10467
    Mivel megosztottad velünk a videótokat, egy pár tanács a jövőre nézve:
    Ha valamit építetek, amit sokáig tart, akkor vagy csak az érdekesebb részeket vágjátok bele, vagy ha az egész procedúra érdekes, akkor valami ütős time-lapse (felgyorsított) dologgal keverjétek meg. Mert így számunkra (akik nem érintettek a dologban) nem igazán izgalmas egy ilyen videó. Nem néztem folyamatosan végig, bele-bele kellett tekernem, hogy "ja igen, most az alap, ja most a belső, meg a fények". Az előtte-utána személtetés is jó módszer, igaz, rövid kis videó lesz belőle, de akkor akár több építményt is összefoghattok egy csokorba.
    Még egy dolog: ha ilyen elkészítési folyamat videót csináltok, akkor a felvevő emberke ne nagyon mozogjon. Mintha kamera lenne. Néha másik kameraállás, de akkor is amíg átmegy oda, azt vágjátok ki. Ha viszont mindenképp mozogni kell (pl körbemutatod az épületet), akkor egyenletes sebességgel, fordulással próbáljátok meg. A nézőt zavarhatja, ha néha-néha megmozdul rezzensészerűen a kamera.
    De persze ezutóbbi csak apróság, a lényeg tényleg azon van, hogy ha érdekes videót szeretnétek, akkor azt tartsátok szem előtt, hogy a néző ne higgye azt, hogy az idejét rabolja csak az, amit néz :)
  • xaxoimi
    Facebook oldalunk ;)
  • xaxoimi
    Iratkozzatok fel a csatornára!
  • Wreck86
    Hamachi->Tunngle->GameRanger kb így szokott lenni, ha vmelyik nem megy. :D
  • constellus
    akinek van hamachija dobja a kukába!:D
    megtaláltam a megoldást és Tunngle-nek hivják, érdekes módon elsöre akármilyen hiba nélkül sikerült összekötni a minecraftal(igaz elöször bebugolt a trunngle és ujra kellet telepitenem, de a szervernek semmi baja sincs)
  • constellus
    Ez hihetetlen. eredeti minecraftom van eredeti oldalrol szetem le a servert, hamachival próbálom megcsinálni dél óta, már próbálkoztam mindennel. egyszerüen nem birom összerakni pedig emlékszem h kb 1 éve simán megtudtam csinálni gy ahogy most, (hamachi ipt bemásolni a server.propeteries fileba és done.) de most baszus semmit nemtudok már cisnálni folyamatosan azt irja ki h Failed to bind to port, 1-99999 akár mit irok be a propeteries fileba egyszerüen nem müködik, valakinek volt már ilyen gondja?

(btw találtam oldalt ahol tudom csekkelni h melyik port van zárva ergo oda nem engedi megnyitni a szervert, nos, akármennyit irok be mind closed papiron valakinek ötlet h a hamachinak miért closed az összes portja?)
  • Bexter
    Baromi jo lett, csak majd figyelj az árnyékodra felvétel közben :)
  • Csepo HD
    Egy újabb videóm melyben az 1.7-es Seus Shaders móddal jártam be a az új verzióban található Biome-okat. Szerintem ezzel a móddal a Minecraft fantasztikusan jól néz ki!

• LeWyTy
    Ez miez?
  • undY1ng #9773
    Mennyire macerás megcsinálni ezt a shaderes módot? Esetleg valaki leírná?
  • Malakai
    Modellek nem változnak, Sonic Ether a shadereken változtat, azokat ad hozzá, azaz fények és anyagtulajdonságok, meg rádobsz egy megszokott textúra pakkot.

