10467
-
#9374 -
Kistax #9373
-
ArdNax #9372
Ard-Nax:Elite Magyar EGYEDI modcsomaggal futó MineCraft szerver
● NEM FTB, NEM Tekkit hanem EGYEDI! (90 db válogatott mod + 42 plugin)
● Optifine Ultra a kliensben.
● Shader mod a kliensben! Crysis-t megszégyenítő grafika: Dinamikus árnyákok, volumetrikus fény, lens flare, deep-to-field effectek.
● Integrált textúra pakkok! (64x és 128x felbontásokban)
● 6 azaz hat világ (Akár SAJÁT, fix, általad testreszabott világod is lehet ahol non-stop játszhatsz teljesen lag-mentesen a nap 24 órájában.
● 100 slot
● Freebuild az összes világban.
● NINCS itemtiltás!
● Több mint 4800 Item! Az FTB Ultimate-ben 1700 item található.
● NINCS semmilyen korlátozás! Chunkjáratás, quarry. Mindent engedélyezett!
● Járművek (repülők, civil és katonai járművek)
● Lőfegyverek (MW3 és egyéb modern haditechnikai fegyverek. Pisztoly, távcsoves puska, gépfegyverek.)
● TS szerver: ts.ard-nax.hu
● Weboldalunk: www.Ard-Nax.hu
● Whitelist
● Online 7/24
● Saját TS ahol szabadon készíthetsz szobát.
● A szerver minőségét is mutatja, hogy facebookon már több mint 600 követője van.
Bemutató videónk
Bemutató videónk
Bemutató videónk
Szervergépünk két darab 4 magos Intel Xeon E5450-as hajtja (8 x 3Ghz), 12GB rammal, Minecraft-ra optimalizált Linux kernellel. A gép teljes erőforrása a Minecraft alá van rendelve.
FACEBOOK oldalunk
Ha felkeltette az érdeklődésedet, várunk sok szeretettel a TS szerverünkre. Ott keresd Animus_The_HUN-t.
kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5 -
Kaleran #9371
Sziasztok, Kaleran vagyok az McHUNTeamből, szeretném nektek bemutatni a Mobaréna projektünk 3. és egyben utolsó részét (előző 2 részt megtaláljátok a csatornánkon). A projekt lényege, hogy egy redstone által működtetett arénát készítsünk, amiben szörnyekkel kell harcolni.
Egy bemutató videó, amit a csapatunk 2 tagja készített: http://www.youtube.com/watch?v=yQA0yyU9kCE
Letöltés: http://www.planetminecraft.com/project/mobarena-v3-redstone-game/
A játék csak Minecraft 1.6.2-es verzióval játszható, és csak bukkit szerveren (még ha egyedül játszol akkor is), így nem fog semmi hiba jelentkezni. Az arénát maximum 4 fős csapattal lehet játszani a pénzadagolás miatt. -
#9370 -
constellus #9369 Syndicate Project
ö az aki a minecraftbol csinált pénzt és felkapták:D ha nemismernéd. -
#9368 Konkrétan nem tudom olyan van-e, de ezen az oldalon szinte minden mod fent van 1.3 óta és nagyon gyakran frissíti a tulaj. Az info fül alatt pedig minden modhoz van egy nyúlfarknyi leírás hogy mit is csinál.
MCF Modlist -
undY1ng #9367 Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan fajta mód 1.6.2-höz ami hasonló volt mint a siegecraft? Szóval nem az alap 15 blokknyiról vesznek észre a mobok, hanem többről. -
Csepo HD #9366 Kösz! :)
Volt is vele munka, ennek a 9 mp-es videónak csak a kirenderelése volt másfél óra. -
#9365 Az igen, szép, a víz kegyetlenül jó ! -
Csepo HD #9364 Cinema 4D Minecraft teszt:
Első tesztvideóm amit Cinema 4D-vel készítettem!
-
#9363 Elég korrekt. :) -
Kenike #9362 Köszönöm szépen az összeszedett kritikát. A hanggal még küszködünk, hogy jó legyen.. Van amikor sikerül normálisra Cash hangja is.
