Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Lenne egy kérdésem.
Létrehoznék egy saját szervert (Minecraft Beta-ban), már nagyjából megvan, csak azt nem tudom, hogy hogyan határozom meg a szerver IP címét, hogy mások is rácsatlakozhassanak.
A válaszokat elõre is köszönöm.
sziasztok, az lenne a problémám hogy megvettem a játékot és szeretnék pluginokat berakni többek közt a Mo'Creature plugint és nem tudom hogy hogy is kell ezt a szerverre berakni(singleplayerba tudom, ott megy is)
elõre is köszi a segítséget.
skate00
Hello most ismerkedem a gameel, kéne vmi FAQ,
Ti eredetibe toljátok?
mert én csak felmentem vmi szerverre amit még itt linkeltetek, de full alap map, és nincs rajta senki.

Nekem meg olyan problémám lenne, hogy szeretnék felmenni énis erre a light-craft.myip.hu szerverre, de az írja bannolva vagyok. Mrgadtam havernak is erre õt felengedi. (életemben nem jártam a szerveren :S )
Rip
Csak annyi Vigyori, hogy a fának fényre van szüksége a növekedéshez.
Abból meg a föld alatt nincs sok.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

sziasztok embrek!
tudnátok abban segiteni hogy fáklyához szenet merre fele keresek?csak mert kicsit nehéz bányászni a tök sötétben.
Malakai
Agyag elég ritka, vízközelben, általában homok mellett található.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát azér' annyi eszem van,hogy ha nem látok semmit,akkor teszek le fáklyákat😄😄
Amúgy abban tudna valaki segíteni,hogy agyagot hogyan lehet szerezni?

Malakai
Ja hogy vak sötétben akarod a fákat nevelgetni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A fáklyáknak mi köze van a fákhoz??😄

Rip
Rakd körbe fáklyákkal.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

szeretnék csatlakozni a light-craft.myip.hu szervere és ma akkárhogy probálok nem sikerül:S
ezt írja ki:

Failed to connect to the server
connection refused:connect

mi lehet a baja?
Malakai
Víz nem kell.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
fényhiány, helyhiány ahogy alattam is irták, meg talán viz is kell de ebben nem vagyok biztos

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Fényhiány a legvalószinûbb, vagy nincs elég helye növekedni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy elültetek egy fát a hegy gyomrában,de föld alapon,alatta is van föld,de nem nõ ki.Mi lehet a gond??

csige791
Sziasztok,

Van valahol valami lista, magyar szerverekrõl?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Rip

Zomil
Most komolyan béreltek egy szervert, h tört minecraft fusson rajta? omg...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Udv!

Csinaltam egy ingyenes szerot vagyis amin nem kell megvenni a jatekot hanem csak le kell toltened es csatlakozol IP szerint!
Itt mindent megtudhattok!: www.lightcraft.ucoz.hu
Joparan szoktunk lenni de ha josztok jaccani akkor elosegititek a kozosseg kialakulasat!
Jah es persze hozhatjatok barataitokat ismeroseiteket!

Sziasztok!
Rip
A beta óta nemigen csökkent az eladott példányszám növekedése.
Amúgy szerintem a DLC-k ára egyáltalán nem lesz vészes.

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
mit lehet élvezni bármilyen másik játékon?

byzhouse
mit élveztek ti ezen a játékon? 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Rowlend
Például én nem is tudtam, hogy a játék már ennyire kiforrott lett 😊 kb. múlt héten láttam egy videót és akkor döbbentem rá 😄

GET OVER HERE!

lolSL
volt rá vagy 1.5 év megvenni olcsón

Rowlend
Eléggé elijeszti a vevõket az, hogy a bétások nem kapnak ingyen dlc-ket, fõleg, hogy minél közelebb áll a fullhoz a játék, annál többe kerül.

GET OVER HERE!

Bajeg beleült egy malac és õ tudott vele menni😮
egyébként nektek megy a minecart sik tereprõl fel meredek hegyre?😄
ja meg mire jóm aza kazános minecart?
Zomil
Dehogy nincs...miböl tartsa fennt magát, ha ezutána mindenkinek köteles mindent ingyen adni? Föleg miota nem egymaga dolgozik, hanem egy cége van az embereknek nem árt fizetést adni néha, és erre a pénzes dlc a legtökéletesebb 😊

Rowlend
Jajj, észre se vettem, hogy válaszoltál 😊 Amúgy ez jó nagy hülyeség, nincs túl sok logika benne 😄

GET OVER HERE!

Rowlend
Gondolom nem eredeti, szerintem ez a baj.

GET OVER HERE!

El tudnátok magyarázni,hogy hogyan lehet minecartal közlekedni?
már vannak sinek meg minden,csak ha beleülök nem megy😞
rayman12
fhuu kössz az volt a gond hogy nem folyamatosan nyomtam! Amugy valaki el tudja magyarázni hogy hhogyan lehet multizni hamachi segtségével? mert mindig kiad valami híbát pl: outdated client, took to long to log in, user not premium stb.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Rip
Folyamatosan nyomod rajta a gombot? Ne engedd el, amíg el nem tûnik a törzs. Ezután tudod felszedni onnan, ahová esett.

Nem tudom,hogy a lombkoronára gondolsz,vagy a törzsére.A törzsét lehet csak kockaként felvenni,a lombkoronából csak lehullik néha mag,amit el tudsz ültetni(a mag lényegében egy kis fa).

Zomil

rayman12
de istenem már kipróbáltam 20 féle verziót de semmi ugyan ugy nem tudom felszedni se a fát se semmit!!

Rowlend
Nem is tudtam, hogy már itt tart a játék 😄 Régebben játszottam a Classical akkor még nem volt alpha, de úgy gondoltam megveszem és annyit szeretnék tudni, hogy ami #129-ben szerepel az igaz?

GET OVER HERE!

rayman12
Nekem az lenne a gondom hogy egyszerûen nem szedi fel a fát, hiába püfölöm , semmi sem történik. Valakinek valami ötlet?

Igen,erre gondoltam!
Csak én ezt azért nem találtam,mer' általában ezt az oldalt szoktam nézni,mert ez magyar:
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting/hu
Köszönöm a segítséget!

Rip
Minecraft wiki ide vonatkozó része.

Nem tudom erre gondoltál-e vasrúd alatt, de hátha.

Sziasztok!
Annyi volna a kérdésem,hogy vasrudakat hogyan lehet szerezni?
A segítséget elõre is köszönöm!

Fabio Capello
a múltkor megpróbáltam 😄 Sikerült kettõt összeszedni, aztán jött vagy három és megsütöttek 😄

lolSL
cigány aki nem veszi meg kb

Crokin
Nem.

Repatarurgyán

Zomil
Csak megvett verzioban lehet épiteni 😞

Viktor99
Bal klikkel szétszedsz mindent, ha ezután az invertorydban kiválasztasz valamit akkor job klikkel leteszed. Lehet még craftolni amihez ITT találsz segítséget.

A többi rád van bízva... 😊
Malakai
Nyomd a gombot!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Renjike
Sziasztok elég új vagyok minecraftban hogy lehet épiteni meg ilyenek? 😄 nem vettem meg letöltöttem.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !