10467
  • 3lm0
    Az egyik legbiztosabb módja a falusiak szaporításának, ha becsalsz legalább kettőt egy kis 3x3, 4x4-es helyre és biztosítod hogy ne tudjanak kimenni. Vagy blokkolod az ajtókat vagy 2 blokk magasságban ne legyen az ajtó előtt semmi (elvileg a falusiak nem ugrálnak le 2 blokknyit).
    Ha már nincs két falusi akkor két dolgot tehetsz.
    Minecarttal vasúton fuvarozol másik faluból, illetve meggyógyítasz zombi falusiakat (splash weakeness potion és utána aranyalma, 5 perc múlva a zombiból ismét falusi lesz).
  • DylanTJ
    Sziasztok!

Tesóval kipróbáltuk a Hexxit packot (Technicpack - Hexxit)

Csinálunk róla egy kis videósorozatot, itt elérhetitek:
    GameBunker - Hexxit 1. rész

Enjoy! :)
  • Ryder7
    "For every valid door in the village it will produce 0.35 of a villager."

szóval ha van 30 ajtód, akkor olyan 4 falusid kell legyen.

a beltere elég a házaknak? legalább 3*3-as terület kell legyen a házon belül és a magasság se ártalmas ha legalább 3 blokk.
  • Ecu87
    Van a faluban vagy 30 ajtó és rá most már csak egy (bár nem biztos, mert most már azt sem találom) falusi. Elvileg nem úgy van, hogy addig teremnek, amíg több az ajtó, mint a falusi?
  • Wreck86
    Hm.
    Creeper-t a fa tetejére tesz, majd gyorsan mod átrakva, fakivágás és saját maga felrobbantása.
    Nem értem mi ebbe na jó?
  • LeWyTy
    Ez a
    "nekünk megért annyit a játék, hogy megvegyük - érjen meg neked is ennyit."

Kicsit genyó... mikor mi még ~1500Ft-ér vettük mikor még újdonság volt... de mot 4-5x annyiba kerül és már kiforrta magát.
    Már a hülye se veszi meg csak hogy skinje lehessen.
  • Ryder7
    épits még több házat FA ajtókkal. csinálj olyan házakat, hogy 5*5*3-as, és minden falon 3 darab ajtó van, és a sarkakban 1-1 oszlop, hogy ne legyen tiszta ajtó az egész. remélem érted mire gondolok.
  • Ecu87
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyen kérdezek-e, de már egy csomó helyen nézelődtem és sehol sem találtam megoldást a problémámra.
    A gondom az, hogy egy faluban telepedtem le, ahol kezdetben olyan 10-15 falusi volt, mire berendezkedtem, (városfalat építettem... stb...)addigra a falu gyakorlatilag kihalt. Egy farmerem és egy könyvtárosom maradt.
    Zombik nem tudnak a falon belül teremni, mert ki van világítva minden és egy csomó szabad épület van ajtókkal, mégsem teremnek a falusiak. Miért van ez? És mi a megoldás arra, hogy valahogy (túlélő módban, csalás nélkül) szaporodjanak?
    A válaszokat előre is köszi!

Écu
  • Geri556
    Körülbelül :D
  • Ryder7
    bad luck brian Minecraftozik?
  • Geri556
  • Ryder7
    én még igy is megnézném:D
  • Caliph
    pacific rim trailer a 'la minecraft
  • Ryder7
    Snowman - a néma védelmező. Minden erejével védi a tortát...
  • Csabusa
    Csodáljátok legutóbbi agymenésem :P
  • Wreck86
    Köszi!
  • Kenike
    Igen, mégpedig a "ruins mod". A videóban is látható romokat, piramisokat, elhagyott épületeket generál a pályán mindenfelé.
  • Wreck86
    Akkor ez mod?
    Mert csak alapjátékkal játszottam/játszom kezdettől fogva.
  • Ryder7
    valakinek muszáj ilyen emberi kritikát is irni, mert akkor minden csak annyit mondana mindenre, hogy szar.

nagyon szivesen ;)
  • Kenike
    @Ryder7

Nagyon szépen köszönöm a választ, az ilyen és ehhez hasonló jól megfogalmazott kritikát szívesen fogadom. :)

A sötétségről már más is szólt, a következőn megpróbálok javítani.
    A hang minőség pedig változó, videón kívül néha tökéletesen kristálytiszta, a videóban meg nem jó..

@Wreck86

A pálya teljesen a játék által generált véletlenszerű. :)
  • Wreck86
    :D

Azok a meglepetés reakciók!
    Egész jó.
    Kérdés: a pályát ti kreáltátok, vagy valahol találtátok?
  • Ryder7
    Mivel kaptam egy szép és becsületes kritikák a Dark Souls-os topicban, most neked is irok egyet.

