Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újratettem az egészet,minden mod meg egyéb más nélkül,de így is ugyan ezt írja ki egybõl.Am ez a textura jónak tûnik.Nincsenek benne radikális változtatások.Kipróbálom.

Malakai
Noh, 1.3-al újra elkezdtem játszani, bevallom korábban ráuntam már és egy jóideje nem vettem elõ...
Viszont régi world-öm elveszett, úgyhogy elölrõl. 😞
Eddig mindig ilyen festettebb stílusú textúrákat használtam, mint a quandary, painterly, albion, john smith, meg ezek saját keverékét, de az általam készített keverék dettó elveszett, úgyhogy kerestem most valami új stílusút.
A realisztikusságra törekvõ packok elsõ pillantás után már inkább zavarnak, nem fér össze számomra a kockás világgal. 😊 Viszont taltam most egy tetszetõs, letisztult stilizált textúrapakkot, ami tetszik: ShortStuf7's Clean Design Pack

@mumeen: Legutóbbi verziójú minecraft + mcpatcher + követted az utasításokat, minden a megfelelõ filera mutat? Meg elõtte nem raktál fel más modot már? Mert modolt minecraft.jar filenál nem garantált a siker.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az mitõl van,hogy én letöltöm ezt a patchelõs progit:
http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=46173
,elindítom,de csak ennyit ír ki:

Jó az ápdét... csak ezeket az új fényeket nem szereti a gépem😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Valaki nem tud olyan programot,amivel ki lehet választani,hogy este milyen szörnyek jöjjenek??

Tényleg korrektebb az árnyékolás:
http://www.youtube.com/watch?v=GgEif_X9Dz8

Zomil
jah vágom, oda is irta, h kinek az addon-ját használta, csak én nem probáltam ezért nem tudom mi a különbség 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AnarchoiD
az uj fenykezelo valojaban a BETTERLIGHT addon integralva a jatekba (elasztikusabb arnyyekok fenyek , nem annyira kocka)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Zomil
tömören:
-uj fénykezelö engine(még nem néztem meg gondolom szebbek lesznek az árnyékok v ilyesmi)
-options-ban néhány változtatás, grafikát lehet állitani
-ágyak hozzáadása, ha mindenki lefekszik aludni egyböl reggel lesz
-3 uj fél blokk
-red stone késleltetö/ismétlö
-whitelisting
-uj mentés formátum a mapra, a régi mapokat át kell konvertálni
-5-nél több save slot-od lehet, és át is lehet ezeket nevezni
-lehet görgetni a textura választásnál és a map választásnál
-az elején a logo le lett cserélve
-egy rakat bug javitás

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pethy23
1.3-ra tudott már valaki frissíteni? Nekem egyszerûen nem akar csatlakozni a szerverre.
Elmondanátok létszi az 1.3 pach adatait magyarul is? 😊 Kicsit hiányos az angol tudásom, és a google fordítóval sem teljsen értem hogy ez mi 😄
Zomil
én inkább a redstone delay-nek/repeater-nek örülök 😊

AnarchoiD
MINECRAFT 1.3 juhejj!!!!!!!!

- players in a map sleeps in a bed during night, the game immediately skips until morning.

ez hianyzott mar mint egy falat kenyer

+ betterlight -ot beleimportaltaka jatekba

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD

😉))0

Caliph
#467-es hozzászólást csekk

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

rayman12
Hello nekünk az a problémánk (mert hogy 2 en toljuk) hogy csínáltunk a video alapján egy portált de semmi sem történik amikor bele megyeünk. nyomni kell valamit vagy mi?

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Hogyha én letöltöm ezt a hóeséses cuccot,akkor mindenhol fog esni a hó,vagy csak logikusan ott,ahol havas a placc?
És nehéz feltelepíteni?

Rip
Új chunkban kell keresni, azt hiszem. A frissítés elõtt már meglévõben nem lesz.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Én abból találtam a legtöbbet, meg redstoneból... mind2 ömlik amint ráütsz😄
Elõször azt hittem, hogy az a gyémánt😛

Én találtam, jó mélyen, ahol van láva, arany, gyémánt, ott elõfordul.. De elég ritka, eddig ebbõl találtam a legkevesebbet..

Fabio Capello
Valaki talált már egyébként lapis lazulit? akárhogy kerestem a megadott szinteken, nem találtam sehol :/

2Pete
Üdv!
Meg tudnátok mondani hogy a ModLoader Betát hogyan kell használni?

Fabio Capello
Multiban még nincs nether.

Azt nemtudnátok megmondani, hogy nektek sem mûködik multiban a hellgate?
3-an játszunk saját szerveren mind3unknak eredeti a játék de nem dob be a Netherbe :/.

AnarchoiD
az az igazsag , hogy kis ugyessegel csak lava es viz felhasznalasaval lehet kaput csinalni nem kell gyemant csakany... csak megfelelo formaban kell osszeontani az anyagokat ... 😉 van rola youtube video is de jozan esszel siman elkepezlheto a hogyan

Na, így lehet egyszerûen csinálni Obsidiant, persze ehhez kell gyémánt csákány: 2x1 block, balra láva, vizet pedig a jobb oldalira kell önteni. Ennyi.

