10467
-
#9459 -
#9458 -
#9456 Én már csak azt nem értem: hogy van még mindig úgy pár lemaradott utóaktuális minecraftos, hogy a 10.000.000. ilyen sorozatnak "valakiktől" van valami esélye egy kicsit is népeszűvé válni. -
huntiDDD #9455 Sziasztok!
Szeretném bemutatni YouTube csatornánkat!
Számos gameplay tartalom mellett (legjobb tudomásunk szerint) mi büszkélkedhetünk Magyarország legjobban haladó Sky Den sorozatával.
Remélem elnyeri tetszéseteket!
-
#9454 "Saját videósorozatnál csak az ELSŐ részt linkeld, az új részek megjelenését hozzászólásban jelezd, videó beágyazása nélkül! Aki szeretné, majd megnézi, nem kell még jobban lehúzni a topik töltési idejét. Masszív videospamek azonnali törlésre kerülnek."
Csak óvatosan, mert jön a házigazda. -
drago14 #9452 Szia!
Ha érdekli a lányodat a PVP akkor a Battlecraft is jó,de ha ilyen survival szerverre vagyik ahol van telekvilág minigame stb. akkor a ShadowCraft is jó.
Battlecraft IP:play.battlecraft.hu
ShadowCraft IP:s1.szerverem.net:26202
Remélem tudtam segíteni! -
rad #9451 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
A 10 éves lányom nagyon megszerette a Minecraftot. Másokkal együtt is szeretne játszani, de egyelőre nem sikerült ehhez szervert/játékostársa(ka)t találnia. A barátainak vagy nincs meg a játék vagy nem érdekli őket.
Tudnátok abban segíteni, hogy hol keressünk olyan szervert, vagy akár csak játékostársat direkt játékhoz ahol megtalálná a helyét és jól be tudna illeszkedni mint 10 éves kezdő játékos? Ahol nem zavar másokat és őt sem zaklatják trollok és egyéb élősködők.
Köszönöm előre is!
rad -
nab #9450 Hello, frissen induló szerverhez keresek játékost aki tudna a szerveremnek építeni egy spawnt, börtönt és boltot. Akit érdekel írjon ide: [email protected]
Referenciát küldjön már megépített épületről. A szerverről annyit kell tudni, hogy külön gépről fut, 0/24 -ben. -
#9449 Saját videósorozatnál csak az ELSŐ részt linkeld, az új részek megjelenését hozzászólásban jelezd, videó beágyazása nélkül! -
Csepo HD #9448 Minecraft Fan art - Pingvinharcos (Sirius)
-
Kenike #9447 Sziasztok! Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a Feed the beast modpacket, de szerintem nagyon érdekes és feldobja, a szerintem egy idő után eléggé unalmas, alapjátékot. Azonban sok embernek a hirtelen bekerült új dolgok elég könnyen ijesztőek lehetnek az új gépek.. Ezen igyekszünk segíteni az új Feed the Beast tutorial videóinkkal. :)
Itt pedig meg is találhatjátok az egyik videót. Érdemes megnézni, ha komolyabban érdekel a dolog.
Továbbra is várunk mind pozitív, mind negatív kritikát. ;) -
#9446 -
IratkozzFel #9445
Iratkozz fel, ha tetszik..... -
Zapper #9444 Sziasztok! A végigjátszás sorozatunk folytatódik, ha van kedvetek, nézzétek meg! :D
http://www.youtube.com/watch?v=sKjUJhl_Wg8&feature=youtu.be -
IratkozzFel #9443 -Enderman Farm - -
#9442 Volt update? -
Zapper #9441 Egy végigjátszás első epizódja, ha van kedvetek és időtök, csekkoljátok :D
http://goo.gl/gX3nce -
#9440 Csak 1 kérdés: ha hardcore, akkor este minek mászkál a játékos?
