10467
  • Grr1234
    Kösz. :)
  • Bexter
    Igen :)
  • Laza
    Te kértél segítséget, nem kellene személyeskedni azért, mert nem tudod értelmezni ... ha tudod mi az a seed, akkor kapásból értenéd, hogy mit ír ... ha meg nem tudod, kérdezz SZÉPEN.

Ha ugyanazzal a seedel generálsz egy másik pályát a régire, a módosításokat tartalmazó fájlok megmaradnak, így azok 'beépülnek' az új világba.
    Ha nem jól mondom akkor valaki majd kisegít ;)
  • Grr1234
    Olyat lehet csinálni, hogy egy rail kétfelé vezet, ha az elágazáshoz érek megáll, és ha a megfelelő irányhoz tartozó gombot nyomom meg, akkor arra megy tovább?
  • uscGhost
    Megesik :D
  • LeWyTy
    jú féld!
  • Grr1234
    Ez nem igaz, már vagy 3 órája folyamatosan bányászok, volt 2 stack gyémántom, mondom mindjárt felviszem a ládába, csak még itt ások egy picikét, erre beleestem egy lávatóba, és MINDEN cuccom oda lett.
  • Pistike 007
    Glass like
    :D
  • Grr1234
    Jóféle.
  • muHaHaHa
    Hogyan kell háziszerót csinálni? VAgyis tudom hogy kell csak routerem van és nem tud senki feljönni rá... Valaki tud segíteni?
  • uscGhost
    Értem. Szerintem kezdj újat akkor mert nincs mit tenni aztán csinálj biztosnági mentést a pályáról, én is szoktam minden gép kikapcs előtt, így ha áramszünetbe behal a pálya akkor folytathatom az előző naptól.
  • nagydee
    nem írtam be semmit. random világ volt.
  • uscGhost
    Mer nem emlékszel mit írtál be seedbe?
  • nagydee
    tudom bazdmeg.

az az alapvető változó, ami alapján a program a világot generálja. a világot, nem azt, amit én csináltam benne.

mellékesen mindegy, mert baszhatom, a level.dat és a level.dat_old is nulákkal van tele, azaz nincs meg a seed-em.

neked ettől függetlenül köszi a nagy semmit...
  • papi08
    nananana. Nyugi. :)
  • uscGhost
    Tudod egyátalán mi az a seed bazdmeg?
  • nagydee
    próbáld meg.

ha kiszedem a seedet a régi level.datból, akkor le tudom generálni ugyanazt a világot, de mitől lesznek benne a már felépített cuccaim? ha meg nincsenek benne, akkor ez nulla segítség, mert így is, úgyis újra kell kezdenem mindent... másoljam rá az újragenerált világra a korábbi mentést? vagy mi?

megszakadnál, ha egy mondatnál többet kellene írnod, vagy fogalmad sincs, csak beböffentettél valamit, amitől okosnak tűnsz?
  • uscGhost
    Érthetőbben nem birom elmagyarázni
  • nagydee
    nyilván én vagyok a hülye, de ebből egy szót sem értek...
  • uscGhost
    Ha seeden játszottál írd be és generáld le újra és ugyan úgy lesz minden ahogy hagytad csak a cuccaid nem lesznek nálad.
  • nagydee
    sziasztok.
    volt egy áramszünetem, éppen, amikor játszottam. most a világlistából hiányzik az a világ, amivel játszottam. hogy lehet visszahozni?
  • uscGhost
    Hmm.. Egész jó ez a mód, lehet úszni meg kúszni :D
  • HegiD

PLZ SUB
  • LeWyTy

Térképünk is van már!
    /////////////\\\\\\\\\\\\
  • LeWyTy
    A MINECRAFTHUNGARY ÚJ ÉLETRE KELT.
    (1.7.3 eredeti!)
    http://minecrafthungary.com/index.php
    IP:89.135.122.28
    (TeamSpeak3)van. Szerver adatokat a játékban adunk!

Új szerver csapattal.
    Szeretettel várunk mindenkit.
  • DarkPanther
    Bocs, ez már kattintható.
  • DarkPanther
    Sziasztok!
    Ma délután 14 órakor live adás lesz a livestreamen.
    Itt a link: http://www.livestream.com/bajancraft
  • HegiD

PLZ sub
  • Zomil
    az internet egyik legviccesebb trollja :)
  • FSpofon
  • LeWyTy
    NA ha ilyen lenne a minecraft akkor nem gyenge játékélménye lenne
  • LeWyTy
    Lewyty corp. building

• berlinboy6329
    Az,h minimum 25 blokk távol kell lenni,h ellenséges mobok spawnoljanak az lefele is hat(mint egy gömb),vagy 2 mélyen sem spawnolnak,ha 70 magasan vagyok 25 blokkon belül?
  • uscGhost
    Ja
  • Kilop
    basszák meg!XD
    ahoz meg kell arany, mi?:D
  • uscGhost
    Az már jó ideje nem megy... Boosteres sín kell hozzá.
  • Kilop
    Újabban nem működik a booster:(
    nem történik semmi amikor a 2 kocsi elmegy egymás mellet, csak továbbsiklanak:(
  • LeWyTy
    Lehetne egy kérdésem?
    Van az a piston bug hogyha felette van valami akkor kifagy a szerver.... erre van valami megoldás vagy plugin vagy akármi?
  • LeWyTy
    De ugye én V.I.P. leszek?
  • LeWyTy
    Ja privát lesz?