10467
  • kill3r21
    MEglesem asszem :)

Off:
    katt
  • Bexter
    South Park 17. évad 2. epizódját erősen ajánlom mindenki figyelmébe :D
  • kill3r21
    folytatás katt :)
  • Pistike 007
  • pai107
    Köszi az egyetértést a megvásárlással kapcsolatban.
    Esetleg amit felvetettem problémákat (hogyan tudom működőképessé tenni a letöltött modokat...) vmi 5let ami segítene?

Kisfiam most már azzal is nyír az elmúlt napokban, hogy "apa amit írtál levelet arra a másik bácsik írtak, mit írtak, meg tudod már csinálni?"
    Ahhhhh....
  • Wreck86
    Unalmas ötlet lenne, ha mindenki leírná használ-e és ha igen, milyen texttúra csomagot? + Egy linket, ismertetőt is csatolna hozzá.
  • Pistike 007
    Szerintem valamilyen szinten megunhatatlan. Van, hogy fél évig hozzá sem nyúlok, de egy folyamatosan fejlesztett játék simán megért ennyit. :)
  • Bexter
    Én is beleuntam sokszor de most rpg szerokon nagyon jol elvagyok :D
  • Jim Morrison
    én eleinte mikor játszottam haverokkal lanon gondolkodtam rajta, hogy megveszem :) szerencsére nem vett meg, nem is játszottam azóta ^^ kicsit beleuntam, elég is volt nekem annyi.
  • PeTakii
    Erre anno Notch is reagált, hogy felőle nyugodtan töltse le mindenki, próbálja ki, aztán ha úgy gondolja, hogy megéri a pénzt, avagy egyszerűen eddig nem volt rá pénze, akkor ráér később megvenni, ő nincs ellene.
  • Bexter
  • LeWyTy
    Egyébként ezt a warez témát nem vagyok képes a minecraft esetében elfogadni.

Egy játék amire szarik a készítő... és egyáltalán nem éri meg az árát.
    A játékot tartalommal a játékosok töltötték meg maguknak.

Az elején még azt az 1200ft ot megérte... nem hogy 6000ft-ot!

Nevetséges és pofátlanság!
  • LeWyTy
    Ezek amiket linkeltem működnek törtel is, csak én nem értek hozzá.
    De küldtem privátot :D
  • pai107
    Még az előzőkhöz. Tudom tilos a warez, ezaz, stb. Nem is támogatom, csak ugye a Minecraft engem nem érdekel (ne haragudjatok érte) viszont 6ezret (asszem annyi a játék) nem akarok csak úgy az ablakon kidobni, ezért próbálnám ki előbb neki így "letöltősen". Ha minden ok, akkor majd pótjézuska, előhúsvét névnap s már meg is van az ajándék neki, mert annál nincs is aranyosabb amikor füli érő szájjal látom mosolyogni.
  • pai107
    Ja még az előzőhöz.
    Ha a Forge profilt választom ki (gondolom ez lehet a mod használó profil vagy nem...) ez a hibaüzenet mindig:

java.lang.RuntimeException: Server responded with 403 at net.minecraft.launcher.updater.download.Downloadable.download(Unknown Source)
    at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.popAndDownload(Unknown Source)
    at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.access$0(Unknown Source)
    at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob$1.run(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Gave up trying to download https://s3.amazonaws.com/Minecraft.Download/libraries/org/ow2/asm/asm-all/4.1/asm-all-4.1.jar for job 'Version & Libraries'
    Job 'Version & Libraries' finished with 3 failure(s)!

:(
  • LeWyTy
    Csináld meg neki a TEKKIT vagy a FeedTheBeast modpackot.
    Ezek alapból tartalmaznak egy rakás féle modot és külön csomagokat.
    De tört verzióval nem tudom hogy kell megcsinálni.
  • pai107
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. A 6 éves kisfiam "kinyír" a "májkráftal" (ahogy ő mondja). Neten látott róla korábban videot ezért leszedtem neki egy klienst, csak itthon játszik magában, építget csoda dolgokat, kreatív módban.
    Aztán a "jutubon" kerestünk róla videókat. nN ez volt a hiba. Látott egy csomó mod-ot hozzá s itt jön a duplabrutálkinyírás. "Apa hú de jól néz ki, tedd fel ezt, azt,amazt módokat" és persze hiába próbálom (pedig elég sok játékhoz sikerült eddig mindenfélét buherálnom) nem jön össze.
    Igazából a tornado mod és a christmas mosd kellene neki. Ezeket le is szedtem, de hiába másolgatom, ide/oda/bin/jar könyvtárakba, fileokba nem jön össze. Addig eljutottam, hogy amikor a kezdőlap bejön a "play" elött a profilnál tudok választani "Forge" profilt is, de akkor nem indul a játék, hibával leáll.
    Hiába próbálom úgy megcsinálni ahogy a youtube videokban mutatják, mondják vmit mindig elrontok.

Ha kell leszedem újra a gamet (bár akkor a kis gyártott pályáinak lehet off s ezt nem szeretném) s mindent újra rakok, csak adjatok vmi használható útmutatót magyarul.

Szóval ebben kellene vmi hathatós segítség melyet előre is nagyon köszönök.
  • Wreck86
    Szia!

