10467
-
constellus #9294 Az a legbiztosabba mit az ismerösökkel dobsz össze:D
Én ilyen nagy szerverekre nem merek menni, kitudja mikor kinek van kedve berombolni az épitményem, bányámból a nyersanyagot kiásni, vagy csapdákkal telerakni a forgalmas utvonalakat :P (de egy baráti 5-50 fös fix szerveren simán kipróbálnám, ahol van tisztelet a friss játékosokkal szemben és 1 retardált sincs:P) -
#9293 Biztosíték semmire sincs, ezek dedikált szerverek rajongók által vannak üzemeltetve, vagy általuk finanszírozva. Hogyha úgy döntenek nem csinálják tovább, lelőhetik az egészet, habár ilyenkor a világokat azért szokás valami megosztóra kitenni.
Biztosítékod maximum ott lehet ahova csak havidíjjal lehet csatlakozni és a fizetésért cserébe nyújtott szolgáltatást közlő dokumentumban (EULA) benne van, hogy amíg fizeted addig biztosítanak xy dolgot. -
#9292 Ilyesmit a kisebb magyar szervereken kívül sehol nem tapasztaltam.
Egyébként a 20-50 fős, vagy annál nagyobb szerverek elég biztosak, hiszen ott már általában egy fizetett szerverteremben elhelyezett gépről van szó, erősebb hardverrel és komoly sávszélességgel, amit meg is kell fizetni.
Ezt mindenhol másképp oldják meg. Van ahol már a whitelist-ért is fizetni kell, de van ahol csupán az extrákért (plusz nyersanyag, repülés, plusz házhely, stb) -
#9291 És mennyire biztosak a szerverek? Ha valamelyiken sok időt töltök el,épitkezek stb. mi rá a biztosíték hogy másnapra nem omlik meg? (vagy ne is gondoljak ilyesmire? :) -
#9290 Talán a minestatus.net a legrégebbi (és talán a hivatalos) szerverlista.
Azon ez áll : Tracking 39,896 servers with 15,456 online. :D
Az első helyeken találhatóak 6-8000 férőhelyes szerverek is.
Régiónként nincs szétosztva, ha olyasmire gondolsz mint pl WOW és társai.
Csak a szerver helyét mutatja, de nyugodtan csatlakozhatsz akár Dél-Afrikai szerverre is. (ha van olyan:) -
#9289 Igazatok van,nem is a szarrágóságról van szó,már bocsánat a kifejezésért,egyszerűen csak tanakodok,hogy mik a lehetőségek a játékban. Tehát hosszú tánon sem megunható ahogy nézem. Úgy tudnám jellemezni,hogy a végtelen lehetőségek "tárháza" ez a játék... :) Hány szerver van amúgy? Külön régiókra van osztva? És azon belül hány játékos fér fel? + Mik az endgame Tartalmak? -
#9288 Ez csak saját vélemény de 20 eurót az évtized játékáért pofátlanság nem kifizetni... -
#9287 Mivel Indie-ként indult a játék, az akció akkor volt. Ha jól emlékszem az alfa 10$ a béta 15$-ért volt megvásárolható. A kész játék valószínűleg nem lesz akciós. -
#9286 Nekem van egy accom, amit még az exemnek vettem, de nem használja, mióta szétmentünk. Ha van mód a loginnév változtatásra, olcsóba eladom :D -
#9285 A Mojang kizárólagosan forgalmazza (leaglábbis a PC változatot), eddig még nem csináltak akciót, szerintem nem is fognak, pedig akkor megvenném én is :) -
constellus #9284 nos, torrentröl akármikor lekaphatod, de én ajánlom hogy megvedd, ez nem az a nagy pénz és ha sokat játszaál vele akkor megéri, mert jön egyböl a bugjavitás, update stb. na meg mégiscsak támogatod öket(nem mintha rálennének szorulva :PP) -
#9283 Win7-nél nálam nincs bajom.
Viszont 1.6.2-őt használok, szerintem neked is frissíteni kéne és megoldódik a probléma. -
#9282 Sziasztok! Teljesen új vagyok itt,a minecraft világában,ezért előre is bocsi ha hülyeséget kérdezek :) Leszedtem a játék demóját a minecraft.net ről,és láttam hogy ugyanitt lehet megvásárolni. Annyi lenne a kérdésem,hogy mindig 20 euró a játék? Vagy vannak akciós alkalmak amikor le lehet csapni rá? Esetleg máshonnan beszerezni.
