Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
1db letraval egy blokknyi folyadekot "vissza lehet nyesni" mint a mellekelt kepen lathato : (ez ala folyik be a viz)
DE
mint masok mar ramutattak nem kell lavat hasznalni, van egy humanus modszer ami teljesen loot-barat : a vizbefulas 😉 csak vizbefullaszto zonan nemtud athaladni olyan sok mob hogy megerje - szvsz - hasznalni
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy,ez már velem is elõfordult régebben,de azóta úgy csinálom,hogy 3-4 blockkal magam elõtt zúzok,aztán elõre megyek annyit,amennyit lezúztam,és megin' 3-4 block...
Ja,TNT-vel jó,csak még nem csináltam csapdát és így nincs elég puskapor,de tervezem egy gázkamra beiktatását😄😄
Alap, hogy közvetlen magad alatt ne (láva / lyuk a bedrockon), se közvetlen magad fölött (homok / sóder / láva / víz is rosszul eshet). 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De váááá elegem van... áskálok... már vagy 5x eltévedtem... tele az inventorym minden jóval... másznék ki... már pont megtaláltam a kifele mutató táblát... erre putty... csákányozás közben bele a lávába😄
A Boosteres megoldással nagyon jól mûködik 😊
Amúgy szegény barátnõm engem egyre inkább Voldemortra emlékeztet az orra miatt😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szándék a fontos <#vigyor4>#vigyor4>
Lehet jobban jársz, ha pici, jelzésértékû csak az orr.
(\__/) ( X.x) ( } . { )

1. ertelmetlen
2. korulmenyes
3. booster jah a 3 legegyszerubb :
3a.
3b.
3c.
es van meg masik 3-5 modszer
3 féle módszer létezik:
1:építessz egy rohadt magas emelkedõt,addig amig csak fel lehet építeni majd azt végig építed sínnel . A tetjére ráteszed a minecartot és leszáguldassz vele.Ez a legmacerásabb módszer és álltalában akkor alkalmazzák ha még kezdõ a minecraftban
2: Csinálsz egy kazános minecartot és letszed elé a sima minecartot. A kazánosba hátulról jobb gombbal szént töltesz(persze a kezedben legyen szén is) és így elindul de neked gyorsan bele kell ugornod a simába.
3: Ez a legpraktikusabb bár kissé bonyolult. Úgy hívják hogy booster.
www.covery.blog.hu ezt az oldalt nézd meg, és keresd meg az Ep03-at(ha elindul a vonat) na ez részletesen bemutatja amit tenned kell.
Én mindenképpen ezt ajánlom!
remélem, segítettem!😄
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a minecartom magától menyen a sínen. Azaz ne keljen meglökni, vagy ne álljon meg egy emelkedõn, hanem folyamatosan menjen...talán elektromosságot kell vezetni a sínekbe a red stone-al. Próbáltam de nem tudom hogy kell. Valaki világosítson fel légyszi 😊.
Aztán voltak ugye a mods mappában azok a kép formátumú fájlok.Azt bemásoltam a texturepacks-be,de természetesen nem ismerte fel...
Hogyan kell csinálni?
A texturepakcs-ba bemásoltam,megnyitottam a játékba,de semmi térkép sincs,tehát elég valószínû,hogy valamit rosszul csinálok😄
de, hogy lásd, hogy nem csak beszólok, hanem kedves is vagyok:
Itt az oldal, ahonnan le lehet szedni, sõõõõt,
EZ a direkt link, ahonnan le lehet szedni..😊
hálózati név: MinecraftHungary
jelszó: 123
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nagyon morcosra sikeredtem😄😄

Ugyanis elkészültem a "mûvel" de az utómunkálatokhoz napfény kellene... várakozni meg nem fogok napocska bácsira😄
amugy rendesen felorli az embert az epites monotonsaga , olyan mennyisegu anyagot kell formara illeszteni (kivagni meg buli) elre rakosgatni stb ... es az en creep trap -om 1-1 szintje akkor amint egy focipalya legjobban a tetot utalom epiteni, annak illik simanak lennie , amikor az elso szintnek neki kezdtem volt 4dupla lada cobblestonem , gondoltam az mindenre eleg , hat nem 😉