Ez a parancs alapból:

/toggledownfall

Ez a start/stop az esőnél.
  • LeWyTy
    nukkit= bukkit :D
  • LeWyTy
    Ha a server nukkitos akkor a parancs.. /weather day vagy /weather sun

A bukkitrol meg keress leírást...Csak! magyarul minimum 10.000.000videó van róla hogy kell megcsinálni.
  • tomi161996
    helló csináltam egy hamachis szervert és valahogy nem lehet a jegyzettömbbe megcsinálni hogy ne essen az eső vagy ha nem akkor mit kell beírni hogy elálljon?
  • BeeMovie
    A szünet alatt bénáztunk egy keveset. :)
  • constellus
    Nwmkell egybol roszra gobdolni, nekem autoszerelos isnerosom van aki szervereket uzemeltet hobbiból, mellette eredetis wow karikkal kereskedik :D
  • kill3r21
    Harmadik rész itt :)
  • Bexter
    Ezt majd probáljátok ki, nagyon élvezetes. 18-as serveren vagyunk magyarok.
  • LeWyTy
    Ez van
  • RAZOR27
  • LeWyTy
    Jah... várjál bocsi összekevertelek valakivel. Ő tényleg nem akar munkát keresni van egy szervergépe abból akar megélni :D
  • Animus
    3D grafikusként dolgozok főállásban. De iszonyat sok a szabadidőm. Nem bánod ha olyannal töltöm el amit szeretek is csinálni?
  • LeWyTy
    Mért nem keresel inkább normális munkát.
  • Animus
    Szeretnél saját modcsomagot egy saját klienssel? Olyan mod és plugin összeállítást ami semelyik másik szerveren nem található meg és amellett, hogy teljesen egyedi még tökéletesen működik is? Akkor én vagyok a te embered! :)) Vedd fel velem a kapcsolatot és előzetes egyeztetés után megszülethet az általad testre szabott minecraft szervered. Mi az amit kínálok?

+ Egyedi Minecraft mod és/vagy plugin összeállítás ami csak a te szervereden lesz megtalálható.
    + Egyedi Minecraft kliens amivel bármikor tudnak a szervereden játszani. (Ha modoltatni szeretnéd a szerver oldalt. Más esetben nem szükséges saját kliens.)
    + Saját kliens telepítő és indító (launcher).
    + Az egyszerű launcher mellé kérésre elkészítek egy bemutató videót is a használatához amit feltölthetsz a honlapodra és megoszthatod a játékosaiddal a könnyebb használat végett.
    - TE DÖNTESZ EL MINDEN RÉSZLETET, MINT PÉLDÁUL:
    |- Milyen MC verzióval készüljön el a szerver programod.
    |- Milyen modok legyenek a szerveren és milyen beállítással.
    |- Milyen pluginok legyenek a szerveren és milyen beállítással.
    |- Teljes mértékben testreszabhatod a klienst is: Hogy nézzen ki a főmenü? MOJANG logó helyett a saját logó integrálása, összes menü kép lecserélése és gombok megváltoztatása.
    |- Tesztelési lehetőség: Miután elkészült élesben kipróbálhatod az átvétel előtt. Bármilyen utólagos változtatás lehetséges.
    |- Segítek beállítani ami szükséges a sikeres startoláshoz és válaszolok bármilyen Forge/Bukkit/Java technikai kérdésedre.
    |- Kapsz egy 1 GB-os FTP fiókot ahova feltöltésre kerül az elkészült szervered/kliensed és segít nekünk a munkálatok alatt.
    |- Nincs még TS szervered? Akkor megint csak jó helyen jársz!:) Tudok biztosítani egy külön 512 slottos TS szervert a lehető legkedvezőbb áron csak a te Minecraft szerverednek.

További részletekért kérlek fordulj hozzám bizalommal az alábbi FB elérhetőségen:
    +++
    Mod-My-Minecraft
    +++

• Stormbird
    A Hamachinál nem tudom hogy van, mert Tunnglet használok, de sztem nem is ez a gond nálatok ha látjátok egymást.
    Próbáld meg azt, hogy nem szervert indítasz hanem elindítod a saját pályád, majd a menüben a "Megnyitás LAN-ra" opciót választod. A másik gépről ehhez valószínűleg tud majd csatlakozni a cimbi. (Ha nem megy, próbáld meg kikapcsolni a win tűzfalát.)
  • Malakai
    server.properties fileban online-mode=false legyen.
  • attiGT
    Korábban kérdeztem már de elfelejtettem, hogyan kell itthon LANban játszani (2 játékos).

Szitu:

- van egy eredeti MC accountom és a másik gépen egy tört verzió (ncoreról szedett 1.7.4)

- hamachit (felügyelet nélküli) letöltöttem, elindítottam mindkét gépen és csatlakoztunk a hálózatunkhoz. (hamachiban default beállítások vannak, nem értek hozzá, lehet kell vmit állítani itt?)

eredeti 1.7.4es mc servert elindítom bejön az ablaka (teljesen üresen marad, ez fura mert régebben mintha a jobb oldalon betöltött volna dolgokat) viszont az eredeti MCvel tudok csatlakozni a serverre

a másik gépen viszont a tört verzióval nem tudok csatlakozni a serverre.
    error üzi: failed to log in (invalid session, try restarting your game)

valaki tud megoldást erre? előre is kösz! SÜRGŐS LENNE! :)
  • kill3r21
    Van második rész itt ha valakit érdekel :)
  • Wreck86
    Nem kell azért személyeskedni ezzel a szétvetne az ész dologgal...

Sőt egy rossz szót sem írtam, szóval nem tudom mire föl ez a támadás ...
  • Bexter
    A "még anális" rész megütötte szemem :D
  • LeWyTy
    Jajj te!
    Ha nem érdekelne az emberek véleménye akkor nem kezdtél volna védekezni mert téged "nem érdekel"
  • RiCSi1234
    És szted érdekel hogy te, és a többiek mit hisznek, na de most őszintém? :DD
  • LeWyTy
    Egy dolog akkor a leggázabb hogyha te úgy érzed. Ha meg is akarod magyarázni az már teljesen logikus hova vezeti mindenki gondolatmenetét.
    Gay