10467
-
#2596 programozo vagy és semmi kreativitásod nincs, h alkoss valamit? :)
ez igy meg még szomorubb...én is programozo vagyok amugy...és mindig tudok találni valamit amivel el lehet szöszölni, pl. imádok bonyolult redstone rendszereket csinálni, meg mostanában a pistonokkal szorakozni...
épp az a játék lényege, h te találsz ki célokat magadnak, pl. amit Lewyty csinál, kitüzött magának egy célt és most azt valositja meg... -
uscGhost #2595 Várd ki az 1.8-at abba már nem lesz unalom :D Én már több mint 1 hónapja nem minecraftoztam, mert minek csináljak bármit ha úgyis újra generálom a mapom 1.8ban :D -
gregtom6 #2594 Zomil, viccen kívül én kis történeteket is írtam, és programozónak tanulok, most játékot kell fejlesztenem még egy emberrel szakdolgozatnak.
Nem is rossz ez, de lehetne egy cél, és ez a lávás dolog tetszett, mert amit eddig láttam, az olyan semmi se volt.
Még azokra az állítólagos arénákra lennék kíváncsi, mert van valami bajnokság, hogy ki kell ütni minél gyorsabban a másik alól a téglákat. -
gregtom6 #2593 Ilyen erővel más játékban is végülis csak egy trigger zóna, egy felugró szöveg, meg még egy szöveg az elvégzendő feladatokról, stb.
Hehe :) -
#2592 szomoru, ha valakinek nincs fantáziája/kreativitása :)
te biztos nem szerettél legozni se, mert nincs célja :) -
uscGhost #2591 Az se feladat max 1 plugin vagy úgy van megcsinálva a szerver.
Amúgymeg ilyen szinten kiröhögtelek :D
-
gregtom6 #2590 Azt nem mondtátok, hogy vannak feladatok is...most találtam egy olyan szervert, ahol jön a láva, és körbe kell építeni magunkat. -
uscGhost #2589 Tudom, de hogy te milyennek csinálnád :D -
#2588 Azt már megépítették minek még1x?
-
uscGhost #2587 Parlamentet nem akarod megépíteni? XD -
uscGhost #2586 Pontosan! -
#2585 Közben haladgatok a kis Mary vel (minden tőlem telhetőt megteszek hogy arányos legyen)
INGAME
-
#2584 A MIMECRAFT definíciója:
Egy minimális civilizációs hatással megfűszerezett és szinte korlátlan építési lehetőségeket kínáló játék, ami annyira egyszerű hogy már zseniális.
(Az egyetlen gond vele hogy, a mai 11éves Crysis2 grafikafoshoz szokott kis pöcsök vagy belekötnek vagy balfaszok hozzá. ()()ez az utóbbi amúgy nem egy célzás volt()() [ez meg nem irónia] ja de xD -
uscGhost #2583 Azt amit akarsz... ez a lényege azt csinálsz amit akarsz -
gregtom6 #2582 Biztos én nem ismertem meg rendesen ezt a "nagyszerű" játékot, de mit lehet ebben még csinálni? -
uscGhost #2581 Ha nem tetszik ez a nagyszerű játék akkor minek kell ide írni? Menjél alukálni késővan. -.-' -
#2580 Nem a két időtöltés összehasonlítása végett íródott a szarkasztikus kommentár. -
gregtom6 #2579 Nem, a mozinak van eleje és vége, de ennek nincs :)
Nincs olyan, h mission 1: építs nemtommit, és kész, kapsz érte új téglákat. Nem, ez olyan, mint a Sims, nincs értelme.
Mellesleg jót nevettem a kommenteden, eléggé hasonlít az enyémre, milyen véletlen xD -
#2578 Időmilliomosok és koczkák elvannak vele, legjobb, ha a két jelző együtt van jelen.
Az meg amit lewyty le szokott itt nyomni fórumon, ahogy toporzékol, h buták és csúnyák az adminok különböző szervereken, kéne már neki egy jó szerver, de csak úgy, h admin/moderátor lehet ott. Nevetséges.
Koráról meg hazudik az adatlapján. :D -
#2577 A mozi egy marhaság, hogy bírják azt nézni az emberek.
Elmentem egy-két filmre, egyik se tetszett. Elkezdtem felgyújtani az épületet és szépen lecsuktak. :) Tudtam, hogy le fognak csukni, de nem baj, kb nekem ennyi elég is volt a moziból. Céltalan időtöltés. -
gregtom6 #2576 Ez a játék egy marhaság, hogy bírtok ti ezzel játszani? :D
Elvoltam vele egy fél napig kb, meguntam, elkezdtem rombolni, de csak kis dolgokat, és kaptam egy szép bannt :) Tudtam, h bannolni fognak, de nem baj, kb nekem ennyi elég volt a játékból. Céltalan, menj, és építs játék. -
#2575 Lopod a csirkémet? :D -
#2574 Admin vagyok
#2572 nyomd meg az F2-t.
Eközben a májnkráftban... -
gregtom6 #2573 Hy all!
Nem igazán jöttem rá, hogy akkor most hogy is van, tehát van egy fő, hivatalos Minecraft szerver, v realm, amin sokan vannak egyszerre? -
mumeen #2572 ilyen képet én hogy tudok csinálni??:D -
uscGhost #2571 De honnan van ennyi színezéked meg gyapjúd? Tuti addolt. Szerón engedélyezve van az addolás, vagy OP vagy? Beadás nélkül nembírnád megcsinálni (ezt most nem azért mondtam hogy veszekedést kezdeményezzek vagy ilyesmi ez csak a véleményem, egyébként meg jó is meg qva nagy is lesz ) -
W B #2570 Na majd jönnek az endermanek, és elviszik .... -
#2569 Akkora mint a fél város
Linkben mer nagy kép -
#2568 Persze több kép is lesz majd nyugi! már ~5000wool -
#2567 azta:D jónak ígérkezik! amint kész képt!:D -
#2566 Új projektem :D Queen Mary 2
Eddig csak ~4000wool
A játék képtorzítása miatt tűnik rövidnek.
INGAME
-
W B #2565 És főképpen este tevékenykednek.
Majd akkor lesz jó, mikor a síneket viszik el :p -
#2564 Egyre jobban emlékeztetnék a cigányokra, sötétek (kívül-belül), nagydarabok, lopnak, és ha rosszallóan nézel rájuk megtámadnak. :D -
#2563 Lebontja azt is :D -
#2562 Körbe kerited azt csak nem viszi el :D -
-
W B #2560 multiban lesz jó.... járőröznötök kell a nagy épületeitek körül :p -
uscGhost #2559 Szerintem meg úgy kellene megcsinálni hogy hard nehézségi fokozaton spawnoljanak csak mert vannak akik féltik az építményeiket (pl: én) -
#2558 De bontogatni bontogat közben miközben alszol -
atosz15 #2557 am én arra vok kíváncsi az enderman mit dropolhat :D
am ott írja, csak akkor támad, ha ránézel, alvás közbe meg arra elég kicsi az esély nem?