Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont régi world-öm elveszett, úgyhogy elölrõl. 😞
Eddig mindig ilyen festettebb stílusú textúrákat használtam, mint a quandary, painterly, albion, john smith, meg ezek saját keverékét, de az általam készített keverék dettó elveszett, úgyhogy kerestem most valami új stílusút.
A realisztikusságra törekvõ packok elsõ pillantás után már inkább zavarnak, nem fér össze számomra a kockás világgal. 😊 Viszont taltam most egy tetszetõs, letisztult stilizált textúrapakkot, ami tetszik: ShortStuf7's Clean Design Pack
@mumeen: Legutóbbi verziójú minecraft + mcpatcher + követted az utasításokat, minden a megfelelõ filera mutat? Meg elõtte nem raktál fel más modot már? Mert modolt minecraft.jar filenál nem garantált a siker.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=46173
,elindítom,de csak ennyit ír ki:

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.youtube.com/watch?v=GgEif_X9Dz8
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
-uj fénykezelö engine(még nem néztem meg gondolom szebbek lesznek az árnyékok v ilyesmi)
-options-ban néhány változtatás, grafikát lehet állitani
-ágyak hozzáadása, ha mindenki lefekszik aludni egyböl reggel lesz
-3 uj fél blokk
-red stone késleltetö/ismétlö
-whitelisting
-uj mentés formátum a mapra, a régi mapokat át kell konvertálni
-5-nél több save slot-od lehet, és át is lehet ezeket nevezni
-lehet görgetni a textura választásnál és a map választásnál
-az elején a logo le lett cserélve
-egy rakat bug javitás
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- players in a map sleeps in a bed during night, the game immediately skips until morning.
ez hianyzott mar mint egy falat kenyer
+ betterlight -ot beleimportaltaka jatekba
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
😉))0
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
És nehéz feltelepíteni?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Elõször azt hittem, hogy az a gyémánt😛
3-an játszunk saját szerveren mind3unknak eredeti a játék de nem dob be a Netherbe :/.

A map betöltése után hibaablak jelenik meg. Tapasztalat?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Most olvastam, meg néztem youtube-on, hogy 3x1 block láva, rá a víz és kész is az 1 block obsidian.
Illetve próbáltam öntõformát készíteni, de hiába töltöttem fel a tetejérõl, csak 1 block szilárdult meg valahol a tetején, az alján meg üres maradt.. Igaz, kõvel raktam körbe, a wikin azt írják, dirtbõl szoktak öntõformát építeni.. passz..
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ez a gravitációs dolog meg még jó is, hogy el lett vetve... a 0 gravi adja a játék (egyik) sajátosságát😄
Készíteni viszont lehet, csak vödör víz legyen nálad, ha lávaközelben vagy (meg gyémánt ugye a kibányászáshoz), bár nem a leghasznosabb anyag, legfeljebb arra jó, ha igen erõs fallal rendelkezõ épületet akarsz, meg átjutni a Netherbe.
Na meg úgy volt, hogy lesz gravitáció, vagyis nem fognak továbbra lebegni a dolgok, kivétel az obsidian és lennének obsidiannal átszõtt lebegõ szigetek, de ha minden igaz már a gravitációtól kezdve el lett vetve az ötlet.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ez esetben Obsidiannal még nem futottam össze😄
És még a bedrocknál se bátorkodj közvetlen magad alatt ásni, mert azon is vanank néha lyukak, akkor meg kihuhansz a semmibe... 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
SSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ment is a subscribe nekik 😄
Bakker! Én eddig azt hittem, hogy az a map alja... és hogy onnan nem mehetek tovább😄😄
Pedig még gyémánt csákánnyal is ütöttem, csak nem láttam fény hiányában, hogy repedezne😄😄😄
Kirakod a kaput (portalt) obsidianból, betüzelsz és már mehetsz is a "pokolba".
Obsidiant meg ahogy buddabudda írta, gyémánt csákánnyal tudsz lebontani. Ugyanaz, mint ahogy az iron ore-t se tudod bányászni facsákánnyal.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az obsidiant gyémánt csákánnyal tudod szétverni, kb 15 mp.
http://www.youtube.com/watch?v=vWus9gvj678
Am én a megszilárdult lávát nem is tudom szétütni.Mivel lehet??
Két módja van a megszerzésének, egyrészt dungeonökben elõfordulhat, de a könnyebb verzió, ha egy csonti megöl egy creepert, akkor az eldob egy lemezt.
A lejátszóhoz csak fa kell, na meg egy gyémánt. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Java-ban kezdte el, már nemfogja átirni másik nyelvre. Legfeljebb szerver lesz C-ben, azt már pár ember elkezdte csinálni. Amugy jelenleg nem nagyon tudok olyan engine-t amivel igy meg lehetne oldani a dolgok(végtelenitett map, blokkok szerinti felosztás)