10467
  • Wreck86
    Minecraft ikonra jobb klikk/Tulajdonságok/Kompatibilitás/(legalul) A program futtatása rendszergazdaként.
  • tomi161996
    azt hol kell ?
  • Wreck86
    Ha win7 az op.rendszered, próbáld meg, hogy rendszergazdi jogot adsz a Minecraftnak, hátha engedi a parancs változtatást.
  • tomi161996
    nem a házakat én építettem és tegnap még jó volt ! ?
  • Wreck86
    Jaaa, hogy saját magadnak kreáltál egy mapot.
    Frissíts 1.7.2-re lehet megoldja a problémát.
  • tomi161996
    de ez nem szero hanem egyszemélyes játék de az esőt se tudom kikapcsolni !
  • Wreck86
    Ha egy nem általad kreált szerón vagy akkor lehet nem engedélyezett a napszak váltása. Ezért írja ki pirossal.
  • LeWyTy
    Miért nem fekszel le inkább hogy nappal legyen?
  • tomi161996
    Helló az lenne a kérdésem hogy beírtam azt a kódot hogy /time set day
    és ezt írta ki pirossal ez mitől lehet ?
  • Foxy0
    ő rá gondoltam
    de ezt is kösy jó jöhett

Van egy olyan kérdésem hogy az alap zenét meg lehet változtatni mert el alszok tőle :)
  • Bexter
    [center]
  • LeWyTy
    Frissíts VGA drivert és javat
  • Pistike 007
    1. Piros színű felirat felül. Megvan?
    2. Bad = Rossz Video=Videó Card=Kártya Driver=Driver (illesztőprogram)
    3. Vedd meg
  • lordsamuel
    sziasztok
    letoltottem agy tortminecraftot de nem megy
    ez a hibauzenet:
    Bad video card drivers!
    -----------------------

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
    This can usually be fixed by updating the video card drivers.

--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
    Generated 2/2/14 8:07 PM

-- System Details --
    Details:
    Minecraft Version: 1.5.2
    Operating System: Windows 8 (x86) version 6.2
    Java Version: 1.7.0_45, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 456229560 bytes (435 MB) / 518979584 bytes (494 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)
    JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m
    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    Suspicious classes: No suspicious classes found.
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    LWJGL: 2.4.2
    OpenGL: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
    Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
    Type: Client (map_client.txt)
    Texture Pack: Default
    Profiler Position: N/A (disabled)
    Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null[failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
    at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:235)
    at avv.a(SourceFile:56)
    at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:507)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    --- END ERROR REPORT e761f8ed ----------

mi lehet a baj?
  • tomi161996
    helló azt lehet valahogy orvosolni hogy volt egy városom és a fele eltűnt ezt valahogy vissza lehet hozzni ?
  • 3lm0
    Minden map-en teljesen véletlenszerűen generálja őket, tehát képtelenség térképet csinálni. Talán amikor tudatosan ugyanazt a térképet generáltatod le a játékkal akkor ugyanott vannak benne a faluk.
  • tomi161996
    helló azt szeretném kérdezni hogy falut merre találok minecraftban vagy van valami kordináta vagy térkép?
  • RAZOR27
    tessék itt egy népszerű darab androidra, de beírod a gugli play keresőjébe hogy "minecraft crafting" akkor kidob párat, lehet válogatni.
  • Foxy0
    app alatt azt értem hogy mobilos azaz tabon akarnám megnézni a recepteket volt régen nekem ilyen de már nem tudom a nevét
  • 3lm0
    Nem tudom mit értesz app-os alatt. Én két modot ismerek ami szépen megmutatja a recepteket. Too Many Items és Not Enough Items a nevük.
  • Foxy0
    Mi annak az app-os proginak a neve amivel meg lehet lesni hogy mit hogyan kell készíteni?
  • Petka
  • Hornguy
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék tőletek kérni!Szeretnék LAN-ban játszani haverral, de valahogy sehogy nem tudjuk megcsinálni...Próbáltuk Hamachival összekötni a két gépet, de az istenért nem tud rámcsatlakozni...Lehet hogy mióta kijött az új verzió(régen toltuk már), azóta változott a menete...?
    Remélem tudtok segíteni, mert próbáltunk utána nézni, de semmi okosat nem szedtünk össze.

