10467
  • LeWyTy
    Elegem van:

Melyik a legnormálisabba magyar szerver?
    A minecrafthungary egy szar csőd
  • dronkZero
    Igen, pont erre. Nincs Minecraftom, az a legnagyobb probléma. És nem vagyok benne 100% biztos, hogy érdemes lenne megvennem...
  • TaPeti
    http://www.bay12forums.com/smf/index.php?PHPSESSID=1908b807711513f909acb07e98655d21&topic=64473.0

Erre gondolsz? :D
  • dronkZero
    Dwarf Fortress importot csinált már valaki? Megnézném az erődömet 3D-ben is... :)
  • robiribi
    -.-, attól h otthonról megy lehetne no-hamachis, én meg is tom oldani
  • _Atti_
    én azt mondanám.. 'the shit'..this is THE shit!:D

merthogy fasza! próba cseresznye
  • LeWyTy
    Disziz sit!
  • _Atti_
    Még itt teszek egy utolsó próbát hátha akad valaki:

Ha valakinek eszébe jutott már hogy jó lenne egy frankó kis capture the flag lövölde játék minecraft-szerűen építhető rombolható pályán az lessen ide.

Ace of Spades

Csináltam neki nemrégiben topicot, de nemigazán került túl sok ember elé ahogy elnéztem.

Szerintem az év egyik legszórakoztatóbb játéka az egyszerű de nagyszerű kategóriában.
  • robiribi
    NeedWoodmc

91.82.84.205:25591

Megint elindult!!!!!
  • gcsomesz
    Sziasztok! Covery vagyok. Lehet ismeritek a blogom lehet nem, minden esetre akinek van kedve segíthetne segíthetne, hogy minnél nagyobb adatbázist tudjunk csinálni a minecraft közösségnek.

Saját map-okat ajánlhattok, amiket ti készítettetek itt.
    Minecraft Mappok

Saját tutorial videókat is szívesen kiteszek,vagy olyat amilyet érdemesnek tartatok (csak magyar):
    Minecraft tutorial

És a végén a legfontosabb, ha valaki tud jó tört, vagy eredetis szervert azt is jelezze pls:
    Minecraft Szerverek

Köszi mindenkinek a segítséget és légyszives aki tudja terjessze, hogy egy komoly infó bázis jöhessen létre!

Üdv.: Covery
    Covery Kalandjai

Bocs a duplikálásért, csak tudom, hogy lusták az emberek a linkeket másolgatni... :) :P
  • gcsomesz
    Sziasztok! Covery vagyok. Lehet ismeritek a blogom lehet nem, minden esetre akinek van kedve segíthetne segíthetne, hogy minnél nagyobb adatbázist tudjunk csinálni a minecraft közösségnek.

Saját map-okat ajánlhattok, amiket ti készítettetek itt.
    http://coverykalandjai.com/letoltheto-mappok

Saját tutorial videókat is szívesen kiteszek,vagy olyat amilyet érdemesnek tartatok (csak magyar):
    http://coverykalandjai.com/minecraft-tutorial

És a végén a legfontosabb, ha valaki tud jó tört, vagy eredetis szervert azt is jelezze pls:
    http://coverykalandjai.com/minecraft-szerverek

Köszi mindenkinek a segítséget és légyszives aki tudja terjessze, hogy egy komoly infó bázis jöhessen létre!

Üdv.: Covery
    http://coverykalandjai.com
  • Malakai
    Nem csak valaki, valakik, többen nekiültünk, begyorsult picit az oldalfordítás, de TunSha nyomatta Wynthystnél, hogy legyen aloldalunk.
  • TaPeti
    Kinek sikerült elérni, hogy legyen külön aloldal? A magyar fordítást én kezdtem el, én indítottam a Hungarian Translation Projectet, de valahogy abbamaradt, de látom valaki folytatta.Gratulálok neki :)

((PeTaki néven szereplek benne, én írtam meg a project magyar oldalát))
  • uscGhost
    Elektromos surrminátor
  • LeWyTy
    SZerintem a creeper pusztán a hasonlósága miatt megérdemli a "zöld faszláma" nevet
  • Malakai
    Alapvető indíttatás az volt, hogy ne maradjon ki semmi a magyarítás alól.
    Bár egyelőre a mob például maradt mob. :)
    Creeper-nél ment — sőt még megy is — a vita, hogy mi legyen. Eleve azon, hogy maradjon-e az eredeti, de lásd első mondat. :) Felvetődött több minden, némelyik "kissé viccesen": surranó, kúszó, ijesztő, frászhozó, sbumm, surrminátor. :)
    De nem hangzik jól? Elektromos surrminátor! :D
  • LeWyTy
    A kúszó a helyes fordítás, csak kár hogy az nem szaladgál és robban a pofádba
  • Pistike 007
    Hát, és mint tudjuk, a mobok 9 vagy nagyobb fény esetén "megteremnek"
    :D
  • tomonor
    Szerintem a creepereket Ijesztegetőknek kéne hívni.
  • LeWyTy
    Mer a "krípör" és a "kúszó" az miaz?
  • LeWyTy
    LAZA!!! ezt kiírhatnád szépen láthatóan a bannerbe.
  • Malakai
    Ugyehogyugye? :)
  • Pistike 007
    Jólesett elolvasni majd hangosan kimondani hogy Vöröskőáramkörök.
    :D
  • tomonor
    Nem rossz.
  • Malakai
    Kis figyelemfelhívás, hogy a Minecraft Wiki fordítása is szépen halad.
    Csak a hu aldomainre kell menni.
  • Beast Machine
    Ezt kösd rá nyomásérzékelőre, és instant mobcsapda :D
  • papi08
    Ugye! Mondtam én! :DD
  • Pistike 007
    Grr jó logó:D
  • uscGhost
  • Pistike 007
    Problem?
    És még a víz is hullámzik alattuk.
  • LeWyTy
    Bocs utánanéztem a törikönyvekben is üveg alapja van a váraknak
  • papi08
    Deműveletlenvagyaranygyermekem!
    Ez egy épülő vár üveg alapja! :) :DD
  • LeWyTy
    "Hogy tetszik?" miért mi akar ez lenni?
  • Robi546
    (Bocsi a dupla postért csak elfelejtettem még oda írni valamit!)
    Ha kész lesz az egész akkor arról is hozok képet a teljes hogy hogy fog ki nézni! És azóta már fejlett sokat ezt a képet ma 19:00-kor csináltam! De most már csak akkor hozok képet ha az egész kész lesz! Kommenteket várom! :)
  • Robi546
    Hali!

Eldöntöttem hogy építek egy várat cheat/csalás nélkül!
    És nagyon soká fog tartani mire elkészül az alapokat 2 óra alatt csináltam meg. :)
    Eddig ennyire van kész:

Hogy tetszik ?? :D :D
  • LeWyTy
    Ha nem lennének ekúrt igénytelen ízlésű/kreatív emberek Akkor a jelenlegi M.Hungary részvétel nélkül nyerne
  • uscGhost
    Az ötlet jó, de ha lesz is ilyen én csak azért nem veszek részt benne mert az alap textúrát szeretem.
  • Grr1234
    Jóötlet, de én béna vagyok egy ilyenhez. :)
  • DarkPanther
    Sziasztok!
    Barátommal indítottunk egy szervert.
    Tört minecrafttal is fel lehet rá jönni. A szerver ma(2011 07 09) indult. Nem hostingos tehát Hamachi kell hogy rá lehessen csatlakozni. A szerver nem megy 24/7-ben. A Hamachi szoba elérhetősége:
    Hálózati azonosító:bajancraft
    Jelszó:123
    Amint beléptetek a Hamachi szobába ezen az ip-n tudtok csatlakozni a szerverhez:
    5.51.192.195
  • Fabio Capello
    Hölgyek, Urak!

Habár nem tisztem elvenni Lazától a házigazdasággal járó kezdeményezések jogait, de arra gondoltam, indíthatnánk egy "világszépségversenyt"

Az alapötlet a következő lenne: mindenki egy megadott seeddel, megadott textúrapakkal (én a Painterly-re gondoltam) indítana egy új játékot. A feladat, hogy egy hét alatt építsen fel egy olyan "birodalmat", amely ellátja minden jóval, tehát, kötelező lenne építeni például:

-1 lakóházat
    -1 kiépített bányarendszert
    -1 faültetvényt
    -1 nádültetvényt
    -1 kaktuszültetvényt
    -1 farmot
    -1 helyet a Netherbe vezető portálnak
    -az ezeket összekötő úthálózatot.

A kötelező elemek szépségét, kreativitását (automata kaktuszfarm, titkos ajtók, stb) 1-10-ig pontozná egy háromtagú zsűri (ha Tomonor nem venne részt a versengésben, nagyon örülnék, ha ő lenne az egyik zsűritag, már csak a jól működő sikeres szervere miatt is :) ), majd végeredményt hirdetünk, akár több kategóriában is.

Mivel szűkös idő áll rendelkezésre, ezért megengedett lehetne spawnolt anyagok használata, itt nem a túlélés, hanem a kreativitás lenne a lényeg. A megadott dolgokon belül pedig szárnyalhat a fantázia, elektromos berendezésektől házi creeperszoborig bármi lehet.

Gondolom, felmerül majd a kérdés, miért azonos textúrapakk -> hogy mindenki ugyanolyannak lássa a világod :)

Mit gondoltok, benne lennétek egy ilyenben?