Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint nem jó.Kitöröltem egy pár textura packot,aztán most megint a feketeség jön be...
Csak letöröltem a régit,és feltettem egy másikat,de a mentés nem tudom hova lett...amit régebben leöltöttem,azt úgy kellett telepíteni,hogy a futtatáshoz beírtam,hogy "%appdate%",aztán a minecraft. mappába bemásolni a letöltött cuccokat.De most az újnál nem tudom hogy hol vannak a mentések.A roaming mappába nincsenek...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
amugy ez tapolna meg a daralot :
szal ha nem daral eleg serenyen, akkor melyen leszek a sz@rban 😉
Szerintem, ha lávával gyilkolod le õket, akkor mindig ott lesz az esélye, hogy a loot is elveszik, hisz a mob is a lávában hal meg.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
lava hatrebb huzva igy nem eg el semmi, viszont nemis oli meg a mobokat a lava rendesen, ott szenvednek, otlet ? 😊
(kosz a helpet amugy)
Texture pack + mod.
@AnarchoiD: Ha azt látom, amit gondolom, hogy látok, akkor átsodródik a lávába gondolom. Vagy nem azt látom, amit gondolom, hogy látok? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
van egy ilyen szeletelom, neha megjonnek a cuccok neha misztikusan eltunnek, lehet hogy a ket szelso lava aludas ?
mumeen: www.covery.blog.hu
Itt találsz videókat , köztük a vonatost is,és elég érthetõen elmagyarázzza
Bocs,hülye voltam.Köszi a segítséget!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Ha meg valami elsõre nem megy, próbálgasd, fedezd fel, elméletileg ez is lenne a játék lényege.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Az év utolsó 2 számjegye kell neki.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ja,és még egy.
Agyagot hogyan csináljak,vagyis téglékat,mert találtam szürke cuccot a homok-víz közelében,na már most azzal mit tegyek?
Épp most tervezem megvenni a játékot (1 hónap kalózkodás után :p ) mutatva azt, hogy mennyire függõvé tesz a játék. A kérdésem arra irányulna, hogy mennyire megbízható ez a Visa kártyás esetleg Pay Pal-es módszer és hogy kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban? Igazából OTP kártyám van ami VISA kártya is egyben(? nem teljesen tudom hogy mûködik ez pontosan még soha nem vásároltam neten..) és visszatérve az elsõ mondathoz akár már most fél órán belül is megvenném a játékot, szóval várom a véleményeket 😊 köszi
Szerk: Pontosabban, hackelve lehet. InvEdit-el lehet Mob Spawnert rakni az inventoriba, de az is csak disznókat fog spawnolni.
2) Sehogy. Az alma ritka kincs, csak dungeonökben, ládákban van. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
1) Hogyan tudnék olyan ketreceket csinálni,amibe disznók/szörnyek teremnek?😄
2)Almafaát hogyan csináljak?😄
Ezt az aranykockát mivel kell kibányászni,hogy kapjak is valamit miután széttört??😄😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
mi lehet a baja?
Nem semmi, szerintem tök jó! Fõleg, mikor a végén ritmusra guggolgat 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Wiki
Itt megtalálod az alap dolgokat.
Youtube-on találsz millió tutorial videót, let's play-t.
Ha nem bírod az angolt, magyart is találsz, bár abból lényegesen kevesebbet (pl. bárány sorozatát).
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"