá erre a csodára és alig bírok elszakadni mellõle :)
Egy kérdéssel indítanék ezen a fórumon. Lérezik olyan érzékelõ ami a szörnyeknek nem nyitja ki az ajtót? Nem gombra vagy kapcsolóra gondolok, hanem olyan cuccra amit nem kell külön kattintással aktiválni. Elõre is köszi a választ.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
I met God. She's black
De vannak itt nálam sokkal hozzáértõbb emberek is.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
van egy kis gáz a játékommal. indítanám a játékot, háromszor-négyszer váltogatja a képernyõm színét a játék, aztán ilyen negatív lesz és crashel a játék. már ha eljutok odáig, van be sem adja a bejelentkezõ részt..
5letek, mit lehetne vele tenni?:s
I met God. She's black
Jöhetnek a likok elõre :D
oké h zsebszerver de azér ha csak neked lehet szolni akkor az veszélyes, például ha nemvagy elérhetö.
ettol függetlenül lehet jó szerver, de mivel msot lesz az 1.5 pár napon belül már csak ezért se nyitnék most szervert:D
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Elindult no-hamachi szerverem! Még fejlesztés alatt van de hamarosan sok world-ot és rengeteg plugin-t kap!
ip: 25.61.130.216:25565
Ha bármi gond van skype: tutikoko1
A továbbiakban kérlek, tartózkodj a topikban való megjelenéstõl, köszönöm.
Majd Fabio rendet tesz, saját belátása szerint.
Ugye azt tudod hogy több régebbi mc-s is megfordul itt akik esetleg újságot vagy egyéb médiumot vezetnek. Akarod hogy a szerveredet ott is negatívan tüntessék fel?
Mi értelme ennek amit csinálsz?
2. Sokra mehetnek vele a játékosok mikor teszem azt többórás bányászat után a felszínre megy és ott várja egy godmode-os 12 éves, leüti és visz mindent.
3. Nem írtad milyen verzióval lehet felmenni, nagy általánosságban elmondható hogy a szerver verziója kell a kliensben is.
4. Nem az a lényeg mikor hirdettél. Gondolom akkor is rengeteg embert érdekelt ezért hirdetted meg újra.
5. Mi köze van a nevemnek a hozzászóláshoz és mi közöd van hozzá?
6. A ti dolgotok.
7. Ajánlom figyelmedbe a Wikipédiát.
8. Érdekes mindig a host-ra fogja mindenki a laggot.
9. Ha nem bírod a kritikát ne írogass ide. Anyámat akkor vedd a szádra ha telerakta a szádat bélsárral. Mindesetre ezzel azt hiszem jellemezted magad elég szépen.