10467
-
#9702 Minecraft ikonra jobb klikk/Tulajdonságok/Kompatibilitás/(legalul) A program futtatása rendszergazdaként. -
#9701 azt hol kell ? -
#9700 Ha win7 az op.rendszered, próbáld meg, hogy rendszergazdi jogot adsz a Minecraftnak, hátha engedi a parancs változtatást. -
#9699 nem a házakat én építettem és tegnap még jó volt ! ? -
#9698 Jaaa, hogy saját magadnak kreáltál egy mapot.
Frissíts 1.7.2-re lehet megoldja a problémát. -
#9697 de ez nem szero hanem egyszemélyes játék de az esőt se tudom kikapcsolni ! -
#9696 Ha egy nem általad kreált szerón vagy akkor lehet nem engedélyezett a napszak váltása. Ezért írja ki pirossal. -
#9695 Miért nem fekszel le inkább hogy nappal legyen? -
#9694 Helló az lenne a kérdésem hogy beírtam azt a kódot hogy /time set day
és ezt írta ki pirossal ez mitől lehet ?
-
#9693 ő rá gondoltam
de ezt is kösy jó jöhett
Van egy olyan kérdésem hogy az alap zenét meg lehet változtatni mert el alszok tőle :) -
#9692 [center] -
#9691 Frissíts VGA drivert és javat -
#9690 1. Piros színű felirat felül. Megvan?
2. Bad = Rossz Video=Videó Card=Kártya Driver=Driver (illesztőprogram)
3. Vedd meg -
lordsamuel #9689 sziasztok
letoltottem agy tortminecraftot de nem megy
ez a hibauzenet:
Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 2/2/14 8:07 PM
-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.5.2
Operating System: Windows 8 (x86) version 6.2
Java Version: 1.7.0_45, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 456229560 bytes (435 MB) / 518979584 bytes (494 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)
JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m
AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
Suspicious classes: No suspicious classes found.
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
Type: Client (map_client.txt)
Texture Pack: Default
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null[failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]
org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:235)
at avv.a(SourceFile:56)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:507)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT e761f8ed ----------
mi lehet a baj? -
#9688 helló azt lehet valahogy orvosolni hogy volt egy városom és a fele eltűnt ezt valahogy vissza lehet hozzni ? -
#9687 Minden map-en teljesen véletlenszerűen generálja őket, tehát képtelenség térképet csinálni. Talán amikor tudatosan ugyanazt a térképet generáltatod le a játékkal akkor ugyanott vannak benne a faluk. -
#9686 helló azt szeretném kérdezni hogy falut merre találok minecraftban vagy van valami kordináta vagy térkép? -
#9685 tessék itt egy népszerű darab androidra, de beírod a gugli play keresőjébe hogy "minecraft crafting" akkor kidob párat, lehet válogatni. -
#9684 app alatt azt értem hogy mobilos azaz tabon akarnám megnézni a recepteket volt régen nekem ilyen de már nem tudom a nevét -
#9683 Nem tudom mit értesz app-os alatt. Én két modot ismerek ami szépen megmutatja a recepteket. Too Many Items és Not Enough Items a nevük. -
#9682 Mi annak az app-os proginak a neve amivel meg lehet lesni hogy mit hogyan kell készíteni?
-
#9681 #7530 -
Hornguy #9680 Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni!Szeretnék LAN-ban játszani haverral, de valahogy sehogy nem tudjuk megcsinálni...Próbáltuk Hamachival összekötni a két gépet, de az istenért nem tud rámcsatlakozni...Lehet hogy mióta kijött az új verzió(régen toltuk már), azóta változott a menete...?
Remélem tudtok segíteni, mert próbáltunk utána nézni, de semmi okosat nem szedtünk össze.
Előre is Köszönöm a segítséget! -
#9679 Semmiféleképpen nem a Forge hibája. Az csak annyit csinál hogy egységes felületet biztosít a modoknak, illetve betölti őket.
Ha nem egy sima játék volt, hanem modokkal kiegészített akkor valószínűleg megváltoztak a tárgyak azonosítói (ID), így a játék nem tudja betölteni, vagy mást próbál betölteni helyette.