Szerintem a videó nem rossz, elnézegetni el lehet, nem fogok embert ölni érte, hogy lássam a következő részt, de melyik Minecraft sorozat ilyen?

Amit kritizálni tudok az az, hogy túl sötét a videó. A videószerkesztő programodban növeld a fényerőt, én Vegasban rakok +0,01 brightness-t a videókra és pont jó lesz a világosság.

Ezen kivül a problémám még a hangminőség. Tudom, hogy ez nem a ti hibátok és ez van nincs jobb mikrofonunk, de egy-két dolgot szoftveresen is lehet csinálni a hangminőséggel. Ezen kivül jó, csak igy tovább;) megy a like.
  • Kenike
    Megérkezett az "ugyanolyanmintatöbbi" videósorozatunk 8.része. Ebben sajnos az itt ajánlott rövidebb epizód még nem került bevezetésre, viszont legalább már kevésbé szerencsétlenkedünk. Továbbra is szívesen várom a kritikákat (főleg az "ez nézhetetlen" és társaikat.. :) ), ha esetleg valakinek valami építőjellegű kritikája is van, azt is szívesen fogadom. :)
  • Ryder7
    ment a like:D
  • Csepo HD
    Minecraft: A túlélő sziget
  • Entersprite
    CrooperCraft - Build'n'Survive

Nincs lag, nincsenek határok, nincsenek szabályok.
    Éld túl, építs, gyűjtögess, de vigyázz! Itt már nem csak a hard-ra állított mob-ok ellen kell megvédened magad, hanem akár a többi játékossal szemben is. Nem tudhatod, kiben bízhatsz.

-Fegyverek
    -Autók
    -Elhagyott katonai bázisok
    -Határok nélküli map (ez később változhat)

Elfoglalod az eddigi épületeket? Esetleg lerombolod őket és újat építesz belőlük? Vagy egészen mást kezdenél? A döntés a tiéd.

Cím: craft.crooper.org
    Modok: http://crooper.org/misc/croopercraft.zip

További infó: http://crooper.org/category/minecraft/
  • Sysfox
    Végre valami értelmes videó!
  • Csabusa
    sziasztok, nézzétek meg a varázs ajtómat :)
  • Jani Hun
    nemtom, nekem eddig ingyenes volt.
  • Pistike 007
    Kis költségvetés miatt elmarad
  • Jani Hun
    Youtube stream?
  • Kistax
    18:00 TÓL :)
  • Kistax
    MAAAAAA lesz
  • Jani Hun
    Hát, bem attol leszverdekes egy video hogyha sok a harc benne ahogy mondtad. Kell egy stilus is hozzá, ami nalatok nincs meg. Korábban linkeltem egy sracot az a neve youtubeon h Syndicate, na neki megvan a stilusa ahoz hogy sikeres legyen. Belenézegettem a videoitokba es az 4. Reszben talan bementek egy toronyba aztan megse de megis majd elmentek felfedezni kozbe a masik azt se tudja mivan stb. Kicsit jobban osszekene szedni es kevesebb, rovidebb. De rendesen megtervezett porgos videokat csinalni.

Ja es mielott vrszolnal a helyesirasra telorol mubka kozbe idoigenyes.
  • Bexter
    Meglep valakit hogy senki nem keresett fel felhívás után? :D
  • Kenike
    @Master91 Hogy miért kell videókat készíteni? Én például nagyon sok külföldi videóst nézek, mert engem ez szórakoztat. (Nem mindig van a haverokkal időnk elmenni valahová, az idő sem mindig jó, stb.) Személy szerint tv helyett inkább olyan videókat nézek ahol más játszik. Azért, mert lehet, hogy olyan játékot mutat be ami érdekes, vagy csak egy olyan játékkal játszik, mint én és akár új dolgokat tanulhatok tőle.

@Ryder7 Természetes, hogy valakinek valami esetleg nem tetszik, viszont, ha normális kritikát tud megfogalmazni, akkor azt fel lehet használni, hogy a későbbi videókban ezek javítva legyenek.

@RJoco Első videó, kicsit összeszedetlen voltam, de így a többiben legalább érzékelhető a változás.
  • RJoco
    Ha épp nem melóztam volna, akkor még be is jött volna a 2 óra.
    Aző első percő végére nemő jutottamő. Hátő.
  • Master91
    Azt nem értem miért kell videókat készíteni ?? :D

Tutorailok valami szerkezetről,épületről oké, de a többit?
  • Pistike 007
    Ha lehet választani csirkefarm és mod bemutató helyett, inkább az utóbbi :D
  • Ryder7
    nem adok neked 2 órát és máris le fognak hurrogni az emberek, hogy unalmas/ugyan olyan a videód mint a többi.