Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 2011.03.13. 20:35
Minecraft: Minecraft Beta 1.3_01
Java: 1.6.0_24, Sun Microsystems Inc.
VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.
LWJGL: 2.4.2
org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:260)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:632)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT b82536be ----------
legalisan a freee buildel lehet tolni csak
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Hogyan tudok játszani ezzel a játékall?
Mert letöltöttem és premiumot ír ki.
Ingyen nem lehet ezzel a játékall játszani?

sok slimetol lassult a kliensem .. ;(
azota elkoltoztem onnan felszinre ott nincsenek slimek 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként az szimpi, hogy 1.3-ban sok egyéb elõfordulását is módosították, pl szén és agyag is jóval gyakoribbnak tûnik nekem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
hát ma elég furcsa dolog történt velem😄
Barlangásztam és valami ragadós takony nekemjött😄
Valaki tudna nekem segíteni h nekem az 1.3_01 es verzió van meg Minecraftban és hát szeretném feltenni hozzá a legújabb HD texture packot , ma keresgettem de már meguntam és egyszerûbbnek láttam ezt .
Valaki belinkelné , és ha lehet kérnék hozzá leírást is kicsit kezdõ vok a texture telepítésben ...
Elõre is thx
ezen a szeron jatszom amiota megvan legitim a gamma
lehet nezelodni a terkepen, marhajo epuletek varosok vannak
google-map szeru terkep
Nemrég indult szerverinkre szeretettel várunk mindenkit.
Jelenleg két szerverünk fut. Egy Survival és egy FreeBuild.
További információ: www.only-craft.try.hu
A barátaim és én imádjuk a minecraftot. Mindhármunknak megvan a tört verzió és néha csak úgy építgetünk a minecraft.net Classic szerverén.
Picit unjuk már a Singleplayer-t és a Classic-ot és nagyon szeretnénk már minecraft multiplayeren játszani. Gondolkoztunk, hogy megvesszük akkor eredetibe, de mielõtt megtennénk utánajártunk, hátha van tört verzióba is lehetõség erre. Hát egyszer majdnem sikerült, de ott "You're banned from the server" feliratot írt ki.
Ezért megkérdezném itt, hogy tudnátok-e ajánlani egy mûködõ tört minecraftot, amin lehet multiplayerezni?
Ha nincs mód erre, akkor lenne egy másik kérdésem:
Hogyan lehet a weboldalon, Classic-on egy saját server-t generálni? Nem vagyok egy informatikus zseni (elég bugyuta vagyok számítógép terén... 😄), de szeretnénk egy "privát" serveren játszani. Unjuk már, hogy alig találni jó kis servereket, ahol az adminok jófejek és bannolják a romboló seggfejeket.
Tehát, ha kérhetem valaki elmagyarázná érthetõen, hogy hogyan lehet egyszerûen csinálni egy saját servert?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.:Borzgy
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
(\__/) ( X.x) ( } . { )
aztán meg ezt:
Letöröltem,feltettem megin',másik minecraft.jar fájllal írtam felül az eredetit,amit máshonnan töltöttem le,de semmi...ugyan ezt írja ki.Am azt jól gondoltam,hogy a minecraft.jar-ral van gond?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
kipróbálnám minecraftot multiban mielött megveszem, tudtok pár tört szerver ip-t?
a net sem mindegy, meg a gép sem mindegy ami futtatja 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )