Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért hívjátok az iront steelnek? Vagy lehet steelt is készíteni a játékban?

RAZOR27
gyjejj... hátez nemhangzik túl jól... egy otrombább engine is elég lenne, hogy irodai szarokon is elfusson akár :S

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Pethy23
Java még mindig, a gépigény nem javult, és szvsz nem is fog:S (sajnos)
RAZOR27
hali. a játék még mindig java alapú? vagy legalább optimalizálták kicsit? (a béta megjelenésekor hagytam abba)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Fabio Capello
plasztik, igen, minecraft.net, nincsmit.

de haljátokti mlyik szerveren toljátok a játékot? és ahol toljátok oda eredeti kell? ha igen akkor hol hogy tudom megvenni? :'D pls vagy ide vagy PM-be irjátok már meg 😊 köszi szépen ^^
Aham.Értem.Én még arra gondoltam,hogy kaktuszt is lehetne tenni az aljára,ha úgy terelem a vizet.Talán mûködhet.Am köszi a segítséget!

Törölt felhasználó
pfff..😊
AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
bezony lava a loottot is elegeti ezert csinaljuk ugy hogy a lava a vizfelszin foolott van es ugye a mobok 2 blokk magasak igy a "fejuk" szeteg es a loot is megmatrad. A pokok ugyan csak 1blokk magasak de a viz szepen odapaszirozza oket, ok meg belekapaloznaka lavaba.

1db letraval egy blokknyi folyadekot "vissza lehet nyesni" mint a mellekelt kepen lathato : (ez ala folyik be a viz)

DE

mint masok mar ramutattak nem kell lavat hasznalni, van egy humanus modszer ami teljesen loot-barat : a vizbefulas 😉 csak vizbefullaszto zonan nemtud athaladni olyan sok mob hogy megerje - szvsz - hasznalni

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

És azt honnan tudod, hogy én nem a barlang legmélyén lakok?<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Amúgy,ha a csapda legalján a lávába mennek bele a rossz fiúk,akkor eltûnik az ajándék is,nem?Mármint a lávában elolvad.Tudtok valami jó kis mérnöki megoldást erre??

Meg van egy olyan tanácsom,hogy ha a barlangból akarsz haza jutni,akkor ne lefelé ássál😄😄
Amúgy,ez már velem is elõfordult régebben,de azóta úgy csinálom,hogy 3-4 blockkal magam elõtt zúzok,aztán elõre megyek annyit,amennyit lezúztam,és megin' 3-4 block...
Ja,TNT-vel jó,csak még nem csináltam csapdát és így nincs elég puskapor,de tervezem egy gázkamra beiktatását😄😄

AnarchoiD
en mar egy ideje tnt-vel banyaszok csak .. igy nem megy bele az ember a lavaba (eleve elmegya robbanastol messze) es mivel rogyasig vagyok steel-el csinalom magam mogott a sinpart .. 😉 azon gyorsan haza lehet "erni" 😊

De... és tudom is, hogy ez hiba, csak már kezdett szorongása lenni a karakteremnek a föld alatt és sietni akart a meleg otthonba... a meleg stimmelt... és pár perc múlva az otthon is... viszont pár kilóval könnyebben😄

Malakai
Csak nem közvetlen magad alatt csákányoztál?
Alap, hogy közvetlen magad alatt ne (láva / lyuk a bedrockon), se közvetlen magad fölött (homok / sóder / láva / víz is rosszul eshet). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Egyelõre csak singleben😊

De váááá elegem van... áskálok... már vagy 5x eltévedtem... tele az inventorym minden jóval... másznék ki... már pont megtaláltam a kifele mutató táblát... erre putty... csákányozás közben bele a lávába😄

Köszönöm a segítségeteket!

A Boosteres megoldással nagyon jól mûködik 😊

legalább emberi formára emlékeztet xDD am hol játszol?
😄D
Amúgy szegény barátnõm engem egyre inkább Voldemortra emlékeztet az orra miatt😄

paul megvan az új davinchi :'D
sziasztok nekem meg kéne vennem ajátékot hogy 1 magyar közösségben játszhassak? vagy elég ha letöltöm? ha igen akkor pls küldjétekel az IP-jét a szerónak köszönöm elõre is a segítséget 😊
Köszi a dicséreteket, örült neki a leányzó is... meg persze egy szép csokor virágnak😄

Törölt felhasználó
ott egy tehén.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy egész jó lett😄 grat😉
Eddig nekem tetszik,szerintem amúgy nem a pontosság a lényeg,nem hiszem hogy azt fogja nézni 😊
A szándék a fontos <#vigyor4>
Azt is próbáltam, de akkor meg úgy nézett ki, mint valami malacorr... próbáltam én mindenhogy... sehogy nem sikerül😄 Nekem sincs ekkora orrom amúgy... kb egyforma nagyságú az orrunk... csak az enyém véletlenül így sikerült, aztán inkább nem nyúltam hozzá, nehogy rosszabb legyen😄

Malakai
Két oldalról jobb ha nem húzol sötét vonalat, az nagy orrot jelez.
Lehet jobban jársz, ha pici, jelzésértékû csak az orr.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát nem vagyok megelégedve... Barátnõm orrával vagy 1 órát szöszöltem... de egyszerûen nem sikerült... no mind1, ez a végeredmény

AnarchoiD
zokni & kilop :

1. ertelmetlen
2. korulmenyes
3. booster jah a 3 legegyszerubb :

3a.

3b.

3c.

es van meg masik 3-5 modszer

Kedves zookni!(😄)
3 féle módszer létezik:
1:építessz egy rohadt magas emelkedõt,addig amig csak fel lehet építeni majd azt végig építed sínnel . A tetjére ráteszed a minecartot és leszáguldassz vele.Ez a legmacerásabb módszer és álltalában akkor alkalmazzák ha még kezdõ a minecraftban
2: Csinálsz egy kazános minecartot és letszed elé a sima minecartot. A kazánosba hátulról jobb gombbal szént töltesz(persze a kezedben legyen szén is) és így elindul de neked gyorsan bele kell ugornod a simába.
3: Ez a legpraktikusabb bár kissé bonyolult. Úgy hívják hogy booster.
www.covery.blog.hu ezt az oldalt nézd meg, és keresd meg az Ep03-at(ha elindul a vonat) na ez részletesen bemutatja amit tenned kell.
Én mindenképpen ezt ajánlom!
remélem, segítettem!😄
Ezt hogyan??😄😄😮😮:

Üdv, segítségeteket szeretném kérni.

Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a minecartom magától menyen a sínen. Azaz ne keljen meglökni, vagy ne álljon meg egy emelkedõn, hanem folyamatosan menjen...talán elektromosságot kell vezetni a sínekbe a red stone-al. Próbáltam de nem tudom hogy kell. Valaki világosítson fel légyszi 😊.

Majd levágom😄😄

Na a patch-elést már alapból nem igazán értettem,de valamit csináltam😄
Aztán voltak ugye a mods mappában azok a kép formátumú fájlok.Azt bemásoltam a texturepacks-be,de természetesen nem ismerte fel...
Hogyan kell csinálni?

Várjunk,kezdek rájönni a dolgokra😄

Köszönöm a segítséget,de nálam ez sem jó😄
A texturepakcs-ba bemásoltam,megnyitottam a játékba,de semmi térkép sincs,tehát elég valószínû,hogy valamit rosszul csinálok😄

Törölt felhasználó
mert valszeg rosszul csinálod😄
de, hogy lásd, hogy nem csak beszólok, hanem kedves is vagyok:
Itt az oldal, ahonnan le lehet szedni, sõõõõt,
EZ a direkt link, ahonnan le lehet szedni..😊
Hali! most nyílt minecraft hamachi szerver, bárki jöhet. ha leszünk sokan lesz pvp torna, klán harcok, közös építgetés meg minden szóval gyertek sokan 😄
hálózati név: MinecraftHungary
jelszó: 123
Miért nem találok egyetlen mûködõ minimapot!?!?

Rip
Tök jó a Kozsó tincsed! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Jelenleg most így néz ki... finomhangolások elõtt... a szemöldökökkel és az orrokkal lesz a sok meló😄
Nagyon morcosra sikeredtem😄😄

Köszi szépen!😄

AnarchoiD
ez kell neked :

Time Changer

fain😊

Nah mostan nekem olyan program kéne, amivel lehet "idõjárást" állítani... azaz pl kikapcsolni a felhõket... de legalább annyit tudjon, hogy gombnyomásra nappal lesz... Van ilyen progi?
Ugyanis elkészültem a "mûvel" de az utómunkálatokhoz napfény kellene... várakozni meg nem fogok napocska bácsira😄

AnarchoiD
jaja

Tyû!😄 Bxottnagy😄

Malakai
Ilyen videókat venni pl hasznos... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

AnarchoiD
minek ra ajto ha embernek nincs keresnivaloja bent ? 😊

amugy rendesen felorli az embert az epites monotonsaga , olyan mennyisegu anyagot kell formara illeszteni (kivagni meg buli) elre rakosgatni stb ... es az en creep trap -om 1-1 szintje akkor amint egy focipalya legjobban a tetot utalom epiteni, annak illik simanak lennie , amikor az elso szintnek neki kezdtem volt 4dupla lada cobblestonem , gondoltam az mindenre eleg , hat nem 😉