Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem.
Létrehoznék egy saját szervert (Minecraft Beta-ban), már nagyjából megvan, csak azt nem tudom, hogy hogyan határozom meg a szerver IP címét, hogy mások is rácsatlakozhassanak.
A válaszokat elõre is köszönöm.
elõre is köszi a segítséget.
Ti eredetibe toljátok?
mert én csak felmentem vmi szerverre amit még itt linkeltetek, de full alap map, és nincs rajta senki.
Abból meg a föld alatt nincs sok.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
tudnátok abban segiteni hogy fáklyához szenet merre fele keresek?csak mert kicsit nehéz bányászni a tök sötétben.
Amúgy abban tudna valaki segíteni,hogy agyagot hogyan lehet szerezni?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ezt írja ki:
Failed to connect to the server
connection refused:connect
mi lehet a baja?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lenne egy olyan problémám,hogy elültetek egy fát a hegy gyomrában,de föld alapon,alatta is van föld,de nem nõ ki.Mi lehet a gond??
Van valahol valami lista, magyar szerverekrõl?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csinaltam egy ingyenes szerot vagyis amin nem kell megvenni a jatekot hanem csak le kell toltened es csatlakozol IP szerint!
Itt mindent megtudhattok!: www.lightcraft.ucoz.hu
Joparan szoktunk lenni de ha josztok jaccani akkor elosegititek a kozosseg kialakulasat!
Jah es persze hozhatjatok barataitokat ismeroseiteket!
Sziasztok!
Amúgy szerintem a DLC-k ára egyáltalán nem lesz vészes.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
GET OVER HERE!
GET OVER HERE!
ja meg mire jóm aza kazános minecart?
GET OVER HERE!
már vannak sinek meg minden,csak ha beleülök nem megy😞
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
GET OVER HERE!
Csak én ezt azért nem találtam,mer' általában ezt az oldalt szoktam nézni,mert ez magyar:
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting/hu
Köszönöm a segítséget!
Annyi volna a kérdésem,hogy vasrudakat hogyan lehet szerezni?
A segítséget elõre is köszönöm!
A többi rád van bízva... 😊