Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem miért, de esténként a bányámba belépve azon kapom magam, hogy hol egy creeper, hol két zombi, stb van ott. És nem értem miért! Az amúgy nem túl nagy bányászterület mindenhol ki van világítva (Én legalábbis nem látom úgy, hogy túl sötét lenne bárhol is), nincsenek rések se barlangrendszerekbe, és mégis rendszerint szembetalálkozok velük. Van erre ésszerû magyarázat?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
de ez nether ugyanaz a fizika mobok es anyagok szal nether 😉 vadaszhatod a malacembereketa sulthusert stb...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
mert nincs nether multiban ? 😊 szerinted 😉 husi
na ezt gondold ujra 😉
Csak mivel szaroznom kellett a vízmennyiséggel (különben a tábla nem fogja meg, csak átfolyik felette a víz) ezért 1-2 ponton nem a lyuk felé sodor a víz. De mozgó dögöknél ez nem hiszem hogy gondot okozna, sõt, egész jól operál. Mondjuk ha elõre tudom, hogy üvegre nem lehet táblát rakni, akkor megspóroltam volna magamnak az átépítésbe fektetett energiát 😛
Egy fontos kérdésem lenne amúgy: Tudtommal a sima állatokat vonzza a fény, a különbözõ bestiákkal van valami hasonló? Mármint tudom, hogy csak a sötétben spawnolnak, de amúgy mennek a fényre õk is?
pl.: nether még mindig csak single-ben van
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://bexter.hu Szép Fényeket!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Ha ugye úgy csinálom,hogy a víz oda folyik a lávához,amit speciálisan elhelyezek (a lávás dolgot értem is),de akkor nem spawnolnak oda a mobok.Ha nincs víz,akkor igen.Fedett cuccot csináltam,nagy sötétség,sehol egy fáklya,de akkor nincsenek szörnyek,csak ha kiveszem a vizet.De akkor hogyan oldom meg,hogy a lávába menjenek?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egy olyan csapdát próbáltam megvalósítani, hogy a felszínen egy örvény behúzza a mobokat egy lyukba, hogy aztán jópár kocka zuhanás után kitörjön a nyakuk. A probléma, hogy az aljában összegyûlik a víz és ez felfoghatja az esésüket. Nincs valami praktika, amivel a vizet visszafoghatom a felszínen, hogy ne folyjon le?
Havernak 1.3 óta van ez... de csak szerveren.. úgy lagol, hogy amikor belép szerverre csak sötétséget lát....singleben nem csinálja ezt neki és mint már ahogy írtam, nem tölt közben meg semmit se csinált... Már próbáltunk mindent, Java reinstall, Game Booster, Minecraft reinstall... kifogytam az ötletekbõl.
Sõt! Már másik winyóval is kipróbálta + még win xp reinstall is volt és ugyanaz.
az egesz woolbol van, eladasra csinaltak 40k wool-t aztan vegulis nemovlt ra kereslet csak 5000-et vettek meg 😉 gondoltam valami fajat kellene csinalni belole ahogy epitkeztem mindig mas elkepzelesem volt hogy mi lesz a vegen 😉 es valahogy ez kerekedett ki belole 😉 megkozelitoleg kb. 12k woolbol al a cucc
Skate00:
korokrol annyit hogy kitalaltam, hogy csinalok egy nagy zeppelint .. szinten woolbol 😉 de aztan a tokeletes korok nehez "megalkotasa" helyett inkabb egy szallito hajot craftoltam 😉 nagyon allatul nez ki szvsz, magasan lebeg egy oserdo folott 😉

Hogy a piramisok milyen népszerûek minden szerveren... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
az uj mualkotasom a HUNCRAFT.NEt szeron
es a szero terkepen :
Huncraft.net dinamikus terkep
Ebbõl 1 meg is halt mert késõbb amikor ráküldtem 2 zombira.
Persze multiba tolom, lehet azért van ilyen kevés.
---------
<#hamm>#hamm>
--------
Ezt nem nagyon értem, vki elmagyarázná hogy ez mit csinál? összead vagy mi?
De 32 bittel elég komoly.