10467
-
#9742 Azt a térdhajlatát! -
#9741 A kard retro maradt attól! :D -
#9740 Ez már túlzás -
#9739 Kinek erős a konfigja? -
lowpipi #9738 Hali mindenkinek egy induló szerverhez keresek a FTB-ben jártas nem 10 éves configost. A meló fizetett lenne és hosszútávú. Akit érdekel a meló az jelentkezzen. [email protected] emailon. -
#9737 a segíteni kimaradt :) -
#9736 helló valaki tudna nekem minecraft működő hamachis szervert csinálni ahol nem kell kikapcsolni a tűzfalat ? :O ) -
#9735 LAN-ra tedd át az mc szerót, mert hamachi lan hálózatot generál. -
szalacsi10 #9734 Volna egy új kérdésem. Miért nem működik a szerver? Letöltöttem a hamachit, létrehoztam egy új szerót, minecraft oldaláról letöltöttem a server.exe fájlt, a properties-ban megadtam az ip címet, létrehoztam a szervert, ott is megadtam az ip címet de utána azt kapom hogy "Can't reach the server". próbáltam csak ip címet megadni; semmi. Hozzáírtam a portot is; semmi. Már ott tartok, hogy megbolondulok! SMC - WBR14S-N2 típusú wifi routert használok. (Ha számít ez egyáltalán) -
#9733 sehogy. -
szalacsi10 #9732 Segítségre volna szükségem. Hogy lehet accountot megosztani? Úgy hogy én és egy másik ember tudjunk játszani ugyanazzal az accounttal egyidőben? (Pl. saját skint és nevet beállítani mindkettőnknek) -
#9731 Nem. -
RED BULL F #9730 K. egyszerű kérdés: Lehet tudni, mikor jelenik meg az 1.8-as verzió? -
#9729 xD -
#9728 -
#9727 van skypod ? -
#9726 Nem hiszem, sosem használtam Hamachi-t. Szervert is csak hivatalosat, ráadásul csak kisebb baráti körnek ahova nem kellett admin sem.
A tűzfal beállításában viszont tudok segíteni, ha a szervert már sikerült üzemképessé tenned és meg tudod mondani mely portok kellenek a működéséhez. -
#9725 helló és te tudnál nekem akkor segíteni? :O :) -
#9724 Ez jó! :D Az a mod, hogy azzá változhatsz amit leölsz! :) -
huntiDDD #9723 Sziasztok!
Elindult csatornánk legújabb Minecraft sorozata.
Teljesen egyedi modpack-et raktunk össze kifejezetten erre a sorozatra.
1.6.4-es Direwolf20-n alapul,de számos kaland-orientált modot tartalmaz.
Ha van kedvetek,tekintsétek meg!
-
#9722 Pontosítsunk, a TÖRT verzióhoz készült hamachi leírások írják hogy kapcsold ki a tűzfalat.
Egyébként ott sem kéne kikapcsolni csak a buta embereknek egyszerűbb ezt mondani mint elmagyarázni hogy hogyan engedjen át egy portot a tűzfalon. -
#9721 Mi nem tudhatjuk mit írtak a többiek -
#9720 Többen azt írták kapcsoljam ki a tüzfalat ez igaz ? -
#9719 Ha mindent úgy csináltál, ahogy kell, akkor az működik. De mivel azt írtad, hogy nem működik, ezért ebből logikusan következik az, hogy valamit nem úgy csináltál, ahogy kell. -
#9718 Szerver CSINÁLÁSHOZ offical help -
#9717 helló valaki tudna segíteni nekem hamachis szerver csinálásba mert minden úgy csináltam ahogy kell és nem tud senki fellépni meg én se tudok belépni vagy csinálna nekem valaki? -
mcvetranio #9716 Helló mindenkinek. Hamarosan útjára indul Mágikus kalandok címmel egy új sorozatom a csatornán. Új mod csomag, új map, új lehetőségek! Cél, hogy a Thaumcraft 4, Ars Magica 2 és a Magical Crops modok segítségével átverekedjük magunkat a map nehézségeink, kalandjain. A sorozat alatt nem (vagy csak minimálisan) szeretnék technikával és energiával foglalkozni. Mire számíthattok? A fenti modok kivesézésére, mágiára, dungeonok felfedezésére, sötét komor épületekre (chisel mod) és sok sok meglepetésre! Tartsatok velem ezen a kalandon is! Találkozunk a csatornán. Üdv: McVetranio -
Norbi779 #9715 Hali. Minecraft-ban építettem egy egyszerű számológépet, ami csak összeadni tud, és a legnagyobb szám amit össze tud adni az a 9+9. Minden működik, bitekben összeadja, csak ez után van a probléma. Ilyet építettem, hogy binárisból decimális számot csináljak, és ez után van az a rész ami a kijelzőre írja ki a számot. Ez a binárisból decimálisba nem a legjobb megoldás, mert így 18 lehetőséget kell megnézni, mert ennyi lehet a legnagyobb eredmény. De pl. ha készítek egy nagyobb számológépet amely 2 jegyű számokat tud csinálni, akkor 198 ilyen decoder -t kell építenem.
Azt akarom kérdezni, hogy van egyszerűbb módszer, hogy bitekből ki tudjam írni a számokat a kijelzőre? Jelenleg 5 bit van, de ezt még akarom bővíteni. -
Csepo HD #9714 Battlecraft: újra a régi köntösben
A Battlecraft szerver pár napja átállt a régi lobbyra, illetve február 8-án ünnepelni az egy éves évfordulóját. Erre az alkalomra készítettem ezt a kis videót!
-
#9713 Na engem magyar kliensel nem enged be ha leszedek hozzá 1.7.2-es akkor meg kidob password mi at. -
Tomonas86 #9712 Üdv!
Csináltam saját szervert(hamachi), de a a haverom nem tud felcsatlakozni, azt írja ki neki, hogy nincs kapcsolat. Mi lehet a gond? -
#9711 Vannak picik is mint mindenhol, de én sokat voltam itt, ajánlom. -
#9710 Poén most a kérdésem! :)
Tudna valaki linkelni egy ismertetőt ezekről a pluginokról? Szeretném kipróbálni a "Minecraft Bukkit plugins-Citizens 1.6.4 / 1.7.4" es dolgot, csak az alapokról kell kezdenem, soha nem csináltam ilyet és egy ilyen leírást szeretnék,ha van persze. (Angolul is jó.) -
scipi6 #9709 Valaki nem tud olyan szervert ajánlani, amin 1.7.X fut, nem kell hozzá külön klienst letölteni, nem 10 év körüliek csinálják és nincs telerakva teljesen felesleges pluginokkal? -
#9708 Hm. Esetleg az lehet, hogy a munkádat kimented,kimásolod az mc mappából, aztán újrarakod, előtte meg java-t frissítesz, aztán hátha. -
#9707 hát tegnap kezdett el szarakodni! -
#9706 Mikortól kezdett el problémázni a Minecraftod ? -
#9705 Tegnap óta a win 7 frissítés az mindig be van kapcsolva . -
#9704 Mikortól kezdett el így viselkedni?
Volt valami win7 frissítés?
Vagy már az elejétől kiírja ezeket, hogy nem lehet ezt meg ezt csinálni? -
#9703 nem jó :( akkor valami más megoldás?