10467
  • kiss1990
    Nálam is csinál ilyet az 1.7.2, nem tudom, miért.
  • Wreck86
    Az ingame zenét én nem kapcsoltam ki, viszont találkoztam olyannal, hogy elkezdte a zenét játszani, majd egy másikfajta zenét is, de egyik sem volt cd-s zene. :)
  • sycr
  • Pistike 007
    1.7.2

Ingame zene OFF, mégis egyszerre két muzsika szól, és már hányingerem van.
    Full natúr MC.
    Ez bug, oder csak én vagyok megáldva vele?
  • Bexter
    Olvasni tud, csak értelmezni nem!
  • LeWyTy
    de mér nem lehet megolvasni tanulni?
  • Zapper
    Már jön is a következő rész a Wrath of the fallen nevű kalandpályáról!
  • Bexter
    Felhőkőn lassítsatok mert mire lelapoztam ledöltem a székről :D
  • Pistike 007
    :D Szerintem nem lett rossz. Nem hétköznapi. :P
  • nab
    Nem hiszem, hogy van olyan oldal ami neked tetszene.
  • LeWyTy
    Leírhatatlanul irritáló lett az oldal...
  • nab

Sziasztok

Megnyílt az OrigoCraft. Lagmentes szerver, folyamatosan fejlődő közösség, vanilla és egyedi forge módos szerver, jobb mint a tekkit és a feed the beast.

www.origocraft.com
  • Csepo HD
    Minecraft homemade Diamond Pickaxe - gyémántcsákány házilag

• huntiDDD
    Sziasztok!

Sky Den végigjátszásunk után új Minecraft sorozat indul csatornánkon,ha van kedvetek tekintsétek meg.
    Tools For Fools

• MineHeadHun
    Légyszives szóljatok akár Divx-nek, akár Andrisnak, hogy tudják, én nem tudok fellépni az ő szerverükre.
    PÜ-ben írja meg nekem valaki, hogy mit válaszoltak ők.
    A szerver 1.7.2-n fut csak szólok. Az ip-je az oldalukon fent van.
    Ez a minecraft bug amúgy nagyon idegesített, hogy hirtelen puff, leb*szott a szerverről.És már onnantól fogva küszködök hogy fellépjek a szerverükre. Legutoljára bányásztam a szerón 8 gyémántot, örülés után: "Internal Exception: io.netty.handler.codec.DecoderException: com.google.gson.JsonSyntaxException:
    com.google.gson.stream.MalformedJsonException: Use JsonReader.setLenient(true) to accept malformed JSON at line 1 column 12
    " Mondom mi a...?
    MineHead néven vagyok ott fent, mint minden Minecraft szerveren.
    Többet nem spammelek, de akkor is rohadtul idegesít hogy egy rohadt JSON miatt nem tudok fellépni a szerverre, más meg igen. Mi a **** ez már?!
  • constellus
    Helyesiras meg reg nem az erossegem, tudom :D

Nincsha= néha
  • constellus
    Nekem kajak bejott, csak rohadt lassan beszelsz sztem, meg probqlsz tokeletesen hangsulyozni, ami vmi milliardos banketten oké, de nekem fura volt, kicsit lazabban beszelj, nincsha mintha felolvasnad:D es orultem vna a 6. Resznek (5. Veget ugy zartad le mintha folytatnad) erre szomoruqn lattam h nince fenn.. Majdnem mentel a levesbe de a motivacio miatt +1 sub:P
  • MineHeadHun
    Most történt ez hogy hirtelen levágott és tíz perce sz*rakodtam hogy menjen de semmi.
  • MineHeadHun
    Sziasztok. Lenne egy problémám. Valaki jelezze Andrisnak a Legend-Crafters szerveren hogy nem tudok belépni a szerverére, kiad olyat, hogy:

Internal Exception: io.netty.handler.codec.DecoderException: com.google.gson.JsonSyntaxException:
    com.google.gson.stream.MalformedJsonException: Use JsonReader.setLenient(true) to accept malformed JSON at line 1 column 12

Erről lenne szó. Ezt mi okozza? Másnak is előfordult ez a hiba ahogy a neten olvasom.Ez egy minecraft bug.
  • Zapper
    A videó lemaradt, elnézést.
  • Zapper
    Visszatértünk a Wrath of the fallen nevű kalandpálya végigjátszásával, ha van kedvetek, nézzétek meg!
  • nab
    Nem csak mivel meghal párszor és lelép a szerverről. Általában a fiatal játékosok adják fel elég hamar.
  • constellus
    Idom nincs kiprobalni, viszont mi az h kiszuri a nem kitarto jatekosokat? Blacklisteli oket vagy mi?
  • nab
    A modolt szeron kevesebb lett az ellenség, mert úgy látom sokan ott hagyták a szervert ahogy meghaltak. Fontos megjegyeznem hogy az Mo Creatrues kiszűri a nem elég kitartó játékosokat. Így ez a mód marad. Van még nálunk BuildCraft, Raildcraft, Thaumcraft. stb. Viszont nincs Industrial Craft mert bugos szutyok.

Csak nálunk van 1.6.4 -es forge modos szerver az egész országban. Szóval szerintem érdemes kipróbálni.
  • nab
    Megnyílt az OrigoCraft.

www.origocraft.com

Van 1.6.4 -es vanilla szerverünk. Illetve egy Forge Modos szerver is. A forge -os szerver tesztelés alatt áll. Tökéletes telekvédés nem létezik rajta a módok miatt ezért érdemes minél messzebbre költözni a mapon. Pvp már egyik szerveren sincs.
  • constellus
    Ez nem qnnyira veszes mint hogy ha a házba vagyok az ég elsötétul, na az undorito.. Am néz utána modoknak, bár en nem vagyok a modok hive, de egy probat meger
  • LSL
    Nem akarom akármennyire, csak a maximálisan engedélyezettre -16. A 4 screenshotot ma csináltam, verzió kliens átállítással. Látszik, hogy az 1.6.4-ben messzebb elláttam, mint az 1.7.2-vel, ami rusnyán levág mindent 8 chunk felett, és még csak köd sincs, és nem értem miért, mert a gépemnek bírnia kéne, és valamelyik korai snapshotban még működött is rendesen.
  • LeWyTy
    Worldedit... //hcly [anyag] [átmérő] [hosszúság]
  • Lazarus
  • constellus
    bocsi elöre
    3=e

én már rájött3m rég, n3mvárhatod 3l hogy 150 chunk távot tölstön b3, sajnos van 3gy max távolság amit b3tölt, sz3rv3r b3állitásoknál n3k3m 3gysz3r 1.6.4 nál sik3rült f3lhuzni d3 15 fölött crash3lt
  • papi08
    Hogy tudnék egyszerűen nagy "tube" alakot rajzolni? MCEdit nem játszik, abban nem találtam ilyet, csak mindenféle klónozós csodatechnikával :D
  • LSL
    Singleben és szerveren is ugyanez a helyzet :/ Növeltem a view-distence-t és nincs változás, kliens oldali problem lesz ez.
  • LeWyTy
    Ha szerveren vagy azon is lehet korlátozva elvileg.
  • LSL
    A ködöt csinálja magától ha változtam a render distancet. pl ha leveszem 6 chunkra akkor már látszik a köd is...
  • Wreck86
    Nézd meg a ködöt, az max annyit csinál szerintem, hogy az aktuális ködöt hátrább viszi.
  • LSL
    Sziasztok!

Szerintetek mi lehet a gond a render distance-al? 1.7.2. óta állíthatom ahova akarom akkor sem látok (sztem 8 chunknál) messzebb. Frissítettem a Javat (64 bites), töröltem a régit, működni is kellene, mert 1.6-ban megy far módban.
  • Ryder7
    yaay, sorstárs! :D
  • Wreck86
    Nem a közepén leszek + nem engedi nagyítani így van. :D
  • Ryder7
    nekem is van egy kis térkép bugom. nagyitás se megy, valamint rossz helyen kezdi a térképet, amikor rá jobbklikkelek.
  • Wreck86
    Srácok!
    1 kérdés: másnál sem lehet a térképet nagyítani? 1.6.4/1.7.2-nél sem engedi nagyítani, pedig úgy csinálom ahogy le van írva. :(