Az összevágós részén mi is gondolkodtunk, de elvetettük, mert úgy "hiteltelen" lett volna az egész hardcore életérzés. :D
Szerintem ahhoz, hogy valaki normális pénzt keressen a youtube-ozással nagyon tehetséges előadónak és marketing gurunak kell lenni. Azok akik egyből csak a pénzre mennek nagyon hamar belebuknak. Elég komoly hátszél kell ahhoz, hogy egy csatornát valaki 1-2-re felfuttasson...
Én szeretem csinálni, bár a beszélőkém nincs meg hozzá, majd vagy kialakul, vagy belejövök.. :D -
#9361 -
#9360 Az ki a szart érdekel? Nem az a lényeg :D -
constellus #9359 Csak 14 szer irtam le, nem is gáz:D Na de pl ilyenekre gondolok, ezeket lehet javitani ha ujra felvesznek ey jelenetet, és nem lesz ilyen retardált kinézete mint a kommenteimnek :DD -
#9358 ÉSzben tartjuk :D -
constellus #9357 még 1 ésezésnél bannoljatok innen:D -
constellus #9356 mellesleg barátnöm is bazsogat folyton hogy youtubozzak, mincraft, lol, cod, de tudom hogy esélytelen megfogni a nézöközönséget.(ö mint pénz szerzésként akarta volna :D)
de ha ti élvezitek, és van közösség aki szeret titeket, akkor csak biztatni tudlak, nemrossz, de még csiszolni kell rajta( ismerek egy srácot aki felvesz 20 percet, megnézi 10szer és aztán alámondja a szöveget, mert valahol megbotlik vagy elakad a szava, vagy csak egyszerüen szar :D, ha gyakoroljátok akkor nemlesz rossz) és ha már pár videó utána mikor érzitek már ti is hogy sokkal jobbak vagytok, kezdhettek uj modot, pályát stb, és énszerintem mindig az alap minecraft text packot hazsnáljátok, én spec alergiás vagyok erre, volt olyan videó amit csak a text pack miatt nembirtam megnézni, annyira zavart, és tuti nem én vagyok az egyetlen -
constellus #9355 nemvolt idöm végignézni, de crashnek kéne egy uj mikrofon:D kb 2k mediába.
és egy nagyon fontos és bevált technika, nem kell elöre megtervezni h mit fogtok cisnálni, mint ahogy modnta crash az eélején h mit láthatunk a videóban, nemkell,nemvagyok kiváncsi rá,épp azért nézem hogy a videóbol tudjam meg, és ne pont a készitö spoilerezzen, ettöl függetlenül sokkal jobb mint az elsö részek, azokat nem igen birtam sokáig:D hogyha egy-egy jelenettel nemvagytok megelégedvce és tudtok videót vágni, akkor inkább vegyétek fel többször(erre ajánlom hogy aludjatok, és amikor feka a képernyö odavághatjátok az uj jelenetet amit máskor vesztek fel viszont ez elött mindig legyen biztonsági mentés pályárol és onnan kezdjétek ujra és ujra amig a legjobb jelenetet el nem készül)jah igen, ettöl függetlenül legyen összetett és pörgős a BESZÉD nem csak a videó, amikor meghallom h "márminthogycsakigy" akkor kiakaszt, én való életbe is szoktam baromságokat mondani, de egy olyan videóban amiböl több 1000 van aminek 99%szar, ott nagyon kell igyekezni. Tudom nemmindenkinek megy a szófosás, de az egy nagyon bevált módszer a youtube világában -
Kenike #9354 Sziasztok! Újra itt vagyok, hogy a többiektől semmiben sem különböző és átlagos sorozatunk 14.részét közzé tegyem. Szerintem megéri megnézni, mert az elejéhez képest észrevehetően javultunk..
