Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
((Bocsi hogy ennyire buzgó vagyok de szeretek ilyet csinálni és próbálom minél gyorsabban,persze ezzel nem mást akarok kitúrni😊 ))
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Egyébként gondoltam már rá régebben, hogy a minecraftwiki-t fordítani kéne...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Barkacsolas jobb szo ebben az esetben 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
olvasnivalo azert akad :
Egy magyar blog minecraftrol
Ez egy masik blogger de o csak rakattant erre a makonyra
magyar minecraft kozosseg 1ik foruma erdemes szemezgetni
Na ez mar angolul van, de kezzellabbal megertheto szvsz (nem irodalmi angol)
Az elozo oldal legfontosabb oldala kepekkel illusztralva ... RECEPTEK (mibol mit) craftolj
Az elozo link google translate -vel ezt mar egy macska is megerti , habar nyilvan nem egy irodalmi magaslat 😉
Én õt ajánlom! De Covery se kutya. 😄
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ja,van hozá tutorial
nézd meg ezt az oldalt: www.covery.blog.hu

Azt szeretném kérdezni, hogy van e valamilyen magyar tutorial oldal hozzá?😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=46173
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De olyat ami nem kúrja el a játékot. Egyszer leszedtem egy Bordercraft izét és mindig crashed-et írt ki.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=67932
Valamint valami olyan modot tudtok,ami mutat térképet,mint az elõttem hozzászóló képén??
A segítséget elõre is köszönöm!
gcsomesz nezd meg a kepet lecci es utan mondj marhasagokat lecci(eddigis voltak faklyak)
elotte :
utana:
az alacsony teto erdedmenyezi a 4 block magas fakat ezzelszemben a 18 block magas lombkorona kezelhetetlen volt
Amugy a faiskolában miert nem fáklyázod be a fákat?
ezert is van faiskolam, nemkell szenet keresni
ma tele lett a tokom a faiskolammal, olyan magasra es surure nottek meg a fak, hogy odaspawnoltak a creepek(lombkoronaba)...volt nagy csodalkozasom favagaskor... duhomben fel is gyujtottam az erdomet 😉
aszzem beepitem a telket hogy legyen teteje, indoor fak nem nonek meg nagyon 8 blokknal magasabbra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Már azt várom, hogy a mobok ne tunjenek el. Pl a csirke farm nagy vágyam, vagy egy uvegfalba épített dísz zombi.😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
vigyázz, ha mobok/te túl sokat járkálsz a termékeny földön/elvetett magon, tönkremegy!
Hogyan,milyen anyagra kell ültetni,vagy tudom is én,mit csinálni??
A segítséget elõre is köszönöm!
Nemrég találtam erre a játékra és nagyon meg is tetszett. Fel is telepítettem, és nem akar elindulni. Lehet mert kezdõ vagyok, de hát valahol el kell kezdeni 😊 szóval a hibaüzenet.
Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 2011.02.03. 3:51
Minecraft: Minecraft Alpha v1.2.5
Java: 1.6.0_23, Sun Microsystems Inc.
VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode, sharing), Sun Microsystems Inc.
LWJGL: 2.4.2
org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:197)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:559)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT 150efe81 ----------
Mi lehet a gond? Ati mobility radeon HD 3650-es kártyám van, elvileg driver-rel nincs probléma :S
Segítsetek légyszi, akár PM-ben is. Köszi!

Amúgy most elkezdtem a gomba termesztessel kísérletezni, egész komoly sötét kamrat csináltam, redstone torch ki-be kapcsolható vilagitassal. Nektek van valami tapasztalatotok?
Mert,ha a széleirõl öntöm ugye a vizet,akkor a közepe "üres" marad és azt nem tudom feltölteni teljesen,max 1 blocknyit.Középrõl meg csak egy kockányi magasságba tudom.
Köszönöm a segítséget!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
1. iszonyu jo vedelem megoli aztaki hozza dorgolodzik
2. iszonyu gyorsan no egy ejszaka alatt megno 4 blokk magasba
3. konnyu betakaritani eleg az also blockot szetutni es blockokra esik szet
booster :
mondom az a lenyeg hogy 2 csille erintkezzen
a legismertebb booster :
a valosagban ez nemmukodne de a jatek fizikaja-ban igen
Mi a probléma?