Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocskor3
Megpróbáltam homokon, teljesen "szûz" map-en és úgy sem csinálja meg.. na mindegy, azért köszi...

omsigbm.ewk.hu

3lm0
Elképzelhetõ hogy az Iron block a ludas, lehet hogy a mod összefüggõnek véli a control rod-ot és az iron blockot.
Sajnos a gyakorlatban nem tudtam kipróbálni mert 1.5.1 esetében az Atomic Science mod-tól behal az egész Universal Electricity.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

bocskor3
Bocs, ki-be csúsztatják a control rod-ot.

omsigbm.ewk.hu

bocskor3
Üdv most másban kérnék segítséget. Tehát van egy bizonyos Atomic Science Mod, amibõl a Fission reaktor-t megcsináltam, de a videókon úgy van hogy megakadályozzuk hogy túlhevüljön, egy ragacsos pistonnal, ki be csúsztatják. De nekem a piston nem mozdítja meg? Tudtok segíteni?
Kép Róla
Videó amin mûködik, (van még egy csomó).

omsigbm.ewk.hu

Petka
Azért engem érdekelne, hogy milyen modokkal rakta össze az ember 😄

bocskor3
Köszi, végre megoldottam az 1.5.1-es verzióval, amúgy az volt a baja hogy az Icbm-modnak egy része hibás, azt nem kell felrakni, de hála pont a rakétás volt az amelyik mûködik. Szóval szétlõttem az egész világot nukleáris rakétákkal.. 😄<#idiota><#idiota>

omsigbm.ewk.hu

3lm0
Így elsõ blikkre azt mondanám vagy hiányzik neki valami mod, vagy nem egyeznek a modulok verziói. De log nélkül senki sem fog tudni többet mondani sztem.

bocskor3
Nem ezt a képet kapom, csak nem fotózott a fraps. Egyszerûen lefagy és kiírja a Crash-t.

omsigbm.ewk.hu

bocskor3
Sziasztok! Fogalmam sincs hogy ez milyen kérdés de légyszíves olvassátok el,és ha tudtok segítsetek. Tehát:
A Minecraft 1.4.7-hez letöltöttem az Icbm-modot, (azért az 1.4.7-hez mert az 1.5.1-hö való nem is mûködött csak fekete kép jött be.) és mûködnek a bombák, de a rakétaindító állás nem. Lerakom, belerakom a rakétát, de amint azt kis launcher control panelt lerakom, a játék összeomlik és kiírja hogy crash volt. (ugyanaz a helyzet pl. az EMP bombával azt csak lerakom és crash.)
Launcher control panel.

Plusz ugyanígy összeomlik ha a Hydrogén generátorhoz akarok Kábelt csatlakoztatni, (vagy más Mekanism-es eszközhöz, bár a vízbontóhoz pont nem) mindenféle kábellel próbáltam már.
Aki tud segíteni, az tegye meg legyen szíves. 😊
Köszöntem.

omsigbm.ewk.hu

papi08
Azt sajnos én nem tudom orvosolni 😊

13 éve itt. Szép idő.

Malakai
Kicsit elkéstél. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szabii98
láttam, ne aggódj 😄 de jó lenne a színezhetõ üveg 😄😄
csak gondoltam rosszalkodom kicsit, és én is megzavarok embereket 😄😄

I met God. She's black

Malakai
Videó feltöltés dátumára felhívnám a figyelmet. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szabii98

festhetõ üvegeeek 😄 érdekes patch lesz

I met God. She's black

Jani Hun
Nekem csak a moddal van bajom. túl sötét lesz ha a nap elé megy a felhö

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

papi08

13 éve itt. Szép idő.

Ryder7
Köszönöm!

Ha tetszik, akkor lájkold kérlek a Facebook oldalát a mapnak, mert valószinûleg, elõbb-utóbb lesz egy folytatása is a játéknak.

Azért nem pont folytatás, mert nem ezt a történetszálat viszi tovább, hanem egy másikat de ugyan abban a világban.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Sysfox
Végre valami értelmes dolog! Gratulálok, kipróbáltam, tetszik! 😊

Van történet, van izgalom, van felfedeznivaló, szóval egyben van. Ilyen dolgok kellenek, nem n+1 túlélõ favágó videó! <#worship>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Ryder7
Sziasztok, elkészült elsõ Minecraft Adventure pályám, akit érdekel, azt látogasson el a pálya Facebook oldalára, ahonnan le is lehet tölteni!

Malusiva

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Sziasztok! Van egy Melon Survival sorozatom, abból szeretnék 1 részt ide kitenni. Aki kíváncsi nézze meg! 😊 (Tudom, csak 1 rész) :

Sziasztok!

Keresgéltem a neten és találtam 1.5.1-ben mûködõ BUD kapcsolókat!

Ugyanez a személy készített vele tök/dinnye farmot!

