10467
-
uscGhost #2236 Notch szereti a Family Guy-t :D (én is)
-
#2235 Úgy is működik, ha meggyújtod. -
#2234 piston modot rakott be jancsi régen, azért van ez... -
#2233 A piston mod-ban eleve így nézett ki a piston, vagy hasonlóan textúrától függően persze. -
#2232 Ez nem akkor van ha a módosított textúra packban nincs hozzá textúra? -
#2231 Az valami mod lesz.
Nem az eredeti piston mod véletlen? kép -
#2230 VÉletlenül vettem észre hogy...
Ha rárakok a vas blokkra egy gombot és megnyomom akkor eltolja a mögötte lévő blokkot.
De azt nem tudom hogy ez egy mod-e... a MinecraftHungary-n próbáltam. -
ferinc #2229 Valaki tudja hogy kell felrakni a mine colony modot?pls nagyon fontos írjatok! -
#2228 Köszi! :) -
Tokra110 #2227 Igen jó. -
#2226 Hopphopp...az 1.7_1-es Minehoz jó az 1.7_2-es ModLoader? :) Vagy ha nem hol találok ehhez valót? :S :D Köszi -
#2225 Meglepően tapasztaltam, hogy az 1.7_1 egész kellemesen fut..talán kicsit jobban is mint az 1.3 :D
Köszönöm :) -
TaPeti #2224 Próbáltad már amúgy az új minecraftot? Mivel sokkal gyorsabban fut mit minden gépen és a grafika is sokkal jobban álíltható, talán menne a gépeden.
Szerintem megéri kipróbálni, már csak az új funkciók miatt is. -
#2223 Mi az, hogy úgy mint a piston? -
#2222 A vas blokkon egy gomb úgy müködik mint a piston.... ez edig is így volt? -
#2221 Bocsi, hogy beleszólok, de még új arc vagyok a fórumon.
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting#Mechanism_Recipes
Stone button, Pressure plate vagy Lever kell neked ahhoz, hogy aktiváld a TNT-t 1.7.0 óta. Régen volt úgy, hogy megütöd, és már robbant is. Most ki lett "javítva", szóval nincs több véletlenül lerakott TNT. -
38tibi38 #2220 Hol tudok olyat szerezni? Mindegy majd rákeresek... -
#2219 valamilyen kapcsolóval -
38tibi38 #2218 TnT-t,hogy kell beindítani? Elméletileg csak meg kéne ütni de ha megütöm egyszer akkor szétesik :D Hallottam,hogy a legfrissebb verzió kell amiről fogalmam sincs,hogy melyik az,de redstone al is meg még valamivel meglehet oldani. Van redstone-om de akkor simán csak üssem meg? -
#2217 na lehet építeni:D
-
#2216 túúúúúdom nyugi...majd befújom a karaktert...xD -
#2215 nyáron tudod mennyire szunyogos egy ilyen hely? :D -
#2214 Na, változtattam a felépítésen, mert Nektek semmi sem jó :P :DDD
Új vízszint+híd üvegből ,alsó megvilágítással :D
-
uscGhost #2213 Jó lenne érteni a photoshophoz
-
#2212 Jaaaa, ilyent én is tudok:P csak mi a francnak, ha 2 blokk a víz maga? xD -
uscGhost #2211 -
#2210 Megfelel :DD -
#2209 Mert a gépem így is haldokló félben van, és nem preferálja a magasabb verziószámú MC-ket xD -
uscGhost #2208 Kapsz 1-et oldal/felül nézetből xD -
#2207 Akkkor maradnak a kéépek. lééécilécccciilééécilécccciilééécilécccciiléééciléccccii :P xDDDD -
uscGhost #2206 De mért játszol 1.3-on? -
uscGhost #2205 Van benne stone slab meg fáklya meg víz XD -
#2204 Szerintem tettél bele olyan objectet amit az 1.3 nem kezel, mert kilép xDDD -
uscGhost #2203 Szivesen, de hát nincs kedvem képeket is feltöltögetni XD -
#2202 Na..elszedem, mert látom a nagylelkűség smafu..:P
Köszönöm ;) :D -
uscGhost #2201 2.25 megába belehalsz? :D -
#2200 Csak pár képet adj kérlek, az bőven elég :P :DD -
uscGhost #2199 Na hát "kicsit" (nagyon) nagy lett :D és kőből készült de úgy formálod át ahogy akarod itt birod letölteni a mapot amire építettem: Link -
#2198 Naaa, azt megfigyelem...akkor tényleg kertbővítés lesz...:DDD -
uscGhost #2197 Várj építek egyet max 4 szélesés 4-5-6 hosszú :D