Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Lekaptam crackeltet,de nem tok törts szerverre menni..:C

folycrafton kivül van másik tört szeró?esetleg egy IP cím oda?mert ami az oldalon van az nem jó..Sõt,az oldal is csak cachebõl jön be...:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fec papa
ment privát

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

LeWyTy
fec papa, freddy van xfiretek?
Meg kéne próbálni valamit 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fec papa
Leszedtem egy olyan verziót, hogy lehet szervert is indítani, 1.4-es csak én tudtam rácsatlakozni haver nem, még hamachival ki kéne próbálni hátha megy, csak elment kajálni. <#idiota>

Meg most ezta fórumot nézegetem.

Freddycom
Ez engem is erdekelne. Viszonylag hamar meguntam a single-t, miutan talalkoztam mar majdnem minden elemmel.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Sziasztok!
Még nincs meg eredetiben a játék, de már üzletelgetek érte. Az lenne a problémám, hogy mennék fel bármilyen (tört) szerverre, mindig ezt írja ki:
"Internal exception: java.net.SocketException: Connection reset"
Nos utána néztem MineCraft fórumon, és több embernek is van ilyen problémája. A kérdésem a következõ lenne, hogy nem tudnátok e gyógyszert mondani ez ellen a "tünet" ellen? Nagy szépen megköszönném. Elõre is köszi, Erik voltam.
Fec papa
Lehet crackeltel is? Mert épp most töltöttem le nemrég, és haverral is letöltetem hátha mûködik. 😄 Bár szépen szólva is kezdõ vagyok.

org.lwjgl.lwjglexception pixel format not accelerated

ezt írja ki, amikor elindítom

megooldás?

LeWyTy
Valakinek hasonló módon nincs kedve játszani?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Malakai
Hozzáteszem, hogy craftoláskor a bepakolt dolgok egymáshoz való elhelyezkedése számít, tehát a kerítésnél maradva a felsõ két sorba, de ugyanúgy elrendezve õket is jó. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kössz 😊 Igen, az kerítés nézd meg azt amit Freddycom linkelt, minden dolog ottvan amit lehet craftolni

Freddycom
Receptek

Amúgy kitöltöd az alsó két sort botokkal.

Láma!
nice 😄

az ott korlát az alján? azt hogy? mi a kombinácio?😄

Kössz 😄😄

Törölt felhasználó
nagyon beteg, nagyon jó lett, grat😉😄
Éjféltõl 2-ig, utánna 8-9-ig csináltam és végül elkészült 😄
Nappal:

Éjjel:

Bexter
Megvettem, feltettem, betöltés done, de maradt fekte képernyõ... 😞
Tud valaki segiteni mi lehet a baj?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Törölt felhasználó
engem érdekel minden😄 szóval majd jöhet a kép😉
LeWyTy
Van valami olyan szerver amin még nincs semmi?
Vagy ez hogy mûködik ez?

Valaki aki párban játszogatna velem?

Én most egy mesterséges szigetet csinálok lassan 2 órája 😄 mellé pedig világítótornyot terveztem, ha érdekel titeket majd a világítótorony akkor csinálok képet. 😊

Láma!
+fav

nemrég kezdtük el, remélem találok jó ötleteket itt is😊

Törölt felhasználó
Köszi😊 hát, az alapanyagok (több ezer cobblestone) megvolt, szóval a beszerzést leszámítva kb 2-2,5 óra😊 sokszor estem le😄
Ilyeneket mersz mondani? Én a helyedben vigyáznék, mert az itt elhangzottak után nem kizárt hogy holnap egy Creeper bámul a képedbe, mikor felébredsz. A folytatást a fantáziádra bízom! 😄
Pistike 007
ezekszerint.
biztos Más. 😄

1.4 óta igen.
Találkoztam egy rózsaszín gyapjús báránnyal <#wow1> olyan is van?

Egész jó lett! Mennyi idõ volt? 😄

Törölt felhasználó
kicsit összébb kellett nyomnom a végén, mert már nem fért volna ki:S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gy.k: http://images.memegenerator.net/Zombie-Fortress/File/616439/Zombie-Fortress.jpg
skate00
Én ilyet akarok:

csak az a baj multival hogy kevés az oylan hely ahol nincs vmi építve vagy nincs kifájázva a táj, és ezért sokat kell menni mire tudok egy ilyet építeni egy full steril környezetbe, mert fényre spawnolnak. 😄

Sysfox
Mondjuk ott tényleg csak egy blokknyi fal van, ahol ez elõfordul.

