10467
-
#2396 Kösz. :) -
#2395 Igen :) -
#2394 Te kértél segítséget, nem kellene személyeskedni azért, mert nem tudod értelmezni ... ha tudod mi az a seed, akkor kapásból értenéd, hogy mit ír ... ha meg nem tudod, kérdezz SZÉPEN.
Ha ugyanazzal a seedel generálsz egy másik pályát a régire, a módosításokat tartalmazó fájlok megmaradnak, így azok 'beépülnek' az új világba.
Ha nem jól mondom akkor valaki majd kisegít ;) -
#2393 Olyat lehet csinálni, hogy egy rail kétfelé vezet, ha az elágazáshoz érek megáll, és ha a megfelelő irányhoz tartozó gombot nyomom meg, akkor arra megy tovább? -
uscGhost #2392 Megesik :D -
#2391 jú féld! -
#2390 Ez nem igaz, már vagy 3 órája folyamatosan bányászok, volt 2 stack gyémántom, mondom mindjárt felviszem a ládába, csak még itt ások egy picikét, erre beleestem egy lávatóba, és MINDEN cuccom oda lett. -
#2389 Glass like
:D -
#2388 Jóféle. -
#2387 Hogyan kell háziszerót csinálni? VAgyis tudom hogy kell csak routerem van és nem tud senki feljönni rá... Valaki tud segíteni? -
uscGhost #2386 Értem. Szerintem kezdj újat akkor mert nincs mit tenni aztán csinálj biztosnági mentést a pályáról, én is szoktam minden gép kikapcs előtt, így ha áramszünetbe behal a pálya akkor folytathatom az előző naptól. -
nagydee #2385 nem írtam be semmit. random világ volt. -
uscGhost #2384 Mer nem emlékszel mit írtál be seedbe? -
nagydee #2383 tudom bazdmeg.
az az alapvető változó, ami alapján a program a világot generálja. a világot, nem azt, amit én csináltam benne.
mellékesen mindegy, mert baszhatom, a level.dat és a level.dat_old is nulákkal van tele, azaz nincs meg a seed-em.
neked ettől függetlenül köszi a nagy semmit... -
#2382 nananana. Nyugi. :) -
uscGhost #2381 Tudod egyátalán mi az a seed bazdmeg? -
nagydee #2380 próbáld meg.
ha kiszedem a seedet a régi level.datból, akkor le tudom generálni ugyanazt a világot, de mitől lesznek benne a már felépített cuccaim? ha meg nincsenek benne, akkor ez nulla segítség, mert így is, úgyis újra kell kezdenem mindent... másoljam rá az újragenerált világra a korábbi mentést? vagy mi?
megszakadnál, ha egy mondatnál többet kellene írnod, vagy fogalmad sincs, csak beböffentettél valamit, amitől okosnak tűnsz? -
uscGhost #2379 Érthetőbben nem birom elmagyarázni -
nagydee #2378 nyilván én vagyok a hülye, de ebből egy szót sem értek... -
uscGhost #2377 Ha seeden játszottál írd be és generáld le újra és ugyan úgy lesz minden ahogy hagytad csak a cuccaid nem lesznek nálad. -
nagydee #2376 sziasztok.
volt egy áramszünetem, éppen, amikor játszottam. most a világlistából hiányzik az a világ, amivel játszottam. hogy lehet visszahozni? -
uscGhost #2375 Hmm.. Egész jó ez a mód, lehet úszni meg kúszni :D
-
HegiD #2374
PLZ SUB -
Térképünk is van már!
/////////////\\\\\\\\\\\\ -
#2372 A MINECRAFTHUNGARY ÚJ ÉLETRE KELT.
(1.7.3 eredeti!)
http://minecrafthungary.com/index.php
IP:89.135.122.28
(TeamSpeak3)van. Szerver adatokat a játékban adunk!
Új szerver csapattal.
Szeretettel várunk mindenkit. -
DarkPanther #2371 Bocs, ez már kattintható. -
DarkPanther #2370 Sziasztok!
Ma délután 14 órakor live adás lesz a livestreamen.
Itt a link: http://www.livestream.com/bajancraft -
HegiD #2369
PLZ sub -
#2368 az internet egyik legviccesebb trollja :) -
#2367 -
#2366 NA ha ilyen lenne a minecraft akkor nem gyenge játékélménye lenne -
#2365 Lewyty corp. building
-
#2364 Az,h minimum 25 blokk távol kell lenni,h ellenséges mobok spawnoljanak az lefele is hat(mint egy gömb),vagy 2 mélyen sem spawnolnak,ha 70 magasan vagyok 25 blokkon belül? -
uscGhost #2363 Ja -
Kilop #2362 basszák meg!XD
ahoz meg kell arany, mi?:D -
uscGhost #2361 Az már jó ideje nem megy... Boosteres sín kell hozzá. -
Kilop #2360 Újabban nem működik a booster:(
nem történik semmi amikor a 2 kocsi elmegy egymás mellet, csak továbbsiklanak:( -
#2359 Lehetne egy kérdésem?
Van az a piston bug hogyha felette van valami akkor kifagy a szerver.... erre van valami megoldás vagy plugin vagy akármi? -
#2358 De ugye én V.I.P. leszek? -
#2357 Ja privát lesz?