10467
  • Grr1234
    Itt.
  • Malakai
    Inkább példát írj! :)
  • Grr1234
    Képek nem jelennek meg egy csomó helyen.
  • Dzsópapa
    Csáó! Akit érdekel Minecraft PRIVÁT szerver 6 slottal az szoljon! Van még 1 Admin hely. Ha lesz kereslet a szerverre akkor növelem 12 slot ra. A mpp az egy sima mapp se hol egy kiemelkedés stb, sík az egész. Azonban van egy hely ahol ki lehetne menni, bányászni, vadszáni!

MSN:[email protected]
  • Malakai
    Hasadékokról, függőleges sziklákról már tudni egy ideje, hogy tervben vannak, korábban egyik képen, amin a színes fényeket mutogatta notch azon is egy generált hasadékban volt.
  • Malakai
    Csak egy hu-t kell subdomainnek beírni.

• Grr1234
    Valaki linkelné a magyar minecraft wikit? Tenklyú
  • Bexter
    Hiányoltam a nagy hegyeket és hasadékokat :) ugyfest imáim meghalgatásra találtak :D
  • Grr1234
    Érdekes lesz.
  • Bexter
    Nem én csináltam, neten találtam mint lehetséges ujitást 1.8 ban
  • Grr1234
    Dafuk
  • papi08
    Azt a gyereberózsám'! :D
    A tetejéről készült képet is várjuk :P :D
  • Bexter
    Nah? :D

• Zomil
    tudnátok nekem megbizhato és olcso oldalt mondani ahol lehet bérelni szervert? csak 4fös kéne
  • Laza
    Na, majd kipróbálom :)
    Végül is a harcolós része jobbnak tűnik.
  • papi08
    Igen, az legfőképp a kalandozásról, harcokról, és bányászatról szól. De ugyan úgy kell benne építkezni, mely legfőképp a spawn pont beállítás miatt is fontos, de legfőképp az éjszakai lények ellen nyújt menedéket. :)
  • Laza
    De ha jól sejtem az nem igazán az építkezésről, hanem inkább a kalandozásról, tápolásról szól??

A Minecraftban imádom a (maga nemében) gyönyörű tájképeket, területeket ... ez inkább hasonlít egy SNES-es időkből való RPG-re :)
  • uscGhost
    Kössz hogy megvédsz :D
  • papi08
    Megvettem Steam-en. Nagyon fasza kis játék, főleg Multiban :P :D
  • Bexter
    Épp ez az, hogy nem akarom nézni :)
  • Laza
    Ha fizetsz nézheted :D
  • Laza
    Kipróbáltátok már a Terrariat?
    Nézegetem a yt-os videókat, de ez a 2D-s megoldás valahogy nem illik szerintem egy Minecraft típusú játékhoz. Olyan átláthatatlan ...
  • Bexter
    nagydee & Laza - menjetek szobára!
  • Laza
    Attól, hogy Te elvesztetted egy hónapnyi 'munkádat', és hogy valaki a kérdésedre a választ nem tudja érthetőbben elmagyarázni (mert időrendben ez volt amitől berágtál: "Érthetőbben nem birom elmagyarázni"), semmilyen jogod nincs átmenni személyeskedő stílusba ... főleg nem a 'torkára lépni' valakinek. A Te saját hibád, hogy nincs róla mentés, add meg az alapvető tiszteletet azoknak, akik segíteni próbálnak ... tegyék azt bárhogy.

Vagy várd meg mástól a számodra érthető választ, vagy keresd meg máshol.

És azért szólok bele (azon kívül, hogy most jöttem vissza szabiról :) ), mert túl sok a hozzád hasonló arrogáns ember, akit saját hibájából kár ért, és másokon vezeti le a feszültségét. Mondhatta volna azt is, hogy ki a szart érdekel a Te veszteséged ......
  • _Atti_
    Amit lehet tudni itt van

Notch egy twitter bejegyzésében egyébként linkelte a videót, tetszik neki.
    szerintem sexy. kár, hogy nem találtam róla semmit a neten:S hogy mi ez, mikor jön ki, stb.. és még csak egy normális honlapja sincs:S
  • LeWyTy
    Inkább hagyjuk
  • _Atti_
    Értem tehát ez már nem szar csak ..
    de azért "már jobb mint a minecraft."
  • LeWyTy
    De ennek kinézete van ... amaz undorító volt még a minecraft hoz képest is....
    Ez meg gondolom nem java szóval már jobb mint a minecraft.

A minecraft is elég egyszerű game... majd ha az a lövöldözős eléri a szintjét akkor nem szarozom le....
  • _Atti_
    Nem értelek.Ha jol emlékszem multkor neked volt 'shit' a ace of spades is.
    Szerintem aki ezt szereti az ezt is érdekesnek találja.

Tudom gonosz klón..
    A shootereknek is beletellett mire nem hívtak mindent doom meg quake-klónnak.
    Az RTSeknek meg hogy ne hivjanak mindent CnC klónnak.. merthát azért a starcraftot is annak mondták anno..de azért ma nem lenne senkinek pofája ezt mondani..

Úgyhogy szerintem nyugodtan el lehetne ismerni a más ilyen jellegű voxeles építéssel manipuláló játékot mint ez lesz, vagy a már futó ace of spades.
  • LeWyTy
  • _Atti_
    eh ezmi ez:

Szóval

Lords of uberdark

Organikus voxelépitősdi
  • _Atti_
  • Grr1234
  • nagydee
    nem akkor kezdtem személyeskedni, amikor nem tudtam értelmezni, hanem akkor, amikor ezt jeleztem és el lettem intézve egy "ennyi vagy, ülj le" tartalmú válasszal.
    nem kellene keverni az időrendet.

mellékesen, jó, hogy beleszólsz egy azóta már rendeződött kérdésbe, főleg, hogy azokra a kérdésekre, amiket a személyeskedő válaszomban feltettem, a hozzászólásod alapján te sem tudod biztosan a választ. (sőt)

persze lehet szórakozni egy kb. 1 hónapnyi kemény munkáját elvesztő emberrel, de akkor ne lepődjél meg, ha a torkodra lép és főleg ne háborodj fel rajta.
  • Grr1234
    Arany railnél megáll, kapcsolóval sima rail irányba állítása, gombbal arany rail aktiválása. Mondjuk visszafele nem működik, de mindegy. :)
  • Pistike 007
    Hát ha lehet olyat, akkor megcsinálja. Ha nem akkor nem. :D
    -persze csáknorisz akkor is, ha nem
  • Bexter
    Ird le te melyik megoldással :D
  • Grr1234
    Már megcsináltam. D:
  • Bexter
    Megoldása is érdekel nem? :D