10467
-
#2997 :( -
robiribi #2996 Hali mindenki
Ujraindítottam a szerveremet | wwcg.dyndns.org | IP címen!
Nem kell hamachi (nem is tudom miért haszálják...)
gyertek sokan
honlap: http://wwcg.dyndns.org -
uscGhost #2995 -
#2994 Lehet hogy ha visszaolvasol... nem kell hülye fölösleges kérdést feltenni.
EZ banner alá is mehetne!!!! -
#2993 Azért, mert ért a digitális áramkörökhöz és valószínűleg kicsit okosabb, mint te? -
#2992 Lehet neki Élete? -
mantaniro #2991 Sziasztok!
Lenne valaki aki játszana hamachin? Mikrofonom van. Kedvet kaptál egy kis multihoz? Írj :) -
uscGhost #2990 Akinek kellene a szervermap itt 1 jó kis mód amivel le lehet menteni :D KATT -
#2989 az igaz,hogy a humble kóddal még mindig lehet játszani?(lusta megnézni) -
#2988 Nekem sikerült de nemtudom milyen addolos plugin volt akkor -
W4z3 #2987 Muhi:
Színes woolt nem tudsz adni, ahogy festékanyagot sem közvetlenül. De virágot ha adsz magadnak meg fehér woolt akkor például tudsz craftolni belőle.
Ha jól emlékszem azért nem lehet mert a wool ID jén van és a damage jelenti a színt amit pedig /give parancsal nem lehet állítani.
Vagy pedig én láttam pár plugint ami engedi a wool színezését. -
#2986 Megjelenet, jo borsos árért... :D -
#2985 Sziasztok!
Tudom hogy már feltették ezt a kérdést régebben, de sajnos nem találtam rá a választ. Hogy tudok színes wool-t adni magamnak /give paranccsal? -
#2984 Szar -
#2983 Pedig de. Ez nem az "eredeti", hanem vmi copy féleség.
-
uscGhost #2982 Írtam boccs ha tévedek..
Amúgy ezen beszartok :DDDD
-
tooman #2981 He? Én nem csak nagyon ritkán jövök fel sg-re. Nmemtom miért kell meggyanusítani. -.- -
uscGhost #2980 Én próbáltam lekoptatni azt a csicskát aki teleírta, egy emberre tippelnék: tooman, azt mondta csak olvassa a fórumot és most meg írt egyet szerverrel kapcsolatban szóval... :D (és boccs ha tévedek) -
W4z3 #2979 Főleg hogy ne abból álljon a topic hogy minden 2. komment egy szerverhirdetés illetve ezeken a helyeken alig vannak összeszedve a szerverek. Meg nem nagyon nézi őket senki. -
W4z3 #2978 Gratulálni szeretnék minden 10 évesnek illetve 51 IQ val rendelkező személynek aki arra használja a Google listát hogy kiélje magát mert elnyomják.
Gratulálok.
Aki bele szeretné írni/íratni a szerverét az ír egy e-mailt a [email protected] ra és beleírom vagy adok neki jogot hogy beleírja. -
#2977 Nemhiszem h nagyon játszható lenne telon... -
tooman #2976 Amúgy minek szedsz össze egy listát amikor már van?
http://minecraft.web4.hu/
http://coverykalandjai.com/minecraft-szerverek/ -
#2975 Jóislenne. :( -
#2974 holnap androidra minecraft? -
uscGhost #2973 Ja... valami fasszal veszekedek rajta xD -
#2972 Olyasmit kéne, hogy csak jóváhagyás esetén jeleníti meg. -
uscGhost #2971 WTF?????????? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
uscGhost #2970 Ez mind szép és jó de valaki átírkárja csúnyaságokra
-
#2969 Én tudtam szerkeszteni. -
W4z3 #2968 Üdv! A Google listám valamiért nem úgy működött ahogy azt elképzeltem ezért csináltam egy újat. Remélem megteszi és tudjátok szerkeszteni
>Link< -
komonyi #2967 Valaki nem tudja miért lehet az, hogy a lockette plugin azt írja, hogy nincs lezárható cucc a közelben, mégis egy ajtó elé teszem? Meg magától letörölte egy-két tábláról a szöveget, és ha az éppen chestre volt rakva, akkor törölte a tartalmát. -
komonyi #2966 Nem minden bankkártyával jó -
uscGhost #2965 OMG!!!!! NINCS BANKKÁRTYÁM -.-" -
#2964 gl & hf -
#2963 Mit nem lehet érteni?
Megadod a bankkártya számát, a CCV kódot a hátuljáról, név, lakcím, telefonszám. -
uscGhost #2962 De nemértek hozzá bmeg ha értenék már rég megvettem volna a gmodot steamon már 2 éve kellene origibe... -
#2961 Na ugyanezt a Paypalon 20 másodperc alatt el lehet intézni
És még regisztrálni se feltétlenül kell oda. -
uscGhost #2960 Nem fizetem mivel már nincs de amúgy meg csak 5 perc az egész. Bemész bankba odamész odaadod a pénzt és kijössz xD
Pistike 007: -
#2959 A szervered hogy fizeted? -
#2958 neked még sose volt hogy a f*szod se használta? :D