Titan
Sikerült valakinek felrakni a Colony mod-ot? Nekem 1.2_01 virágbolti verzió van meg...lehet ez a baj, de hátha nem...
A map betöltése után hibaablak jelenik meg. Tapasztalat?<#fejvakaras>

Éppen ezzel szívtam az imént :S

Most olvastam, meg néztem youtube-on, hogy 3x1 block láva, rá a víz és kész is az 1 block obsidian.

Illetve próbáltam öntõformát készíteni, de hiába töltöttem fel a tetejérõl, csak 1 block szilárdult meg valahol a tetején, az alján meg üres maradt.. Igaz, kõvel raktam körbe, a wikin azt írják, dirtbõl szoktak öntõformát építeni.. passz..

Rip
Egy kis info az obsidianról.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Malakai
Álló lávára öntsd a vizet, ne mozgó, folyó lávára.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mostanában vettem észre, hogy a láva+víz kombóból nem obszidián, hanem sima cobblestone képzõdik. te találkoztál már ilyennel?
Értem, köszi😊
Ez a gravitációs dolog meg még jó is, hogy el lett vetve... a 0 gravi adja a játék (egyik) sajátosságát😄

Malakai
Obsidian viszonylag ritka, megszilárdult láva ugye, csak ott van ahol van álló láva is és víz is.
Készíteni viszont lehet, csak vödör víz legyen nálad, ha lávaközelben vagy (meg gyémánt ugye a kibányászáshoz), bár nem a leghasznosabb anyag, legfeljebb arra jó, ha igen erõs fallal rendelkezõ épületet akarsz, meg átjutni a Netherbe.

Na meg úgy volt, hogy lesz gravitáció, vagyis nem fognak továbbra lebegni a dolgok, kivétel az obsidian és lennének obsidiannal átszõtt lebegõ szigetek, de ha minden igaz már a gravitációtól kezdve el lett vetve az ötlet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jaaa! Nah! Akkor nem vagyok hülye, mert ilyet láttam😄
Ez esetben Obsidiannal még nem futottam össze😄

Malakai
Az alja, a bedrock az kb így néz ki:

És még a bedrocknál se bátorkodj közvetlen magad alatt ásni, mert azon is vanank néha lyukak, akkor meg kihuhansz a semmibe... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kurvajó!😄😄
SSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

epic ez a videó 😄
ment is a subscribe nekik 😄

Oo
Bakker! Én eddig azt hittem, hogy az a map alja... és hogy onnan nem mehetek tovább😄😄
Pedig még gyémánt csákánnyal is ütöttem, csak nem láttam fény hiányában, hogy repedezne😄😄😄

Viktor99
Legnagyobb hülyeség amit valaha láttam 😄

Malakai
Semmi sem fake, ha az obsidian bányászatára gondolsz az sem, se a Nether, amibe átbattyog.
Kirakod a kaput (portalt) obsidianból, betüzelsz és már mehetsz is a "pokolba".
Obsidiant meg ahogy buddabudda írta, gyémánt csákánnyal tudsz lebontani. Ugyanaz, mint ahogy az iron ore-t se tudod bányászni facsákánnyal.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez nem fake.
Az obsidiant gyémánt csákánnyal tudod szétverni, kb 15 mp.

Ilyen most tényleg van,vagy csak fake?
http://www.youtube.com/watch?v=vWus9gvj678
Am én a megszilárdult lávát nem is tudom szétütni.Mivel lehet??

AnarchoiD
java multiplatform szal joezighy, tolhatok solarison is 😉

AnarchoiD

Malakai
Music disc (lemez), zenét lehet lejátszani a jukeboxban (autómata lemezlejátszó), tehát haszna nincs, easter egg. Két fajta van, ez a zõld és a sárga.

Két módja van a megszerzésének, egyrészt dungeonökben elõfordulhat, de a könnyebb verzió, ha egy csonti megöl egy creepert, akkor az eldob egy lemezt.

A lejátszóhoz csak fa kell, na meg egy gyémánt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Was ist das??

RAZOR27
nemvagyok képbe a dolgokkal, csak gondoltam megoldják, hogy egy ilyen grafikával rendelkezõ játék (igen tudom, hogy ezcsak a felszín, meghogy komplex a dolog eléggé) 1giga ramnál is többet kajáljon... na mind1, a remény hal meg utoljára 😊

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Aha, akkor jól gondoltam, köszi 😊

Zomil
Igen valszeg béta ota hipp-hopp átirta az egészet C-be vagy bármilyen másik nyelvbe 😄DDD
Java-ban kezdte el, már nemfogja átirni másik nyelvre. Legfeljebb szerver lesz C-ben, azt már pár ember elkezdte csinálni. Amugy jelenleg nem nagyon tudok olyan engine-t amivel igy meg lehetne oldani a dolgok(végtelenitett map, blokkok szerinti felosztás)

Malakai
Nincs steel, csak iron-ra írják ezt sokan (helytelenül). Habár ötletelések mentek, de még nincs ötvözet a játékban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )