Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
jeges terepen kezdtem most 1darab faval kilometerekre ... (jobbszelen latszik is az az 1 darab) 5. napon ekkora faiskolam lett 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
nem mukodik, hidd el 😉 az uj worldom 2 megas igyexem ennyin tartani, es majd meg beiktatok egy spawnert is 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Lehet igazad van😄😄
De az elképzelés nem rossz😄😄

AnarchoiD
szerintem vizre nemspawnolnak

És a csapdát úgy nem lehet megoldani,hogy mondjuk a tengerre csinálok egy "örvényt"?Tehát vágok bele egy központi "likat"😄,és a széleit,jó sok kockányi távolságig,csak kissé lejtõsre csinálom,és ezáltal belefolynak az "öngyilkos merénylõk","tünde íjászok",meg a zombik(erre nem találtam poénosat:_D😄).Nem tudom,hogy értitek-e...

Rage47
Pethy23
Értem, köszi.
AnarchoiD
mert ugy nez ki hogy toled 144 blockig terjed a szornyek megjelenese viszont a toled 26 kockara levo teruletig nem jelennek meg (ebbe nem szamit bele , hogy ha megjelennek nyilegyenesen jonnek hozzad 😉

ugy kepzeld el mint 2 gomb aminek te vagy a kozepen ha arrebbmesz megy veled a gomb is ami mob kikerul a nagy gombodbol es nem kovet teged , az eltunik

Pethy23
26 blocknál mitõl ne legyen közelebb? Tõlem?
AnarchoiD
jah csak ne allj meg 1 szintnel huzzal fel harmat 😉 vagy magasban csinald es ne legyel 26 blocknal kozelebb 😉

- amikor az enyemet csinaltam, estenkent lehetetlenne vallt az epites mert ugy telelett nyilasokkal hogy folyton le lodoztek onnan 😉

Pethy23
Még valami, magassága kb mekkora legyen?
Pethy23
Akkor ha csinálok egy minimum 19x19-est, oda legalább már bespawnolnak😊 ?
AnarchoiD
itt lepesrol lepesre szjbaragosan megmutatja egy gyerek a szuretelo rendszert:

ez pedig a legnagyobb amirol halottam / lattam :

gyerek nem csak hogy spawnert csinalt de valami istentelen jo jeges helyre

AnarchoiD
Tudomanyosan : 144 x 144 kockaban spawnolnak korulotted a mobok kiveve uvegre jegre meg a feles-kore(stone slab)

nekem 70x100 -as volt volt mert tele lett a tkom a vilaggal kezdek ujat (ramrobbantak a mobok bovites kozben es kirobbant a fele az epuletnek... meghaltam 30x amikor probaltam foltozni es tele lett a tokom )

75x75 -osre eskusznek a nepek de lattam mar 19x19 -est is , annal kisebbet szvsz nemeri meg csinalni

Pethy23
Mekkora doboz kell minimum hogy oda teremjenek? Én most csináltam egy kb 8x4-est de 1 nap alatt semmi, monodjuk volt a tetején véletlen egy kis lyuk lehet az ott beszûrõdõ fény miatt? Vagy túl kicsit lenne?
AnarchoiD
jaa booster az olyan dolog ahol min 2 csille erintkezik egymassal oldal iranyban ezalltal egymast gyorsitjak, sokfele letezik.

Creep factory lehet hogy csak az en agyamban letezik Creeper Trap - Creeper Spawner - Mob trap neven talalsz ilyet ami gyakorlatilag arra epit, hogy a jatekban sotethelyeken + este spawnolnak a monsterek es ha fogod magad es csinalsz egy megfelelo nagy epitmenyt ami belul nincs kivilagitva akkor az kvazi ugy mukodik mint a barlangok oda spawnolnak a szornyek amiket ha megolsz tied a loot 😉

Hatasfok novelese erdekeben erdemes atnezni a kozeli barlangokat es telerakni fennyel hogy ne oda jelenjenek mega mobok az eredmeny egy nagy doboz ami tele van szornyekkel, ha jol csinalod a doboz belsejeben vizzel tudod iranyitani a mobok mozgasat es ha egy ponton kinyitod alul a dobozt akkor ki fognak potyogni hogy aztan valtozatos modon megold oket (zuhanas , fulladas lava, stb) es a vegeredmeny hogy hozzad kerul a loot pl a sulphur az en Creep Factory-m egy ejszaka alatt kb 4x64 sulphur -t "termel".
Masok profibb spawnere 1ora alatt termel ennyit 😉

(enis most filozok hogy megduplazzam az enyem meretet, csak bazisok anyag kell hozza 😉

Az lényegében a csapda??

A booster az az,amikor csinálok sínekbõl egy kört,és arra teszem a "vagont",ami meghajtja a többit?A creep factory-ra meg olyan videót nem igazán találtam,ami valami kézzelfoghatót mutatna.Eltudnád magyarázni?Elõre is köszönöm!

AnarchoiD
en mar talaltam, bele is haltam 😉 eppen banyaszok amikor ismeros anyagba botlottam, filoztam, hogy ezt most en raktam ide valamikor ? talan viz van mogotte ? hat beneztem ... (alulrol astam) instant halal volt 😉

Malakai
A dungeon nem barlangnak néz ki, hanem épített, szabályos, de nem túl nagy, persze a föld alatt és egy mob spawner szokott benne lenni, meg általában láda is, benne cuccokkal.
Habár nekem a legtöbb dungeon amit találtam majdnem mind össze volt kapcsolódva valami nagyobb barlangrendszerrel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pethy23
Dungeonokat felszin alatt barlangokba lehet találni? Én még egyet se láttam😞
AnarchoiD
kedvenc vonatos videom(mer ilyen is van 😉

le a kalappal a gyerek elott + zene is passzol

AnarchoiD

AnarchoiD
Kazanossal csak a baj van ezert jobbak a boosteresek
puskaporra talaltak ki a creep factory -kat ... en azt csinalom, ejszakara gepet bekapcsolva hagyom es a lootzonaban all a karim, reggelre osszejon par stack puskapor aztan tnt -t csinalok vele, es csinalom a kulszini fejtest 😉 nagyon buli ugy "banyaszni" 😊 szep kis lancokat rakok ki es egesz szigeteket robbantgatok a vizbe 😉

na valami erdekes tortent ma velem

bazison van egy portalom .... es netherben egy masik ami egy barlangrendszerbe visz ... ma setalok a terepena bazisom korul es talaltam az egyik hegyoldalban egy portalt (????) bemegyek es ott rakott ki ahol a bazison levo portalom szokott , visszajottem rajta es a bazisomnal rakott ki ... mennyire gyakori az ilyen megjeleno portal singleplayerben ? 😊

Malakai
Vagy Ghastból, vagy néha persze elõferdülhet dungeonökben lévõ ládákban is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nekem az a problémám a minecarttal,hogy ugye leteszem a sima "mozdonyt",aztán mögé a kazánosat,rakok bele szenet,elindul,és akkor mindig futnom kell a "személyszállító" után.Ja és még annyi,hogy puskaport csak az öngyilkos merénylõktõl tudok szerezni??

AnarchoiD
Train temaban : nekem van egy vasutamm 2 booster a 2 vegen egyik iranyba jo masikban ippeg nem eri el a veget ... ugyanolyan hosszu a 2 booster ... otlet ? 😊

AnarchoiD

Mit kell tenni ahhoz hogy az Xfire "lássa"? Csak mert magától nem ismeri fel. Ha meg belemegyek a Nem telepített játékokhoz és rákattintok a Minecraft-ra, akkor nem tudom manuálisan beállítani, mivel hiába kattintok a Tallózásra, nem jön be semmi. Valami ötlet?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Minimum 5 kockán át toljon a booste, ha elfogadható lendületet szeretnél.
woy
igen,nálam is így volt és utánna már jó lett 😊

Pethy23
Köszi akkor kicsit csináljam hosszabbra az a "segéd-visszafordítós" sínt?
woy
attól függ a sebessége hogy milyen hosszan tol a másik vonat

Pethy23
Üdv!

Az normális hogy a booster vonatos megoldással egy idõ után el kezd lassulni a vonat? Vagy valamit rosszul csinálnék?
Malakai
Ha már egyszer jútyúbon van, utólag is belerakhatsz egy caption-t...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ezt a videót én csináltam. 😊 Sajna a végén nem hangsúlyoztam eléggé az északi és a keleti tájolas fontosságát. Napi szintén kérdezik meg, hogy miért nem mûködik...😞
Viszont ha az ember egyszer ráérez a vasút izére biztos tele lesz vele a világa. XD
Malakai
Próbáltam rajzfilmeset, bár szerintem nem ez volt, de hamar visszatértem a megszokotthoz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Találtam egy textura packot,ami szerinem rohadt jó.Rajzfilmes feelinget ad a játéknak.Valaki próbálta már??És,ha igen,tetszett neki??

AnarchoiD
mondasz valamit be is allitok egy mentest 😉

20megas , nemis kicsi 😉 kosz a tippet

woy
nekem egyszer áramszünet miatt romlott el a mentésem 😊 így a fél világ hiányzott (nem chunk error volt)azóta mindíg csinálok biztonsági mentéseket a világomról,hasznos dolog

AnarchoiD
A CREEP FACTORYM TETEJEN LOGOLTAM KI, ES AMIKOR VISSZATOLTOTTEM, BEESTEM A MOBOK KOZE A TETON AT.. EZ MENNYIRE ALLTALANOS ? 😊 ODA MINDEN GYEMANT CUCCOM ;(((( caps

woy

AnarchoiD
na kiderult , hogy (google) ez a mocskos vagany csak akkor valt at rendesenha delnek all az egesz hobelebanc ... 😉 asszem megoszultem amikor rajottem erre 😉 jellemzo hogy delnek utoljara probaltam .. murphy torvenye....

woy
keress rá youtubeon minecraft booster tutorial,amúgy az a gond hogy,vagy északi vagy keleti irányba kell nézni a vasútrendszernek.

AnarchoiD
Otlet ? mar nagyon faradtt vagyok ;(

AnarchoiD
Hadd dicsekedjek 😉 kb 9x estem le ... 😉 mire kesz lett

AnarchoiD
az a baj hogy nemtudom, en ugyanis - felve jegyzem meg - nem legit gammaval tolok 😉 ez egy exe volt , semmifele packal 😉

kesz a daralom, nem szep nem hatekony, de mukodik es en csinaltam 😉

woy

Na megcsináltam.Csak bizonyos texturáktól "döglött" be az egész.Még akkor annyit kérdezek,hogy ennek a packnak mi a neve,honnan lehet letölteni??

De ha a quandary textura packot másolom be,akkor azzal mûködik.Rossz packokat töltök le??