Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Újra itt vagyok, hogy a többiektõl semmiben sem különbözõ és átlagos sorozatunk 14.részét közzé tegyem. Szerintem megéri megnézni, mert az elejéhez képest észrevehetõen javultunk..
Továbbra is nagyon szívesen várom/várjuk azokat a kritikákat, ahol le is írjátok, hogy mi vele a probléma, és nem csak annyit, hogy az egész nézhetetlen. :)
Tirdi
Hát oké, azért köszi. Addig is hamachizunk.
Petka
Akkor nem tudom. Sajnálom!<#shakehead>
Tirdi
Nem win7-em van, xp-m, és nem routerrõl van netem, hanem kábelos. Ezelõtt mûködött már, hetek óta ment, most lett valami baja.
Hali! Ha Windows 7-ed van, akkor a Hálózati és megosztási központban nézd meg a helyi hálózat részleteit, és ha az IPv4-Cím nem stimmel a router forwarding beállításainál és részléteknél, akkor írd be a helyes IPv4-Címet! Remélem tudtam segíteni!<#hamm>
Tirdi
Sziasztok. Támadt egy nagyon nagy, és nagyon furcsa problémám. Egyszer csak úgy gondolta a bukkit szerverem, hogy nem enged föl IP-rõl. Vagyis jelezte valaki, hogy nem tud fellépni, megnéztem, és ha IP-rõl lépnék be, Can't reach server. Localhostról megy, általában. Gép, modem újraindítás volt, azt is csináltam, hogy a craftbukkit.jar-t, és a run-bat-ot kimásoltam, egy új mappába, vagyis csináltam egy alap szervert, úgy se. Mi lehet a baj?
Bexter
Már csak az a kérdésem van hogy a videóban lévõ épületekhez hány blokot raktatok ti le :D

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Egy kis linkelnivaló havernak :))

http://www.youtube.com/v/5eclF0xAujs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

www.ard-nax.hu ts.ard-nax.hu

Szerintem a 256 a max, az a beállítási lehetõség csak arra van, hogy alacsonyabbra állíthasd, ha te mégsem szeretnél 256-ot :)
3lm0
Ezekben nem nagyon tudok segíteni, lévén hogy szerver készítésével, menedzselésével, nem igazán foglalkoztam még, de biztosan akad valaki aki tud segíteni neked.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Tirdi
Oké, köszi az infót, nem nagyon találtam semmit. De közbe eszembe jutott a másik gondom, méghozzá az, hogy hogy lehet megoldani, hogy egy világból bármely módon való kilépést követõen ürüljön az vertory. Kreatív map gyanánt használnám. És még valami: sokszor reloadnál kidob End of streammel, vagy valami jaa errorral, és futása közbe sok ír valamiolyasmit, y Cant keep out....valavami time.
3lm0
Tudtommal ezt a korlátot nem lehet átlépni. Kb az 1.4 táján emelték a 128 blokkos magasságot 256-ra és talán fogják majd még tovább is emelni.
Esetleg nézz körül hátha vmi mod vagy plugin meg tudja oldani.

Tirdi
Sziasztok.
Van egy bukkit szerverem, és az a problémám, hogy nem tudok 256-blokknál magasabbra építeni. Nem vagyok hülye, tudom, benne van a server.preporties-ba, de ha duplájára, ha random összegre állítom, ha üresen hagyom se tudok magasabbra építeni. Ha esetleg van hozzá köze, van bent Multiverse-Core.
LeWyTy
Na majd az új géppel jövöhéttõl :P

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Még az elõzõhöz:

Arcoskönyv adatlapunk

(A csoport nevében benne van az FTB, de ez nem FTB hanem egy egyedi modcsomaggal futó szerver. Sajnos a facebookon 200 lájkoló fölött már nem lehet csoport nevet változtatni. Jelenleg több mint 600 követõnk van. Gyere és próbáld ki te is!:)

Sziasztok!

Hoztam nektek néhány képet a 3 napja (immáron ingyenes keretek között) startoló Ard-Nax:Elite szerverrõl.

Leírás:

Egyedi modcsomag (90 mod + 42 plugin)
Optifine és Shader mod a kliensben
6 világ
Freebuild mindenhol
NINCS itemtiltás
NINCS semmilyen korlátozás.
Jármûvek (repülõk, civil és katonai jármûvek)
Lõfegyverek (MW3 és egyéb modern haditechnikai fegyverek. Pisztoly, távcsoves puska, gépfegyverek.)
TS szerver: ts.ard-nax.hu
Weboldalunk: www.Ard-Nax.hu
Whitelist
Online 7/24

Ha felkeltette az érdeklõdésedet, várunk sok szeretettel a TS szerverünkre. Ott keresd Animus_The_HUN-t.

Petka
Ja, de mire?... :)

attiGT
kösz hogy esélyt kaphattam magamnak!

Magyar komment, de angol leirás a videó alatt, wait wut? :DD

Chris1781
Sziasztok emberek!

Én Chris vagyok!
Ezzel a kis rövid kommentálásommal a Youtube csatornámat szeretném hirdetni nektek, remélhetõleg nem veszitek tolakodónak ezt a kommentet vagy híresztelési módszert, mert akkor sajnálom!
Nézzetek körül a csatornámon higgyétek el nem fogjátok megbánni és úgy gondolom egy esélyt adhattok nekem másrészt meg magatoknak!
További jó szórakozást!

Youtube csatornám

Üdv all
azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet hamachin keresztül úgy szervert csinálni hogy ne keljen 1 külön szervert indítani hanem a játékban futtatott map-ot megnyitjuk lan-ra és mûködjön
mer a koliban még mûködött vele és ugy nem voltak gondok a pályával (a map szét csuszása, folyamatos pálya részletek respawn-ja ...)de most hamachi-val nem látjuk a megnyitott szerót.
vagy muszáj lenne leszedni a minecraft oldaláról a szerver generálót ?
RJoco
Ha emlékezetem nem csal, az elején még jól leugattalak a szeróddal együtt.
Tévedtem és itt az ideje a gratulációnak.
Gratulálok hozzá! Csak így tovább!
Ha úgy van, akkor talán még én is felnézek rá, de most egyéb játékok kötnek le.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Sziasztok!

Ingyenessé tettük az Ard-Nax: Elite egyedi modcsomaggal futó szervert és ezzel egy idõben egy új mod összeállítást is jelentkezünk!
6 map, freebuild, pvp, itemtiltás és egyéb korlátozás abszolút nincs, shader mod integrálva a kliensbe (deep-to-field, motion blur, lensflare, dinamikus fények/árnyékok és társaik) 7/24 online. A szerver vas 8 magos procival és 12GB rammal SSDvel megtámogatva visz a hátán mindenkit.
A szeró whitelistes. Jelentkezni TS szerverünkön lehet (ts.ard-nax.hu)

Kis felvezetõ vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=3hbafNZJfGQ&feature=youtu.be

Arcoskönyv adatlap:
https://www.facebook.com/pages/Ard-Nax-Magyar-FTB-Szerver/198998126778941

Néhány kép az alap világról ami egy hatalmas imperialista stílusú város. Freebuild ezen a mapon is!:)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.649922161686533.1073741830.198998126778941&type=1¬if_t=like

3lm0
Szerintem akkor a creeperhost-nál kezdj el nézelõdni, az az FTB hivatalos szerverpartnere / támogatója.

Falabu
Sziasztok, keresek olyan szerver bérlési lehetõséget, ami meg bízható és lehet FTB mod pack-okat használni rajta. Elõre is köszi.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Jogos!Valóban szintrõl van szó.
Köszi a helyreigazítást.

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Wreck86
Köszönöm!
Akkor csak jól láttam valahol, hogy levitték a felhasználható max xp mennyiségét és az enchantolható szintet is arányosan.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

3lm0
Gondolom 30-as szintet akartál írni :) 30 xp-s elég kicsi lenne, kb 5 zombi.

15 könyvespolc hozza a maximális eredményt. Akkor max. 30 xp-s enchant lehetõséget ad az enchantment table.

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Wreck86
Köszi! Ránézek hamarosan, alapból sajnos nem állítható mint opció.

Másik kérdésem, hogy maximum hány könyvespolc lehet hatékony az "enchanment table"-re? Illetve, hogy mi a legmagasabb szint, amit kidobhat?

Köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

3lm0
Alapból sztem nem, legalábbis eddig nem volt rá paraméter, csak az idõpontot tudta állítani akinek joga volt hozzá, viszont könnyen elképzelhetõ hogy van rá mod vagy plugin.

Wreck86
Hali!
Kérdés 1.6.2 szerverhez.
Be lehet állítani, hogy a nappalok hosszabbak legyenek?

attiGT
megtaláltam pajti csak egy kis srácnak akartam gyorsan megcsinálni, hisz vendégeskedett nálunk és nagyon szeretett volna játszani velem együtt. siettem meg kapkodtam meg nem ide figyeltem, ilyenkor meg hibázok, hihi

3lm0
Nem hiszem hogy olyan rettentõ nehéz a Google használata hogy ne tudtad volna azt a 4 szót beírni hogy "minecraft 1.5.2 server download".
De hogy megspóroljam azt a 10 másodpercet míg beírod, íme a link ahonnan letölthetõ:

Régebbi MC letöltés

attiGT
Nem igazán mûködik, egy órája már próbálgatok, van már 1.5.2es kliensem, már csak servert kéne letölteni 1.5.2-re, honnan lehet? minecraft.net-en csak a legújabbat találom.

