10467
-
#9414 Ó, látom bekerült a változó banner. :)
Papi, ha elküldöd/belinkeled a lekerekítés és logó nélküli változatát, akkor berakom a többi közé.
Egyébként, ha valami jó kis kép van, amiről úgy gondoljátok jól mutatna bannerban akkor linkelhetitek és berakhatom a véletlenszerű képek közé. Lehetőleg olyan legyen, hogy valamelyik sarokban ott lesz az MC logó. Lehet illusztráció is szerintem, a jelenlegiek között talán csak egy ami tiszta MC screenshot, 1-2 valami shaderes változat, a többi illusztráció, vagy MC map külső progiból renderelve. :) Lehetőleg ehhez illő lenne jó szerintem, tehát ami jól mutat. -
#9413 A vaksi egemet! :( Tényleg az! :D -
constellus #9412 Ilyen poszter virit a falamon es irto jo:D a malac a legjobba,hatterbe ami pont nemlatszik az adventure logo miatt:( -
#9411 Az egy íj és gondolom ijedtében eldobta, hogy lootolhasson a játékos :D -
#9410 Nem kötekedés meg semmi, csak azt kérdezném mi az a csontitól balra? Lapát nyél? -
#9409 Ízlések és pofonok. Én feldobtam egy ötletet, ha valaki érez magában ambíciót rá. Meg legalább él egy kicsit a topik mert az elmúlt időszakban kicsit nagy volt a pangás :) -
#9408 Nekem szimpibb az, ha nincs túlcsicsázva a logó, csak finoman belerakva a creeper. -
#9407 Gondolod hogy egy jól sikerült bannert, nem fognak egyesek aláírásként betenni fórumoldalakon? Egyébként meg ha valami jól sikerül az úgyis elkezd terjedni, az internet már csak ilyen. -
#9406 Persze mert minden értelmes minecraftos oldal az SGre jár lopni a bannert -
#9405 Egy ötlet ha esetleg a "gyári" Minecraft feliratot is akarná valaki variálni, olyasmire gondoltam hogy pl az M betű lehetne egy pók a játékból, az r esetleg a csontváz. Valószínűnek tartom hogy nem telne bele sok idő és viszontláthatnátok külföldi oldalakon :) -
#9404 Egyébként nekem is hever valahol egy minecraft banner... :)
Szerk: Meg is van. :) Nem egy nagy cucc, csak frissítésre váltogat (lehet hozzáadni még képet)
-
#9403 Berakom, amint normális gép közelében leszek, köszönjük! :) -
#9402 Persze értem én azt csak egyedül már uncsi :D
[forevőralon] -
#9401 RUN.bat -
#9400 Ez engem is ledöbbentett.. hihetetlen hogy a grafikája azóta sem javult xDD :D
Na neemmmmmm keltem a flémet.. -
#9399 Nem követem az MC logó fejlődését :D
De jogos, ITT az eredeti logós verzió! :D -
#9398 Már két éve? Öregszünk :S -
#9397 Vmi másik logó kéne rá, mert ez jól néz ki, de adventure update két éve volt. :) -
#9396 Sziasztok!
Mint látjátok, egy ideje nem üzemel a banner, ennek oka hogy 7 év után fizetősség vált a tárhely. (Nyugi, kb 200 képem lett oda, mert a spam mappába került az e-mail a tárhelytől..)
Szóval készítettem egy új fejlécet, mely egy kicsit vérfrissítés is lenne a topiknak. sg kész méret, és minőség. Amennyiben megfelel a fórumlakóknak, úgy megkérném a házigazdát hogy illessze be a régi kép helyére. Köszönöm, és várom a véleményeket! :)
(A képet a fejlécbe érdemesebb INNEN linkelni! :) ) -
#9395 Tudtok ajánlani egy plugintenger nélküli sima survival szerot? -
#9394 üdv vki játszik konzolon vele?
csak azé mert eredetibe meg van és nem tok menteni? -
Csepo HD #9393 Hát igen, kösz! :) -
Csepo HD #9392 Minecraft mozgó spirál készítése (13w36b snapshot)
-
#9391 Ügyes kis kapcsolás, bár ha valaki ilyen módon komolyabb képet akar "vetíteni" ahhoz igencsak fanatikusnak kell lennie :D -
Csepo HD #9390 Minecraft vezeték nélküli kijelző snapshot(13w36b)
-
RED BULL F #9389 Kérdés: Van a monestrapem alatt egy pont, ahová ha beállok afk-olni akkor nagyon szépen termel a cucc. Nos, hogy lehet ezt megoldani, hogy a szörnyek hasonlóan gyűljenek arra az adott pontra? Mivel lehetne őket ugyan úgy ingerelni, mint ha egy játékos állna ott? Ha odafalazok egy hóembert, az is hasonló hatást vált ki belőlük? -
#9388 Köszönjük. -
Csepo HD #9387 Minecraft: Hungergames
-
Csepo HD #9386 Battlecraft: Build It 1.rész:
-
#9385 Nem túl sokat, érc blokkokat módosítottam, meg a fűblokk oldalát, hogy több fű látszódjon föld helyett (csipem az olyan pakkokat, dombok jobban néznek ki, igaz ilyen kanyonoknak meg jobban áll a föld). -
Kistax #9384 -
#9383 Ha szabad kérdezni, miket módosítottál? -
#9382 Soartex Fanver Nem abszolút leegyszerüsített, de rajzosabb/mesésebb kinézetű. Habár van benne pár dolog, amit én spec módosítottam. -
#9381 Haliho!
Eddig a John Smith Legacy texture/resource pack-ot használtam a minecraftban.
Most egy kicsit túl komornak érzem.
Tudtok esetleg mondani egy szépen kidolgozott de, inkább ilyen "meseszerű" packot ami 1.6.2 höz már aktuális?
Köszönöm! -
#9380 Relatív, de legalábbis nagyobb. -
#9379 Google
(Nyomj a keresésre ha nem adná ki elsőre a képeket) -
#9378 Hmm..igaz...
Mondjuk ebből megnéznék egy nagyon nagy felbontású verziót..:D -
#9377 Ez ahogy elnézem nem minecraftból lett mentve, hanem valamilyen egyéb szoftverbe importálta a mapot. -
RED BULL F #9376 Sziasztok. Tudtok ajánlani egy olyan modot nekem, amivel a karakter gyorsabban tud sprintelni? Keresgéltem de nem igazán találtam ilyet, vagy ami volt az tele van felesleges bónusz képességekkel amire nekem nincs szükségem. -
#9375 Hogy lehet ilyen képet kimenteni? :D