10467
-
#9622 -
#9621 :DDDDDDD -
#9620 Mielőtt még szétvetne az ész, leírom. :D Megvettük a minecraftot. És épitkezünk benne, mindenki csak és kizárólag hülyeségeket csinál benne. Mi így szórakozunk. :D Kicsit fura, de ez van. :D -
#9619 -
#9618 Most vettük meg nemrég, és hát.. :D Istenemre, annyit nevetek rajta. Olyan fa*zságokat csinálunk..
Megleptem egyik barátom ezzel. :D
Nem vagyunk homik, csak egyszerűen ez a játék, és a lehetőségek. :D -
#9617 Üdv
Fenti szabályokat követve akkor!
Első rész, szerintem lesz több ilyesmi is :)
RezervátumCraft 01 -
#9616 Tessék főnök, Boldog névnapot! -
#9615 helló honnan tudok leszedni módokat vagy egyáltalán vannak? -
#9614 Ezt is lehet modolni (csónakom)
(és ebbe már egy csomó "mod"-ot beraktak a rendes játékba is) -
#9613 ez tényleg elég jónak tűnik, az építkezős videó meggyőzött :) -
#9612 Nem akarok offolni de ez valami rohadt jó cucc..STARBOUND(amolyan space terraria) -
Csepo HD #9611 Battlecraft: karácsonyi event
Ebben videóban a Battlecraft szerverén megrendezett karácsonyi event alatt szerzett élményeimet gyűjtöttem össze!
Aki még nem ismerné a szervert: play.battlecraft.hu vagy www.battlecraft.hu -
#9610 megis lepődtem rendesen :D -
#9609 Minecraftban, multiban a ládák ajándékcsomag textúrát kaptak. :) -
PeTakii #9608 Mivel én is 10 voltam, amikor neten kezdtem játszani (anno még CoD:UO-val, később meg minden mással), így mondanám, hogy nyugodtan mehet public szerverre, majd megtanulja, de:
A mostani idősebb korosztály sokkal, de sokkal jobban lenézi a kicsiket, mint régen, direkt szívatják őket, hülyítik, hülyeségekre veszik rá őket, mellesleg sokkal nagyobb az ellentét egy mai 10 és egy 15-6 éves (átlag játékos) között, mint jó pár éve.. Így lehet, hogy csak rossz dolog sülne ki belőle. Még egy dolog: Lehetőleg ne nézzenek 10-12 évesek által felvett Minecraft videókat YouTubeon, mert ömlik belőlük minden, angolt törik, hülyeségeket beszélnek, könnyen összezavarják a kicsiket, nem a legjobb dolog nekik. -
#9607 fiúkat nem féltem, megedződnek -
#9606 A publikus szervereken a 10éves fiúkat is szét trollkodják nem hogy a lányokat. -
#9605 Szerintem is ez a legjobb megoldás, lehet hogy over protektív vagyok de én biztos nem engedném be egy publik szerverre :P -
#9604 Vagy a szervert saját gépről is lehet simán indítani. -
#9603 Ha van olyan barátja akivel szívesen játszanának... az lenne ide a legjobb megoldás... ha csukott szemmel nézzük akkor nem eredeti játékkal meg is oldható. A játék árából pedig a kicsiknek bérelhető egy pár fős szerver ahova felmehetnek együtt játszani. -
rad #9602 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
A 10 éves lányom nagyon megszerette a Minecraftot. Másokkal együtt is szeretne játszani, de egyelőre nem sikerült ehhez szervert/játékostársa(ka)t találnia. A barátainak vagy nincs meg a játék vagy nem érdekli őket.
Tudnátok abban segíteni, hogy hol keressünk olyan szervert, vagy akár csak játékostársat direkt játékhoz ahol megtalálná a helyét és jól be tudna illeszkedni mint 10 éves kezdő játékos? Ahol nem zavar másokat és őt sem zaklatják trollok és egyéb élősködők.
Köszönöm előre is!
rad -
ktomi22 #9601 Tudom. kliens kiirja csak valasz volt arra hogy a wordtol mit varok :D -
#9600 1.7.2 -
ktomi22 #9599 Pontos verzioszamot? -
#9598 word-el készült weblaptól mit vársz? -
ktomi22 #9597 weboldalon 1.6.4 servert ir.. kozben nem is annyi :D -
#9596 én az avalion-on játszom egy ideje. -
RYO21 #9595 Tud valaki egy jó szervert, ahol újévezni is érdemes? Lehetőleg magyar szerver legyen, de az se baj ha angol. -
mcvetranio #9594 Sziasztok. Megvan az új launcher - DW20 és Horizons 1.6.4-re ha még valaki nem látta volna. A modok összeállítása, véglegesítése folyamatban van, de már hétvégén jönnek újabb cuccok! Szóval érdemes lesen lenni :) Üdv: Mc Vetranio /YouTube csat) -
#9593 Tessék.
Azt írja, hogy elvileg az adott biomén termő virág az adott helyen növeszthető csontporral. -
Baxo #9592 átmentem olyan helyre ahol természetesen nőtt virág ilyen nagyobb fajta és amellett használtam, de ott is kicsi sárgát meg pirosat adott. :S -
#9591 Újabban, amióta van mindenféle virág, elméletileg mindenfélét spawnol a biomtól függően, de nem játszottam azóta még mc-al szóval nem tudom úgy van-e. -
Baxo #9590 pirosat meg sárgát meg nagy füvet generál a csontliszt. Ez megvan, de mit értesz nagymama alatt?? xD A "bokros" ill. magas virágoknál is működik a csontliszt. (egy csontliszt->egy virágot ad) -
#9589 "Virágok mellé pedig telepíts nagymamát."
Már elkezdtem agyalni, hogy be kell fogni a boszorkányt és oda kikötni! XD -
#9588 Igen, a birkáknál a színezett gyapjú szerint születik a köjök. :)
Virágok mellé pedig telepíts nagymamát.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bone meal, azaz csontlisztet ha füvön használod, akkor magas füvet és virágokat spawnol körülötte. -
Baxo #9587 egy kérdés még kimaradt. Virágokat hogyan lehet szaporítani? -
Baxo #9586 Köszi :) Egyébként adott bari tojással is más színűt csak inkább fehéreket dobott. Ha színezem a barikat akkor olyan fajta kicsi születik szaporításkor? Csak mert szeretnék gyorsan farmolni színes gyapjúkat.. -
#9585 dye-al fesd be a barikat -
Baxo #9584 Hali. Olyan gondom van, hogy koliban csináltunk szervert és pc-n volt futtatva, de volt egy áramszünet és a 1 region fájl megsérült. Ezt ki is javítottuk, azzal, hogy letöröltük és a pálya azon részét újragenerálta egy új region fájlba. Annyi bibi van, hogy elvesztettük azt a részt a pályából ahol a birkák el voltak kerítve. Így elvesztettük a surviver módban megszerzett barikat. Barnán kívül már volt mindenféle szín. Be akartam spawnolni őket, de csak fehéret tudtam. Esetleg a többi színű barit is belehetne spawnolni valahogy? Nincs kedvem újra keresgéli őket meg szaporítani, csak azért mert egy áramszünet tönkre vágta picit a pályát.. :( HELP -
Redapple #9583 Próbáld meg kitörölni a zenéket a program mappájából, vagy ha ez nem jön be, mert keresi a progi, akkor egy audio-editorral tökre halkítsd le őket, oszt hadd nyomassa a csendet -akár két példányban is egyszerre