10467
-
#9499 Basszus ez jól hangzik
Én is jelentkeznék ha lehet
Animus?! -
nab #9498 Elküldtem. -
#9497 +1 Itt az ideje csinálni valamit! -
nab #9496 Oké, privátban küldtem a weboldal címet. -
#9495 Itt jelentkezem :)
Így kiderül hogy rendszeres olvasó vagy e vagy csak becsöppentél :D
Bemutatkozás az nem nagyon megy nekem beszélnek helyettem a tetteim ;)
Áve -
nab #9494 Hello
Hamarosan induló professzionális szerverhez keresek tesztelőket, és építőket. Erős szerver (Ssd, 16 giga ram) 0/24 rendelkezésre állás. Az admin 30+ korosztályhoz tartozik. Nem 2 napra tervezem a szervert. A szerver után nem kell fizetnem fenntartási költséget mert egy céges hálózaton van. A mapot úgy védem mint a szent grált szóval nem fog elveszni semmi ami a többi szeron előfordul. Az admin főadmin volt az ard-nax -on, nem tapasztalatlan. A szerver fő célja egy 500 fős aktív közösség kialakítása.
A jelentkezőknek korhatár nincs, minimális elvárásaim a következők, tudjon olvasni, és hajlandó legyen betartani a szabályokat. A szerver 1.6.4 -en fut tehát ha nincs eredeti accod nehéz lesz feltépned. Bár megjegyzem tört accot is felengedek.
Jelentkezés e-mailben, illetve kérnék egy rövid bemutatkozást.
A feladatod játszani vagy építeni (Event kitalálása és kivitelezése.), szabadon választott.
A tesztelés után nem lesz map reset.
Jelentkezni itt: [email protected]
A segítséget ingame pénzzel jutalmazom. -
ktomi22 #9493 abbol sosem elég -
#9492 Gyűjtöd a felkiáltó jeleket? Nincs elég? -
#9491 Csak csinálom a műsört -
#9490 -
#9489 Ha nem érdekel akkor minek írogatsz itt? Megint megjött a menzeszed? -
ktomi22 #9488 mert a Tied.. azert orizd Te..
ha.. "Egyébkén nem érdekel már... semmi ami a minecraftal kapcsolatos" ..akkor mit keresel itt? -
#9487 Én nem emlékszem rá hogy bármit kaptam volna tőled ... szerintem csak akartad elküldeni.
(még előtte a félkészet azt elküldted azt tudom)
(Egyébkén nem érdekel már... semmi ami a minecraftal kapcsolatos ... csak szerintem én vagyok az aki megcsinálta, te meg aki szart rá... ha nem "a nyár közepén" kapkodva akkor is.) Meg miért nekem kellett volna vigyázni rá mikor amúgy is te töltötted volna fel? -
#9486 Szerinted csak arra vártam és volt időm a nyár kellős közepén hogy mapodat publikáljam? :) -
#9485 Mire aludtál 3 hónapot mikor már minden kész volt? -
ktomi22 #9484 az van hogy sajat szerver fenntartasa ido es penz.. ezert lenne egyszerub amire nyaladzok :D az official server.. de soha nem lesz.. mert miert is lenne..igy is rakas penzt hoz agame a fejleszto/fejlesztoknek.. szal kb soha nem lesz :( -
#9483 Ötlet:
- ha valaki panasszal él, annak legyen formája: videó/kép a szemétkedésről -> ha indokolt, kizárás.
- whitelist-es belépés.
Az hogy ki mikor figyelget, szerintem a logokból is kiolvasható, vagy rosszul tudom? -
ktomi22 #9482 csak hulyulok.. igazad van.. -
#9481 Akkor úgy pontosítok, hogy egy megfelelő számu aktiv admin csapattal bele vágnék. -
ktomi22 #9480 teljesen egyetertek..
de akkor minek irtad ezt?
"Én akár még bele is vágnék ilyen szerver létrehozásában, csak sok idő az adminkodás és panaszok fogadása. Elvenné megint a kedvem a játéktol.."
ha csak az adminkodas es panaszok fogadasa tart vissza.. es en azt elvallalom.. akkor hazudtál :D :D -
#9479 Csak én azért nem akarok fizetni hogy más pistikéket nézzek játszani és pöcs ügyeikkel foglalkozni... -
ktomi22 #9478 de látod.. mivel nem official serverrol van szo (mint pl guildwars/wow/stb) siman megszunik egy ido utan szinte 100%.. en fizetnek akar havidijat is mojangnak ha volna vegre jo szerver.. -
ktomi22 #9477 ha csak ez tart vissza szivesen segitek ebben.. bár szerintem a "város építése, hogy az adminok epitgetnek meg minent..az felesleges.. de csak siman futtani szervert.. es figyelni az emberekt hogy ne trollkodjanak.. szerintrem teljesen jo lenne.. paran osssze kéne fogni.. vagy valami.. -
#9476 Én akár még bele is vágnék ilyen szerver létrehozásában, csak sok idő az adminkodás és panaszok fogadása. Elvenné megint a kedvem a játéktol.. -
#9475 Volt régen egy jó kis német szerver. Minden működött, normálisak voltak a tagok, támogatás jellegűen aki akart küldhetett pénzt. Én is volt, hogy küldtem, megérte, tényleg fillérekért is köszönetet mondtak.
Ami viszont nagyon nagyon tetszett, hogy figyelgették az embereket! Bárki aki a másiknak kárt okozott, lopott, tönkretett stb..., azt először figyelmeztették, majd bannolták.
Jó kis közösség volt.
Egyszer egyik srácnak leégett a fa háza (nagy és szép volt!) és megjelent egy hirdetés, hogy aki szeretne az ekkor és ekkor jöhet segíteni építeni, anyagot hozni, adni neki.
Sajnos kb 2 év után a fő üzemeltetők összevesztek valamin és a szerver off lett. :( -
ktomi22 #9474 jo lenne ha lenne hivatalos szerver.. mint pl guildwars 2 nél :D fizetnek akar havidijat is.. de ez fos hogy talaok egy "jo" szervert.. aztan lekapcsoljak 2 honap mulva.. es kezdhetek mindent elolrol.. -
#9473 aztán mikor kész volt elküldtem neked i shogy nálad is legyen meg, aztán aludtam 3 hónapot é snálam nem volt meg wincsere után :P -
#9472 A te általad futtatott szerveren volt befejezve. A borítóképet is odaadtam. szvsz -
#9471 Abból 14.900 Te voltál, hogy lásd, működik-e a számláló :D :P -
#9470 Jah és azért állunk neki ismét mert alcatrazt több mint 15.000-en töltötték le!!! -
#9469 Mert nem találom nálam, de te se nálad :D -
#9468 Már megint minek? Az én mapomat sem adtad ki -
#9467 1.7-re várakozás van és aztán server inditás és adv map készítés :) -
#9466 Én speciel minecraft-nál a resource packokra álltam rá. Mi miért jobb stb ... -
#9465 De legalább nem értem be egyel megharcoltam a nagyobb jutalomért
annyira haldoklik a minecraft hogy nem gáz az OFF? -
#9464 elég piti dologért adták neked, annyira nem is volt durva, nem is értem, most akkor minden egyes közepes erősségű dumáért bann jár majd... ? Amit mondtál az inkább csak egy jellemzés, egy fokozás volt, pozitív hangnemben, még ha sértésként mondtad volna másnak akkor megérteném, de így... -
#9463 Jah olvastam :) -
#9462 Egy f@**opó modi úgy 5 év után megtalált -
#9461 Te meg mit csináltál már megint lew? :D -
#9460 Szerintem neked több idő beposztolni, mint nekem kitörölni, de mindkettőnknek időt spórolnál meg, ha elolvasnád a bannerben szereplő színkavalkádot, mielőtt őrült módjára elkezdesz videókat posztolni.