Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig be van állítva és egyszerûen nem engedi..
és akkor a játékban hogy tudom kibontani a dobozt? az is csak köcsögség?
anyám..😄
amúgy nem akarom woy-t cseszegetni de vagy 30 farkassal találkoztam már.😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyébként miért nem tudok 1.4-ben chatelni? -.- SP-ben..
És nem úgy volt, hogy jönnek új craftolható cuccok is?
Az a láncing, Chain Armor, és csak csalással érhetõ el a játékban (/give multiban, vagy invedit szingliben), mivel tüzet máshogy nem lehet inventoryba rakni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az ágyas spawn dolog úgy tûnik bugos még és úgy általában nem mûködik.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Plusz ezt a fire setet megcsinálni..
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
csak mert nem tudom sehogy sem felrakni<#rinya>#rinya>
Minecraft program ipadra😄😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Indult egy új Minecraft BETA 1.3-as magyar survival szerver.
Ezen a címen lehet rá csatlakozni: slcminecraft.dyndns.org:21222
Van rajta runecraft +még néhány plugin.
Szerintem jó lett és várom a játékosokat. 😄
Én megpróbáltam ezt a mod-ot feltenni,megcsináltam a tutorial alapján,de mikor pölö egy mp5-öt craftolok,és ki akarom választani,akkor csak fekete lesz a kép,és semmi nem történik.Mit csináltam rosszul?
(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Csak neki lagol és pedig semmi letöltés. Tuti valami 1.2 utáni 1.3 regisztrációs kulcs bekavart és valamit összekuszál vagy tényleg nem tudom. :/
De hát ugye uninstall után a roaming-os mappából is kiszedia .minecraft mappát..
illetve meglehet probalni a webes klienst is
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Lenne egy kis problem. :/
Valakinek valami ötlet rá, hogy havernak miért lagol Beta 1.3?
Amíg 1.2 volt neki, addig tökéletesen ment az egyik szerveren ahol játszunk, aztán amikor átáltunk 1.3-ra.. neki olyan (amikor belép a szerverre), mintha lagolna.. nem megy semmi letöltés a háttérben és minden más netes játéka meg lagmentesen fut. Mi pedig tisztán látjuk õt mozogni, meg pl. ha kiásik egy gödröt az nálunk azonnal történik, de nála nagyon késõn + még minket se lát csak egyhelybe álva... próbálta már csomóx reinstallálni, máshonnan leszedni de semmi. Már én is kifogytam az ötletekbõl...
Választ elõre is köszönöm, ha netán lenne ötletetek!
Nemhiába, Hókuszpók azért még mindig üt 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem az .exe-vel kell indítani, hanem a minecraft.jar-t paraméterezve.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/