10467
-
uscGhost #2516 FAIL! xD -
Tokra110 #2515 <iframe width="640" height="510" src="http://www.youtube.com/embed/xpXY0SooJcg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> -
Tokra110 #2514 -
uscGhost #2513 Több is lesz ám benne. :) KATT -
atosz15 #2512 http://www.youtube.com/watch?v=8uyxVmdaJ-w&feature=related
-
#2511 -
#2510 Lájkolós lesz :) -
uscGhost #2509 -
#2508 Ez pedig """"májnkrof"""" -
HegiD #2507 -
#2506 Na de nem ennyire látványosan. Sőt, nem is mozognak ennyire a lábak, mint a videjóban ... az egy helyben szaladás kikészít :) -
aknakukac96 #2505 Aki szeretne a jó közösséget és segítőkész, jófej adminokat, nagy társaságot, az jöjjön hozzánk, mindenkit szívesen látunk!
Egy kis ízelítő:
[youtube]GjIP85g05j0[/youtube]
-24/7 szerver futtatás
-NO lagg
-NO hamachi
Just fun!
Ha nagyon reklám szaga volt elnézést, törölhetitek! -
#2504 2 percig bírtam. Szerintem tanuljatok meg beszélni mielőtt ilyen videót csináltok! -
#2503 X___x -
#2502 -
#2501 Ideje lesz nekem is csinálnom akkor :D -
uscGhost #2500 Én is így vagyok vele, meg mért kell a vicces képek, videók topikba is belinkelni... -
#2499 Én nem értem miér kell minden 11 évesnek ilyen videósorozatot csinálnia -
HegiD #2498 -
uscGhost #2497 A héten már harmadjára hírdeted állj már le eddig nemmentek mostse fognak!!! -
#2496 :DDDDDDDDDDDDDDD
Mintha a minecraft nem ilyen lenne. Mert de! :D -
#2495 Hogy csúszkálnak már az avatarok a talajon ... utálom az ilyet. -
robiribi #2494 De a devoncraft mindig laggol, szar a map -
robiribi #2493 Minecraft 1.7-es szerver, no hamachi!!! IP: needwoodmc.dyndns.org gyertek sokan! -
uscGhost #2492 Mód nincs singlehez? -
#2491 Van ilyen plugin -
uscGhost #2490 -
uscGhost #2489 Ez egy nagy szar, ha kijön pc-re biztos hogy nem próbálom ki.. De amúgy a videóba az a ugróblock vagy mi ami feldob egyre magasabbra az nem ártana mc-be hogy pl repülőkbe feljuthassunk mint a videóba :D -
#2488 Minden ezer éves hírt megtalálsz? :D -
#2487 WTF?
Meg jelent az xbox-os Minecraft klón, a FortressCraft.
A játék az első megjelenési napon 30000-en meg is vásárolták (kb. 6 dollár a játék) és ezen fellelkesülve a fejlesztők ilyen szövegeket eregetnek:
- Eddig minden nap többet adtunk el, mint a Minecraft.
- Később lehetséges egy PC-s kiadás is. -
#2486 Ez má miféle fake xboxos parasztvakítás?
-
agzt01 #2485 Devoncraft.dyndns.org Gyertek minecraft szerver :D van moderátor felvétel!
Lehet hogy nem lesz sok player,de azért hírdetek itt hogy lehet -
#2484 OMG Terraria off
:D -
atosz15 #2483 ja akk bocs :D -
#2482 Nem olvastál előzményt, Én meg nem írtam bele a hozzászólásba, de a TERRARIA-ról beszéltem :)) -
atosz15 #2481 robi szerverén énis voltam, de max 1-2 napig, vki fölgyújtott egy házat, ők meg törölték az összeset és ús várost csináltak.... -
atosz15 #2480 sziklát és érceket csákánnyal áss(minnél keményebb anyagból) földet, homokot és kavicsot pedig lapáttal és így gyorsabban megy, az elején pedig míg nem lesz rendes lakhelyed, állítsd peaceful-ra a nehézséget -
#2479 Pf, kipróbáltam ... nekem ez nagyon lassan indul be ... lehet valahogy gyorsan bányászni? Mert kva sok a block, és kva lassan bányászik ... egy óra alatt semmi nem látszik, mintha nem csináltam volna semmit :)
Na meg új karit kellett már csinálnom az elején ... felhúztam egy falat hogy éjszaka ne nyírjanak ki, és az invben voltam mikor rányomtam a csákányra, az a szar meg valahogy kidobta a falon kívülre ... na, ennyi, kézzel ebben nem lehet ásni :) -
#2478 Nem rólad van szó, az jó szerver, robiribi a köcsög. -
uscGhost #2477 Nem is rólad van szó XD vagy nemtom