Én mikor hardcoreon toltam, mindig szépen bespájzoltam magam egy védett helyre és kreáltam ágyat az alváshoz. -
drago14 #9439 Köszi a kritikát tanolok belőle! -
#9438 Újabb "így kell fát vágni" videó. Kb semmit nem mutat meg azon kívül hogy mennyire tudsz játszani. Egy napot sem túlélni, ez már majdnem rekordnak számít, nem? Én ezzel nem égettem volna magam a helyedben. -
#9437 Illeszd már be azt a rohadt youtube linket .. ne csak okézd le a vidóbeszúrást. -.- -
drago14 #9436 Videó
Várom a véleményeket! -
drago14 #9435 Ez mi? -
#9433 Hát ezaz... az AdBlock-os dolog már nem működik, hisz azt kikapcsoltatja, így nehéz lesz.. -
drago14 #9431 De hogy? -
#9430 Bár ha meg tudod kerülni a survey-t, akkor lehet esélyed. Bár azt nagyon nehéz/lehetetlen :D -
drago14 #9429 Fake végigment és survey. -
#9428 Kíváncsi lennék vajon mennyien kaptak már "ingyen" és eredeti accountot arról az oldalról. Ha valaki esetleg tud valami pontosabb információt ossza meg legyen szíves, mert nekem ennek nagyon "fake" szaga van. -
#9427 B*szhatod, utána kell egy survey :) -
drago14 #9426 Amúgy ha gyűjtesz pontot kapsz ingyen Minecraft kódot! -
#9425 Ez egy igen részletes beszámoló volt :D -
silbor #9423 Köszi! igen igen meg akarom venni csak hát én + 2 gyerek és ha mindenkinek kell egy példány akkor azért az nem túl jó. Úgyis mindig együtt játszunk (a törtön megy a lan mindenkinek) és ha működik amit írtál akkor viszont feltétlenül megéri. -
constellus #9422 Az accountot veszed meg, szal mindenkinek kell kulon, viszont tudsz leszedni warezt, szervert berakod offline modba, es ugy tudtok lanozni, munkaba vagyok ga hazaerek es nem felejtem el:D leirom pontosan hogy mit, hogykell( viszont egyszer vedd meg, annyit megér) -
Csepo HD #9421 Minecraft homemade Diamond Sword - gyémántkard házilag
-
silbor #9420 Érdekelne hogy ha megveszem a játékot akkor tudom-e telepíteni itthon 2 vagy három gépre és lan-ban tudunk-e játszani? Vagy a családban mindenkinek kell egy példány? Esetleg csak a hivatalos szerverekre kell külön példány csak? -
constellus #9419 barátnömnek integrált videokarival oylyan 10-30 között(attolfüógg hegy tetőn vagy bányában, és néha eléggé élvcezhetetlen. nekem 1gigás atim van ezzel egyszer nem szaggatott még, de a az asztali gépemben az 512s gforce is adta a 30+ simán
(laptopnál én azt figyeltem meg hogyha nagyon melegszik(90+) akkor jóesetbe csak felére csöken az fps, szal a hütésre is gondolj maj) -
#9418 Szerintem írd meg hogy mit jelent nálad az elfut kategória, mert "elfut"-ni sok kártyával elfut.
Egy i5 2410M 8GB ram GT525M 1 GB saját memóriás, laptopom van. Azon kb 20-25 FPS volt 1.4.7-es verziónál. DNS modpack alap textúra (ha jól emlékszem Optifine is fent volt hozzá)
Anyáméknak egy Core2Duo T9500 3 GB ram GeFoece 8600 GT 256 (esetleg 512 most kapásból nem tudom) saját memóriás videókártya. Ezen a konfigon olyan 15-20 FPS-sel megy az 1.6.2-es verzió 3-4 moddal, optifine nélkül.
Mind a két laptopon előfordulnak akadások, főként mikor több chunkot kell egyszerre betöltenie, látótávolságot általában normálon használom laptopon. -
sikora #9417 Játszik valaki laptoppal minecraftot? Ha igen meg tudná mondani milyen videókártya kell, hogy elfusson rajta? -
#9416 Perpill csak 10 kép van, amiből véletlenszerűen választ. :) -
#9415 Wow, minden frissítéskor változik a banner kép?