A videók magyar kommentárral vannak.
A videókat nem én készítettem,csak belinkeltem õket.
papi08
Elkészült az elsõ Time Lapse videóm a Minecraft-ban, ha érdekel titeket, itt megnézhetitek:

Kommentek, vélemények, építõ jellegû kritikák jöhetnek, de csak olyan stílusban, amilyenben Te is elfogadod az én válaszom! 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Most, hogy (számomra) újdonságként bejött a fényérzékelõ, átépítettem a szabadidõs-LAN-parkomat az új technika segítségével:

Nappal: Lekapcsolódó lámpák, és földbõl elõjövõ íjászpálya:

Éjjel: Felkapcsolódó lámpák, és földbe eltûnõ pálya:

13 éve itt. Szép idő.

nemsokára kész a következõ ház
Wreck86
Oksa,köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Jani Hun
hát, oylat nemhasználook, de msot raktam fel a dokucraft-saga continous textura packot, 1.5.1 hez, és kelett az mcpatcher
inkább teddfel, ártani nem árt😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

LeWyTy
Ez az alap videó link az SG-n és nem illesztetted be a tiédet. ennyi.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Wreck86
Sziasztok!
Használ valaki John Smith Legacy.1.5.zip textúra packot és mcpatcher-3.0.3.exe -t hozzá? Vagy 1.5 után már nem kell a patchelõ?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

HEHE!
Elnézést, valami nagyon mást linkeltem be, ami nem tudom honnan jött, mivel hallani még nem hallottam.. de helyesbítvén:

Kalandozzunk a rengeteg erdõben, építsünk a tenger mellett és találkozzunk zöld lényekkel a bányában - mind az Elsõ kalandok 1. epizódjában!
Fabio Capello
<#idiota>

Kalandozzunk a rengeteg erdõben, építsünk a tenger mellett és találkozzunk zöld lényekkel a bányában - mind az Elsõ kalandok 1. epizódjában!

(második epizód is fent van)
Wreck86
Hali!
Textúra packot keresnék 1.4.7/1.5 verziós minecraft-hoz, LEGO témában. 😊
Ilyen verziószámmal nem találtam sajnos. 😞
Nem ismertek a jelenlegi verzióval kompatibilis ilyen textúra packot?

LeWyTy
szurvivalkodás<#rolleyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Croano
Vkalaki tudja hogy miért nem folytatódik a Shadow of Israphel? Sehol sem találom a választ ... 😞

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Malakai
Valami hasonló...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Petka
Én egyszer csináltam azt a saját szerverünkön, hogy minden haveromat és magamat is kiraktam a városunktól 100km-re, elvettem az összes cuccot mindenktõl és vissza kellett túráznunk. Jó kis idõtöltés volt egy napig 😄. Szóval szerintem teleport nélkül lehetetlen amúgyis a map szélére jutni...

Malakai
Valójában van egy vége a normál mapnak, 30000km-re a map közepétõl x/z irányba már a bevilágítás nem számol (rendesen) és átesel a talajon. Persze aggódni nagyon nem kell, ez közel hétszerese a föld területének, ráadásul itt jelentõsen kevesebb a víz borította rész..
Béta 1.8 óta ilyen, elõtte kissebb volt valamivel és más hatású volt az azon túli generált táj, pl ki is lehetett menni, csak már máshogy generált és bugzott. Azt nevezték Far Landsnek, valaki szeretett ott is játszani vele, amit pedig még sokkal tovább generált a program.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Egy számsor alapján generálja végtelenül.

A mapgenerálás hogy zajlik a játéknál? Körbe lehet érni az adott mapon vagy folyamatosan generálja a játék a végtelenségig?

Ryder7
olyan Sleeping Dogs feelingje van😄

LeWyTy
Ez de jó

RJoco
Igazad van, a NOD csak vírusírtó, az ESET ami rendelkezik tûzfallal is. És telepítés után automatikusra áll be, vagyis a saját értékítélete alapján engedi ki a progikat (kb. az összeset...). Át kell állítani, ami sokaknak már nem egyszerû.
De hogy visszakanyarodjunk a témához, az MC esetében is feldob egy ablakot, és ha ezenkívûl feljön még pár, akkor ott nem csak maga a kliens akar kommunikálni.

Más: a torrenttel nem értem, mi a probléma, amióta köttettem internetet, azóta használom is. Soha nem kaptam rajta keresztül semmi károsat. (Ez már jó rég volt.)