Én is Sonic Etherrel játszok, vagyis játszottam. Legutóbbi verzió amit próbáltam mondjuk nálam hajlamos volt beégetni a világosabb textúrákat (homok pl), de látom ennél itt nem gond, vagy a textúra pakk sötétebb.
  • LeWyTy
    Semmivel... ha a HD textúra és az effektek nem akkor a távolság minden gépet kiakaszt.
  • Wreck86
    Tényleg sokkal szebb lett, de ahogy nézem a polip maradt retro mc-s. :D
  • Bexter
    Ejha, mennyire látni el távolra mennyire eszi a gépet?
  • RAZOR27
    úúúúúúde jól néz ki. Mennyire stabil így a játék?
  • Terawatt
    Üdv néktek :) .5 alá sikerült megcsinálnom epicmegaszuper shaderrel a játékot és elég pofás lett. Persze ez nem az a játék amit a graf miatt szeretünk, de lőttem egy képet hátha valaki kedvet kap hozzá. :)
  • LeWyTy
    Basszus... ha pár héttel előbb szólsz... :( már van más elfoglaltságom.
  • skymannn
    Ha megleszünk elegen akkor generálunk egy új worldot a tiszta laphoz.
  • skymannn
    Barátommal együtt bérelt általunk pár általunk választott móddal bővített FTB Monster packos,lagg-mentes szerverre keresünk embereket. Kik ismertek a módolt minecraftos körökben, illetve elég érettnek érzik magukat egy hangulatos privát szerveren való játékhoz. Ha felkeltette valakinek az érdeklődését további infóért keressen fel priviben. PRAISE THE SUN! :)
  • undY1ng #9763
    Sziasztok!
    Vanilla féle vagy minimális módolt szervert keresek! Tudnátok ajánlani? Nem muszáj nagy populáció a szervernek.
  • ronnie89b
    Köszi a válaszokat.
    Azért anyira nem lassíthatta le a hackereket ez a rejtett mappázás. :)
    Ha meg újra kell telepíteni a Wimdows-t,akkor meg szívás van, akár eredeti, akár nem. Szóval, olyan sok értelme még sincsen.
    De, akkor is van, csak nem kell törődnöd a másolgatással, a bejelentkezés után autómatikusan telepíti a frissítéseket, igaz, hogy a windows meghajtó alá, de neked csak egy "Yes"-t kell nyomni az "Update?" kérdésre. Ergó elmarad a letöltés, kikeresés, másolás, stb. :)
  • ronnie89b
    Off.
    De még milyen mélyet.Ki nem állhattam a verselemzéseket.
  • ronnie89b
    Teljesen komoly kérdés volt.
    Ha eredeti a játék, akkor nincs ez a korlátozás?
    Ha komoly a kérdés, és érdekel a válasz: Azért, hogy nehezebb dolguk legyen az embereknek egyrészt megtalálni, hogy mit is kell szétkalózkodni, másrészt pedig hamár megvan a kalóz verzió, akkor minden frissítésnél nyűg legyen bemásolgatni a játékot abba a könyvtárba, hogy ha már nem vetted meg, szenvedj vele :)
    Mert nyilván, ha meg tudnád adni, hogy hova tegye, tudnád egyből, minden bonyodalom nélkül, mit kell odaadni a haveroknak :)
  • Jim Morrison
    látom az irodalomóra mély nyomot hagyott benned :D
  • ronnie89b
    A játékot miért csak egy rejtett mappába lehet telepíteni a C meghajtóra? Ilyet még más játéknál nem láttam. Mire gondolt a költő mikor ezt kitalálta?
  • Csepo HD
    Minecraft Fan art - James ツ (mcJames)

Egy újabb Fan art-om melyet James ツ (mcJames) -ről készítettem!

• Wreck86
    Azthittem creeper lesz, de ez sem volt rossz! :D
  • Csepo HD
    Minecraft Extrém Hardcore FAIL :I
    Egy eléggé érdekesre sikeredett sorozat! :D

• silbor
    1.8 fullos világ generálás beállítások

• Malakai
    Ha valamit fizikailag akarsz, akkor ilyesmi lehetne, nem dobozos, de boltban megvehető, kapsz egy kódot egy kártyán és kész. MOn viszont nem árulják azt mondja.
    Ha viszont minecraft.net-en simán csak megveszed, akkor ott lehet választani gift code-ot, tehát digitálisan lehet csak kódot venni, anélkül, hogy a te regisztrációdhoz adná.
    Aztán ha kreatív vagy kitalálhatsz valamilyen módját annak, hogyan prezentáld ezt, ha át akarsz valamit adni...
  • Pistike 007
    Én nem tudok róla.
  • Plata
    Meg lehet valahol venni vagy rendelni dobozosan a játékot?
    Meg venném ajándéknak.
  • LeWyTy
    Van valami értelmes magyar MC szerver amin nincsenek ilyen eltúlzott pénzrendszerek? Csak amolyan játszogatós.
  • Inquisitor
    Üdv. Olyan pályaszerkesztőt vagy szerkesztőket keresek, amik követik a friss verziókat és lehet bennük kicsiben (mint kreatív módban) és nagyban is szerkeszteni. Esetleg valamilyen landscape generátor is érdekelne, már ha van olyan amit eléggé lehet paraméterezni, hogy utána ne kelljen napokig és hetekig alakítgatni, mire hasonlít ...
    Esetleg olyan szerkesztő amiben a chunk határok jól látszanak és/vagy állítható/eltolható a térképezés miatt.
  • Malakai
  • LeWyTy
    Az a kezdőknek való (unalmas)
  • Bexter
    Építés már nem megy? :D
  • LeWyTy
    Van most valami "jó" magyar szerver ahova felmehetek nagyképűsködni meg trollkodni?