Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
new video
elkészült a a legújjab videónk😊
SUB US. 😊
minecrafthungary-n ki is tudod probálni 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
kemeny 2perc 30 sec mire vegig vonatoik az ember rajta 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Tudnátok mondani egy olyan plugint, amivel kijelölhetek egy területet, amin belül nem spawnol mobokat, és a creeperek sem rongálják a környezetet? Kipróbáltam már a Towny Mod-ot, de ott elvesztem a beállitásokban. Nem akarok semmi extrát, csak hogy legyen egy biztonságos terület.
A másik plugin amit kipróbáltam, az a WorldGuard. Abban sikerült kijelölni területet, de hiába állitok be FLAG-et rá, az nem müködik. Beállitom hogy a TNT ne rongáljon, kiírja hogy FLAG SET, de nem válozik semmi a területen. Ha valaki tudna mondani egy megoldást, ezekre a pluginokra, vagy egy másiakt ajánlana, azt megköszönném 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
How much can you take,before you snap?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Ha sivatagban nem esik az nem bug, direkt, ott nem is fog.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Persze biztos lehetne optimalizálni, kezdve ott, hogy ne javas legyen, de úgyse lépik azt meg soha. Na meg azért annak is megvan a határa, azért megfelezni a kockák élét még olyan sokat nem szépít, de már az is nyolcszor annyi adat.
Meg még nagyon sokmindent bele lehetne rakni persze, fejlett AI, több lény, fizika, random generált NPC-k/városok/történelem/mágia, stbstb. És akkor az már nem is minecraft, de lehetne.. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én inkább olyanra gondoltam,h vmi minecraftBuildert lehetne belerakni,amiveldekorációt lehetne csinálni...
mittomén lehetne választani,g mekkora kockaméretet foglaljon:
1 1x2 2x1 2x2 3x1 3x2 3x3 1x3 2x3...
És akkor fel lehetne osztani ezt a méretet 1/2-re 1/4-re 1/8 1/16 1/36 1/64-re,és mint egy modellezõ progiban lehetne mozgatni meg forgatni amit csinálsz,lenne front,back top,side view és amit megcsináltál az inventoryból felhasznált tárgyakból 1 igazi tárgy=8 Builder v vmi hasonló,akkor azt a kiválaszott méretben le tudnád tenni vhova...És akkor lehetne kisebb,részletesebb dolgokat is csinálni...Meg persze több sbadság lenne..most pl.a sztalt se széket nem tudok rendeset csinálni.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
esetleg építs vasutat, az is egy megoldás
van egy ilyen zeppelin mod, az majdnem olyan mintha autó lenne.
gondolom azért akarsz autót,hogy ne gyalog kelljen menni mindenhova
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://pastebin.com/Tat0LMfM
Glsl shaders kell hozzá,aztán a Base.fsh-t felülirni ezzel...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Csak azért, hogy ha akarom egy haverral is megoszthassam a birodalmam 😊
Egyébként most Én is a HunCraft-on tolom.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az elso videonal felvette a dumat amit ts-en nyekeregtunk alatta 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
De ne lenne a vidi olyan tré... :/