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Bexter
Respect a meloért amit beleöltetek a kliensbe, de koromnál fogva engedjétek meg hogy szkeptikus legyen. Elég sok mindent megéltem már netes játékokkal kapcsolatban és inkább legyen kevesebb extra a játékban legyen gyári minthogy a veszélye fennáljon annak hogy megkárosítsanak.
Többi gondolatom meg 3lmo meg leírta.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

3lm0
Ne vedd magadra, én általánosságban beszéltem.
Az hogy én nem fogom telepíteni, vagy fizetni érte az az én egyéni "szocproblémám" 😊
Mindenesetre köszönöm a megosztott információkat, általában ezek erõsítik a bizalmat. Tudom hogy nem kis munka összehozni egy rendesen mûködõ csomagot, volt vele dolgom (ha jól emlékszem 100 körüli modot sikerült stabilan összehoznom)
Ami az EXE és JAR fájlokat illeti, ne menjünk bele, csak annyira hogy ugyanúgy futtatható állományok (maximum a körülmények mások)
A torrenttel kapcsoltban igazad van, lehetne a gépemen, de pont a paranoiám miatt kicsi az esélye. 3 oprendszer van a gépemen nagyjából szinkron állapotban és bármilyen gyanúsabb program az elsõ héten virtuális gépen fut. De ez megint csak az én egyéni "szocproblémám" 😊
Sok sikert egy minõségi szerverhez.

kieg.:

Töltesz torrentrõl? Igen? puff! Már simán lehet is egy keyloggered a gépeden. Ha már a stresszelésnél vagy ahogy alább említették a "paranoiánál" tartunk 😄

www.ard-nax.hu ts.ard-nax.hu

Sziasztok!

Noh hát akkor tegyük is gyorsan tisztába ezt a saját kliens dolgot még mielõtt vénasszonyokat megszégyenítõ pletykák látnának napvilágot 😊

- Saját kliensre azért volt szükség mert egyedi mod összeállítás van a szerveren (90 mod, 42 bukkittos plugin) amit valahogy be kell töltetni a klienssel.

- A kliensben egyetlen egy EXE fájl sincs! JAR fájllal indul a szerver mint ahogy az általában szokott lenni.

- Ami EXE az a kliens telepítõnk, mert ilyenre is szükség volt. Ugyanis még a tesztidõszakban észrevettük (amikor még csak 30-40%os volt a készenlét), hogy konkurens szerverek próbálják majmolni a mod összeállítást és a konfig fájlokat. Ugyanis ahhoz, hogy ennyi mod gont nélkül tudjon együtt mûködni mind a 4096 item ID-jét manuálisan át kellett íri sorról sorra úgy, hogy ne legyen két iteknek ugyanaz az IDje. Ráadásul ezt nehezíti az is, hogy bizonyos modok csak bizonyos ID tartományban hajlandóak IDt felvenni (pl 1200-1800 között) és ebbõl több is van. Ezt az elég emberes munkát meg nem sokan akarják bevállalni akik modokat akarnak futtatni, pláne nem 90-et.

Éppen ezért:

Létrehoztunk egy saját kliens telepítõt ami csak egy token azonosító beírása után hajlandó letölteni a klienst a szerverrõl. A token azonosító érvényességét interneten keresztül ellenõrzi és minden azonosítót csak 1x lehet felhasználni. Aki felkerül WLre kap egy ilyen azonosítót. Természetesen teljesen tisztában vagyunk vele, hogy ezzel a módszerrel koránt sem lehet megakadályozni a másolásokat de csak is azért találtuk ki, hogy legalább valamilyen akadályt gördítsünk azok elé akik másolgatni akarják a nagy munka árán összehozott klienst.

-Nem kell eredeti MC accal fellogolnod. A Launcher (JAR) csak egy username-t kér ami lehet bármi amit addoltattál whitelistre korábban.

-Nekünk is az az érdekünk, hogy hónapról hónapra visszatérõ játékosaink legyenek nem pedig az, hogy adatcsórásokkal és egyéb alattomos dologgal próbálkozzunk. A cél egy kemény mag kiépítése ami rendes és korrekt játékosokból áll akik igénylik a minõséget amit persze igyekszünk is eléjük tenni. Cserébe viszont megértik, hogy hulladékot, laggot, folyamtos crashet habár bárhol kaphatnak, de a minõségért minimális áldozatot kell hozni mert ebben tényleg munka volt, van és lesz.

www.ard-nax.hu ts.ard-nax.hu

3lm0
Valóban ha az ember figyel az ilyesmire, nagy eséllyel ki tudja szûrni. De gondolom te is tudod hogy az emberek nagy többsége mit csinál mikor a víruskeresõ vagy a tûzfal jelez. Jobb esetben elolvassa amit ír, talán valamelyest érti is és reagál rá tudása szerint, rosszabb esetben csak bezárja a riasztást. Esetleg átállítja néma módra hogy ne zavarja ilyen hülyeségekkel, "hiszen ezeket úgy írták, hogy maguktól tudják mit kell csinálni".
A NOD esetében szerintem csak az internet security csomag jelez, a sima víruskeresõ nem (javíts ki ha tévedek).
Mindenesetre nagyon elmentünk a biztonságtechnika felé, nem akarok ezzel zavarni másokat akik kimondottan a játékkal kapcsolatban olvassák a fórumot.
Egyetlen dologra szerettem volna csak felhívni a figyelmét mindenkinek, legyetek egy kicsit óvatosak az ismeretlen forrásokkal kapcsolatban.
Ahogy valamelyik okos ember mondta annak idején: Jobb félni mint megijedni <#awink>