Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megint én 😛

Nem értem miért, de esténként a bányámba belépve azon kapom magam, hogy hol egy creeper, hol két zombi, stb van ott. És nem értem miért! Az amúgy nem túl nagy bányászterület mindenhol ki van világítva (Én legalábbis nem látom úgy, hogy túl sötét lenne bárhol is), nincsenek rések se barlangrendszerekbe, és mégis rendszerint szembetalálkozok velük. Van erre ésszerû magyarázat?
meg sem említve, hogy ha este vadászós kedvem van, csak futok egy kört a csapda körül és már jön is asok balfék bele 😄
Az enyémnek az az elõnye, hogy automatizált 😄 Nyugodtan bányászgathatok, meg lakberendezhetek, miközben a vacsorának való gyûlik a csapdámban. Mondjuk be kell vallani, nem mûködik egy Creeper/stb Factory szintjén, de nem is arra van 😄
Caliph
én is csináltam egy ilyet de én nem szaroztam a vízzel,jó nagy lyuk én meg kiálltam üvegbe csalinak😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

AnarchoiD
jo ez egy workaround 😉

de ez nether ugyanaz a fizika mobok es anyagok szal nether 😉 vadaszhatod a malacembereketa sulthusert stb...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

nekünk is van egy szerverünk így baráti körben, építettünk nether gate-et de nem dob be minket a netherbe

AnarchoiD
a creepek -et csak te vonzod nem a feny 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD

mert nincs nether multiban ? 😊 szerinted 😉 husi

na ezt gondold ujra 😉

Használnám? Leírtam már h kész van, mûködik amúgy 😄
Csak mivel szaroznom kellett a vízmennyiséggel (különben a tábla nem fogja meg, csak átfolyik felette a víz) ezért 1-2 ponton nem a lyuk felé sodor a víz. De mozgó dögöknél ez nem hiszem hogy gondot okozna, sõt, egész jól operál. Mondjuk ha elõre tudom, hogy üvegre nem lehet táblát rakni, akkor megspóroltam volna magamnak az átépítésbe fektetett energiát 😛

Egy fontos kérdésem lenne amúgy: Tudtommal a sima állatokat vonzza a fény, a különbözõ bestiákkal van valami hasonló? Mármint tudom, hogy csak a sötétben spawnolnak, de amúgy mennek a fényre õk is?
Zomil
"végleges"...ez is csak arra jo, h notch-nak legyen indoka kevesebbet foglalkozni vele :S

pl.: nether még mindig csak single-ben van

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lolSL
november 11-én jelenik meg a végleges verzió.

Bexter
Erõsen filozom, pár oldal és video megnézése utéán, hogy megveszem 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Caliph
a vizet csak arra használná hogy belesodorja õket a lyukba

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
õ nem fullasztani akar,hanem gravitáció párti: a dögök abba hallnak bele h zuhannak egy nagyot

Freddycom
Magon 1.3 volt a legfrissebb, feltételeztem ez a legújabb is egyben. Akkor hallottam elõször a minecraftról. Mostanra leszedtem egy 1.2-eset autoupdaterrel, tehát most vagyok 1.4.0.1-es verziónál, aminál jó is az ágy, csak sajna buktam az eddigi terraformálásom.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

AnarchoiD
a fullaszto csapda jo otlet csak lassu es alacsony hatasfoku...

Akkor miért nem frissíted?
Freddycom
1.4-ben már az ágy az új spawn point, hát komolyan mondom, fõbe lövöm magam, természetesen 1.3-mal játszom.

Freddycom
Elkezdtem játszani ezzel, építkeztem, lefagyott a picsába, visszalépek, beragadtam, ment le folyamatosan az életem, megdöglöttem, respawnolt oda, ahonnan 100 éve elindultam. Fingom nincs h jutottam el oda, ahol bugként meghaltam. Erre van vmi megoldás? Esetleg térkép van az eddig felfedezett területrõl? Mert egy jellegzetes kis lávató mellé építkeztem.

REPS0L
üdv emberek, én is boldog tulaja lettem a játéknak 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Na, fogjuk rá, hogy sikerült... 1-2 ponton sajnos kifelé sodor, nem befelé, de ettõl jobb már nem lesz.
Malakai
Létra, tábla elméletileg ugyanaz a hatás.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

megvan mi a baj: helyenként túl magas a vízszint h megfogja. remek, épphogy sikerül beállítani hogy mindenhol a lyuk felé sodorjon, variálhatom át az egészet.. :S
Caliph
régen egy létra felfogta a vizet/lávát,nemtom ez megy-e még: csekk a #430-as hszt-t itt

gondolom úgy kell kialakítani a belterét, hogy legyen hova spawnolniuk, mivel vízbe ugye nem szoktak + a környezõ területeket/barlangokat kivilágítani, hogy ne oda éledjenek.. gondolom.
Azt hiszem erre mondják, hogy félsiker. Az egyik oldalon rendesen megfogták a táblák a vizet, a többin azonban nem. 4x4-es üreget ástam, csak szólok 😛
Én ezt a csapdás dolgot amúgy nem értem😄
Ha ugye úgy csinálom,hogy a víz oda folyik a lávához,amit speciálisan elhelyezek (a lávás dolgot értem is),de akkor nem spawnolnak oda a mobok.Ha nincs víz,akkor igen.Fedett cuccot csináltam,nagy sötétség,sehol egy fáklya,de akkor nincsenek szörnyek,csak ha kiveszem a vizet.De akkor hogyan oldom meg,hogy a lávába menjenek?