3lm0
Ha emlékeim nem csalnak, akkor a server.properties file-ban az

online-mode=true

sorban false-ra kell állítani az értéket és mindkét típusú klienssel lehet csatlakozni.
De ez csak szerver futtatásakor él. Ha kliens általi szerverre akarsz csatlakozni, arról nem tudok nyilatkozni.

attiGT
sziasztok!

van két gépem, van egy minecraft eredeti accountom, ha letöltök a másik gépre egy feltört verziót és csinálok az eredetivel egy servert, tudok majd csatlakozni rá a warezoltal is? vagy lehet valahol tört servert készíteni? csak eredetirõl tudok...

válaszotokat elõre is köszönöm!

3lm0
Lehet hogy csak moboknál él, de láttam egy videót (1.4.7 vagy 1.5.1 verzió) ahol pont azt mutatta be az emberke hogy ha a mobok kikerültek a látótérbõl (akár nagy magasság miatt is) akkor újragenerálta õket a játék.

Malakai
Már felfedezett területeken elég alacsony a spawn gyakorisága állatoknál, új chunkokban viszont a seed alapján mindig megjelennek, a chunkok gyakorisága, ami álatokat tartalmaz az kb 1:10 (egy chunk az 16x16 blokk).

Az állatoknak viszont nincs favorit biomja, kivétel egy-két relatív újabb fajtát, mint pl az ocelot a dzsungelben, vagy a mooshroom a gombaföldön. Az ilyenek, mint a tehén, disznó, csirke azok spawnolnak mindenhol, kivétel a sivatagban és az óceánon, az egyetlen feltétele az, hogy a felszínen legyen (késõbb pedig csak napfényben, de amikor elõször jársz a chunkban akár este is spawnolnak).
Folyókban valószinüleg azért találod õket, mert belevándorolnak és bénáznak a kijövetellel. :)

Kivétel még a denevér, ami csak sötétben spawnol és nem kell a felszíni blokkon lennie.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

3lm0
Állatok és mobok meg fognak jelenni a felfedezett területen is. A játék folyamatosan generálja õket ahogy betölt a chunk.

Az állatoknak vannak kedvenc területei, disznók a nagy füves területet szeretik, juhok a magasabb helyeket és a sûrûbb erdõket, tyúkot szinte biztosan találsz az óriásfenyõk alatt, tehenek meg sokszor a folyók partján lelhetõek fel. Saját tapasztalat alapján, de biztosan van vmi leírás ami pontosan felsorolja melyik állatnak mi a favorit biome-ja.

RJoco
Amikor megnyomom az ESC gombot, akkor mindjárt látom is, hogy ment.
Amúgy nem biztos, hogy képes a progi ezt egyáltalán követni. Javaslom a nagyobb idõközönkénti mentést. (Mentés > 1 perc)

A régi pályán is megjelennek az újítások, a felfedezetlen területen. Állatok terén nem tudom, hogy mûködik, nálam érdekesen generálja õket.
Ha disznó kell, akkor azt nem találok, ha juh, akkor meg azt és így tovább. A legjobb, ha nem kell semmi, akkor lesz minden :D

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Single-ben játszom, ezt elfelejtettem említeni.:)
Az optifine-ban 2s-es mentés van beállítva, szóval szinte állandóan mentenie kéne, de mégis eltûnnek dolgok.

Még valami, régebbi pályán megjelennek a mostani újítások, mondjuk a lovak? Vagy újat kell kezdeni?
ha szerveren játszor akkor valszeg laggolsz, de velemm még sose volt ilyen single playeben

Helló!
A mentéssel volt már valakinek ehhez hasonló gondja? Azt vettem észre hogy nem mindent ment el a játék, eltûnedeznek dolgok a pályáról.
Pl.: ültetek valamit, kilépek és nem lesz ott belépésnél. Fõleg a kilépés elõtt végrehajtott dolgok vesznek el, de nem mindig.
Csak az optifine van fent, más mod nincs.
Lazarus
fészbuk profilkép izomépítés
logok es hatterek .. XD

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

LeWyTy
Nem mondom meg... ha valakinek van kis sütnivalója rájön<#banplz> (nem vagytok rá kíváncsiak)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

3lm0
Húszezreseket gyártasz vele ? <#vigyor1>

LeWyTy
Jó mondjuk nekem többre van mint a skin készítés<#idiota>