Előre is köszönöm a választ!
ÜDv, D. -
KingStone90 #9281 Win7. -
#9280 Kérdés a kommunitihoz:
használ valaki John Smith Legacy resource pack-ot?
Azért kérdezném, mert mc patcher után mindig volt ilyen véletlen színű mob generálás ( barna tehén,barna csirke stb..), viszont most csak 1 fajta van és nem tudom miért? -
#9279 Szia!
xp vagy win7?
-
KingStone90 #9278 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy, mért nem jó a hang a minecraftban? (1.5) Előző nap még jó volt, másnap már semmi hang. -
#9277 SZAR MERT FÜGGŐSÉGET OKOZ
Csak kár hogy nem lehet vele normálisan multizni. -
uscGhost #9276 4-5 napja azt függöm, rohadt jó :D -
ktomi22 #9275 xbox-on milyen multiplayer van?
split screen van? system link van? -
#9274 A "Cube World" játékot próbáltátok?
Vélemény? -
#9273 ha nem szimpatikus nem kell nezni. de elitelni meg "anyazni" az miatt hogy azt csinalja amit szeret illetve meg el is tudja tartani magat es esetleg csaladjat is ha van az viszont meglehetosen szanalmas (szvsz) -
#9272 Ezt találtam róla YT-on :D
-
#9271 Jaaa, ezt az összefüggést nem tudtam! :D
Ezt egy haveromtól hallottam,azt hittem ő találta ki. -.-
Köszi az infot coolcraftról, hanyagolom, nem kell dupla lehúzás! :D -
#9270 Deli Péter=Herby=Coolcraft=zsidókraft
A coolcraft azért szar mert lehúz pénzel, hogy aztán lehúzhasson mégtöbbel.
(és ha eredetivel mennél fel oda akkor még felháborítóbb a lehúzás, hiszen egyszer már megvetted a minecraftot...((ha eredetid van ha nincs csak akkor lehet skined ha fizetsz érte....aki eredetis az meg épp ezért vette meg ezt a szart)))
ZSIDÓKRAFT -
#9269 Az ki?
Vagy mire gondolsz? -
#9268 Deli Peter -
#9267 Mi a rák?
Pénzes? Tagság? Akkor ok,cső!. :D -
#9266 occsoert veszel tagsagot es hamar ki fog derulni hidd el -
Geri556 #9265 - -
#9264 Hali!
Véleményeket/tapasztalatot(+-) kérnék "coolcraft"ról!
Köszi! -
#9263 ....(én ott meguntam hogy tereptárgyakkal tájékozódtok a waypoint helyett) -
#9262 Előbb találsz sima dungeonban vagy elhagyott bányában. -
DylanTJ #9261 Elnézést kérek! -
#9260 Csak nyereg miatt? Netherben erőd valószinüleg a legkörülményesebb módja, hogy szerezz. -
endrodiz #9259 Jaj tényleg! Ezt pedig tudtam, csak elfelejtettem. :)
Már csal az akérdés: le akarok én oda menni? Megéri a nyereg a kockázatot?! :P -
#9258 ha felépíted obsidiánból a kaput öngyujtóval(flint and tinder) rákattintasz és meg is vagy -
#9257 Ha jól emlékszem szikrapattintóval kell megbizgerálni. -
endrodiz #9256 Hehe, ilyen helyem van, de ez a módazer még nem jutott az eszembe. :) majd kipróbálom. De mitől lesz olyan szép lila a közepe? -
#9255 Elég ha vasad van, abból csinálsz egy (de inkább 3) vödröt, aztán egy olyan helyen ahol közel van egy lávató és víz simán megcsinálhatod. Mintha csak betonoznál, mindig körbeveszel egy-két üres blokkot földdel amibe besuhintod a vödör lávát, arra pedig egy vödör vizet. Így szintenként két lávás és egy vizes vödörrel fel tudod építeni.
Kérdés- a lovas update-ről értelmes magyar nyelvű leírást merre lehet találni?