Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem tudjátok, hogy miért nem tudok játék közben írni? -_-
Pedig be van állítva és egyszerûen nem engedi..
Nyugi én is 4 óra alatt találtam 6 farkast kb 5 millió kockányival arrébb a házamtól xD

Rowlend
Havas területeken keresd. 😊

GET OVER HERE!

Pistike 007
éjjel szvsz õk is jönnek a fényre

woy
generáltam új világot ott sincs farkas <#falbav>

Pistike 007
b+
és akkor a játékban hogy tudom kibontani a dobozt? az is csak köcsögség?
anyám..😄
amúgy nem akarom woy-t cseszegetni de vagy 30 farkassal találkoztam már.😄

Rowlend
Ez a shop csak egy poén, Április 1. van 😊

GET OVER HERE!

Pistike 007
nemvágom?😄

Rowlend
Nézz rá a naptárra 😊

GET OVER HERE!

Pistike 007
ez hogyan van? földi javakért lehet vásárolni kulcsot a ládákhoz? warezban nemtudom kinyitni?😄

woy
az jó lesz 70mb-os mentéssel 😄 karácsonyra találok is egyet

Malakai
Asszem elég neki az új terület, tehát, hogy egy chunkot akkor generáljon le elõször.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

woy
Kell új mapot generálni az 1.4nek mert 1 farkast se találok :S ???

😞 Remélem majd megcsinálják, hogy ne csak csalással lehessen elérni..
Egyébként miért nem tudok 1.4-ben chatelni? -.- SP-ben..
És nem úgy volt, hogy jönnek új craftolható cuccok is?
Malakai
Nagy nehezen rájöttem, hogy armor setre gondolsz. 😊
Az a láncing, Chain Armor, és csak csalással érhetõ el a játékban (/give multiban, vagy invedit szingliben), mivel tüzet máshogy nem lehet inventoryba rakni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wikin néztem, hogy lehet ilyesféle setet csinálni, amihez tûz kell. Diamond set után mutatja.
Malakai
Fire set?

Az ágyas spawn dolog úgy tûnik bugos még és úgy általában nem mûködik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nah valaki rájött már, hogy hogyan lehet a spawnpointot beállítani? 😊
Plusz ezt a fire setet megcsinálni..
woy

Nos igen, kint van de a módokat és egyéb itemeket vissza raktam amit töltöttem hozzá és nem akar elindulni, ez mért van?

Rowlend
Kint van az 1.4

GET OVER HERE!

Rip
Oh, de találtam ilyet:

youtube videók

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Nem volt hozzá readme.txt?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

nem tudna felrakni valamilyen vidit hogy hogyan kell telepíteni a minecolonyt vagy a mo creaturest?
csak mert nem tudom sehogy sem felrakni<#rinya>
Hopp mivel nem találkoztam😄
Minecraft program ipadra😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hello!

Indult egy új Minecraft BETA 1.3-as magyar survival szerver.
Ezen a címen lehet rá csatlakozni: slcminecraft.dyndns.org:21222
Van rajta runecraft +még néhány plugin.
Szerintem jó lett és várom a játékosokat. 😄

Szivesen xD de nem tudom mi vicces a tökmagba 😄

Sziasztok!
Én megpróbáltam ezt a mod-ot feltenni,megcsináltam a tutorial alapján,de mikor pölö egy mp5-öt craftolok,és ki akarom választani,akkor csak fekete lesz a kép,és semmi nem történik.Mit csináltam rosszul?

Pistike 007
5 perc folyékony röhögés
köszi!!😄
am szerintem nincs tökmag.
XDDDDD
ok. minden ok.
😄

Tud valaki tökmagot? xD úgy értem h elülteted a magot és akkor tök lesz belõle, olyan létezik?

Igen

Titan
1.3 alatt neked mûködik???

Probléma megoldva😄

Valaki tudna segíteni,hogy 1.3-at honnan lehet letölteni?

Malakai
Én nem csipem, hogy botok úgy szedik szét a világot, ahogy nekik tetszik... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Találtam 1 jó kis módot singlehez a neve minecolony és nagyon jó ezt például a farmer emberkém csinálta:

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Naigen a relog... de nála én még ilyet nem értem.
Csak neki lagol és pedig semmi letöltés. Tuti valami 1.2 utáni 1.3 regisztrációs kulcs bekavart és valamit összekuszál vagy tényleg nem tudom. :/
De hát ugye uninstall után a roaming-os mappából is kiszedia .minecraft mappát..
AnarchoiD
huncraft -on nalunk neha elofordul ha 30+ user van benn, akkor egy -egy relog megoldja

illetve meglehet probalni a webes klienst is

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Nekem már sajna az 1.2-nél is ez van.Nem mindig,de azért néha belaggol,vagy nem is tudom,hogy mit csinál.Am 1.3-at ingyen honnan lehet letölteni,mert eddig csak kamu torrentet találtam,máshol meg semmit...

Hello!
Lenne egy kis problem. :/
Valakinek valami ötlet rá, hogy havernak miért lagol Beta 1.3?
Amíg 1.2 volt neki, addig tökéletesen ment az egyik szerveren ahol játszunk, aztán amikor átáltunk 1.3-ra.. neki olyan (amikor belép a szerverre), mintha lagolna.. nem megy semmi letöltés a háttérben és minden más netes játéka meg lagmentesen fut. Mi pedig tisztán látjuk õt mozogni, meg pl. ha kiásik egy gödröt az nálunk azonnal történik, de nála nagyon késõn + még minket se lát csak egyhelybe álva... próbálta már csomóx reinstallálni, máshonnan leszedni de semmi. Már én is kifogytam az ötletekbõl...
Választ elõre is köszönöm, ha netán lenne ötletetek!
AnarchoiD

Mob csapdát zárt tetõvel is lehet csinálni??

woy
Rip
Hja, az tényleg nagyon vad világ 😊
Nemhiába, Hókuszpók azért még mindig üt 😄

igen, nekem is úgy tûnik 😊 a "gargamel" seed-et javaslom amúgy, ha kikecmeregsz a barlangból, akkor valami eszetlenül szép tájon találod magadat 😊
Rip
Milyen videokártyád van? Integrált?
Driver a legújabb hozzá?

Esetleg próbáld meg ezt:
video

Malakai
1.3-ban aki kezdett már világot, nem vettétek észre mintha nagy barlangrendszereket is többet generálna?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sysfox
Van másik mód is, csak most fejbõl nem tudom.

Nem az .exe-vel kell indítani, hanem a minecraft.jar-t paraméterezve.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

hát erre sajnos egy gyógyír van (legalábbis nekem csak ez mûködik): böngészõbõl indítsd a játékot ( http://www.minecraft.net/game/ ). ha nyomsz neki egy F11-et, akkor ki tudod itt is rakni full screenbe.