hm.. ezt kiprobálom, köszi
Malakai
A perem alá ahol lefolyna a víz rakjál táblát a falra, bugnak köszönhetõen az felfogja a vizet. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok, lenne egy kérdésem csapdakészítéssel kapcsolatban.
Egy olyan csapdát próbáltam megvalósítani, hogy a felszínen egy örvény behúzza a mobokat egy lyukba, hogy aztán jópár kocka zuhanás után kitörjön a nyakuk. A probléma, hogy az aljában összegyûlik a víz és ez felfoghatja az esésüket. Nincs valami praktika, amivel a vizet visszafoghatom a felszínen, hogy ne folyjon le?
SKYhostingos minecraft szerót ha rendelek menni fog tört játékkal?

Szóval erre a lagos problémára nincs senkinek megoldás? 😞
Havernak 1.3 óta van ez... de csak szerveren.. úgy lagol, hogy amikor belép szerverre csak sötétséget lát....singleben nem csinálja ezt neki és mint már ahogy írtam, nem tölt közben meg semmit se csinált... Már próbáltunk mindent, Java reinstall, Game Booster, Minecraft reinstall... kifogytam az ötletekbõl.
Sõt! Már másik winyóval is kipróbálta + még win xp reinstall is volt és ugyanaz.
AnarchoiD

az egesz woolbol van, eladasra csinaltak 40k wool-t aztan vegulis nemovlt ra kereslet csak 5000-et vettek meg 😉 gondoltam valami fajat kellene csinalni belole ahogy epitkeztem mindig mas elkepzelesem volt hogy mi lesz a vegen 😉 es valahogy ez kerekedett ki belole 😉 megkozelitoleg kb. 12k woolbol al a cucc

Skate00:

korokrol annyit hogy kitalaltam, hogy csinalok egy nagy zeppelint .. szinten woolbol 😉 de aztan a tokeletes korok nehez "megalkotasa" helyett inkabb egy szallito hajot craftoltam 😉 nagyon allatul nez ki szvsz, magasan lebeg egy oserdo folott 😉

Malakai
Homok és sóderen kívül minden a levegõben marad ugyebár, aztán meg már csak türelem kell... 😛

Hogy a piramisok milyen népszerûek minden szerveren... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ezt hogy a francba csináltad?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

skate00
Nézegettem a térképet, és nem értem hogy tud itt mindenki ilyen fasza köröket, meg kupolákat csinálni.<#taps>

AnarchoiD
Doomsday machine

az uj mualkotasom a HUNCRAFT.NEt szeron

es a szero terkepen :

Huncraft.net dinamikus terkep

1.4-es mod loadetõl mér hal meg a game?

Rage47
HW-s emberke alkotása
Ezt elmondanád megint, hogy hogyan kell? XD Erdõbe teszek le pár fáklyát 1 helyre vagy szétszórva? utánna mennyek kicsit távolabb és lessem h spawnolnak-e? 😄

skymannn

egy barátommal közösen csináljuk,remélem tetszik.. enjoy! 😊

skate00
jo ez az 1.4 csak még nem igazán vágom ezt a Farkaskeresést. Vhogy ugy kell hogy fás területen ki kell fákjázni és várni távolabbról. Nekem eddig hajnalba spawnolt egy falka (kb 7 db) abból reggelre maradt 2, mert sok volt a szörny és csak reggel tudtam lemenni.
Ebbõl 1 meg is halt mert késõbb amikor ráküldtem 2 zombira.
Persze multiba tolom, lehet azért van ilyen kevés.
---------

skymannn
régiecske hír a minecraftról amire nemrég bukkantam rá, gondoltam bedobom ide.

Malakai
Jól értelmezted, újabb redstone nerd. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

skate00
nem feltétlen, szerintem másolt. Annyi hogy kijelöl egy adott területet, és azt másolgatni, és akkor megvan az alap dallam, és csak pár helyen át kell hangolgatni.
<#hamm>
--------
Ezt nem nagyon értem, vki elmagyarázná hogy ez mit csinál? összead vagy mi?
De 32 bittel elég komoly.

Pistike 007
létezik ennyi idõ a világon?😄

Rowlend
Ez már beteges 😄

GET OVER HERE!

Elloptam az istálló alapját és csináltam kennelt a farkasoknak 😄

skate00
érdekes<#vigyor5>