Alapjáték esetében nem tudom mi lehet a hiba, mert újabb verzióra való frissítéskor is maradnak az azonosítók, általában csak alcsoportszámot kapnak az újak. -
RED BULL F #9678 Nekem olyan problémám van, hogy felépítettem egy világot még az 1.6.2-es verzió alatt, és felfrissítettem az 1.7.2-es verzióra a játékot, viszont az ajtók és rengeteg elültetett növény nincs a helyén. Az lehet a Forge modloader hibája, vagy ez valami játékhiba? -
Kérjél meg egy ismerőst aki bankkarival megveszi, aztán odaadod neki kápében. -
#9676 Sziasztok! Megszeretném vásárolni a Minecraftot de bankkártyám nincs, azt se tudom miaza pay-pal, egyedül paysafecardos módszert tudnám alkalmazni de arra valami hülye szöveget ír ki. Esetleg nem vásárolható meg ez a játék úgymond "cds" változatában vagy valami? -
#9675 Szerintem rájöttem, elfogyott a helyem. Hátha valakinek segítek ezzel. :) -
#9674 Én rendesen rákattantam már lvl sok vagyok :D -
#9673 Én kipróbáltam, nekem bejön. :) Nem igazán az az építkezős minecraft feeling, de tetszik, hogy egy MMORPG-t ültettek egy sandbox crafting világba :) -
#9672 :S ez elég nagy intervallum... automata farmot terveztem csinálni de a blokkérzékelő nem érzékeli a búza növekedését, és gondoltam akkor napi 1 kapolással aktiválnék egy számlálót, de akkor ez se az igazi... azért kösz a választ -
#9671 Most már értem, miért nem nőtt multis szerveren a vetemény ha épp nem voltam otthon. -
#9670 Sziasztok!
Mivel Pocket Editionos fórumot nem találtam, remélem itt elfogadott az ilyen jellegű kérdés.
Nos nekem egyszer csak a map-jeim átváltoztak, és azt írja dátumnak, hogy long ago, és creative-ban vannak. Némelyik kidob, némelyik belép, de a ládákat nem tudom kinyitni, és kreatívba vagyok. Elég fontos map-ek vesztek így el, megköszönném, ha valaki tudna segíteni. -
#9669 8 fázisban növekszik, minden fázis kb 5-30 percig tart attól függően mennyire ideális a körülmény, az 5 perc itt azt jelenti, hogy mindig van 4 blokk távolságban víz, nincs túl helytakarékosan elhelyezve (sakktábla forma) és éjjelre is ki van világítva, hogy akkor is növekedjen. A 30 perc meg azt jelenti, hogy csak simán elveted a magot tömötten és vízellátás nélkül, napfényre bízva.
Az az játékon belül függően a búza körülményeitől 2-12 nap. Rossz hír, hogy túl messzire mész tőle (vagy bárki, ha multiplayer), akkor nem növekszik egyáltalán, a játéktér (chunk) ha nincs betöltve, akkor nem növekszik. -
tvlaci #9668 Sziasztok! A Minecraft 1.7.4-hez szeretnénk installálni a Lord of the Rings MOD-ot, de fogalmam sincs, hogyan kell. Tudnátok ebben segíteni? -
#9667 Üdvözletem! A búzának az érésideje kb mennyi ha bidratálva van a föld(játék szerinti napok)?? -
#9666 Tudod ez egy letűnőben lévő játék. Már csak a maradiak és a hippsterek játszanak vele. Meg akik unatkoznak... ja meg akik "úgysemérdekelsenkit" videókat készítenek. (de közben tényleg) -
#9665 Nem valami nagy itt az élet, senki nem játszik? :)
katt -
Geri556 #9664 Valószínűleg túlterhelődik a géped a túl sok adat miatt. A logfile mindent elárul. -
#9663 helló az mért van hogy van egy hamachis szerverem és elkezd egy fél óra múlva akadozni ez ellen lehet tenni valamit ?