Akkor ez lehet, köszi. <#eljen>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Malakai
Igazad van, ki is vették...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tudtommal ezt kivették idõvel...
másfelõl meg többszintes bányámnak MINDIG a felsõ szintjére spawnolnak. tény h az is kb 30 block mélységban van tengerszinttõl, de hát na.
Malakai
Min 8-as szintû fényerõ kell tengerszinten, viszont nagy mélységekben növekszik ez a szám, ergó minél mélyebben vagy úgy egyre jobban ki kell világítani mindent.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Annak úgy nincs értelme 😛
Freddycom
Játsszatok peaceful szinten, úgy egyáltalán nincsenek dögök. 😄

érdekes, nekem meg a bányámba spawnolnak idõnként mobok, csak a különbség, hogy az az ágyamtól kb 20 block mélységben van, és nem kell aludnom, hogy spawnoljanak. Mintha nem lenne minden egyes sarkon kivilágítva... O.o
Ragamofi
Baráti körbe kellene.😊

Origin: Brandter55

Ragamofi
Sziasztok!
Szeretnék csinálni egy szervert!
1.4-esre
Leirnázok a lépéseket+a linkeket ahonnan a fájlokat letudom szedni??Köszii😄

Origin: Brandter55

Malakai
Az ágy ne legyen 2 bloknyi távolságba olyan blokktól, ahol spawnolhat gonosz, és a közvetlen az egy blokk széles fal mellé tett ágyaknál bizony ez a helyzet.

Elméletileg azért rakták bele, hogy ne tudj csak úgy akárhol lerakni egy ágyat és átugrani az éjszakát.

Egy blokkal bentebb kell tenni az ágyat, vagy szélesebb fal, ha mindenképpen fal mellé akarjátok. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sysfox
Nálam zombi jelenik meg folyamatosan, ha az egyik ágyban alszom. Szoba kivilágítva, de mégis. Ha a mellette lévõben alszom, akkor nem történik semmi sem, minden rendben lezajlik. Ezt eddig én sem értettem.

Hát gyerekek ez az új verzió elég bugos lett,fõként az alvásnál.Befekszem ágyba,felkelek,azt egybõl ott van egy ijász,pedig nem is spawnolnak oda,mert egy rohadt nagy zárt toronyban van,tele feklyákkal.Am másik meg,hogy mentettem egyet,késõbb megint játszani akartam,de a betöltésnél a földbe éledtem bele.Azt meg is haltam,még szerencse,hogy a cuccaim megmaradtak a felszínen.De amúgy az ágyas cuccal nem lehet valamit csinálni,mert ez így nagyon szar...nem merek elaludni,és már nagyon fáradt vagyok😄

Szerintem mégegy iránytût rakhatnának bele, hogy egyik a kezdési pontot a másik meg a alvási pontot mutassa.

Malakai
Így történt, bár nem elfelejtették, csak az ágyas dolgot gyors bele akarták tenni és már frissítéskor írták, hogy az iránytû az eredetire mutat változatlanul.
Ennek ellenére ez továbbra is egy bug, majd talán javítják, bár lehet, hogy úgy vannak vele, hogy az eredeti spawnod az "északi sark", nesze mindig oda mutat (lustaság?). 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sysfox
Szerintem ez nem bug.

Régen úgy mûködött az iránytû, hogy a spawn ponthoz mutatta az utat. Régen a spawn pont = kezdési pont volt. Az 1.4-ben már alvás után az ágy lett a spwan pont, viszont az iránytût elfelejtették átprogramozni, így az még a régi rendszer szerint mutat. Szerintem.

Freddycom
Igen, egy iránytû így mûködik, de a wiki leírásban az van, h 'constantly points to the player's spawn point', ezért gondoltam, h mégsem a hagyományos értelemben vett iránytûm van.

hát akkor meg mire jó az iránytõ? azt hittem, hogy simán északra mutat. Este pl jól jöhet, amikor nincs fent a nap az égen. Vagy ha késõbb lesz esetleg olyan h. felhõs, borús idõjárás, mikor ugyancsak nem nagyon tudsz tájékozódni a nap állásából.

Freddycom
Na még egy bug jellegû:

Gondoltam, h jó lesz az iránytû, amikor elcsatangolok a házamtól de vissza tudok találni. na hát tévedtem mert nem az ágyamhoz vezet vissza, hanem a legelsõ spawn pointhoz, ahonnan kezdtem.

Zomil
Van mod nélkül nether? Nincs...husi...

"na ezt gondold ujra 😉"

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jól van, de ne várj semmi extrémet, gyakorlatilag ez az elsõ csapdám 😄
Érdekelne az a csapda, lefényképezhetnéd 😄