Továbbra is nagyon szívesen várom/várjuk azokat a kritikákat, ahol le is írjátok, hogy mi vele a probléma, és nem csak annyit, hogy az egész nézhetetlen. :) -
#9353 Hát oké, azért köszi. Addig is hamachizunk. -
#9352 Itt nézd meg az ip címedet! -
drago14 #9351 Akkor nem tudom. Sajnálom! -
#9350 Nem win7-em van, xp-m, és nem routerről van netem, hanem kábelos. Ezelőtt működött már, hetek óta ment, most lett valami baja. -
drago14 #9349 Hali! Ha Windows 7-ed van, akkor a Hálózati és megosztási központban nézd meg a helyi hálózat részleteit, és ha az IPv4-Cím nem stimmel a router forwarding beállításainál és részléteknél, akkor írd be a helyes IPv4-Címet! Remélem tudtam segíteni! -
#9348 Sziasztok. Támadt egy nagyon nagy, és nagyon furcsa problémám. Egyszer csak úgy gondolta a bukkit szerverem, hogy nem enged föl IP-ről. Vagyis jelezte valaki, hogy nem tud fellépni, megnéztem, és ha IP-ről lépnék be, Can't reach server. Localhostról megy, általában. Gép, modem újraindítás volt, azt is csináltam, hogy a craftbukkit.jar-t, és a run-bat-ot kimásoltam, egy új mappába, vagyis csináltam egy alap szervert, úgy se. Mi lehet a baj? -
#9347 Már csak az a kérdésem van hogy a videóban lévő épületekhez hány blokot raktatok ti le :D -
ArdNax #9346 Egy kis linkelnivaló havernak :))
-
PeTakii #9345 Szerintem a 256 a max, az a beállítási lehetőség csak arra van, hogy alacsonyabbra állíthasd, ha te mégsem szeretnél 256-ot :) -
#9344 Ezekben nem nagyon tudok segíteni, lévén hogy szerver készítésével, menedzselésével, nem igazán foglalkoztam még, de biztosan akad valaki aki tud segíteni neked. -
#9343 Oké, köszi az infót, nem nagyon találtam semmit. De közbe eszembe jutott a másik gondom, méghozzá az, hogy hogy lehet megoldani, hogy egy világból bármely módon való kilépést követően ürüljön az vertory. Kreatív map gyanánt használnám. És még valami: sokszor reloadnál kidob End of streammel, vagy valami jaa errorral, és futása közbe sok ír valamiolyasmit, y Cant keep out....valavami time. -
#9342 Tudtommal ezt a korlátot nem lehet átlépni. Kb az 1.4 táján emelték a 128 blokkos magasságot 256-ra és talán fogják majd még tovább is emelni.
Esetleg nézz körül hátha vmi mod vagy plugin meg tudja oldani. -
#9341 Sziasztok.
Van egy bukkit szerverem, és az a problémám, hogy nem tudok 256-blokknál magasabbra építeni. Nem vagyok hülye, tudom, benne van a server.preporties-ba, de ha duplájára, ha random összegre állítom, ha üresen hagyom se tudok magasabbra építeni. Ha esetleg van hozzá köze, van bent Multiverse-Core. -
#9340 Na majd az új géppel jövöhéttől :P -
ArdNax #9339 Még az előzőhöz:
Arcoskönyv adatlapunk
(A csoport nevében benne van az FTB, de ez nem FTB hanem egy egyedi modcsomaggal futó szerver. Sajnos a facebookon 200 lájkoló fölött már nem lehet csoport nevet változtatni. Jelenleg több mint 600 követőnk van. Gyere és próbáld ki te is!:) -
ArdNax #9338 Sziasztok!
Hoztam nektek néhány képet a 3 napja (immáron ingyenes keretek között) startoló Ard-Nax:Elite szerverről.
Leírás:
Egyedi modcsomag (90 mod + 42 plugin)
Optifine és Shader mod a kliensben
6 világ
Freebuild mindenhol
NINCS itemtiltás
NINCS semmilyen korlátozás.
Járművek (repülők, civil és katonai járművek)
Lőfegyverek (MW3 és egyéb modern haditechnikai fegyverek. Pisztoly, távcsoves puska, gépfegyverek.)
TS szerver: ts.ard-nax.hu
Weboldalunk: www.Ard-Nax.hu
Whitelist
Online 7/24
Ha felkeltette az érdeklődésedet, várunk sok szeretettel a TS szerverünkre. Ott keresd Animus_The_HUN-t.
-
#9337 Ja, de mire?... :) -
#9336 kösz hogy esélyt kaphattam magamnak! -
constellus #9335 Magyar komment, de angol leirás a videó alatt, wait wut? :DD