10467
-
#9254 "Saját videósorozatnál csak az ELSŐ részt linkeld, az új részek megjelenését hozzászólásban jelezd, videó beágyazása nélkül! Aki szeretné, majd megnézi, nem kell még jobban lehúzni a topik töltési idejét. Masszív videospamek azonnali törlésre kerülnek."
Hogy egyesek még olvasni sem tudnak, de már sorozatot gyártanak... -
#9253 Vagy úgy csinálod, ahogy én: kell hozzá két vödör (ha több van, gyorsabban megy), láva és víz. Csinálsz egy kockányi medret, bele a láva. Felé a víz, amit mindjárt vissza is rakhatsz a vödörbe. A lávából pedig obszidián lett. Stb, stb, stb... -
#9251 Ehhez elég 3db gyémánt,2 bot = gyémántcsákány + obszidián láva és víz közelében. :) -
endrodiz #9250 Na,hát ilyenem még jó darabig nem lesz. Se vörös kövem, se gyémántom... -
#9249 Jó lenne ha ilyen grafikája lenne.
Egyébként kérdés: win xp-s haveroknak(2db) nincs hang abszolút mc-ben, valami megoldást tudtok? Egyedi, vagy köznépi hiba lehet?
Win7 64 bit-em van, nekem minden jó és működik. -
#9248 Csinálsz egy Nether portalt és átmész rajta.
-
#9247 ezdejó -
endrodiz #9246 Pók spawnert már találtam. Ott nem volt láda...
-
endrodiz #9245 Netherek? Merre? Hogyan? Honnan tudom, hogy már a netherben vagyok? :)
-
#9244 -
#9243 "Hivatalos" magyar fordítás azthiszem kazamata, lényeg, hogy az olyan földalatti építmény, terem amiben van egy mob spawner (szörny termelő), és általában van egy, vagy két láda is bent, amiben ilyen-olyan dolgok lehetnek, közte az egyik a nyereg.
Úgyszintén találhatsz még nyerget a Netherben (alvilág) található erődökben és a sivatagi templomokban lévő ládákban. -
endrodiz #9242 Aham. Értem. De mi a francos répa az a dungeon??! -
#9241 Irány dungeonokat kipucolni! :) -
endrodiz #9240 Ne mondod komolyan, hogy most, mikor berakják a lovakat, kiveszik a nyereg craftolást!?!? Mi a francot kezdjek egy (csomó) lóval nyereg nélkül? Azért köszi a választ! :)
-
#9239 Működik! -
#9238 Köszi, megnézem! -
#9237 Ja ok, ki lett véve, nem lehet craftolni, továbbra is lehet találni dungeonökben, nether erődben és sivatagi templomban, meg lehet csere-berélni falusiakkal, hogy (viszonylag) ritka legyen. -
#9236 Éjjel van. :) -
#9235 nem elég feltűnő? -
#9234 Verzió? -
endrodiz #9233 Sziasztok!
Kb. egy hete játszom és problémába ütköztem:
[IMG][/IMG]
Miért nem műkszik? Van valakinek ötlete? Elvileg gyári alap a game...
Thx! -
#9232 Minecraf Texture Ender
Texture Pack első sorában van egy link MC Texture Ender néven, azzal nekem ma egyet sikerült használnom!
Ez az új update meghozta a kedvem a játékhoz, viszont most inkább multiba játszanék, egy rendes, jó humor érzékkel és 20+ játékosokkal rendelkező serveren. Valaki tud ilyet? Magyar, nem magyar, teljesen mindegy. -
#9231 Hali!
Kérdés: olvastam,h texture pack-ok helyett resource pack-ok lesznek. Átkonvertálási lehetőség van? Vagy várjam meg míg az alkotó ilyen formában dobja ki? -
#9230 főleg ha modolod -
#9229 minecraft inkább a ramot eszi,illetve a java -
constellus #9228 el, de szerintem szaggatna az integrált kártya maitt(sokat nemértek hozzá, de bnömnek is integrált a laptopba és elég tré..) -
selmeczi2 #9227 Sziasztok!
Egyik ismerősöm venne egy laptopot (CPU Pentium B960 2200, VGA integrált Intel HD Graphics). Ezen elfutna a játék?
Köszi -
herculeska #9226 Aki akar nosztalgiázni nekem van egy régi Beta 1.7.2-es verzióm akit érdekel az mondjon egy honlapot(vagy módot hogyan)ahova föltölthetem ingyen és fölteszem. -
#9225 Én is beleszaladtam amibe már sokan mások, videóként akartam linkelni :D -
#9224 Ugye? Milyen jók is voltak a 2 évvel ezelőtti verziók... :D -
#9223 Köszi :) -
#9222 Jól elszarták -
#9221 Már kinn van. -
#9220 Jó ez a bemutató videó :D -
#9219 Khm. Szóval itt a videó :D
Minecraft 1.6 újdonságok -
#9218 Bekerültek a lovak, öszvérek, szamarak. A lovakat meg lehet ülni, a szamarakra ládát lehet tenni.
A lovakra páncélt lehet rakni.
Két gyapjúból, szőnyeget lehet készíteni, ami a legtöbb blokk tetejére rátehető.
Kisüthető az agyagblokk (keményített agyag) és színezhető (8 keményített agyag körben, középen a festék).
A szénből blokkot lehet készíteni. Használható a kemencében üzemanyagként.
Pórázt lehet készíteni pl. farkasok, lovak, szamarak vezetésére. Ki lehet kötni őket kerítéshez, stb.
Bilétát rakhatunk az állatokra, bármilyen felirattal.
A szalmából (búzából) bálát készíthetünk. Elvileg takarmányként felhasználható.
A textúracsomagok megváltoztak, mostantól nem csak textúrákat, de hangokat is lehet beletenni.
Kb ennyi a módosítások listája. Itt egy kis videó, amin bemutatják őket:
-
#9217 Lesz benne valami jo ujitás? -
#9216 1.6 elvileg ma jön ki.
Szerintetek még ma kidobják? :D -
constellus #9215 "Saját videósorozatnál csak az ELSŐ részt linkeld, az új részek megjelenését hozzászólásban jelezd, videó beágyazása nélkül! "
engem nemzavar, reflekszböl át tekertem.. -
Csepo HD #9213 Minecraft: szórakozás haverokkal :)