Előre is Köszönöm a segítséget!
  • 3lm0
    Semmiféleképpen nem a Forge hibája. Az csak annyit csinál hogy egységes felületet biztosít a modoknak, illetve betölti őket.
    Ha nem egy sima játék volt, hanem modokkal kiegészített akkor valószínűleg megváltoztak a tárgyak azonosítói (ID), így a játék nem tudja betölteni, vagy mást próbál betölteni helyette.
    Alapjáték esetében nem tudom mi lehet a hiba, mert újabb verzióra való frissítéskor is maradnak az azonosítók, általában csak alcsoportszámot kapnak az újak.
  • RED BULL F
    Nekem olyan problémám van, hogy felépítettem egy világot még az 1.6.2-es verzió alatt, és felfrissítettem az 1.7.2-es verzióra a játékot, viszont az ajtók és rengeteg elültetett növény nincs a helyén. Az lehet a Forge modloader hibája, vagy ez valami játékhiba?
  • Pistike 007

Kérjél meg egy ismerőst aki bankkarival megveszi, aztán odaadod neki kápében.
  • kanyesz07
    Sziasztok! Megszeretném vásárolni a Minecraftot de bankkártyám nincs, azt se tudom miaza pay-pal, egyedül paysafecardos módszert tudnám alkalmazni de arra valami hülye szöveget ír ki. Esetleg nem vásárolható meg ez a játék úgymond "cds" változatában vagy valami?
  • Tirdi
    Szerintem rájöttem, elfogyott a helyem. Hátha valakinek segítek ezzel. :)
  • Bexter
    Én rendesen rákattantam már lvl sok vagyok :D
    Én kipróbáltam, nekem bejön. :) Nem igazán az az építkezős minecraft feeling, de tetszik, hogy egy MMORPG-t ültettek egy sandbox crafting világba :)
  • Pianista
    :S ez elég nagy intervallum... automata farmot terveztem csinálni de a blokkérzékelő nem érzékeli a búza növekedését, és gondoltam akkor napi 1 kapolással aktiválnék egy számlálót, de akkor ez se az igazi... azért kösz a választ
  • Wreck86
    Most már értem, miért nem nőtt multis szerveren a vetemény ha épp nem voltam otthon.
  • Tirdi
    Sziasztok!
    Mivel Pocket Editionos fórumot nem találtam, remélem itt elfogadott az ilyen jellegű kérdés.
    Nos nekem egyszer csak a map-jeim átváltoztak, és azt írja dátumnak, hogy long ago, és creative-ban vannak. Némelyik kidob, némelyik belép, de a ládákat nem tudom kinyitni, és kreatívba vagyok. Elég fontos map-ek vesztek így el, megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
  • Malakai
    8 fázisban növekszik, minden fázis kb 5-30 percig tart attól függően mennyire ideális a körülmény, az 5 perc itt azt jelenti, hogy mindig van 4 blokk távolságban víz, nincs túl helytakarékosan elhelyezve (sakktábla forma) és éjjelre is ki van világítva, hogy akkor is növekedjen. A 30 perc meg azt jelenti, hogy csak simán elveted a magot tömötten és vízellátás nélkül, napfényre bízva.
    Az az játékon belül függően a búza körülményeitől 2-12 nap. Rossz hír, hogy túl messzire mész tőle (vagy bárki, ha multiplayer), akkor nem növekszik egyáltalán, a játéktér (chunk) ha nincs betöltve, akkor nem növekszik.
  • tvlaci
    Sziasztok! A Minecraft 1.7.4-hez szeretnénk installálni a Lord of the Rings MOD-ot, de fogalmam sincs, hogyan kell. Tudnátok ebben segíteni?
  • Pianista
    Üdvözletem! A búzának az érésideje kb mennyi ha bidratálva van a föld(játék szerinti napok)??
  • LeWyTy
    Tudod ez egy letűnőben lévő játék. Már csak a maradiak és a hippsterek játszanak vele. Meg akik unatkoznak... ja meg akik "úgysemérdekelsenkit" videókat készítenek. (de közben tényleg)
  • kill3r21
    Nem valami nagy itt az élet, senki nem játszik? :)
    katt
  • Geri556
    Valószínűleg túlterhelődik a géped a túl sok adat miatt. A logfile mindent elárul.
  • tomi161996
    helló az mért van hogy van egy hamachis szerverem és elkezd egy fél óra múlva akadozni ez ellen lehet tenni valamit ?